• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوست عزیز من خرید داشتم البته تبلت نبوده از شما نگرفتم ولی اون سایت ترک انلاین که معرفی کردید خیلی خوبه ولی رهگیریش چند روزه که خراب شده ببینید مال شما هم این جوریه .

چه سایتی به غیر از این پیشنهاد میدید؟

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
از کجا میشه فهمید اینها ساپورت نرم افزاری خوبی دارند ؟

مثلا ایا در xda براشون تاپیک ایجاد شده ؟ یا سایتی هست که رامهای جدید روت شده رو برای اینها ارائه کنه و در مورد مشکلات نرم افزاریش بحث بشه ؟

من مدتی هست که در نظر دارم یه تبلت 10 اینچی خوب بگیرم . کیفیت صفحه برام مهم هست. ولی خب نمیشه از قدرت سی پی یو و گرافیکش هم گذشت. من تبلت رو برای بازی نمیخوام. هر چند ممکنه بخوام گهگاه بازی کنم.

بیشتر برای خودندن پی دی اف و مطالعه سایت ها و در یک کلام مطالعه کردن میخوام. 10 اینچی بودنش برام از این نظر مهمه که بتونم براحتی پی دی اف رو توش مطالعه کنم.

تبلت پایه داشته باشه یا کیفی داشته باشه که پایه دار باشه.

صدای خوبی هم داشته باشه بد نیست.

حالا با این توصیفات چه مدلهایی رو پیشنهاد میدید. اسم ببرید یا لینک بدید که من برم در موردشون تحقیق کنم.

انتخاب قبلیم هوایی مدیا پد بود که بخاطر مشکلات مالی نتونستم تهیه اش کنم. لطفا تبلتهایی رو که پیشنهاد میدید از نظر جنس بدنه و زیبایی و صفحه نمایش و سخت افراز با این هوایی مدیا پد 10 اینچی مقایسه کنید. (میدونم وقتتون رو ممکنه بگیره اما ممنون میشم اگه این کار رو بکنید. برای بقیه بچه ها هم مفیده)

این تبلتها رو از نظر خدمات پس از فروش سخت افرازی هم توضیح بدید. مثلا بگید که چه قطعه هایی از اینها به مشکل بخوره امکان تعمیرش هست.

ممنون از لطف شما

من خرابی بجز خرابی اولیه که توضیح دادم قبلا، یعنی هنگام دریافت محصول و مشکل داشتن، همون ربع تا یک ساعت اول، نداشتم که نیاز به گارانتی باشه...در مورد تعمیرش هم گفتم، بله ، حدود 90 درصد مسایل و مشکلات تبلت(هرچند که گفتم نداشتم مگه اینکه از اول خراب بوده) تعمیر شدند تو همین ایران به تازگی.....

در مورد ساپورت نرم افزاری، برای گوشیها، سایت بزرگ : Needrom.com و برای تبلتها هم که در تاپیک گذاشتم :
************************************************** ******************************************
سایت هایی رو که میتونید ازشون فایل های رام، فریمور، رووت و هرچیز مرتبط با تبلتتاتون(وموبالاتون که اندروید داره البته) رو پیدا و دانلود کنید.

4pda

یک سایت روسی هست که میتونید از مترجم گوگل استفاده کنید برای هرچیزیش،اولین بار برای رووت تبلت کیوب Cube , باهاش آشنا شدم. ولی قبلا با یکی از فروشنده ها و فروشگاهاش کار کردم(سایت خودش نه) ، بنابراین معتبر هست و شما میتونید به فایل های مورد نیاز مختلف تبلتهای مختلف چینی دسترسی داشته باشید.

Xda-developers

این سایت دیگه نیاز به معرفی نداره، از اولین سایت ها و قویترین سات بوده برای آندروید و درش همه چیز پیدا میشه،از فایلهای گوشی های مختلف برند دار تا چینی و....

Slatedroid

این سایت هم سایت بزرگیه، میتونید فایل های مدنظرتو برای هر دستگاه آندرویدی که دارید نگاه کنید.

و البته :

Tabletrepublic.com

و

Vondroid.com

و

forum.zzkko.com

هر شش سایت ، البته مرور و نقد کاربران رو هم داره در مورد بعضی از دستگاه های اندرویدی که میتونید استفاده کنید با حتی خودتون پیشگام بشید در ایجاد یک تاپیک بررسی در مورد دستگاهتون.

************************************************** ****************************************
اما درایور کلی تبلتها یا اسمارتفونها هم که میتونید برای نصبشون در کامپیوتر میتونید استفاده کنید، میزارم ( برای استفاده از نرم افزارهای نصب فریمور یا اپدیت و.... در هنگامیکه تبلت درحالت recovery یا bootloader هست)
ADB Drivers
Download ADB Driver zip

درمورد هواوی، اصلا پیشنهاد نمیکنم چون گرچه گرافیک بسیار قوی داره ولی توسط سازنده های بزرگ بازی Vivante زیاد ساپورت نمیشه ودر اجرای بازیهای HD با مشکل برخورد میکنید(برای بعضی از اونها)، پیشنهادم pipo m6 3g هست باقیمت 1,060,000 و تبلت خیلی خاص میخواید از لحاظ کلی : allfine fine11 با قیمت 935 تومان . بعد از Pipo m6 3g هم تبلت پیشنهادیمون اگه تو سایز کوچک میخواید فعلا مسلما فبلت inew i6000 هست با قیمت 1,020,000 تومان...

دوست عزیز یه تبلت قوی با کانفینگ بالا برای اجرای بازیهای hd که ترجیحا cpu راکشیپ و gpu مالی داشته باشه ورنج قیمتش حول وحوش 400 تا 450 باشه بهم معرفی میکنید
تنها تبلت پیشنهادیم به شما تبلت زیره :
pipo s1pro RK3188 با قیمت 435 تومان

(S1pro-Wif-B)New Arrival! PiPO S1 Pro 7 RK3188 Quad Core Tablet PC 1GB/8GB Android 4.2 Dual Camera Bluetooth WIFI HDMI (Black) [17] - $129.00 : Pipomall PIPO Official Global Online Shopping Mall, Tablet PC, PIPO Max M6 M9 M8 M7Pro U8 S1Pro

سلام
دوست عزیز آیا کسی گوشی UMI - X2 گرفته تا ازو بخواهیم توضیحاتی بدهد ؟

X2 روی کاغذ کانفیگ فوق العاده ای دارد .
قیمت تمام شده چقدر است ؟
باسلام
فعلا باتوجه به ریویو گفته شده در گیزچینا، انتخابتونو به iocean x7 elite ممنون میشم تغییر بدید که واقعا گوشی خوب و باکیفیت و خوبیه......
لینک ریویو :
Reader Review: UMi X2 Turbo Review : Gizchina.com
قیمت روز:

UMI x2 : (1/16GB) - (2/32GB) : 850 - 1,010,000

Iocean x7 Youth(1/4GB) - Elite(2/32GB) : 730 - 1,053,00

سلامون علیکم و رحمه الله
اقا thl w9 ریلیز نشده؟
یکی از سایتایه همسایه اورده ولی قیمتش بالاس
والا ریلیز نشده واگه کسی هم گذاشته، پیشفروشه و من هم تا زمانیکه عرضه نشه، سعی میکنم هیچ گوشی یا تبلتی رو قیمت پیش فروش نگم مگر اینکه قطعی باشه بیاد ..درمورد اون مدل خاص هم، صبحی که صحبت شده بود، قرار بر عرضه در هفته بعده ولی همیشه احتمال تاخیر در عرضه اسمارتفونها خلاف وعده داده شده هست.

سلام دوست من
m6 3g رو میخواستم ظاهرا فقط مشکی داره سیم کارت خورش تو بازار.
تو چه مدت تحویل میدی ؟
این تبلتها خدایی نکرده ریفر کارخونه که نیستند یعنی سالمیشو تضمین میکنی و پلمب کارخونه هستند ؟
واینکه لوازم جانبیشو لینک بدیم از alix میتونی تهیه کنی با قیمت مناسب
تشکر.

باسلام
همشون تست میشن اونجا و تقریبا پلمپ نداریم تا ارسال خرابی ها به حداقل برسه ولی هیچکدوم ریفرش مثل کاری که بعضا پانداویل انجام داده بعضا، نیستند.

تو هفته سوم پس از واریز وجه، بصورت معمول تو ایرانه و با همون پست سنگاپور که همه دارن کارمیکنند، فرستاده میشه
قیمت تبلت و هزینه ارسالش هم در بالابه دوستون گفتم....
از علی خرید ندارم ولی لوازم جانبی خاصی مدنظرتون بود، تو سفارش قیدشه با لینکش، اگه تونست گیر بیاره طرفمون گذاشته میشه و اگه نه، اطلاع میدیم که نرمال و معمول رو بزاریم یا ..............

سلام امیر خان
قیمت گوشی های زیر رو محبت کنید نظر خودتونم در موردشون بگید مرسی
Wholesale NEO N003 Smart Phone MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1GB Ram 5.0inch IPS HD OGS Screen 13MP Camera free shipping
ZOPO ZP810 & zp910
ThL W8
Star Q9000
UMI S1
Lenovo A830
MIZ Z5
Vowney v5
iocean X7 Youth
Star s7599
یه سایتم برای دیدن و مقایسه پنچمارک گوشی و تبلت های چینی معرفی کنید مرسی
فعلا قیمت Neo N003 ندارم.
Zopo zp810 : 855
Zopo c2 : 880
zopo Zp910 : Unavailable
Thl w8 HD(1/4GB) : 655 ThL w8 HD (1/16GB) : 715 ThL w8+ FHD (1/16GB) : 792
star q9000 : No price
Umi x1s :(recommended more) :676
Lenovo a830 : 708
Miz z5:no price/not available
Vowney V5 : 684
Iocean x7 Youth(1/4GB) - Elite(2/32GB) : 730 - 1,053,00
star s7599 (4GB/16GB) : 735 - 762

بین اینها انتخابهاتون تو لیست زیر باشه:
zopo c2 : 880
Iocean X7
Thl W8+
Vowney v5

با سلام در صورت تمایل به گوشی فوق العاده و برند معروفThlW8,Thl w8+,ThlWbeyoundوهمچنین گوشی های ُstarبا سفارش مستقیم از چین با حداقل قیمت در اسرع وقت با ایمیل [email protected]تماس بگیرید.علی

میگم بد نیست تاپیک بزنیا....!!!! رسمی میشه اونوقت کارت و انشالله کارت بگیره اونجوری...

-------------------------------------------------------------------------------------------------
چرا تو لیست بالا star b94m و star s5 butterfly رو قیمت ندادید؟ تو این رنج قیمت خیلی خوبند.
در ضمن قیمت Cubot GT99 : 605 با توجه به امکاناتش خیلی خوبه. در مورد کیفیت ساخت این برند و خرابی و کاراییش کمی توضیح بدین ممنون میشم.
star s5 butterfly : 700
star b94m : 620

cubot هم کیفیت خوبی داره، در مورد کیفیت این مدل خاصش، ریویو خاصی که نشون بده واقعا کیفیت بالایی داشته یا بد بوده، پیدا نکردم ولی "قابل اطمینانه" وگرنه گوشی ید کیفیت JXD p100 MTK6589 ارزونترین گوشی چهار هسته ای هست البته نه ففط امکانات کم بلکه کیفیت کم و احتمالا خرابیهای زودرس.....

تبلت pipo u8 ورژن 3G نداره؟
اینو پیشنهاد میکنید یا chuwi v88 ?
فعلا Pipo u8 پیشنهاد اوله تو هشت اینچیها بدلیل کیفیت مسلما بالاتر ساخت تبلت نسبت به سایر رقبا و همچنین ویژگیهاش....
chuwi v88 هم خوبه ولی بدنه و جای قرار گیری دکمه ها و.... رو نسبت به پیپو مقایسه کنید....بنابراین تا قبل از اومدن کیوب 35جی تی 2 و پیپو و نه بعد از اونها.....

دوست عزیز من خرید داشتم البته تبلت نبوده از شما نگرفتم ولی اون سایت ترک انلاین که معرفی کردید خیلی خوبه ولی رهگیریش چند روزه که خراب شده ببینید مال شما هم این جوریه .
چه سایتی به غیر از این پیشنهاد میدید؟

فکر میکنم منظورتون سایتهای رهیابی کدهاست، پس :
17track.net
singpost.com
سایت دوم ، سایت رسمی هست که در بغل سمت چپ، مبیبیند track item که کلیک کنید، جای وارد کردن کدها میاد برای بررسی وضعیتشون....

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
درمورد هواوی، اصلا پیشنهاد نمیکنم چون گرچه گرافیک بسیار قوی داره ولی توسط سازنده های بزرگ بازی Vivante زیاد ساپورت نمیشه ودر اجرای بازیهای HD با مشکل برخورد میکنید(برای بعضی از اونها)، پیشنهادم pipo m6 3g هست باقیمت 1,060,000 و تبلت خیلی خاص میخواید از لحاظ کلی : allfine fine11 با قیمت 935 تومان . بعد از Pipo m6 3g هم تبلت پیشنهادیمون اگه تو سایز کوچک میخواید فعلا مسلما فبلت inew i6000 هست با قیمت 1,020,000 تومان...

حالا بین این pipo m6 3g و allfine fine11 کدومشون بهتره ؟

در ضمن میخواستم بپرسم که شما خودتون با این تبلت pipo m6 کار کردید ؟ حساسیتش به لمس و مرور صفحات وبش چطوره ؟

من یه ویدیو از این دیدم توی سایت اپارات که داشت در مورد همین تبلت صحبت میکرد منتها به نظر میرسید که تو بازی کردن صفحات یا زوم و حرکت دادن صفحات وب یه مقدار کند عمل میکنه.

خودتون ویدیویی ازش نگرفتید ؟

و اینکه این pipo m9 و pipo m8 فرقشون با این m6 چیه ؟

و در نهایت تبلتی مثل FreeLander مقایسش نسبت به pipo چطوریه ؟

ممنون میشم به سوالات من پاسخ بدید.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
حالا بین این pipo m6 3g و allfine fine11 کدومشون بهتره ؟

در ضمن میخواستم بپرسم که شما خودتون با این تبلت pipo m6 کار کردید ؟ حساسیتش به لمس و مرور صفحات وبش چطوره ؟

من یه ویدیو از این دیدم توی سایت اپارات که داشت در مورد همین تبلت صحبت میکرد منتها به نظر میرسید که تو باز کردن صفحات یا زوم و حرکت دادن صفحات وب یه مقدار کند عمل میکنه.

خودتون ویدیویی ازش نگرفتید ؟

و اینکه این pipo m9 و pipo m8 فرقشون با این m6 چیه ؟

و در نهایت تبلتی مثل FreeLander مقایسش نسبت به pipo چطوریه ؟

ممنون میشم به سوالات من پاسخ بدید.
باسلام
مسلما محصولات pipo کیفیت عالی دارند ولی allfine هرچند که تو ریویوها خوب نشون میده ولی تو ساپورت نرم افزاری و دوام بلند مدتشون، فعلا سواله.....
درورد اون مساله، عیب کلی اون مدل نیست!!و مساله فردی هست تا کلی....
اگه سایز و رزیلوشن رتینا موجود در Pipo m8pro براتون مساله نداره، مسلما این تبلت رو هم در درجه بعدی بهتون پیشنهاد میدم...فرق m9 و m8pro با m6 در کیفیت صفحه نمایش هست(باتریشون تفاوت داره ولی در عمل تقریبا یکسان عمل میکنه)

فریلندر کیفیت کارهاش رو 3.8-4.4 از امتیاز 5 هست همیشه در حالت کلی.... و پیپو هم رو 3.5 (بدلیل تبلت pipo u1&u2 اون ) تا 4.8 (تقریبا بقیه تبلتهاش از جمله RK3188 ها) از امتیاز کامل 5 هست....کیفیت کارهای اوندا و پیپو در کل عالی هستند و مشکلی ندارند....

در کل پیشنهاد خودم سایز بین 8 تا 9.4 هست.(اگه بخوام برای خودم تبلت بگیرم) بنابراین پیشنهادم pipom8pro خست که درضمن صفحه نمایشش از شرکت LG هست که مشهوره و درکل بین همه تبلتها، این گزینه رو براتون بهتر میبینم(گفتم، اگر با سایز 9.4 اینچ، مساله ای ندارید)
قیمت سفارش از چینش : 835 تومان
ورژن سیمکارتیش(فقط اینترنت) : 968 تومان

این یک ریویو ازش:

A Diomond In Hand : Pipo M8pro 9.4Inch Quad Core Rk3188 tablet Review

از لحاظ تاچ هیچ مشکلی دربرابر برندهای تو بازار ندارند و بسیار عالیند.....

باتشکر
فقط تا آخر جمعه : سفارش از چین برای تبلت Cube U9gt5 RK3188 با مشخصات زیر ، فقط و فقط 795 تومان

• 9.7inch retina capacitive touch screen, 2048*1536
  • Rockchip RK3188 up to 1.8GHz quad core CPU
  • Support WIFI 802.11 b/g/n
  • Android 4.1 OS
  • RAM : 2GB / Storage : 16GB
  • Camera 2.0MP+2.0MP
  • Support OTG HDMI Bluetooth
  • 10000mAh
T3032301%20(4).jpg
T3032301%20(10).jpg

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باسلام
مسلما محصولات pipo کیفیت عالی دارند ولی allfine هرچند که تو ریویوها خوب نشون میده ولی تو ساپورت نرم افزاری و دوام بلند مدتشون، فعلا سواله.....
درورد اون مساله، عیب کلی اون مدل نیست!!و مساله فردی هست تا کلی....
اگه سایز و رزیلوشن رتینا موجود در Pipo m8pro براتون مساله نداره، مسلما این تبلت رو هم در درجه بعدی بهتون پیشنهاد میدم...فرق m9 و m8pro با m6 در کیفیت صفحه نمایش هست(باتریشون تفاوت داره ولی در عمل تقریبا یکسان عمل میکنه)

فریلندر کیفیت کارهاش رو 3.8-4.4 از امتیاز 5 هست همیشه در حالت کلی.... و پیپو هم رو 3.5 (بدلیل تبلت pipo u1&u2 اون ) تا 4.8 (تقریبا بقیه تبلتهاش از جمله RK3188 ها) از امتیاز کامل 5 هست....کیفیت کارهای اوندا و پیپو در کل عالی هستند و مشکلی ندارند....

در کل پیشنهاد خودم سایز بین 8 تا 9.4 هست.(اگه بخوام برای خودم تبلت بگیرم) بنابراین پیشنهادم pipom8pro خست که درضمن صفحه نمایشش از شرکت LG هست که مشهوره و درکل بین همه تبلتها، این گزینه رو براتون بهتر میبینم(گفتم، اگر با سایز 9.4 اینچ، مساله ای ندارید)
قیمت سفارش از چینش : 835 تومان
ورژن سیمکارتیش(فقط اینترنت) : 968 تومان

این یک ریویو ازش:

A Diomond In Hand : Pipo M8pro 9.4Inch Quad Core Rk3188 tablet Review

از لحاظ تاچ هیچ مشکلی دربرابر برندهای تو بازار ندارند و بسیار عالیند.....

باتشکر

یعنی شما میفرمایید pipo m8 در کل از pipo m6 بهتره ؟ کانفیگ (سی پی یو ، گرافیک ، کیفیت صفحنه نمایش ، پیکسل در اینچ ، جی پی یو و .....) m8 از m6 بالاتره ؟
اینا عدداشون بالاتر میره نباید با کیفیت تر بشن ؟ الان با توضیحات شما اینطور حس میکنم که ام 8 از همه بهتره. بعدش ام 6 و در اخر ام 9 قرار داره .

البته اینطور که تو ری ویو ها دیدم ام 6 کیفیت صفحه اش از همه بالاتره.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
سلام

صفحه نمایش pipo m6 مال کدوم شرکته؟مال lg هست؟
ورژن جدید که قرار بود با صفحه شارپ بیاد هنوز نیومده؟
قیمت روز الان چنده؟

و مدلهای Exynos 5250 هنوز چیزی وارد بازار نشده؟

و یه سوال دیگه این مدلها که سوکت شارژ دارن با کابل usb و وصل به کامپیوتر هم شارژ میشن یا نه؟
از کجا باید فهمید کدوم مدلها این قابلیت رو دارن کدوم ندارن؟
مثلا مدلهای پیپو دارن اینو؟

kamran990

Registered User
لایک‌ها
385
سلام

pipo s1 pro rk3188 موجود دارید یا فقط سفارشی هست ؟ اگه فقط سفارشی هست قیمتی که دادید(435) با احتساب هزینه پست بود یا خیر؟

m.rsalar

Registered User
لایک‌ها
31
سلام .خسته نباشید

t7 می تونید سفارش بدید ؟اگه میشه قیمت رو برام پخ کنید ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یعنی شما میفرمایید pipo m8 در کل از pipo m6 بهتره ؟ کانفیگ (سی پی یو ، گرافیک ، کیفیت صفحنه نمایش ، پیکسل در اینچ ، جی پی یو و .....) m8 از m6 بالاتره ؟
اینا عدداشون بالاتر میره نباید با کیفیت تر بشن ؟ الان با توضیحات شما اینطور حس میکنم که ام 8 از همه بهتره. بعدش ام 6 و در اخر ام 9 قرار داره .

البته اینطور که تو ری ویو ها دیدم ام 6 کیفیت صفحه اش از همه بالاتره.

بزارین بهتر بگم براتون :
مدلهای M8 رو کلا برای اروپا و تبلیغ کارهاش در غرب میزنه، بنابراین کیفیت کارهاش در اون نمایانتره به وضوح....

درکل M6 ، رتیناست برخلاف m9/m8pro که کیفیت صفحه نمایش عالی و عادی 1280*800 رو دارند.
M9 اولین تجربه تبلت RK3188 بود، بنابراین کلا پیشنهاد نمیکنم و سایر بزندها رو ترجیح میدم اونها رو پیشنهاد کنم..

اگر رتینا میخواید و حتما ده اینچی ..... Pipo m6

اگر تبلتی ""برای تمام فصول"" میخواید(قابل حمل تر درعین حال بزرگتر و...) ، pipo m8pro ، البته اختلاف قیمتش هم نباید فراموش کنیم، تو پستهای قبلی قیمتاشونو دادم....

سلام

صفحه نمایش pipo m6 مال کدوم شرکته؟مال lg هست؟
ورژن جدید که قرار بود با صفحه شارپ بیاد هنوز نیومده؟
قیمت روز الان چنده؟

و مدلهای Exynos 5250 هنوز چیزی وارد بازار نشده؟

و یه سوال دیگه این مدلها که سوکت شارژ دارن با کابل usb و وصل به کامپیوتر هم شارژ میشن یا نه؟
از کجا باید فهمید کدوم مدلها این قابلیت رو دارن کدوم ندارن؟
مثلا مدلهای پیپو دارن اینو؟
M6 قرار بود از شرکت Sharp استفاده شده که اونهم از بهترین LCD زنهای امروزیه...که توی zopo ها و کلا داره با گجتهای چینی قرار داد میبنده...

لینک ام 8 پرو :
Products--PiPO

لینک ام 6 :
Products--PiPO

قیمت روز پیپوها :

pipo M6 : 920
Pipo m6 3g : 1,048,00

Pipo m8pro: 828
Pipo M8Pro 3G : 953

سلام
pipo s1 pro rk3188 موجود دارید یا فقط سفارشی هست ؟ اگه فقط سفارشی هست قیمتی که دادید(435) با احتساب هزینه پست بود یا خیر؟
فقط سفارشی،
هزینه تبلت و ارسالش به ایران
قسمت تشریفات گمرکی و... که در ایران هست، وقتی رسید، باید خریدار بره خود گمرک،و هزینه رو بپردازه(که معمول بین بچه ها در کل از 25 تا 50 تومان بود)

سلام .خسته نباشید

t7 می تونید سفارش بدید ؟اگه میشه قیمت رو برام پخ کنید ممنون
پخ شد
حاج امیر این غول کی قراره عرضه بشه
Xiaomi Mi3
عرضه میشه طبق گفته ها در اواسط اگوست، حالا تا ببینیم کی میاد هرچند که همیشه سر موقع بوده کارشون این گروه بزرگ xiaomi ها...پس یک ماه ونیم باید حداقل صبر کنید ودرضمن همیشه فروش سریع بوده و فروشنده ها میخرنش و درنتیجه همیشه قیمت بالاتر از قیت کارخونه گیرهمه میاد ، بنابراین نزدیک دو ماه دیگه میشه حدودا دست فروشندمون بیاد برای سفارش گرفتن ازش.....

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
قیمت امروز گوشی ZOPO C2 Platinum با چه پستی ارسال میکنید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تا اینجا به نظر من m6 بهتر از ام 8 هست.

البته اینطور که بررسی کردم از نظر کانفیگ اختلافی بین ام 6 و ام 8 نیست. صفحه نمایش و ریزولیشن صفحه ام 6 بهتر از ام 9 هست.

فقط تعداد پیکسل در اینچ این ام 6 چطوریه ؟

در ضمن من متوجه منظورتون از جمله تلبتی برای تمام فصول نشدم ؟!؟! الان ام 8 برتریش نسبت به ام 6 چیه ؟ فقط دیزاین دستگاه ؟

زاستی این یپپو ها GPS سنسور دارند ؟؟؟

پ.ن: انگاری اینها جی پی اس ندارند !!!!!!

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بچه ها گوشیهای Thl W8&w9 Beyond هم قابل سفارش شد و موجوده پیش فروشندمون :
برای سهولت کسانیکه بهترین گوشیهای MTK6589T رو میخوان، اینجا همه رو میارم تو یک spoiler :
فعلا فقط یکی MTK6589T 1.5Ghz و همزمان رم دوگیگ و حافظه 32 گیگ داریم که هست :

Iocean X7 elite 2/32GB :

with SG post : 1,060,000 (reach Iran:~ 2-3weeks)

With EMS : 1,189,000(Reach Iran: 9-14days)
----------------------------------------------------------------------------------
Real 5.0 inch IPS Capacitive Screen, OGS Full Lamination Technology, 443PPI,1920*1080 pixels FHD screen, 16000K Colors, Support Multi-Touch,
Android 4.2 OS

MTK6589T Turbo Cortex A7 Quad Core 1.5GHz CPU
PowerVR SGX 544 GPU

1GB RAM + 4GB ROM
Dual Sim Card and Dual Standby, 3G WCDMA 2100MHz + 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Dual Camera, front camera 2.0MP, up to 1600*1200 pixels resolution, back camera 8.0MP (interpolation 12.0MP) with flashlight and auto focus, up to 4096*3072 pixels resolution, Support 1080P video record
GPS, WiFi, WiFi Hotspot, Bluetooth, Ebook Reader, FM Radio, etc.

لینک رویو ازش : با عکس و.....

http://www.gogi.in/iocean-x7-review.html

**********************************************************************************
**********************************************************************************

اما غیر اون پیشنهادیهای ما و همگی FHD :

1-فبلت 6.5 اینچ :

Inew i6000 (1/16GB)

With SG Post : 1,000,000

With EMS : 1,180,000
-------------------------------------------------------------------

9.5mm thickness body, real 6.5 inch IPS Capacitive Screen, 1920*1080 pixels FHD screen, 16000K Colors, Support Multi-Touch
Android 4.2.1 OS

MTK6589T Turbo Cortex A7 Quad Core 1.5GHz CPU
PowerVR SGX 544 MP2 GPU

1GB RAM + 16GB ROM
Dual Sim Card and Dual Standby, 2G GSM 850/900/1800/1900MHz + 3G WCDMA 850/1900/2100MHz
Dual Camera, front camera 3.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus
GPS, WiFi, WiFi Hotspot, 3150mAh Battery, Bluetooth, Ebook Reader, FM Radio, etc.

لینک ویدئو :
آپارات - ویدیو های 3

*****************************************************************************************

2-Zopo C3 (1/16GB)

With SG post : 940

With EMS : 1,068,000
----------------------------------------------------
Real 5.0 inch LTPS Capacitive Screen, OGS Technology, 440PPi, 1920*1080 pixels FHD screen, 16000K Colors, Support Multi-Touch
Android 4.2.1 OS

Quad Core Cortex A7 MTK6589T Turbo 1.5GHz CPU
PowerVR SGX 544 GPU
1GB RAM + 16GB ROM
Dual Sim Card (one micro SIM card) and Dual Standby, 2G GSM 850/900/1800/1900MHz + 3G WCDMA 850/2100MHz
Dual Camera, front camera 5.0MP(interpolation 8.0MP), back camera 13.0MP with flashlight and auto focus, up to 4096*3072 pixels resolution; support full screen capturing

لینک رویو ازش :

http://www.droidkik.com/zopo-zp980-review/

3-ThL W8 Beyond

With SG Post : 830

With EMS : 950

Real 5.0 inch IPS Capacitive Screen, 1920*1080 pixels FHDscreen, 16000K Colors, Support Multi-Touch,
Android 4.2.1 Jelly Bean OS

CPU: MTK6589T Turbo Cortex A7 Quad Core, 1.5GHz;
GPU: PowerVR SGX 544MP

1GB RAM + 16GB ROM
Dual Sim Card and Dual Standby, 3G WCDMA 850/2100MHz + 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Dual Camera, front camera 5.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus, up to 4096*3072 pixels resolution, support full screen capturing
لینک کامل مشخصات و عکسهاش:
http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&prev=/search%3Fq%3Dinew%2Bi6000%2BMTK6589t%2Breview%26num%3D100%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-aurora%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:unofficial%26biw%3D1366%26bih%3D529%26hl%3Den&rurl=translate.google.com&sl=ru&u=http://iklon.net.ua/product/thl-w8-beyond-dream-mtk6589t-belyj-/&usg=ALkJrhg-yXd0s2CQdGFHwikMOZqaZd_GJg

لینک محصول :

http://en.thl.com.cn/Mobile/detail-29.html

4-ThL W9 Beyond

With SG Post : 960

with EMS Post : 1,089,000

Real 5.7 inch IPS Capacitive Screen, 1920*1080 pixels FHDscreen, 16000K Colors, Support Multi-Touch,
Android 4.2.1 Jelly Bean OS

CPU: MTK6589T Turbo Cortex A7 Quad Core, 1.5GHz;
GPU: PowerVR SGX 544MP

1GB RAM + 16GB ROM
Dual Sim Card and Dual Standby, 3G WCDMA 850/2100MHz + 2G GSM 850/900/1800/1900MHz
Dual Camera, front camera 8.0MP, back camera 13.0MP with flashlight and auto focus, up to 4096*3072 pixels resolution, support full screen capturing

لینک محصول :

http://www.igadgetnews.com/2013/06/18/thl-w9-beyond-quad-core-smart-phone/

قیمت امروز گوشی ZOPO C2 Platinum با چه پستی ارسال میکنید
سنگاپورپست، قیمتشو بالا تو spoiler گذاشتم .

تا اینجا به نظر من m6 بهتر از ام 8 هست.

البته اینطور که بررسی کردم از نظر کانفیگ اختلافی بین ام 6 و ام 8 نیست. صفحه نمایش و ریزولیشن صفحه ام 6 بهتر از ام 9 هست.

فقط تعداد پیکسل در اینچ این ام 6 چطوریه ؟

در ضمن من متوجه منظورتون از جمله تلبتی برای تمام فصول نشدم ؟!؟! الان ام 8 برتریش نسبت به ام 6 چیه ؟ فقط دیزاین دستگاه ؟

زاستی این یپپو ها GPS سنسور دارند ؟؟؟

خیر، مکانیاب داخلی ندارند.....
این M6 هست :
maxresdefault.jpg
و یک ریویو ازش :

My first tablet: Pipo M6

و اینم یک ریویو دیگه از m8pro :
Pipo M8 pro - hands on

باتشکر
اینهم ریویو از ifive x2 که همه میخواستند، قیمت سفارش امروز این تبلت بسیار خوب برابر فقط 750 تومانه..

http://theaudiology.blogspot.com/2013/06/unboxing-review-of-fnf-ifive-x2-89.html

و اولین تبلت با چیپست جدید دوهسته ای راکچیپ RK3168 هم وارد بازار شد :

Cube u25GT با قیمت 364
http://www.geekbuying.com/item/Cube...-Capacitive-Touch-Screen-1024-600-315786.html

Last edited:

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
حاج امیر این غول کی قراره عرضه بشه
Xiaomi Mi3

یاااااااا خداااااااااااااا!در عین قدرت خیلی هم زیبا هست...
.
من s5 butterfly سفارش داده بودم که بعد حدود 20 روز از تاریخ واریز (هفته پیش) بهم زنگ زدن بیا ببر.هنوز وقت نکردم برم بیارم.
از اداره پست محل سکونتم زنگ زدن گفتن بیا نامه بگیر برو از تهران تحویل بگیر.کسی میدونه کجای تهرانه؟
.
در ضمن من به قیمت خریدم فروشنده ام اگه کسی خواست بگه.با دو کیف و دو باتری و دو ضد خش برای من کلا شد 830 تومن.بدون احتساب گمرک که هنوز ندادم.
پول دستم اومده میخوام گوشی بالاتر سفارش بدم.اگه فروش رفت.البته این هم گوشی عالی هست پس اصلا اصرار به فروش به قیمت های پایینتر ندارم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب اقا تبلتی نیست که در عین اینکه ویژگیهای این پیپو ام 6 رو داره جی پی اس داخلی هم داشته باشه ؟

منظورم تبلتی هست که هم کانفیگ مشابه پیپو داشته باشه (سی پی یو ، جی پی یو و اسکرین ریزولیشن) و هم جی پی اس داخلی.

واقعا چرا یه همچین تبلتی با این کانفیگ دیوایس جی پی اس داخلی نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یاااااااا خداااااااااااااا!در عین قدرت خیلی هم زیبا هست...
.
من s5 butterfly سفارش داده بودم که بعد حدود 20 روز از تاریخ واریز (هفته پیش) بهم زنگ زدن بیا ببر.هنوز وقت نکردم برم بیارم.
از اداره پست محل سکونتم زنگ زدن گفتن بیا نامه بگیر برو از تهران تحویل بگیر.کسی میدونه کجای تهرانه؟
.
در ضمن من به قیمت خریدم فروشنده ام اگه کسی خواست بگه.با دو کیف و دو باتری و دو ضد خش برای من کلا شد 830 تومن.بدون احتساب گمرک که هنوز ندادم.
پول دستم اومده میخوام گوشی بالاتر سفارش بدم.اگه فروش رفت.البته این هم گوشی عالی هست پس اصلا اصرار به فروش به قیمت های پایینتر ندارم...

گمرک لشکر......

خب اقا تبلتی نیست که در عین اینکه ویژگیهای این پیپو ام 6 رو داره جی پی اس داخلی هم داشته باشه ؟

منظورم تبلتی هست که هم کانفیگ مشابه پیپو داشته باشه (سی پی یو ، جی پی یو و اسکرین ریزولیشن) و هم جی پی اس داخلی.

واقعا چرا یه همچین تبلتی با این کانفیگ دیوایس جی پی اس داخلی نداره ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

چینیها از اول رو دو تا چی کار نمیکردند:
1-سیمکارتخوری
2-GPS
اولی رو داره پیپو کار میکنه ، دومی فعلا شرکت خاصی صد در صد نرفته کار کنه(شرکتهای هیوندا و فریلندر البته تو این زمینه کار کردن)---احتمالا هروقت ifive 3 اومد، اون نیازاتونو میتونه برآورد کنه....

باتشکر
بصورت کلی بهترین گوشیها و هزینه سفارششون :

Iocean X7 elite 2/32GB :

with SG post : 1,060,000 (reach Iran:~ 2-3weeks)

With EMS : 1,189,000(Reach Iran: 9-14days

------------------------------------------------
Inew i6000 (1/16GB)

With SG Post : 1,000,000

With EMS : 1,180,000
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-Zopo C3 (1/16GB)

With SG post : 940

With EMS : 1,068,000
----------------------------------------------
3-ThL W8 Beyond

With SG Post : 830

With EMS : 950
----------------------------------------------------------------------------------------

4-ThL W9 Beyond

With SG Post : 960

with EMS Post : 1,089,000
-------------------------------------

باتشکر

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستش من دنبال خرید یه تبلت هستم. همونطور که گفتم اولش دنبال هواوی بودم اما خب با دیدن تاپیک شما یه مقدار نظرم تغییر کرد.

این چند روزه خیلی تاپیک شما و لینکهایی که داده بودید رو بررسی کردم و نظرم تقریبا روی همین pipo m6 متمرکز شده بود که یه دفعه امروز دیدم که زده gps نداره.

خیلی ضد حال بدی بود. مارک freeelander رو هم نگاه کردم. اما انگار اون مدل هم GPS نداره !!

حالا این ifive 3 که میفرمایید کانفیگش چطوریه ؟ ری ویوهاش رو میشه دید ؟ قیمتش اگه بیاد در چه حدوده و مزایا و معایلش نسبت به مدلی مثل pipo m6 چطوریاست ؟

راستی
نظرتون در مورد این تبلت چیه ؟
Onda V972 Quad Core 9.7 Inch Retina Screen RAM 2GB Daul Camera Android Tablet PC 16GB

تابحال این تبلت رو فروختید ؟ ایا این تبلت جی پی اس داخلی داره ؟ (پ.ن : به نظر میرسه این تبلت هم جی پی اس داخلی نداره. انگار هیچکدوم از این تبلتهای چینی که صفحه رتینا و کانفیگ بالا دارند جی پی اس ندارند)

Last edited:

Deathlord

Registered User
لایک‌ها
4
سلام امیر خان
جهت سفارش s5 butterfly مبلغ واریز و مشخصات پ خ شد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا