98saman
Registered User
ببخشيد منظورتون از تهران و حومه چيه ؟ يعني تهران از شهرستان ها بيشتر گمرك ميگيره ؟
ببخشيد منظورتون از تهران و حومه چيه ؟ يعني تهران از شهرستان ها بيشتر گمرك ميگيره ؟
میخام gps هم داشته باشه ولی pipo u8 نداره. T7s برای من یکی از کاملترین تبلتهاست و تنها نقطه ضعفش همین باطری و کیفیت ساختش هست.T7 : 600 (این یکی دستگاه ممکنه قیمتش تغییر پیدا کنه چون قیمت جدید ازش ندارم)
T7s : 632
لینک بدید میپرسم و بهتون میگم..احتمالا قابل سفارشه...
من پیشنهادم اینه که تبلت 8 اینچی بخرید(و 7 نخرید) و پیشنهادم هم تبلت pipo u8 هست با قیمت 685 تومان..هم باتری خیلی بیشتر و هم دوربین واقعیتر و هم پردازشگر قویتر و پیپو بنظر من کارهاش مستحکمتر و بهتره تا هیوندا و مدنظرمنه...
اینم دیگه از بس چند روز شنیدم، تصمیم گرفتم اعلام کنم اول هر سفارش هرکسی میخواد بگه تا لحاظ بشه(درمورد سفارشات هفته قبل هم تا فردا اگه بگن، قابل اجراست) :دوست من
طبق گفته خودتون که مستقیم کار میکنید اگر در هنگام تحویل، تبلت مشکلی داشته باشد (بالاخره چینی دیگه) شما قبول می کنید. یعنی ما خیالمون از بابت سالمی و رفرش نبودن راحت باشه.
وسئوال دیگه اینکه با توجه به اینکه گمرک هرروز برای خودش قوانینی وضع میکنه ممکنه بابت یه تبلت و کیفی که از شما سفارش میدیم 2 تا گمرکی بگیرن وهزینه ایی بالاتری نسبت به آنچه گفتید بگیرن چون من شنیدم ممکنه بالای 100 تومن بابت یه تبلت بگیرن یعنی شانسیه در واقع .
بچه ها خودشون گزاشتند، من معمولا کسی رو مجبور نمیکنم و نمیگم...ولی یک ریویو دیگه هم داشته باشید از شاید اولین سری گوشیهای چهار هسته ایشون که وارد بازار شد(شاید 10 تا کلا-جنس خوب و بد)، ریویو خیلی خوبی بود....دوستان عزیزی که گوشیهای هوشمند جدید چینی مثل iOcean x7 و inew و umi و iFind و Lenovo و ... یا تبلت از اینجا خریده اند ،
لطف کنند تجربه های خودشون رو از از این محصولات بنویسند تا هم راهنمائی باشد برای بقیه تا راحت تر انتخاب کنند ، و هم رونق بیشتری باشد برای امیر خان مسئول این تایپیک !
ممنونم
کاوه . شیراز
میخام gps هم داشته باشه ولی pipo u8 نداره. T7s برای من یکی از کاملترین تبلتهاست و تنها نقطه ضعفش همین باطری و کیفیت ساختش هست.
به نظرتون
8.9" Pipo M7 3G بخرم یا
8.9 inch Retina IPS Android 4.2 Tablet PC PIPO M7pro با پشتیبانی از 3g
قیمت هر کدام را میفرمایید.
N90 SRK : 628سلام امیر جان
این تبلتها چطورین و قیمتهاشون چنده ؟
vido N90sRK
Vido M1 mini one
PiPO M7 Pro 3G
Vido N80RK
در ضمن به برند Vido چقدر اعتقاد داری ؟ کیفیت کارهاش چطوریه ؟ و مقایسه اون با برند Pipo
افا من UMI X2 Smartphone 5.0 Inch 1080P FHD Screen Gorilla Glass 2G 32G MTK6589 Quad Core Android 4.2 - Grey
اینو می خوام چند در میاد سایت PANDAWIIL
برندهای مطرح چینی حتی کره ای که تو بازار نیستند: اینها هستند(از لحاظ قیمت و کارایی و کیفیت و.......)دوستان گرامی اگر مرجعی در مورد رده بندی برندهای معروف سراغ دارید معرفی کنید.
مثلاً همه می دانیم oppo ممتازترین مارک چین است . برندهای دیگر به ترتیب کیفیت و اعتبار کدام هستند ؟
گوشی b6000 هم کیفیت ماندگاریش یا بهتر بگم قطعاتش، بد بود و طرفمون تست کرده و درضمن غیرواقعی میگفت احتمال داره باشه و یجورایی مثل کپیهای تو بازار که تقلبی هست بعضی مشخصاتشون، هست.سلام میخواستم بدونم star b6000 واقعا مال شرکت استار هست اینم لینکش
Star B6000 Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 3G GPS 5.7 Inch HD Screen 1G 8G
و اگه مال شرکت استار هست چجوری هاست یعنی خوب هست چون چندتا فیلم تو یوتیوب ازش دیدم که خیلی خوب بود و تو 6 ثانیه گوشی روشن شد؟
گوشی No.1 s6 plus هم گوشی خوبیه اینم لینکش
No.1 S6 Plus Quad Core Phone - $210.00
NO.1 S6 Plus | China Phone Review
به نظرتون کدوم بهتره (با دلیل بگید) استار نوشته کیفیت 720 و نو وان نوشته 1080 فیلم برداری میکنه
و میخواستم بدونم اگه اندوری 4.3 یا 5 بیاد این گوشی ها رو هم میشه آپدیت کرد؟
بهترین و سریعترین راه،هنوز همون Sangapour Post هست که تو هفته سوم پس از واریز وجه و سفارش، میاد(چون گمرک DHL بمراتب علاوه براینکه حدود 30 دلار بیشتر برای پست میدید، حدود 40-60 دلار هم باید برای گمرکش بدید که در مقابل 80-90 تومان فقط اضافه تر با هزینه پستی سنگاپور ، آنچنان نمیصرفه)سلام
خوب هستید
می خواستم اگه امکان داره قیمت روز چند تا گوشی رو اعلام کنید
UMI X2 32GB
Iocean X7 Elite
ZOPO C2 16G Platinum
Lando X02
Xiaomi Mi2
OPPO Find 5
ZOPO C3
و سریعترین راه برای فرستادن گوشی ها چیه ؟ برام این گزینه خیلی مهمه ؟
ممنون از جوابتون
عزیز سلام. PowerBank "20000"mAh داری یا باید سفارش بدیم بیاری؟
باسلامسلام ضمن خسته نباشید به شما
داداش اسم و قیمت تبلتای 7.9 اینچی یا 8 اینچی به بالا رو که قابلیت تماس و سیمکارت دارن با باطری قوی رو مینویسی؟(مثلا Freelander باطریش خیلی ضعیفه! یا Mini pad no1 همه چیش عالیه فقط رمش 512 هستش!)
بعد اون لیست پست اول خیلی قدیمیه میشه ادیتش کنی لیست تبلت های سیمکارت خورشو میگم
بعد ارزش داره ی تبلت قوی بدون 3g بگیرم بعد مودم 3g بهش وصل کنم؟یا یکم بیشتر پول بدم ی سیمکارت خور بگیرم؟
مرسی
باسلامسلام
نظرتون راجع به تبلت فون پد ایسوز مدل ام ایی 371 ام جی چی هست؟ توروزنامه قیمت زده بود899تومن
شركت داده پرداز رايانه متين – Matin Memory-محصولات-ME371MG