• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
ببخشيد منظورتون از تهران و حومه چيه ؟ يعني تهران از شهرستان ها بيشتر گمرك ميگيره ؟

spin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من
طبق گفته خودتون که مستقیم کار میکنید اگر در هنگام تحویل، تبلت مشکلی داشته باشد (بالاخره چینی دیگه) شما قبول می کنید. یعنی ما خیالمون از بابت سالمی و رفرش نبودن راحت باشه.

وسئوال دیگه اینکه با توجه به اینکه گمرک هرروز برای خودش قوانینی وضع میکنه ممکنه بابت یه تبلت و کیفی که از شما سفارش میدیم 2 تا گمرکی بگیرن وهزینه ایی بالاتری نسبت به آنچه گفتید بگیرن چون من شنیدم ممکنه بالای 100 تومن بابت یه تبلت بگیرن یعنی شانسیه در واقع .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ببخشيد منظورتون از تهران و حومه چيه ؟ يعني تهران از شهرستان ها بيشتر گمرك ميگيره ؟

طبق گفتشون، هزینه گمرک بیشترشده، بعضی شهرستانها هنوز همون رویه قدیم(طبق برداشت از این گفتشون) رو طی میکنند که برای چه تبلت یا گوشی، بین 25 تا 50 میگرفتند.ولی تهران ، خب رو این قضیه، فعلا اینجوری داره عمل میکنه... تو ایران شیپینگ هم میبینید بچه ها گفتن.............

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان عزیزی که گوشیهای هوشمند جدید چینی مثل iOcean x7 و inew و umi و iFind و Lenovo و ... یا تبلت از اینجا خریده اند ،

لطف کنند تجربه های خودشون رو از از این محصولات بنویسند تا هم راهنمائی باشد برای بقیه تا راحت تر انتخاب کنند ، و هم رونق بیشتری باشد برای امیر خان مسئول این تایپیک !

امیر آقا ! لطف کنید از مشتریهای گرامی تان بخواهید تا در مورد وسائلی که خریده اند توضیحی بنویسند . این بهترین تبلیغ برای شما خواهد بود . هم سردرگمی مشتریهای جدید کمتر میشود و هم صاحب کالا بهتر و موثق تر می تواند به مشتریها جواب بدهد . چون جوابهای شما بر اساس اطلاعات سایتهای سازنده است و خودتان مستقیماً با دستگاه ها کار نکرده اید.

من پیشنهاد می کنم تایپیک مجزائی برای اینکار درست کنید و برای نویسندگان جایزه بذارید . مثلاً به مشتریها پیشنهاد کنید که هر کس محصول خریداری شده را معرفی و به سوالات بقیه جواب دهد ، مبلغی از قیمت کالا را بر میگردانید (مثلاً 20-5 تومان بعنوان تخفیف)

من خودم حداقل دو محصول با حدود 2 میلیون می خوام . به دوستانم هم گفتم . اونها هم خیلی علاقه مند شدن که بخرن. ولی خوب خرید جنس ندیده ریسک بزرگیه !! اونم جنسهائی که تو بازار وجود ندارن ! خریدار می خواد جنس رو از نزدیک ببینه و لمس کنه
تا بتونه راحت تصمیم بگیره . یا لااقل یک هموطن تو دستش داشته باشه و بهمون بگه که جنسش چطوره !

ممنونم
کاوه . شیراز

Last edited:

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
با توجه به درخواست امیرخان و دیگر کاربران تاپیک و استقبال از پیشنهاد کاربر kaveh2nd

سه هفته پیش یک عدد گوشی Umi X1s سفارش دادم که روز پنج شنبه هفته گذشته 13/4/92 گوشی رو تحویل گرفتم پس از گذشت چند روز استفاده از گوشی بررسی و مطالبی که به نظر من می رسه جهت راهنمایی دوستان می نویسم

بررسی گوشی Umi X1S
پس از باز کردن جعبه گوشی با محتویات حداقلی روبرو می شویم؛ محافظ صفحه نمایش، کابل USB که برای شارژ هم استفاده می شه و شارژر . همونطوریکه توی سایت رسمی گوشی هم در جعبه محتویات اشاره ای نشده خبری از هندز فری نیست.
سرعت بوت گوشی بالا ، در عرض 10 ثانیه مموری گوشی اسکن ، شبکه های مخابراتی سیم کارتها شناسایی و گوشی کاملا عملیاتی و قابل استفاده می باشد .

پس از راه اندازی گوشی جالب ترین چیزی که توجه رو به خودش جلب کرد این بود که با وجود وزن پايين (مگس وزن) شما در مواجهه با این گوشی اصلا و ابدا احساس در دست گرفتن یک گوشی رده پایین چینی رو پیدا نمی کنید بعکس تصور می کنید یک گوشی رده بالا از HTC در دست دارید.

ابتدا صفحه نمایش

رنگها کاملا شفاف و زنده هستند روشنائی این گوشي در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد و عملکرد آن در نور مستقیم خورشید مناسب و كاملا خوانا و قابل استفاده است .

صدا:
بلندی صدای گوشی در حد مناسبی هست هرچند زیاد بلند نیست ولی کیفیت خوبی داره .
گوشي داراي راديوي FM - البته با استفاده از هندز فري بعنوان آنتن- با قابليت ضبط برنامه در حال پخش با سه كيفيت قابل انتخاب مي باشد.

نمایش فایلهای ویدئویی
به کمک MX Player اکثر فرمت های ویدیویی قابل پخش هستند.
همه دوستان اهل فن مطلع هستن ، فایلهای ضبط شده با گیرنده های ست تاپ باکس از مزخرف ترین فایلها برای پخش و تبدیل در PC هست به خصوص صدای این فایلها ( بیشتر مواقع فایلها بی صدا پخش می شوند) و پلیرهای معدودی مثل VLC و media player classic (البته با نصب کدک های جانبی)به زحمت از پس بخش این فایلها در رایانه بر میان ، اما به لطف MX Player توی این گوشی این فایلها بدون کوچکترین مشکل و ناهماهنگی بین صدا و تصویر و بدون لگ پخش می شوند.
فایلهای HD و Full HD با فرمت MKV هم بدون لگ پخش شدن

دوربین
از جمله امکانات اصلی دوربین می‌توان به قابلیت تشخیص چهره و لبخند، تاچ‌فوکوس، لرزش گیر دیجیتال دست و امکان عکاسی با حداکثر وضوح در حین فیلمبرداری Zero shutter Delay یا تاخیر صفر ثانیه‌ای شاتر اشاره کرد. کیفیت عکسهای گرفته شده با گوشی همون کیفیت 8 مگا پیکسل واقعی گوشیه
فیلمبرداری گوشی همونطوریکه در مشخصات گوشی هم اومده Full HD هست ولی تنها مشکل این هست که با فرمت 3gp ذخیره میشه (که در کل فرمت بی کیفیتی هست )ولی با بررسی ویدیوهای ضبط شده مشاهده شد که فایلها بیت ریت بالا (تا 8.9 Mbps در فایلهای HD و 21.8 Mbps در فایلهای Full HD)و فریم ریت بالایی (تا 29.81 هم میرسه) دارند که از این لحاظ مشابه گوشی Galaxy SIII می باشد ولی بهتر بود مثل همه گوشی های رده بالا ویدئو ها با فرمت MP4 ذخیره می شدند. نکته دیگه اینکه گوشی در حالت فیلمبرداری قابلیت عکاسی هم داره.
بابرسی مشخصات کلیه گوشیهای هم رده چینی با CPU مدلMTK6589 مشاهده میشه که اکثر این گوشیها فیلمهای دوربین رو با فرمت 3gp ذخیره می نمایند و این مشکل مختص این مدل گوشی نمی باشد.

امتیاز Antutu گوشی با ورژن 3.3 به ماکزیمم 12938 رسید

اما پاشنه آشیل این گوشی که در سایتهای مختلف هم به آن اشاره شده GPS اون هست که در ایران ابتدا به ساکن اصلا GPS مکان را شناسایی نمی کنه و به اشتباه مکان را خلیج گینه آفریقا نشان می دهد (ظاهرا GPS فعال نیست) اما با اندکی صرف حوصله و جستجو در اینترنت و با استفاده از برنامه "Faster GPS" وسپس " Mobileuncle Tools " می توان GPS را فعال کالیبره و قابل استفاده نمود . بنابراین GPS این گوشی دارای مشکل نرم افزاری بوده اما به راحتی قابل حل می باشد.

در مورد سخت افزار گوشی برای بازی ، چون من اهل بازی با گوشی نیستم گوشی رو تو این مورد تست نکردم.

مصرف باتری هم در حد معمول هست و مشکلی برای استفاده روزانه ندارد.

رام فابریک گوشی root هست و زبان فارسی را چه در منوها و چه در تایپ فارسی و ارسال پیام و زیرنویس و ... به راحتی و بدون مشکل حتی در نمایش کاراکترهای خاص مثل تنوین ها و تشدید ساپورت می کنه.

دوستانی که تمایل به خرید گوشی دارن در کیفیت مدلهای معرفی شده در این تاپیک شک نکنید وبا در نظر گرفتن کانفیگ تقریبا یکسان اکثر این گوشیها و باتوجه به امکانات جانبی و قیمت و البته سلیقه شخصی یکی از این مدلها را انتخاب و از داشتن یک گوشی با کیفیت و قیمت مناسب لذت ببرید.

در ضمن بنده هم تمایل به فروش همین مدل Umi X1s دارم تا یک مدل با کانفیگ قویتر انتخاب کنم . پیشنهادی اگر هست در پ خ مطرح کنید .

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
T7 : 600 (این یکی دستگاه ممکنه قیمتش تغییر پیدا کنه چون قیمت جدید ازش ندارم)
T7s : 632
لینک بدید میپرسم و بهتون میگم..احتمالا قابل سفارشه...
من پیشنهادم اینه که تبلت 8 اینچی بخرید(و 7 نخرید) و پیشنهادم هم تبلت pipo u8 هست با قیمت 685 تومان..هم باتری خیلی بیشتر و هم دوربین واقعیتر و هم پردازشگر قویتر و پیپو بنظر من کارهاش مستحکمتر و بهتره تا هیوندا و مدنظرمنه...
میخام gps هم داشته باشه ولی pipo u8 نداره. T7s برای من یکی از کاملترین تبلتهاست و تنها نقطه ضعفش همین باطری و کیفیت ساختش هست.

به نظرتون
[h=1]8.9" Pipo M7 3G بخرم یا
[/h][h=1]8.9 inch Retina IPS Android 4.2 Tablet PC PIPO M7pro با پشتیبانی از 3g
[/h]قیمت هر کدام را میفرمایید.

Last edited:

arya00

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام امیر جان
این تبلتها چطورین و قیمتهاشون چنده ؟
vido N90sRK
Vido M1 mini one
PiPO M7 Pro 3G
Vido N80RK
در ضمن به برند Vido چقدر اعتقاد داری ؟ کیفیت کارهاش چطوریه ؟ و مقایسه اون با برند Pipo

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
سلام...
من سفارشم بعد از 3 هفته از واریز در دسترسم بود که چون وقت نداشتم تازه امروز گرفتم.
گوشی s5 butterfly
1-دوتا ضد خش سفارش دادم که هردوتارو زدم خراب کردم اعصابم خورد شد.کسی میدونه چجوری بچسبونم زیرش هوا نگیره؟ باید برم بازار ضد خش باتر فلای بگیرم.دقیقا یکی هستن...
.
2-سوالیم در مورد گوشی بود...بپرسید...

مطمئنم star s5 خیلی گوشی وسوسه بر انگیزیه... پس تجربه یک روزمو با گوشی خلاصه وار مینویسم:
.
اولین چیزی که بگم اینه که مثل همه خریدارای این گوشی موقع دیدنش سورپرایز شدم.انتظار کیفیت بدنه پایین داشتم ولی پایین نیست و کاملا رضایت بخشه.کلا نمیشه یه روزه نظر قطعی داد... ولی در نگاه اول خیلی خوبه.
چنتا فیلم گرفتم که بیت ریت یکیشون تا 28 mb/s رفت!!!و فیلم برداریشم بر خلاف چیزی که سایتا نوشتن فول اچ دی هست.یه ویدئو 2 دیقه ای گرفتم شد 345 مگ.
انتوتو 3.1.2 روش نصب بود که تست کردم بهم 13300 داد...
بازی تست نکردم...
جی پی اس تست نکردم...
با ایرانسل مشکلی نداره...
فارسی و اینا خودش ردیف بود...
لازم نیست که بگم فول اچدی راحت پخش میکنه دیگه...
ویرایش: + اینو که کنار زد گذاشتیم صفحه زد بهتر بود (نه بابا!!!) ولی نمیدونم چرا زاویه دید زد یکم ضعیف بود...شاید من اشتباه کردم؟!
.
تنها چیزی که اعصابمو به هم ریخته محافظ صفحشه هر وقت گوشیو دستم میگیرم میخوام بکوبمش به دیوار!پره حبابه لامصب!بلد نیستم محافظ بزنم.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام

ممنون از بچه هایی که اول از همه،خودشون بدون گفتن من ریویو از محصولاتشون گذاشتند..در موردگوشیهای سطح بالاشون هم قبلا گفتم..مثلا هر کس oppo find 5 داشته و HTC One/butterfly/DNA و یا...... Oppo براش چیز دیگه ای بوده(تو سایتهای خارجی، این جمله رو از کاربران مختلف براحتی میبینید) بنابراین چه گوشیهای پیشنهادی من در رنج قیمت پایین و چه بالا، همه selection و منتخب گوشیهای چینی هستندکه مسلما بهترین(تنها) انتخابهاتون
از میان صدها مدل گوشی اونها باشه
...

دوست من
طبق گفته خودتون که مستقیم کار میکنید اگر در هنگام تحویل، تبلت مشکلی داشته باشد (بالاخره چینی دیگه) شما قبول می کنید. یعنی ما خیالمون از بابت سالمی و رفرش نبودن راحت باشه.

وسئوال دیگه اینکه با توجه به اینکه گمرک هرروز برای خودش قوانینی وضع میکنه ممکنه بابت یه تبلت و کیفی که از شما سفارش میدیم 2 تا گمرکی بگیرن وهزینه ایی بالاتری نسبت به آنچه گفتید بگیرن چون من شنیدم ممکنه بالای 100 تومن بابت یه تبلت بگیرن یعنی شانسیه در واقع .
اینم دیگه از بس چند روز شنیدم، تصمیم گرفتم اعلام کنم اول هر سفارش هرکسی میخواد بگه تا لحاظ بشه(درمورد سفارشات هفته قبل هم تا فردا اگه بگن، قابل اجراست) :
گارانتی یکساله تبلت :
زیر 700 تومان:
70تومان
بالای 700 تومان:
90 تومان

گارانتی یکساله گوشی:
کلا در هرقیمتی 50 تومان

مفاد گارانتی هم مثل بقیه گارانتیها هست که استفاده نادرست کاربر و شکستن LCD و.... جز موارد گارانتی محسوب نمیشه و اگر دستگاه عیب پیدا کرد، گارانتیش قابل اجرا و عمل هست.

دوستان عزیزی که گوشیهای هوشمند جدید چینی مثل iOcean x7 و inew و umi و iFind و Lenovo و ... یا تبلت از اینجا خریده اند ،

لطف کنند تجربه های خودشون رو از از این محصولات بنویسند تا هم راهنمائی باشد برای بقیه تا راحت تر انتخاب کنند ، و هم رونق بیشتری باشد برای امیر خان مسئول این تایپیک !

ممنونم
کاوه . شیراز
بچه ها خودشون گزاشتند، من معمولا کسی رو مجبور نمیکنم و نمیگم...ولی یک ریویو دیگه هم داشته باشید از شاید اولین سری گوشیهای چهار هسته ایشون که وارد بازار شد(شاید 10 تا کلا-جنس خوب و بد)، ریویو خیلی خوبی بود....

http://forum.persiantools.com/t388167.html

میخام gps هم داشته باشه ولی pipo u8 نداره. T7s برای من یکی از کاملترین تبلتهاست و تنها نقطه ضعفش همین باطری و کیفیت ساختش هست.

به نظرتون
8.9" Pipo M7 3G بخرم یا

8.9 inch Retina IPS Android 4.2 Tablet PC PIPO M7pro با پشتیبانی از 3g

قیمت هر کدام را میفرمایید.

هنوز نیومدند ولی همه منتظرشونن..پیپو داد بیرون و به دست فروشندمون رسید، حتما اینجا اطلاع رسانی میشه......

سلام امیر جان
این تبلتها چطورین و قیمتهاشون چنده ؟
vido N90sRK
Vido M1 mini one
PiPO M7 Pro 3G
Vido N80RK
در ضمن به برند Vido چقدر اعتقاد داری ؟ کیفیت کارهاش چطوریه ؟ و مقایسه اون با برند Pipo
N90 SRK : 628
Yuandao m1 : 670
Pipo m7pro نیومده
N80RK : 635
این خریدارم هم، تبلتشو میفروشه : ویدو ان 80 آر کا
http://forum.persiantools.com/t405667-page2.html

تو 8 اینچیها فعلا فقط pipo u8 رو پیشنهاد میکنم با هزینه سفارش 680 تومان.
تو 10 اینچیهای ارزون، فعلا صد درصد پیشنهادی نمیکنم و درکل هم پیشنهاد میکنم سایز 8 اینچ بگیرید...
البته سایز 9 اینچ داریم با قیمت 740 تومان : ifive x2 که کیفیت صفحه نمایش 1900*1200 داشت. ریویو محصول هم :
Audiology, the tablet blogger & reviewer!: Unboxing & Review of FNF ifive X2 8.9" 1920x1200 IPS RK3188 Android Tablet

یوانداو یا ویدو بله،کیفیت کارهاش و تنوع محصولات و قیمت مناسبش، از اول خودشو کشوند بالا ودر سطح اولین انتخاب ها برای خریداران ، قرار گرفت...پیپو و اوندا و یوانداو و فریلندر،(ازلحاظ کلی وگرنه راموس هم عالیه و لی قیمتهاش خیلی زیادتره نسبت به مشابه کانفیگهاش در برندهای دیگه)) در کل انتخابهای من در بین برندهاهستند...

باتشکر

saeedkh75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
افا من [h=1]UMI X2 Smartphone 5.0 Inch 1080P FHD Screen Gorilla Glass 2G 32G MTK6589 Quad Core Android 4.2 - Grey[/h]اینو می خوام چند در میاد سایت PANDAWIIL

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
دوستان گرامی اگر مرجعی در مورد رده بندی برندهای معروف سراغ دارید معرفی کنید.
مثلاً همه می دانیم oppo ممتازترین مارک چین است . برندهای دیگر به ترتیب کیفیت و اعتبار کدام هستند ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
افا من UMI X2 Smartphone 5.0 Inch 1080P FHD Screen Gorilla Glass 2G 32G MTK6589 Quad Core Android 4.2 - Grey
اینو می خوام چند در میاد سایت PANDAWIIL

UMI X2 2/32GB هنوز دوباره به بازار عرضه نشده ولی قیمت سفارشش برابر یک ملیون و ده هزار تومان

دوستان گرامی اگر مرجعی در مورد رده بندی برندهای معروف سراغ دارید معرفی کنید.
مثلاً همه می دانیم oppo ممتازترین مارک چین است . برندهای دیگر به ترتیب کیفیت و اعتبار کدام هستند ؟
برندهای مطرح چینی حتی کره ای که تو بازار نیستند: اینها هستند(از لحاظ قیمت و کارایی و کیفیت و.......)
Oppo
Vivo(فعلا نرفتیم سراغش و قیمت مدلهاشو نداریم چون گرون بودندو مشتری نداشتیم ازش)
Xioami
Huwei
Meizu
Pantech که قبلا اومد به ایران مدلهایشش ولی خیلی وفته دیگه نمیبینیشون
zopo
Zte / Jiayu / Lenovo

ازاین سایت تقریبا تاپ ترین اسمارتفون های بازار چین رو میشه نامهاشو بدست آورد :

Android-Cream - Home page Professional Android Smartphone Seller
Smartphone Dual SIM,Smartphone Wifi GPS,Android Dual SIM Smart Phones
وحتی این سایت :
Magic Bazaar Store

این مطلب رو هم بهتون پیشنهاد میدم بخونید :
Top 15 1080HD Android phones from China! - News - MIUI Official English Site - Redefining Android

مثلا برای اطلاع دوستان میگم :
[h=1]VIVO X1S[/h]مشخصاتش اینه :
MTK6589 Quad Core 1.2GHz
- 1GB RAM / 4GB ROM
- Dual Sim
- 8MP rear camera, 1.3MP front camera
- Android 4.2 OS
- 2000mAh battery
قیمت یک گوشی مشابه اون با این مشخصات میتونه zopo c2 باشه که قیمتش حدود 300 دلاره، ولی این ویوو حدوددویست دلار گرونتر از اونه و حدود 500 دلاره...

درخدمتتونم

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام میخواستم بدونم star b6000 واقعا مال شرکت استار هست اینم لینکش
Star B6000 Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 3G GPS 5.7 Inch HD Screen 1G 8G
و اگه مال شرکت استار هست چجوری هاست یعنی خوب هست چون چندتا فیلم تو یوتیوب ازش دیدم که خیلی خوب بود و تو 6 ثانیه گوشی روشن شد؟
گوشی No.1 s6 plus هم گوشی خوبیه اینم لینکش
http://www.fastcardtech.com/goods.php?u=49407&id=8927
http://www.chinaphonereview.com/no-1-s6-plus
به نظرتون کدوم بهتره (با دلیل بگید) استار نوشته کیفیت 720 و نو وان نوشته 1080 فیلم برداری میکنه
و میخواستم بدونم اگه اندروید 4.3 یا 5 بیاد این گوشی ها رو هم میشه آپدیت کرد؟

Last edited:

arshadqv

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
خوب هستید
می خواستم اگه امکان داره قیمت روز چند تا گوشی رو اعلام کنید

UMI X2 32GB

Iocean X7 Elite

ZOPO C2 16G Platinum

Lando X02

Xiaomi Mi2

OPPO Find 5

ZOPO C3

و سریعترین راه برای فرستادن گوشی ها چیه ؟ برام این گزینه خیلی مهمه ؟
ممنون از جوابتون

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
عزیز سلام. PowerBank "20000"mAh داری یا باید سفارش بدیم بیاری؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام میخواستم بدونم star b6000 واقعا مال شرکت استار هست اینم لینکش
Star B6000 Smartphone MTK6589T 1.5GHz Android 4.2 3G GPS 5.7 Inch HD Screen 1G 8G
و اگه مال شرکت استار هست چجوری هاست یعنی خوب هست چون چندتا فیلم تو یوتیوب ازش دیدم که خیلی خوب بود و تو 6 ثانیه گوشی روشن شد؟
گوشی No.1 s6 plus هم گوشی خوبیه اینم لینکش
No.1 S6 Plus Quad Core Phone - $210.00
NO.1 S6 Plus | China Phone Review
به نظرتون کدوم بهتره (با دلیل بگید) استار نوشته کیفیت 720 و نو وان نوشته 1080 فیلم برداری میکنه
و میخواستم بدونم اگه اندوری 4.3 یا 5 بیاد این گوشی ها رو هم میشه آپدیت کرد؟
گوشی b6000 هم کیفیت ماندگاریش یا بهتر بگم قطعاتش، بد بود و طرفمون تست کرده و درضمن غیرواقعی میگفت احتمال داره باشه و یجورایی مثل کپیهای تو بازار که تقلبی هست بعضی مشخصاتشون، هست.

اما N01 ها کیفیتشون مناسبه ولی متاسفانه فعلا توسط طرفمون در چین بصورت مستقیم از سازندش، قابل تهیه نیست...درمورد این گوشی هم میدونم، و اطلاع دادم، انشالله در اسرع وقت صحبت ها بشه، البته این مدل، هنوزتو بازار نیومده ها.....
درمورد ساپورت نرم افزاری همونطور که گفتم، اصلا نگران نباشید، مثلا یکی از بهترین سایتهای مرجع توی گرفتن آپدیتها و کاستوم رامهای مختلف، سایت زیر هست :
Needrom.com

سلام
خوب هستید
می خواستم اگه امکان داره قیمت روز چند تا گوشی رو اعلام کنید

UMI X2 32GB

Iocean X7 Elite

ZOPO C2 16G Platinum

Lando X02

Xiaomi Mi2

OPPO Find 5

ZOPO C3

و سریعترین راه برای فرستادن گوشی ها چیه ؟ برام این گزینه خیلی مهمه ؟
ممنون از جوابتون
بهترین و سریعترین راه،هنوز همون Sangapour Post هست که تو هفته سوم پس از واریز وجه و سفارش، میاد(چون گمرک DHL بمراتب علاوه براینکه حدود 30 دلار بیشتر برای پست میدید، حدود 40-60 دلار هم باید برای گمرکش بدید که در مقابل 80-90 تومان فقط اضافه تر با هزینه پستی سنگاپور ، آنچنان نمیصرفه)

UMI X2 32GB هنوز نیومده ولی قیمت پیشفروش داره که برابر یک ملیون و پونزده هزار تومانه...

Iocean x7 elite 32 GB : 1,065,000

درمورد زوپو c2 Platinum & C3 یک مطلبو بگ چون سوال میکنن و ماهم پرسیدی از نمایندگی اصلی فروش زوپو، گفتند ما هم بنظرمون میرسه که تفاوت فقط در جای دوربین باشه ولی برای zopo c2 platinum کارخانه گفته ضدخش هم هست، ولی برای zopo c3 خیر، هرچند که قیمت هردو یکیه و برابر 935 تومانه
Lando x02

هم دیدم ولی هنوز عرضه نشده به بازار و بنابراین قیمت هم فعلا ازش ندارم...

Xiaomi Mi2
قیمتش در دو ورژن 16 و 32 گیگ برابر بترتیب : 1,200 & 1,300 تومانه

Xiaomi M2s
دو ورژن 16 & 32 گیگ برابر : 1,320,000 & 1,570,000 تومان

OPPO Find 5

در دو ورژن 16 و 32 گیگ : 1,600,000 و 1,750,000 تومان

عزیز سلام. PowerBank "20000"mAh داری یا باید سفارش بدیم بیاری؟

سفارشی هست، البته دیگه اون قابل تهیع فعلا نیست و کارخونش تولید نمیکنه، یکی دیگه با کیفیت بهتر هست :
Amazon.com: 20000mAh Cager B030-8 Intelligent Power Bank With SD Slot for iPhone iPad iPod Cell Phones by AHMET: Cell Phones & Accessories
20000mAh Cager B030-8 Intelligent Power Bank With SD Slot for iPhone iPad iPod Cell Phones
که ارسال با پست سنگاپور میشه برابر 220 تومان
بچه ها امروز گیرم Lenovo k900 اومد و واقعا طراحیش و سایزش و کیفیت و..... حیرت انگیزه...همه مغازه دارهای اینجا کف کردن..الحق اینتل و لنوو کارشونو خوب انجام دادن تو ساخت یک اند تک گجت دادن...البته قصد فروششو دارم ولی تا دو سه روز دیگه دوست دارم به مغازه دارها بدم تا اینجا(چون قیمت بالایی برام آب خورده، حدود 2,300,000 تومان)

البته اصلا گوشی خانمها نیست و برای /اقایون ساخته شده، همونطور که در ریویو زیر هم نوشته شده :
http://droidcn.blogspot.com/2013/04/lenovo-k900-review.html

باتشکر
************************************************************************************************************************
************************************************************************************************************************
اینم برای بچه هایی که مشکل ذخیره در فرمت MP4 دارند، من خودم همیشه(90 درصد) از برنامه های جانبی استفاده میکنم تا اصلی..
https://play.google.com/store/apps/details?id=rubberbigpepper.lgCamera&hl=en
http://www.androidauthority.com/best-android-apps-videographers-videos-videography-80338
باتشکر

Last edited:

akbar-1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام ضمن خسته نباشید به شما
داداش اسم و قیمت تبلتای 7.9 اینچی یا 8 اینچی به بالا رو که قابلیت تماس و سیمکارت دارن با باطری قوی رو مینویسی؟(مثلا Freelander باطریش خیلی ضعیفه! یا Mini pad no1 همه چیش عالیه فقط رمش 512 هستش!)
بعد اون لیست پست اول خیلی قدیمیه میشه ادیتش کنی لیست تبلت های سیمکارت خورشو میگم
بعد ارزش داره ی تبلت قوی بدون 3g بگیرم بعد مودم 3g بهش وصل کنم؟یا یکم بیشتر پول بدم ی سیمکارت خور بگیرم؟
مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام ضمن خسته نباشید به شما
داداش اسم و قیمت تبلتای 7.9 اینچی یا 8 اینچی به بالا رو که قابلیت تماس و سیمکارت دارن با باطری قوی رو مینویسی؟(مثلا Freelander باطریش خیلی ضعیفه! یا Mini pad no1 همه چیش عالیه فقط رمش 512 هستش!)
بعد اون لیست پست اول خیلی قدیمیه میشه ادیتش کنی لیست تبلت های سیمکارت خورشو میگم
بعد ارزش داره ی تبلت قوی بدون 3g بگیرم بعد مودم 3g بهش وصل کنم؟یا یکم بیشتر پول بدم ی سیمکارت خور بگیرم؟
مرسی
باسلام

درمورد فریلندر، توجه کنید که V باتری شده 7.4 جای V ، معمول، بنابراین باتریش درحقیقت حدود 7000-7500 میلی امپر هست که مناسبه با قیمت و همه چیزهاش....Mini Pad No.1 هم رم یک و حتی 64 گیگ حافظه داخلی هم داره ولی کسیکه اوردتش، با اون کانفیگ تهیه اش کرده...

اما موجود یکی از دوستان من، Pipo m9 3g رو آورده باقیمت 1,220,000 با احتساب هزینه پستی ، میفروشه که مسلما قیمت مناسبیه نسبت به هرکدوم از سایتها که بخوان بیارن و بفروشن. اگه کسی میخواد، تعداد 3 تاش موجوده.

الان آنچنان قیمت سیمکارتخورها و بدون سیمکارتخورها تفاوت نمیکنند...شما بودجتون و سایز دقیق مدنظرتون چنده؟؟؟ اگه pipo m6 3g بالا رو میخواید یا مدلهای دیگه از پیپو که سیمکارتخور هست برای سفارش، بفرمایید.....
آپدیت قسمت اول هم حتما...
Pipo m8pro 3g : 950
Pipo m3 3g : 885

راستی فبلت Inew i6000 رو فراموش نکنید که full-feature هست با قیمت عالی (رم یک و حافظه 16) یک ملیون تومان و رم دو و حافظه 32 گیگش هم حدود 180-250 تومان گرونتر تو همین هفته به بازار میاد........

باتشکر

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
نظرتون راجع به تبلت فون پد ایسوز مدل ام ایی 371 ام جی چی هست؟ توروزنامه قیمت زده بود899تومن
شركت داده پرداز رايانه متين – Matin Memory-محصولات-ME371MG
باسلام

تبلت خوبیه ولی بهتر از اون رو میشه خرید:
شما این رو مثلا مقایسه کنید هم سایزش بزرگتره(که قیمت میره بالاتر اتوماتیک) و هم مشخصات سخت افزاری...پ
Pipo m3 3g : 885
تنها بدی بزرگ پیپو ام تری، کیفیت نه چندان خوب بلندگوهاست که در کل در ورژن M2 3g (با هزینه سفارش 925 تومان) کیفیت بهتری رو شاهد هستیم.

البته تبلت جدیدشون با قیمت سفارش فقط 1,030,000 وِیژگی های زیاد بهتری داره(دوربینش 5 واقعی تریه تا مثلا مدل m3 اش) البته مدل M8Pro3g هم هست با قیمت کمتر965 تومان

یک ریویو از asus padfone :
http://www.notebookcheck.net/Review-Asus-Fonepad-ME371MG-Tablet.91928.0.html
بنچمارک که کاملا مشخصه ولی تو بقیه مشخصات هم میتونید مقایسه ای داشته باشیدکه چه ویژگیهایی رو ایسوس داره و چی داره و کدوم چی نداره یا کمتر داره.

اینهم مثلا یک ریویو از pipo m3 :
Pipo m3 review

اگه تو سایز 7 میخواید، Pipo u3 3g رو داریم که تو بعضی چیزها این برندست و تو بعضی چیزها(از جمله باتری) ایسوس برنده هست.و قیمت سفارش از چینش برابر 605 تومانه.
البته تو سایز 6.5 اینچ، فبلت inew I6000 از هردو بهتره و با فقط صدتومان اختلاف، یعنی هزینه سفارش یک ملیون، دوربین و پردازشگروگرافیک و دوسیمکارته وکیفیت صفحه نمایش FHD و ...... همه رو دریافت میکنید.

باتشکر

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا