سلام
اقا امیر خوب هستید
میشه یکمقدار در مورد Lenovo k900 توضیح بدید از تجربیاتتون در مورد این گوشی بگید .
رویو هایی که از این گوشی هست اکثرا نقاط قوت رو گفتن
به نظر شما نقاط ضعف هم داشت
و سوال اصلی
به نظرتون ایا ارزش داره صبر کنم تا این گوشی رو تهیه کنم
و ایا این گوشی ارزش صبر کردن رو داره و قیمتش به نظرتون متعادل میشه یا قیمتش افزایش پیدا میکنه ؟
ممنون از جوابتون .
باسلام
برای استفاده عادی براحتی برای یک روز جواب میده...حدود سه ساعت ، کم و بیش طول میکشه که شارژ کامل بشه. دوربینش عالیه(خب 1.8، اولین باره اسیتفاده شده در لنزهای سونی در گوشیها) ، کیفیت صفحه نمایش و کلا همه چیز خیلی خوبه...تنها ایرادی که از اول باهاش روبرو میشید، استفاده در بازیها و.....هست که خب بدلیل رسانا بودن بدنش، گرم میشه خیلی زود ولی داغ که دست بسوزونه،خیر، زیر نور آفتاب هم بنظرمن از HTC One یکی از بچه ها داشت، بهتر بود.درمورد وزنش، همه تعجب میکنند که با این بدنه و سایز، چقدر وزن کمی داره و تو دست احساس خستگی دراز مدت هم نمیکنید...ازهمه مهمتر کسی ندارتش و سبکش خیلی خاصه.....
البته اگه بالاترین گوشی از لحاظ تکنولوژی که قراره طبق قول xiaomi(که بقولهاش نشون داده عمل میکنه) اواسط آگوست بفروش بره آنلاین و این یعنی اوایل سپتامبر هم گیر فروشندمون میاد تا براتون سفارش بدیم، گوشی Xiaomi MI3 هست...شاید بالاتر هم بیاد ولی بصورت گفتاری، فعلا برند مطرح، با کانفیگ بالا و ....همین مدل هست...
ولی گفتم گوشی خیلی خاص و شکیل و .....هست لنووو
سلام
من در شیراز زندگی می کنم اگه میشه ادرس مغازه تون بدید حضوری خدمت برسیم تا مطمئن تر شویم
ممنون
مغازه ندارم ولی براتون پخ میکنم شماره تماس رو...
آقا امیر تضمین شدس عزیز...
امیر خان اون تبلت های OEM که قرار بود سفارشی انجام بشه ( طرفای عید) 10 اینچ 1900*1200 و 1.8 quad core دوربین 5 و gps و سیم کارت خور و باتری 10000 به جایی نرسید با قیمت زیر 300 دلار؟؟ همچین مدلی نمیشه یکی از همین برندا سفارشی بزنن؟؟
ان شالله که میشناسین کیم؟
آیدی تون اشناست ولی ببخشید دیگه....
در تعداد بالای 200 تا میزنند که متاسفانه، کسیکه سرمایه دار و اسپانسر این کار بود، کشید عقب و ترسید پولش برنگرده و رفت رو همین برندهای بازار سرمایه گذاری کرد....حالا بازم تابستون با یکی دیگه درحال صحبتیم البته فعلا سرمایه رو فروش گوشی و... و انشالله بعدا یک تبلت کامل زدن در یکی دو اینچ مختلف....
باسلام
دوست عزيزمن يك گوشى دوخط ٤.٥تا٥اينچ كه صحفه نمايش فول اچ تى وسخت افزارچهارهسته اى باسرعت بالا درمجموع عالى باشدرا مى خواهم يك موردرا ديدم
ZHIJIAN D1 Quad Core Android Phone - $199.00
ZHIJIAN D1-AQ8064Quad core1.7GHz 5.0inch FHD OGS IPS scree Android 4.2.2phone
خواستم نظرشمادرمورد اين گوشى بدانم مارك خوبى هست ارزش خريدداردقيمت آن راهم بفرماييدباتشكرازشما
مارک معروفی نیست، واقعی بودن سخت افزار هم کاملا مشکوکه...
پیشنهاد میکنم بودجتون رو بفرمایید تا بهتر بشه انتخاب کرد، فعلا پیشنهادیها:
اینو داشته باشید بچه ها که با نرخ حواله که در بالا اشاره شد، قیمت محصولات اسمارتفونها اینقدرهست، و با تغییر دلار هم، شما با یک نسبت گیری قیمت جدید دستتون میاد.
گوشیهای رنج قیم پایین :
(نرخ دلار "حواله :صرافی جلالی : 3350- 3400 به نشانی sarafijalali.us )
ThL w100 : 544
Lenovo a820 : 608
UMI x1s : 685
Vowney v5 : 670
Star S5 Butterfly : 700
ThL W8e HD 16GB : 710
ThL W8+ FHD 16GB : 790
Star 7599 16GB : 750
Inew I4000 : 815
Inew i6000 16GB : 1,000,000
zopo c2 4GB : 870
Iocean x7 Youth 4GB : 735
بهترین گوشیهای Full HD بازار چین :
بصورت کلی بهترین گوشیها تو رنج قیمت پایین و دارای پردازشگر 1.5 گیگاهرتز MTK6589T و هزینه سفارششون :
Iocean X7 elite 2/32GB :
with SG post : 1,060,000 (reach Iran:~ 2-3weeks)
With EMS : 1,189,000(Reach Iran: 9-14days
------------------------------------------------
Inew i6000 (1/16GB)
With SG Post : 1,000,000
With EMS : 1,180,000
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Zopo C2 Platinum 1GB/16GB
With SG post : 940
With EMS : 1,068,000
----------------------------------------------
3-ThL W8 Beyond
With SG Post : 830
With EMS : 950
----------------------------------------------------------------------------------------
باتشکر
4-ThL W9 Beyond
With SG Post : 960
with EMS Post : 1,089,000
-------------------------------------
بالاخره تبلتی پیدا نشد که علاوه بر صفحه رتینا 2056*1500 دارای جی پی اس داخلی هم باشه ؟ نه ؟
فعلا خیر....
اینم چون بچه ها میپرسن، مقایسه کوچک ولی خیلی خوب دو چیپست جدید نوظهور allwinner a20 & Rockchip RK3168 :
Dual core Chip Performance testing: RK3168 VS A20!
که بالایی RK3168 هست و پایینی A20 و بازهم پردازشگر راکچیپ، چیپست برنده بهترین دو هسته ای هاست.....(درکل وگرنه پردازشگر سامسونگ ، خیلی عالیه)
باتشکر