• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشید اینجا میپرسم.
باتری دوم(زاپاس) که خریدم رو الان خالی(دشارژ) گذاشتم توی جعبه.اینجوری خراب نمیشه؟
چجوری نگه داریش کنم که خراب نشه؟پرش کنم؟؟؟؟

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
ببخشید اینجا میپرسم.
باتری دوم(زاپاس) که خریدم رو الان خالی(دشارژ) گذاشتم توی جعبه.اینجوری خراب نمیشه؟

باتریهائی که بطور رایج در دسترس ما هستند عموماً سه نوع هستند :
1- نیکل - کادمیوم . در گوشیهای نسل قبل بکار می رفتند . الان در گوشیها و گجتهای هوشمند بکار نمی روند .
2- لیتیوم - یون . اکنون اغلب گوشیها و لپ تاپها از این نوع باتری استفاده می کنند . عمرشان 300-500 سیکل است و بهتر است در صورت عدم استفاده در حالت شارژ و در جای خنک نگهداری شود.
3- لیتیوم - پلیمر . این باتریها گرانتر ، سبکتر ، قدرت بیشتر و تا 1000 سیکل کار می کنند.تمام گجتهای اپل از این نوع استفاده می کنند. بسیاری از وسایل جدیدی که باتری غیر قابل تعویض دارند و اغلب تبلتها از آن استفاده می کنند.
........

راستی دوست عزیز rafiepersiaاز تجربه تان با گوشی umi - x1 بیشتر برایمان بگوئید . کیفیت جنس این برند را چطور می بینید ؟ در مفایسه با سامسونگ و ال جی . من تمایل دارم x2 بگیرم . ممنونم

=================
دوست عزیز آقای امیر . این قیمتهائی که در پاسخ به دوستان می دهید با هزینه پست است یا فقط قیمت کالاست ؟

Last edited:

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
من جایی خوندم Xiaomi قصد عرضه یه تبلت خیلی قوی رو تو ماه آگوست داره که از چیپست Mediatek mt8125 و 8 هسته ای استفاده میکنه. از جمله قابلیت های این تبلت عبارتند از : صفحه 7 اینچ ، دوربین 13 مگاپیکسل ، قابلیت 3g و قیمت تقریبی 160 دلار!
این هم لینک مطلب :
Xiaomi Tablet Relying on Quad Core MT8125 Processor, Could Include Built in 3G | Tablet News

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ببخشید اینجا میپرسم.
پیشنهاد من اینه که همراهت داشته باشی، اگه کیف بگیری براش، میتونی باتری اضافه رو هم همراه با اون همیشه داشته باشی،بهتر بگم، یک شارژر باتری که تو بازار راحت گیر میاد، بخر، بزار هفته ای دو بار حداقل، شارژ کنی باتریهاتو و متناوبا استفاده کن از یکی و دیگری،همراه خودتم جابجا کن تا هروقت باتری گوشیت کم بود، جایگزین کنی... چون بعضیها میزارن کنار ولی الان تابستونه و هوا گرم و ازطرف دیگه، استفاده بکنی ، بهتره تا بزاریش کنار...
باتریهائی که بطور رایج در دسترس ما هستند عموماً سه نوع هستند :
1- نیکل - کادمیوم . در گوشیهای نسل قبل بکار می رفتند . الان در گوشیها و گجتهای هوشمند بکار نمی روند .
2- لیتیوم - یون . اکنون اغلب گوشیها و لپ تاپها از این نوع باتری استفاده می کنند . عمرشان 300-500 سیکل است و بهتر است در صورت عدم استفاده در حالت شارژ و در جای خنک نگهداری شود.
3- لیتیوم - پلیمر . این باتریها گرانتر ، سبکتر ، قدرت بیشتر و تا 1000 سیکل کار می کنند.تمام گجتهای اپل از این نوع استفاده می کنند. بسیاری از وسایل جدیدی که باتری غیر قابل تعویض دارند و اغلب تبلتها از آن استفاده می کنند.
........

راستی دوست عزیز از تجربه تان با گوشی umi - x1 بیشتر برایمان بگوئید . کیفیت جنس این برند را چطور می بینید ؟ در مفایسه با سامسونگ و ال جی . من تمایل دارم x2 بگیرم . ممنونم

=================
دوست عزیز آقای امیر . این قیمتهائی که در پاسخ به دوستان می دهید با هزینه پست است یا فقط قیمت کالاست ؟
سلام

قیمت تبلت/گوشی و هزینه پست سنگاپور ، رو هم میشه قیمتی که به بچه ها میگم...

باتشکر

holden boy

Registered User
لایک‌ها
12
سلام میشه قیمت این مدلهارو بهم بگین
onda v811 dual core
vido n70s
Chuwi V8 Dual-Core

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چون خیلی ها اینجا میپرسن ، من دیگه میزارم تو تاپیک :
به نقل از hofhom :
سلام قیمت zopo c2 plantunim + کیف و گارد زله ای و محافظ صفحه و شرایط خرید
باسلام

زوپو : 935 تومان
کیف : 26 تومان
گارد ژله ای : 20 تومان
محافظ صفحه در دو قیمت : 6 تومانی و 16 تومانی(کیفیت عادی و کیفیت عالی)
باتری اضافه : (معمولی) 28 تومان و باتری مخصوص خودش که اصلا پیشنهاد نمیشه حدود 20 دلاره(یعنی حدود هفتاد تومان)

قیمت کل(با احتساب ضدخش عالی و باتری نرمال) : 1,025,000 تومان

سلام میشه قیمت این مدلهارو بهم بگین
onda v811 dual core
vido n70s
Chuwi V8 Dual-Core
پیشنهاد میکنم مدلهای "چهارهسته ای " زیر رو بگیرید جای اونها با قیمت تقریبا مشابه ولی قوی تر....
ONDA V712 Quad Core a31 : 540
Pipo S1Pro quad Core RK3188 : 450
ONDA v701s quad core a31: 470
اما دوهسته ای های خوب و پیشنهادی تو اون رنج قیمت :
Pipo s1s rk3066: 366
Momo7 Speed Dual Core RK3066 : 425
و یک مدل تبلت ارزان جدید هم آمده با نام زیر که درکل کارجدیدیه(و خوبه):
Cube u25GT Rk3168 : 360

arshadqv

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
اقا امیر خوب هستید
میشه یکمقدار در مورد Lenovo k900 توضیح بدید از تجربیاتتون در مورد این گوشی بگید .
رویو هایی که از این گوشی هست اکثرا نقاط قوت رو گفتن
به نظر شما نقاط ضعف هم داشت
و سوال اصلی
به نظرتون ایا ارزش داره صبر کنم تا این گوشی رو تهیه کنم
و ایا این گوشی ارزش صبر کردن رو داره و قیمتش به نظرتون متعادل میشه یا قیمتش افزایش پیدا میکنه ؟
ممنون از جوابتون .

saeedkh75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من در شیراز زندگی می کنم اگه میشه ادرس مغازه تون بدید حضوری خدمت برسیم تا مطمئن تر شویم
ممنون:)

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
من در شیراز زندگی می کنم اگه میشه ادرس مغازه تون بدید حضوری خدمت برسیم تا مطمئن تر شویم
ممنون:)

آقا امیر تضمین شدس عزیز...

امیر خان اون تبلت های OEM که قرار بود سفارشی انجام بشه ( طرفای عید) 10 اینچ 1900*1200 و 1.8 quad core دوربین 5 و gps و سیم کارت خور و باتری 10000 به جایی نرسید با قیمت زیر 300 دلار؟؟ همچین مدلی نمیشه یکی از همین برندا سفارشی بزنن؟؟

ان شالله که میشناسین کیم؟ :D

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باسلام
دوست عزيزمن يك گوشى دوخط ٤.٥تا٥اينچ كه صحفه نمايش فول اچ تى وسخت افزارچهارهسته اى باسرعت بالا درمجموع عالى باشدرا مى خواهم يك موردرا ديدم
ZHIJIAN D1 Quad Core Android Phone - $199.00
ZHIJIAN D1-AQ8064Quad core1.7GHz 5.0inch FHD OGS IPS scree Android 4.2.2phone
خواستم نظرشمادرمورد اين گوشى بدانم مارك خوبى هست ارزش خريدداردقيمت آن راهم بفرماييدباتشكرازشما

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره تبلتی پیدا نشد که علاوه بر صفحه رتینا 2056*1500 دارای جی پی اس داخلی هم باشه ؟ نه ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
اقا امیر خوب هستید
میشه یکمقدار در مورد Lenovo k900 توضیح بدید از تجربیاتتون در مورد این گوشی بگید .
رویو هایی که از این گوشی هست اکثرا نقاط قوت رو گفتن
به نظر شما نقاط ضعف هم داشت
و سوال اصلی
به نظرتون ایا ارزش داره صبر کنم تا این گوشی رو تهیه کنم
و ایا این گوشی ارزش صبر کردن رو داره و قیمتش به نظرتون متعادل میشه یا قیمتش افزایش پیدا میکنه ؟
ممنون از جوابتون .
باسلام

برای استفاده عادی براحتی برای یک روز جواب میده...حدود سه ساعت ، کم و بیش طول میکشه که شارژ کامل بشه. دوربینش عالیه(خب 1.8، اولین باره اسیتفاده شده در لنزهای سونی در گوشیها) ، کیفیت صفحه نمایش و کلا همه چیز خیلی خوبه...تنها ایرادی که از اول باهاش روبرو میشید، استفاده در بازیها و.....هست که خب بدلیل رسانا بودن بدنش، گرم میشه خیلی زود ولی داغ که دست بسوزونه،خیر، زیر نور آفتاب هم بنظرمن از HTC One یکی از بچه ها داشت، بهتر بود.درمورد وزنش، همه تعجب میکنند که با این بدنه و سایز، چقدر وزن کمی داره و تو دست احساس خستگی دراز مدت هم نمیکنید...ازهمه مهمتر کسی ندارتش و سبکش خیلی خاصه.....

البته اگه بالاترین گوشی از لحاظ تکنولوژی که قراره طبق قول xiaomi(که بقولهاش نشون داده عمل میکنه) اواسط آگوست بفروش بره آنلاین و این یعنی اوایل سپتامبر هم گیر فروشندمون میاد تا براتون سفارش بدیم، گوشی Xiaomi MI3 هست...شاید بالاتر هم بیاد ولی بصورت گفتاری، فعلا برند مطرح، با کانفیگ بالا و ....همین مدل هست...

ولی گفتم گوشی خیلی خاص و شکیل و .....هست لنووو

سلام
ممنون
smilingsmiley.gif

مغازه ندارم ولی براتون پخ میکنم شماره تماس رو...

آقا امیر تضمین شدس عزیز...

امیر خان اون تبلت های OEM که قرار بود سفارشی انجام بشه ( طرفای عید) 10 اینچ 1900*1200 و 1.8 quad core دوربین 5 و gps و سیم کارت خور و باتری 10000 به جایی نرسید با قیمت زیر 300 دلار؟؟ همچین مدلی نمیشه یکی از همین برندا سفارشی بزنن؟؟
ان شالله که میشناسین کیم؟ :D
آیدی تون اشناست ولی ببخشید دیگه....
biggrinsmiley.gif

در تعداد بالای 200 تا میزنند که متاسفانه، کسیکه سرمایه دار و اسپانسر این کار بود، کشید عقب و ترسید پولش برنگرده و رفت رو همین برندهای بازار سرمایه گذاری کرد....حالا بازم تابستون با یکی دیگه درحال صحبتیم البته فعلا سرمایه رو فروش گوشی و... و انشالله بعدا یک تبلت کامل زدن در یکی دو اینچ مختلف....

باسلام
دوست عزيزمن يك گوشى دوخط ٤.٥تا٥اينچ كه صحفه نمايش فول اچ تى وسخت افزارچهارهسته اى باسرعت بالا درمجموع عالى باشدرا مى خواهم يك موردرا ديدم
ZHIJIAN D1 Quad Core Android Phone - $199.00
ZHIJIAN D1-AQ8064Quad core1.7GHz 5.0inch FHD OGS IPS scree Android 4.2.2phone
خواستم نظرشمادرمورد اين گوشى بدانم مارك خوبى هست ارزش خريدداردقيمت آن راهم بفرماييدباتشكرازشما
مارک معروفی نیست، واقعی بودن سخت افزار هم کاملا مشکوکه...

پیشنهاد میکنم بودجتون رو بفرمایید تا بهتر بشه انتخاب کرد، فعلا پیشنهادیها:
اینو داشته باشید بچه ها که با نرخ حواله که در بالا اشاره شد، قیمت محصولات اسمارتفونها اینقدرهست، و با تغییر دلار هم، شما با یک نسبت گیری قیمت جدید دستتون میاد.
گوشیهای رنج قیم پایین :
(نرخ دلار "حواله :صرافی جلالی : 3350- 3400 به نشانی sarafijalali.us )

ThL w100 : 544
Lenovo a820 : 608
UMI x1s : 685
Vowney v5 : 670
Star S5 Butterfly : 700
ThL W8e HD 16GB : 710
ThL W8+ FHD 16GB : 790
Star 7599 16GB : 750
Inew I4000 : 815
Inew i6000 16GB : 1,000,000
zopo c2 4GB : 870
Iocean x7 Youth 4GB : 735

بهترین گوشیهای Full HD بازار چین :
بصورت کلی بهترین گوشیها تو رنج قیمت پایین و دارای پردازشگر 1.5 گیگاهرتز MTK6589T و هزینه سفارششون :

Iocean X7 elite 2/32GB :

with SG post : 1,060,000 (reach Iran:~ 2-3weeks)

With EMS : 1,189,000(Reach Iran: 9-14days

------------------------------------------------
Inew i6000 (1/16GB)

With SG Post : 1,000,000

With EMS : 1,180,000
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Zopo C2 Platinum 1GB/16GB

With SG post : 940

With EMS : 1,068,000
----------------------------------------------
3-ThL W8 Beyond

With SG Post : 830

With EMS : 950
----------------------------------------------------------------------------------------
باتشکر

4-ThL W9 Beyond

With SG Post : 960

with EMS Post : 1,089,000
-------------------------------------

بالاخره تبلتی پیدا نشد که علاوه بر صفحه رتینا 2056*1500 دارای جی پی اس داخلی هم باشه ؟ نه ؟
فعلا خیر....

اینم چون بچه ها میپرسن، مقایسه کوچک ولی خیلی خوب دو چیپست جدید نوظهور allwinner a20 & Rockchip RK3168 :
Dual core Chip Performance testing: RK3168 VS A20!
image019%2811%29.png

image019%2811%29.png

که بالایی RK3168 هست و پایینی A20 و بازهم پردازشگر راکچیپ، چیپست برنده بهترین دو هسته ای هاست.....(درکل وگرنه پردازشگر سامسونگ ، خیلی عالیه)

باتشکر

Last edited:

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
سلام
آقاشما تبلت سیمکارتخور(البته با قابلیت برقراری مکالمه توسط سیمکارت منظورمه) زیریک میلیون چی پیشنهاد میدین؟
سامسونگ گلکسی تب2 پی3100 هشت گیگ چطوره بنظرتون؟!
این چطوره بنظرتون؟
**تبلت سیم کارت خور فول اچ دی فوق العاده**-خرید و فروش
حالا اگه سیمکارتخور نباشه کلا شرح حال آیپد1 چطوره؟

Last edited:

rzah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
باسلام
دوست عزيز ممنون ازپاسخ كامل وخوب شمامن قصدم اينكه اول تاجاى كه ممكن است يه گوشى دوخط عالى ازهرجهت بگيرم واگرگوشى يك خط هم كه يك گوشى شاخ وتوپى هم باشدمى خوام البته من
الان اس ٣ دارم وآخرين گوشيهاى كه داشتم وفروختم مثل وان ايكس وفوراس بودمن گوشى زود به زودعوض مى كنم چون دنبال يك گوشى خاص وعالى مى گردم اگرمواردى هست ازقيمتهاى
پايين تا بالا رابفرماييدتا يكى راانتخاب كنم گوشى مثل Lando X02ويا Lenovo K900 كه ازنظرشكل وقياف وسخت افزارعالى وتقريبآخاص باشنداگرگوشى هم درآينده نزديك به بازارمى آيد
وموردخوبى هست آن راهم بفرماييد ممنون مى شوم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
آقاشما تبلت سیمکارتخور(البته با قابلیت برقراری مکالمه توسط سیمکارت منظورمه) زیریک میلیون چی پیشنهاد میدین؟
سامسونگ گلکسی تب2 پی3100 هشت گیگ چطوره بنظرتون؟!
باسلام

تبلت خوبیه ولی با تبلت زیر هم مقایسش کنید :
http://forum.persiantools.com/t410845.html
البته تبلتهای دیگه هم هستند که خب، موجودشون همیشه گرونتر از سفارشی از چین هست که مثلا سایت زیر داره :
فروش ویژه تبلت های سیم کارت خور (تحویل 72 ساعته، فروش تک و عمده ای ) - ایران شیپینگ

باتشکر

باسلام
دوست عزيز ممنون ازپاسخ كامل وخوب شمامن قصدم اينكه اول تاجاى كه ممكن است يه گوشى دوخط عالى ازهرجهت بگيرم واگرگوشى يك خط هم كه يك گوشى شاخ وتوپى هم باشدمى خوام البته من
الان اس ٣ دارم وآخرين گوشيهاى كه داشتم وفروختم مثل وان ايكس وفوراس بودمن گوشى زود به زودعوض مى كنم چون دنبال يك گوشى خاص وعالى مى گردم اگرمواردى هست ازقيمتهاى
پايين تا بالا رابفرماييدتا يكى راانتخاب كنم گوشى مثل Lando X02ويا Lenovo K900 كه ازنظرشكل وقياف وسخت افزارعالى وتقريبآخاص باشنداگرگوشى هم درآينده نزديك به بازارمى آيد
وموردخوبى هست آن راهم بفرماييد ممنون مى شوم
باسلام

خب گوشیهای برتر xioami هم قابل سفارشه و حتی Oppo find 5 : البته lenovo k900 رو الان همونطور که گفتم، موجود دارم که ببینیدش.....
Xiaomi Mi2S 16 / 32GB Quad Core
Snapdragon 600 CPU:1.7GHZ adreno320
Ram 2GB+ROM 16GB /32GB
4.3 IPS Screen
8MP(16GB) 13.0MP(32GB) + 2.0MP Camera

Antutu benchmark more than samsung s4(i9500) : 25750 (while i9500 was 25320)

قیمتها :

by SG post:

16GB: 1,320,000

32GB:1,530,000

By EMS:

16GB : 1,480,000

32GB : 1,670,000

اینهم مقایسه کامل تصویری و متنی از دوگوشی سامسونگ اس 4 و این گوشی xiaomi m2s
Samsung Galaxy S4 vs Xiaomi M2S : Beast Wars | All my Tech Blog

Xioami m2
Android 4.1 OS
4.3"IPS 1280*720
CPU Snapdragon APQ8064 Quad Core 1.5GHz
Quad core 1.5GHz
16GB/32GB ROM+2GB RAM
Camera:8.0MP&2.0MP
3G (WCDMA 850/1900/2100MHz)

Prices :

by SG Post :

16GB : 1,210,000

32GB : 1,345,000

By Ems:

16GB : 1,365,000

32GB : 1,540,000

اینهم دو ریویو ازش :
Xiaomi MI2 review • Reviews • Eurogamer.net
Xiaomi Mi-2 review

Oppo find 5 (One of the best mobile yet to be beaten)

• Network: UMTS/HSDPA/HSUPA/HSPA+/HSPA+42 (850, 1700, 1900, 2100MHz), GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900MHz)
  • Processor: Qualcomm APQ8064 Quad-Core 1.5GHz
  • Display: 5.0” 1080P 441PPI IPS (1,080×1920)
  • Memory: 16GB ROM, 2GB RAM
  • Camera: Main: 13 megapixel Stacked CMOS sensor with HDR, Front: 1.9 megapixel, 120 FPS video recording, f/2.2 aperture, blue glass filters
  • Connectivity: 802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz and 5GHz), Wi-Fi Direct, Bluetooth, NFC
  • Features: Android 4.1 (Jelly Bean), GPS, Wi-Fi Display, DLNA, Gyroscope, Digital compass, Microphone, Sensors (light, proximity, magnetic and gravity)
  • Battery: 2500 mAh built-in lithium-ion battery

prices:
BY SG post:
16GB :1,610,000
32GB : 1,755,000
By EMS:
16GB : 1,715,000

32GB : 1,850,000
اینهم رویوهای مختلف ازش :
Oppo Find 5 review: Oppo-lent screen - GSMArena.com
OPPO Find 5 announced with 5-inch, 1080p display and 13MP HDR camera
Oppo Find 5 Full Review - Page 2 - The giffgaff community

arshadqv

Registered User
لایک‌ها
52
با سلام و تشکر بابت جواب سریعتون
می خواستم بدونم که ایا Xiaomi Mi3 همین گوشی توی عکس ضمیمه هستش
چون وقتی این گوشی رو دیدم فکم خورد زمین
Mi3_05.jpg

و یا گوشی موجود توی این لینک
Xiaomi Mi3 Android Jelly Bean WCDMA Quad Core 5.0 Touch Screen [3805] - US$469.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
به نظرتون حول و حوش چه قیمتی میشه تهیه کرد و مهمتر از همه تو چه ماهی میشه سفارش داد
پیشاپیش ممنون از جوابتون

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام بین این مدلها به نظرتون کدوم بهتر و خوش قیمت تره
NO.1 S6 Plus ترجیحا این
iOcean X7 Youth
NEWMAN K1a
vowney V5
Star X920 Butterfly
ZHIJIAN D1
Goophone S4 Mega
لطفا بگید
1- اگه این گوشی ها زبان فارسی نداره میشه روش نصب کرد یا برامون زبان فارسی رو نصب میکنند
2- میخوام که سنسورهاش کامل باشه برا بازی
3- میخوام دوربینش هم حداقل HD فیلم برداری کنه
4- میخوام صفحه نمایششم خوب باشه
شرمنده این همه توضیح دادم ولی خوب انتخاب کمی سخته!!!

kaveh2nd

Registered User
لایک‌ها
85
من با فایرفاکس 22.0 تا صفحه 126 این فروم را میتونم بازکنم و صفحه 127 باز نمیشه . ولی با IE باز میشه . کسی می دونه چرا ؟

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
ببخشید باتری زاپاس من زود شارژ میشه و زودم خالی میکنه.کاریش میشه کرد؟!

مشاهده پیوست 405726

Xiaomi Mi3 Android Jelly Bean WCDMA Quad Core 5.0 Touch Screen [3805] - US$469.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
به نظرتون حول و حوش چه قیمتی میشه تهیه کرد و مهمتر از همه تو چه ماهی میشه سفارش داد
پیشاپیش ممنون از جوابتون
واقعا گوشی وحشتناکی هست.این گوشی رو دستت بگیری بقیه ببینن سکته میزنن!
قیمتشم خیلی عالی هست.(اگه همون 469 دلار باشه).
یکجا دیدم یک تست انتوتو ازش لو رفته بود با فرکانس 2.3 امتیاز 80000 داده!البته احتمال فیک بودنش زیاده.اونم با این چیپست...

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
مشاهده پیوست 405726

پیشاپیش ممنون از جوابتون
همونطور که عرض کرده بودم، صحبتش شرکت، مبنی بر فروشش در اواسط آگوست بوده و ازاونجاییکه خرید مستقیم ازش در حد معجزست--همونطور که M2a اون در تعداد 200 هزارتا زیر 48 ثانیه فروش رفت--بنابراین همیشه قیمت بالاتر از قیمت کارخونه گیر خریداران میاد.قیمتش زیر 550 دلار خواهد بود حتما ولی اینکه زیر 450 باشه یانه(با احتساب هزینه پستیش) ازطرف دیگه از اوایل سپتامبر(نیم ماه بعد که گوشیها از کارخونه دیگه بدست فروشندگان عمده فروش رسیده) هم قابل تهیه است.

فعلا یکی این بهترین گوشی هست و یکی هم گوشی جدید SONY که 6.5 اینچیه(البته Note 3 هم نباید فراموش کنیم)

سلام بین این مدلها به نظرتون کدوم بهتر و خوش قیمت تره
NO.1 S6 Plus ترجیحا این
iOcean X7 Youth
NEWMAN K1a
vowney V5
Star X920 Butterfly
ZHIJIAN D1
Goophone S4 Mega
لطفا بگید
1- اگه این گوشی ها زبان فارسی نداره میشه روش نصب کرد یا برامون زبان فارسی رو نصب میکنند
2- میخوام که سنسورهاش کامل باشه برا بازی
3- میخوام دوربینش هم حداقل HD فیلم برداری کنه
4- میخوام صفحه نمایششم خوب باشه
شرمنده این همه توضیح دادم ولی خوب انتخاب کمی سخته!!!

کلا کاستوم رام(یا اپدیت) و فلش کردن کار سختی نیست، و از سایت زیر فایلها رو بدست اورده و چگونه فلش کردنشون هم انجام بدید، بجای پول دادن به کسی...
Needrom.com
1-زبان فارسی رو توی نمایش همگی ساپورت میکنندولی در منو اکثرا(99%) و اونهایی هم که ساپورت نمیکنند معمولا کاستوم رام تو سایت بالایی دارند که فارسی در منو هم داشته باشه(هرچند که گوشی مدل بالا وزبان منوها زبان فارسی؟؟!!)
2-سنسور اصلی که نیاز داریم برای بازی G-sensor علاوه بر gravity sensor که تقریبا همشون دارند و ما تو این زمینه ، مشکلی در نبودش نداریم.
3-HD پخش کردن رو هم خوبهاش همه دارند
4-خب بهترین صفحه نمایش FHD هست، اما از میان FHD هایی که فعلا اومده، فقط یکیش کارخونش ادعا کرده که "ضدخش یا گوریلا گلس هست" و اونم "Zopo C2 Platinum" هست که برند بهتر و قدیمی تری هم در کل نسبت به بقیه هست و سایز معمول 5 اینچ...البته اگه سایز فبلت یا 6.5 اینچ میخواید، پیشنهاد فقط یکی هست و اونم Inew i6000 16GB هست که قیمتش یک ملیونه و کیفیتش هم خوبه(بدلیل همکاریش با شرکت معروف ThL)

اماتو اون مدلهایی که گفتین، پیشنهاد یکی از سه گوشی Star s5 butterfly و ThL w8e 16GB هست درکل...

ببخشید باتری زاپاس من زود شارژ میشه و زودم خالی میکنه.کاریش میشه کرد؟!

واقعا گوشی وحشتناکی هست.این گوشی رو دستت بگیری بقیه ببینن سکته میزنن!
قیمتشم خیلی عالی هست.(اگه همون 469 دلار باشه).
یکجا دیدم یک تست انتوتو ازش لو رفته بود با فرکانس 2.3 امتیاز 80000 داده!البته احتمال فیک بودنش زیاده.اونم با این چیپست...
در مورد باتری :
کالیبره کردن و افزایش فوق العاده بازده و طول عمر باتری [بایگانی] - سايت تخصصي موبايل

اما در مورد انتوتو،خود انتوتو یک صقحه گذاشته که این فتو شاپی هست..بنچمارک واقعیش بین 29 تا 34 هزاره...

باتشکر
اینهم یک ریویو دیگه از IOcean X7 Youth
http://www.notebookcheck.net/Review-iOcean-X7-Smartphone.96434.0.html
باتشکر
اینهم یک ریویو از THL w100 ارزونترین گوشی چهارهسته ای :

thl-w100-display-test.jpg

thl-w100-benchmarks-645.jpg

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا