• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید تاریانا با پردازنده 1.5 و صفحه fullhd با قیمت 750

وضعیت
موضوع بسته شده است.

the warrior

Registered User
لایک‌ها
14
تبلت کاملا ایرانی تاریانا امروز روانه بازار شد ، این تبلت که با تلاش شبانه روزی متخصصین ایرانی تولید شده است تنها تبلت ایرانی با سیستم عامل آندروید 4.0.3 کاملا فارسی و پردازنده 1.5 گیگاهرتز صفحه نمایش IPS-Full HD حرارتی 16:9 و حافظه داخلی 8 گیگابایت با قابلیت ارتقا تا 64 گیگابایت دارای وایرلس و بلوتوث و دو دوربین 2 مگاپیکسلی و خروجی HDMI ، گنجایش باتری 4000 میلی آمپر است لطفا قبل از اینکه بدلیل ایرانی بودن و یا قیمت پایین آن قضاوت کنید ان را یک بار لمس کنید این تبلت 7 اینچی دارای صفحه کیبورد جداگانه نیز می باشد

توجه کنید که این تاپیک برای این زده شده که استقبال شما از این تبلت سنجیده بشه ! و در صورتی که استقبال خوب باشه به صورت تعداد از این تبلت آورده میشه و عکس با اسم گذاشته میشه و بعد از گذاشتن عکس به فروش میرسه !

154476_10151167014886711_661883984_n.jpg541937_10151167016636711_709772433_n.jpg399331_10151167015851711_1988334031_n.jpg

attachment.php

jomok5800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منظورتون تلاشهای شبانه روزی متخصص های مونتاژکاره :hmm:
اطلاعات کاملتری بدین ازش
از بردشم تصویر بزارید
با قیمت پایینتر از اینم میشه بهترین تبلت برندار چینی با کیفیتر خرید این کجا قیمتش پایینه

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
راس میگه!
50 بذاری روش آرکاس میخری.تازه نه چینیه نه ایرانی(فرانسویه)
سی پی یوش هم قویتره
صفحهش هم بزرگتره!

the warrior

Registered User
لایک‌ها
14
اول اینکه برای ساخت این محصول زحمت کشیده شده
این برند ایرانی هستش و با گارانتی
گارانتیش هم 30 روز تعویض بی قید شرط داره !
و لطفا چون ایرانی هستش راجع بهش بد قضاوت نکنید و تا ازش استفاده ایی نکردید و تستش نکردید راجع به کیفیتش نظر ندید
و شما کدوم مدل آرکاس منظورتون هستش ؟

jomok5800

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول اینکه برای ساخت این محصول زحمت کشیده شده
این برند ایرانی هستش و با گارانتی
گارانتیش هم 30 روز تعویض بی قید شرط داره !
و لطفا چون ایرانی هستش راجع بهش بد قضاوت نکنید و تا ازش استفاده ایی نکردید و تستش نکردید راجع به کیفیتش نظر ندید
و شما کدوم مدل آرکاس منظورتون هستش ؟
منظورتون چه جور زحمتیه ؟زحمت خرید تکنولوژی از شرکتهای چینی مونتاژ تو ایران؟؟؟؟
واقعا شرکتهای مثل جی ال ایکس و دیمو مردم چی فرض میکنن تکنولوژی که از چین اوردن با نام ایرانی به مردم قالب میکنن
برندش اره توش مهمه که ایرانی نیست.

the warrior

Registered User
لایک‌ها
14
منظورتون چه جور زحمتیه ؟زحمت خرید تکنولوژی از شرکتهای چینی مونتاژ تو ایران؟؟؟؟
واقعا شرکتهای مثل جی ال ایکس و دیمو مردم چی فرض میکنن تکنولوژی که از چین اوردن با نام ایرانی به مردم قالب میکنن
برندش اره توش مهمه که ایرانی نیست.

این شرکت فرقش با دیمو و... اینه که برای مشتری ارزش قائله !
الان هنوز اطلاعات خیلی کاملی از این محصولات دست خودمم نیست ولی در این میدونم که مثلا گوشی noa 1000 اشون بردش دقیقا همون برد htc one بود که فکر کنم مدل S بودش
و صفحش هم صفحه هیتاچی
دلیل اختلاف قیمتش هم اینهکه با دلار دولتی 2500 تومان جنس هاشونو وارد میکنن ! و دیگه دست به دست نمیچرخه تا کلی هم اینطوری بره رو قیمتشون !
در هر صورت به زودی اطلاعات کاملی دست خودم هم میاد که میتونم به همه ارائه بدم

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
این شرکت فرقش با دیمو و... اینه که برای مشتری ارزش قائله !
الان هنوز اطلاعات خیلی کاملی از این محصولات دست خودمم نیست ولی در این میدونم که مثلا گوشی noa 1000 اشون بردش دقیقا همون برد htc one بود که فکر کنم مدل S بودش
و صفحش هم صفحه هیتاچی
دلیل اختلاف قیمتش هم اینهکه با دلار دولتی 2500 تومان جنس هاشونو وارد میکنن ! و دیگه دست به دست نمیچرخه تا کلی هم اینطوری بره رو قیمتشون !
در هر صورت به زودی اطلاعات کاملی دست خودم هم میاد که میتونم به همه ارائه بدم
داداش ادم وقتی میره htc میخره
از کیفیت ساخت بدنه لذت میبره
از ui htc لذت میبره
پشتیبانی اچ تی سی و ساپورت اپدیت و نرم افزاری داره
کلی تجربه ی یه شرکت کهنه کار میره تو ساخت یه گوشیه htc اونموقع شما میای با مدل ایرانی اونم فقط منتاپ ایران!!! مقایسه ش میکنی!!!

جالبه واقعا

man_utd_4ever

Registered User
لایک‌ها
23
آقا آبروی شرکت غولی مثل HTC رو بردی با مقایسه با این تبلتهای مونتاژی که از چین به قیمت 50 دلار میخرن ایور به خدا تومن میندازن به ملت

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
اگه این تک هست ای باشه اصلا با این قیمت نمی یرزه
با این قیمت و کمترش میتونید تبلت های بهتر چینی بخرید
اینا (تبلت های ایرانی ) هم همه چینی هستند و شاید (اونم شاید) فقط توی ایران سرهمشون کنند که بعید میدونم

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پردازنده 1.5 گيگاهرتزي براي كدام شركته . ويا و انويديا يا كوالكام يا نمونه چيني از چيپ a9 . اين قطعه فوقش ckd مياد .

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
همين صفحه نمایش IPS-Full HD واقعا عاليه
اگر واقعا ايراني باشه من ميخرم هر چي هم كه باشه حتي اشغال بددرد نخور باشه براي پيشرفت اين شركت ها بايد حمايت بشن
فقط اگه واقعا ايراني باشن
يه تبلت بود دوستان ميگفتن واقعا ايراني هست اسمش اسپين بود حالا چقدر اين حرف درسته خدا ميدونه كسي در موردش چيزي شنيده يا نه؟!
اين تبلت هم بعضي مشخصاتش خوبه بعضي هاش نه
مثلا دوربينش اين تبلت بايد حداقل 8باشه با فيلم برداري فول اچدي چون صفحه هم فول اچدي هست

Last edited:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
یه نکته به دوستان چینی بخر:این حتی اگر مال وسط چین هم باشه چون به سفارش ایران ساخته میشه و توی خود ایران یه نظارت کوچیک سرش هست و گارانتی 30روزه ی تعویض و فکر کنم۱سال هم تعمیر داشته باشه و مهمتر از همه اینه که چون سری اول هستن بهترین کیفیت رو توشون به کار میبره....من شک ندارم تمام کساسی که میگن چیتی ها از این بهتره خودشون چینی بخر و چینی دار هستن و اومدن بازار گرمی میکنن...ولی من خداییش با همه ی این ها کار کردم...هم با چینی هم با ایرانی و هم با htc هم با archos و هم با apple شواهدش هم موجوده(!)نشون بدم?!و از اینا فهمیدم که چین یه سطل آشغال هست که زباله هاش رو داره به ما قالب میکنه و ما هم زباله هاشو میخریم

Javad-ht

Registered User
لایک‌ها
560
اگر واقعا ايراني باشه من ميخرم هر چي هم كه باشه حتي اشغال بددرد نخور باشه براي پيشرفت اين شركت ها بايد حمايت بشن
يه تبلت بود دوستان ميگفتن واقعا ايراني هست اسمش اسپين بود حالا چقدر اين حرف درسته خدا ميدونه كسي در موردش چيزي شنيده يا نه؟!
مثلا دوربينش اين تبلت بايد حداقل 8باشه با فيلم برداري فول اچدي چون صفحه هم فول اچدي هست

دوست عزیز این جور چیزا خیلی بخوان ایرانی باشن اینه که قطعاتش بیاد اینجا مونتاژ بشه،اصلا امکان نداره حتی یه تیکه کوچیکش هم اینجا ساخته بشه.
پس اصلا نمیشه گفت کاملا ایرانی،میشه در بهترین حالت گفت مونتاژ شده در ایران.تازه اگه مستقیم از اونجا نیاد.
همون اپل هم که با ارزشترین کمپانی دنیاست همه گوشی ها و تبلت هاش تو چین ساخته میشه.
فقط فرقش اینه اونا خودشون طراحی میکنن و چین میسازه ولی ایرانیاش چین طراحی میکنه و سر هم میکنه و میده دست ما!
البته من مخالف خرید اینجور چیزا نیستم ولی اگه مشخصات درست حسابی داشته باشه و کیفیت ساختش هم خوب باشه.

foadnnsj

Registered User
لایک‌ها
232
حمایت از چی؟؟؟از لاشخوری برای چینی ها؟؟؟؟بالا بردن اقتصاد کشور های دیگه و خراب کردن اقتصاد کشور خودمون؟؟؟؟این توسط ایران ساخته نشده که قابل حمایت باشه
دارید از شرکت چینی حمایت میکنید

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
حرف کاربر foadnnsj کاملا تایید میشه

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
حمایت از چی؟؟؟از لاشخوری برای چینی ها؟؟؟؟بالا بردن اقتصاد کشور های دیگه و خراب کردن اقتصاد کشور خودمون؟؟؟؟این توسط ایران ساخته نشده که قابل حمایت باشه
دارید از شرکت چینی حمایت میکنید
اخه دوست خوبم شما پولو بریز تو شرکت که ماهیتا چینی هست یا یه شرکت که حداقل به قول شما واسه ایران قطعه میسازه و اقلاکمش 100نفر(که حتما بیشتر هم هست)رو تو ایران مشغول به کار میکنه?

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
منظورتون تلاشهای شبانه روزی متخصص های مونتاژکاره :hmm:
اطلاعات کاملتری بدین ازش
از بردشم تصویر بزارید
با قیمت پایینتر از اینم میشه بهترین تبلت برندار چینی با کیفیتر خرید این کجا قیمتش پایینه
دوستان میدونستین تبلت هیوندا رو که با نام کره ای دارن به شما قالب میکنن هم چینیه؟!!!!!!!!
شرکت عماد که گارانتی هیونداس با یه شرکت چینی قرارداد بسته دارن این تبلت رو به نام هیوندا میفروشن

جنس چینی و ایرانی چه فرقی میکنه ؟
وقتی میتونی تنها با 800 تومن یه تبلت گرید A بگیری اونم 4 هسته ای!(
اطلاعات این تبلتی که گفتم!) مگه مغز خر خوردم بیام با همون پول یه تبلت ایرانی بخرم؟!!!!!!!!!

moghazzal

Registered User
لایک‌ها
6
بچه ها نه چینی خوبه نه ایرانی
ایرانی خوبه
به شرط پیشرفت
حتی اگر مونتاژ باشه
مثل شرکتی مثل گرین
پاوراش و کیساش خیلیاش وارداتیه
شرکت های خوب و برند های خوب و ارزون رو می شناسن
از اون با پدر مادرا
باهاشون قرارداد می بندن
ریبرند می زنن
بابا
این گوشی جدیدای جی ال ایکس
بلو آمریکاست
اما چشم به تبلت با رزلوشن 192.1080 با سی پی یو 1 هسته آب نمی خوره درست حسابی باشه
باید یه منطقی بین قدرت سی پی یو و ابعاد تصویریش باشه!!
اما کلا با دلار 3200 تومن
اگر تولید داخلیمون قابل رقابت با تولیدات خارجی نشه(به خاطر نرخ حقوق و دستمزد پایین تو ایران)خـــــــــــــــــاک بر سرمون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا