• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید تاریانا با پردازنده 1.5 و صفحه fullhd با قیمت 750

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
آقایون الان اپل هم داره وسائلش رو شرکت های دیگه میسازه مثل سامسونگ و فاکسکان و اپل هم خوش براش سیستم عامل میزنه
چون مونتاز کاری هست نمیشه گفت بده که
من کاری به این کارا ندارم یک شرکت ایرانی فقط زمانی میتونه خوب بازده بده که پشتیبانی خوبی از تبلت ارائه بده و براش سیستم عامل خوب و ساپورت خوب بده
GLX یک شرکتی هست که فقط گوشی به مردم قالب مبکنه خرید از این شرکت مانع پسرفت میشه نه پیشرفت
من اگه مدیر یکی از این شرکتای تبلت سازی تو ایران بودم میدونستم چی کار بکنم که هیچ کسی سمت تبلت های دیگه نره
الان ainol هم برندی بدی نیست اما داره خوب پیشرفت میکنه

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
آقایونی که می گن شرکت های بزرگ وسایلشون و چین می سازه فکر کنم فرق این دوتارو درست متوجه نشدن
شرکتی مثل اپل تمام طراحی و.... وسایلش و خودش انجام مید فقط ساختش و مید به یک شرکت چینی
ولی این تبلت ایرانی ها حتی طراحیشونم خودشون انجام نمیدن فقط یه تبلت از شرکت های چینی انتخاب می کنن و به اسم خودشون می فروشن

من که چشمم آب نمی خوره تبلتی با این مشخصات قیمتش اینقدر کم باشه
اگر همین مشخصات رو داشته باشه قطعا قیمتش بیشتر می شه ولی اگر با همین قیمت باشه پس مشخصاتش این نیست
همین الان تبلت چینی با این مشخصات قیمتش بیشتر در می یاد دیگه خودتون حساب کنید اگر این تبلها به دست یک شرکت ایرانی بیوفته چقدر روش می کشه....... تبلت های دیمو در برابر تبلت های چینی که همون مشخصات رو دارن گرونتر می شه

ahmadhafezy

Registered User
لایک‌ها
54
حمایت از چی؟؟؟از لاشخوری برای چینی ها؟؟؟؟بالا بردن اقتصاد کشور های دیگه و خراب کردن اقتصاد کشور خودمون؟؟؟؟این توسط ایران ساخته نشده که قابل حمایت باشه
دارید از شرکت چینی حمایت میکنید

اصلا خود چین اومده اینجا شرکت زده داره میسازه. بالا تر از این نیست که.
اما همین شرکت خودش کلی کار هم مستقیم هم غیر مستقیم ایجاد کرده پس ما باید قدر این رو بدونیم ... بهتر از اونیه یه تبلت بخریم که هیچ سودی برای هیچکس نداره و کلا منافعش برای شرکتهای یه کشور دیگه است

jujushow

Registered User
لایک‌ها
1,108
فقط جالبیش اینه کسایی از این تولیدات ملی ! حمایت میکنند که از تکنولوژی ساخت یه ترانزیستور ساده هم خبر ندارند ! تبلت ؟ ایران نیم قرن دیگه میتونه اولین تبلت تمام ایرانی رو بده توی بازار !:)

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اخه دوست خوبم شما پولو بریز تو شرکت که ماهیتا چینی هست یا یه شرکت که حداقل به قول شما واسه ایران قطعه میسازه و اقلاکمش 100نفر(که حتما بیشتر هم هست)رو تو ایران مشغول به کار میکنه?
بهتره طرف دیگه قضیه رو هم نگاه کنیم !!!
من ماه قبل با 460 هزار یدونه yuandao n70hd خریدم که سی پی سو دو هسته ای 1.6 با گرافیک 4 هسته ای mali 400 داره و تو بنچ مارک ها گلکسی تب های 1.3 میلیونی رو قورت میده !! صفحه نمایشش هم اگه بهتر نباشه بدتر نیست !!
تو سایتهای خارجی این تبلت 135-140 دلاره .

اما تبلت های مشابه دیمو 700 تو سایتهای خارجی 70-80 دلار هست !! (با همون سی پی یو و امکانات مشابه )
نمیدونم چطور تبلت چینی 80 دلاری رو این شرکت با دلار دولتی میاره و با قیمت 450 هزار تومن میفروشه ؟!

حالا به نظر شما پولو بریزیم تو شرکت چینی که قیمت هاش کاملا عادلانه هست یا شرکت تولید کننده به اصطلاح ایرانی که عملا کلاه بردای میکنه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
متاسفانه به دليل آموزش نديدن نيروها مگر تو يكسري شركت هاي خيلي معروف جنسهاي ckd مونتاژ ايران هم به دليل رعايت نكردن يكسري مسائل تو پروسه مونتاژ و كنترل كيفيت QC به شدت عقبيم .

reza.revenger

Registered User
لایک‌ها
8
حالا یک مشخصاتی ازش بدید بببینیم چطوریاس.
چینی درجه چنده :دی این عکسا که انگار با دوربین 1100 گرفته شدند.هیچی معلوم نیست

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
تبلت کاملا ایرانی تاریانا امروز روانه بازار شد ، این تبلت که با تلاش شبانه روزی متخصصین ایرانی تولید شده است تنها تبلت ایرانی با سیستم عامل آندروید 4.0.3 کاملا فارسی و پردازنده 1.5 گیگاهرتز صفحه نمایش IPS-Full HD حرارتی 16:9 و حافظه داخلی 8 گیگابایت با قابلیت ارتقا تا 64 گیگابایت دارای وایرلس و بلوتوث و دو دوربین 2 مگاپیکسلی و خروجی HDMI ، گنجایش باتری 4000 میلی آمپر است لطفا قبل از اینکه بدلیل ایرانی بودن و یا قیمت پایین آن قضاوت کنید ان را یک بار لمس کنید این تبلت 7 اینچی دارای صفحه کیبورد جداگانه نیز می باشد

توجه کنید که این تاپیک برای این زده شده که استقبال شما از این تبلت سنجیده بشه ! و در صورتی که استقبال خوب باشه به صورت تعداد از این تبلت آورده میشه و عکس با اسم گذاشته میشه و بعد از گذاشتن عکس به فروش میرسه !

مشاهده پیوست 265145مشاهده پیوست 265148مشاهده پیوست 265152

attachment.php
عزیز میشه بدین ما لمسش کنیم؟
لمسش که پولی نیست،هست؟

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
از لوگو پشتش مشخصه ساخت کجاست !!!!

پر واضحه که ساخت کشور دوست و دشمن چین در شهر شنزن چین می باشد ، منم میتونم تو شنزن به اسم خودم سفارش بدم یا هر اسم دیگه ایی که بخایین ، این تبلت و تبلی های از این قبیل مثل dimo ,...وایرانی نما بازی با مردم و سئو استفاده از احساسات و عرق ملی ایرانیمون هست متاسفانه

این تبلتارو به oem چینی سفارش میدم و به هرنامی وبرند و لوگویی که بخان تحویل میگیرن و بعد به نام ایرانی میفروشن.

موفق باشید

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
آقایونی که می گن شرکت های بزرگ وسایلشون و چین می سازه فکر کنم فرق این دوتارو درست متوجه نشدن
شرکتی مثل اپل تمام طراحی و.... وسایلش و خودش انجام مید فقط ساختش و مید به یک شرکت چینی
ولی این تبلت ایرانی ها حتی طراحیشونم خودشون انجام نمیدن فقط یه تبلت از شرکت های چینی انتخاب می کنن و به اسم خودشون می فروشن

من که چشمم آب نمی خوره تبلتی با این مشخصات قیمتش اینقدر کم باشه
اگر همین مشخصات رو داشته باشه قطعا قیمتش بیشتر می شه ولی اگر با همین قیمت باشه پس مشخصاتش این نیست
همین الان تبلت چینی با این مشخصات قیمتش بیشتر در می یاد دیگه خودتون حساب کنید اگر این تبلها به دست یک شرکت ایرانی بیوفته چقدر روش می کشه....... تبلت های دیمو در برابر تبلت های چینی که همون مشخصات رو دارن گرونتر می شه
داداش شما هم خیلی کارت درسته اپل طراحی سخت افزار نمیکنه فقط توی این مدل اخری تو پردازنده دست داشته بیشتر قطعاتش رو میده شرکت های دیگه میسازن
مدل گوشی رو خودش طراحی میکنه اما برد و سار وسائل توسط فاکسکان و سامسونگ ساخته میشه
کمی اطلاعات کسب کنید بد نیست

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
بهتره طرف دیگه قضیه رو هم نگاه کنیم !!!
من ماه قبل با 460 هزار یدونه yuandao n70hd خریدم که سی پی سو دو هسته ای 1.6 با گرافیک 4 هسته ای mali 400 داره و تو بنچ مارک ها گلکسی تب های 1.3 میلیونی رو قورت میده !! صفحه نمایشش هم اگه بهتر نباشه بدتر نیست !!
تو سایتهای خارجی این تبلت 135-140 دلاره .

اما تبلت های مشابه دیمو 700 تو سایتهای خارجی 70-80 دلار هست !! (با همون سی پی یو و امکانات مشابه )
نمیدونم چطور تبلت چینی 80 دلاری رو این شرکت با دلار دولتی میاره و با قیمت 450 هزار تومن میفروشه ؟!

حالا به نظر شما پولو بریزیم تو شرکت چینی که قیمت هاش کاملا عادلانه هست یا شرکت تولید کننده به اصطلاح ایرانی که عملا کلاه بردای میکنه ؟
دوست خوبم شما به مشخصات نرو....CPU داریم تا CPU صفحه ی تاچ داریم تا تاچ....الان که شما میگی cPUی این چینیه چمیدونم 4هست یا ....من خوذم الان یه گوشی GLX G1 دارم که تاچش خوبه ولی قیمت تاچش 4تومن هست!!!درحالیکه قیمت صفحه ی تاچ گوشی NOKIA 5800در حالیکه ضربه ای هست و کارکردن باهاش سخت تره فکر کنم حدودای 200-100 باشه...حالا این کی خودشه نشون میده وقتی که ازش کار بکشی..من فامیلمون 5800 داره افتاد توی استخر هیچیش نشد ولی گوشی خودم...
CPu هم همینه....شما الان برو بازی GTA:VICE CITY رو بزن روی IPAD1 که تک هسته ای هست و همون رو هم بزن روی تبلت ASUS TF1001 اجرا بکن که دو هسته ای است ببین صد در صد IPAD1 با الینکه CPUش تک هسته ای هست خیلی خیلی خیلی بازی رو رونتر با گرافیک تر و قشنگ تر از ASUSTF1001 اجرا میکنه مه دو هسته ای هست
پس فکر نکنین که فلان تبلت چینی که 4 هسته ای هست از به فرض GLAXY TAB قوی تره چون تعداد هسته هاش رو کاغذ بیشتره...

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
دوست خوبم شما به مشخصات نرو....CPU داریم تا CPU صفحه ی تاچ داریم تا تاچ....الان که شما میگی cPUی این چینیه چمیدونم 4هست یا ....من خوذم الان یه گوشی GLX G1 دارم که تاچش خوبه ولی قیمت تاچش 4تومن هست!!!درحالیکه قیمت صفحه ی تاچ گوشی NOKIA 5800در حالیکه ضربه ای هست و کارکردن باهاش سخت تره فکر کنم حدودای 200-100 باشه...حالا این کی خودشه نشون میده وقتی که ازش کار بکشی..من فامیلمون 5800 داره افتاد توی استخر هیچیش نشد ولی گوشی خودم...
CPu هم همینه....شما الان برو بازی GTA:VICE CITY رو بزن روی IPAD1 که تک هسته ای هست و همون رو هم بزن روی تبلت ASUS TF1001 اجرا بکن که دو هسته ای است ببین صد در صد IPAD1 با الینکه CPUش تک هسته ای هست خیلی خیلی خیلی بازی رو رونتر با گرافیک تر و قشنگ تر از ASUSTF1001 اجرا میکنه مه دو هسته ای هست
پس فکر نکنین که فلان تبلت چینی که 4 هسته ای هست از به فرض GLAXY TAB قوی تره چون تعداد هسته هاش رو کاغذ بیشتره...

تو یه تاپیک دیگه من جواب شمارو دادم ولی بازم قانع نشدی و از تبلت های چینی بد می گی
خودم روی دوتا تبلت چینی تک هسته ای تست کردم و تمام بازی های HD رو به راحتی اجرا کرد ( GTA 3 رو تست کردم به راحتی اجرا کرد ولی 4 رو قت نکردم تست کنم اما مشکلی ندار اجرا می کنه )..... بازی DEAD TRIGGER با بالاترین تنظیمات گرافیکی به راحتی اجرا شد
در مقابل IPAD 1 گرافیک خیلی بهتری دارن چون از لحاظ گرافیک قویتر هستن....... نمی دونم شما چه جوری بازی هارو تست کردی که می گی توی IPAD 1 بگرافیک بهتری دار..... شاید فایل دیتای درست برای اندروید دانلود نکردی که بازی رو درست اجرا نمی کرد

تبلتی هم که این دوستمون می گه چیپست راک چیپ دار که CPU 2 هسته ای 1.6 مگاهرزی کرتکس A9 با GPU MALI 400 4 هسته ای که هر هسته 250 مگاهرز سرعت دار
شما روی این تبلت برو بازی کن تا قدرت چیپست رو متوجه بشی..... توی بنچمارک ها از تگرا 2 قویتر ( هم از لحاظ CPU و هم از لحاظ گرافیک )

این تبلت چینی ها شاید کیفیت ساختشون کمتر باشه..... بلوتوث نداشته باشن..... GPS نداشته باشن.... دوربین قوی نداشته باشن.... ولی از لحاظ CPU و GPU خیلی قوی عمل می کنن و فقط موارد بالا باعث می شه قیمت کم بشه

در کل بحث ما سر این بود که اگر خواسته باشیم این تبلت رو بگیری به جاش می تونیم یه تبلت چینی ارزونتر تهیه کنیم

داداش شما هم خیلی کارت درسته اپل طراحی سخت افزار نمیکنه فقط توی این مدل اخری تو پردازنده دست داشته بیشتر قطعاتش رو میده شرکت های دیگه میسازن
مدل گوشی رو خودش طراحی میکنه اما برد و سار وسائل توسط فاکسکان و سامسونگ ساخته میشه
کمی اطلاعات کسب کنید بد نیست

ممنون که اطلاع دادین

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
اتفاقا تنها موردی که در تبلت های چینی با تبلت های برند هیچ تفاوتی نیست همین چیپست هاشون هست ! چون شرکت های چینی این ها رو نمیسازن بلکه مثل سامسونگ و سونی از شرکت سازنده سی پی یو میخرن
من با تعداد هسته هاش نگفتم از گلکسی تب بهتره بلکه از روی تست های antutu و quadrant و نرم افزار های مشابه گفتم .

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
اتفاقا تنها موردی که در تبلت های چینی با تبلت های برند هیچ تفاوتی نیست همین چیپست هاشون هست ! چون شرکت های چینی این ها رو نمیسازن بلکه مثل سامسونگ و سونی از شرکت سازنده سی پی یو میخرن
من با تعداد هسته هاش نگفتم از گلکسی تب بهتره بلکه از روی تست های antutu و quadrant و نرم افزار های مشابه گفتم .
دوست خوببم اتفاقا کاملا برعکس هست...شما ندیدن چند نوع CPU داریم...چند مدلشون اینا هستن:
Rockchip RK3066
Allwinner A31 Quad Core A7Amlogic 8726-M6 1.5GHzQualcomm MSM8625 Dual Core 1.2GH
Apple A6X Chipset - Dual-Core CPU
(سری آیپد3)
Exynos 5250 Chipset - Dual-Core Cortex-A15 CPU 1.7GHz(
سری SAMSUNG GOOGLE NEXUS10)
و....
حالا شما میگی یه نوع CPU داریم؟!شما برین یه فروشگاه که چینی بفروشه برین مدل CPU هاش رو ببنین(همین تایپیک که جزء قسمت های مهم همینجا هست برو نوشته مدل ها رو(من خودم چندا رو از اونجا دراوردم))حالا شما به نظرت اینا به هم ربط ندارن؟؟؟
شما یدونه از اونا که مال IPAD هست رو با یدونه از اون چینی های هزار هسته ای مقایسه کنی IPAD سر تر هست مطمینم یا خود NEXUS
این رو هم بدونین که گرونترین چیز توی تبلت یا PC یا هرچیز دیگه CPUش هست و این چینی ها به این دلیل هزار برابر قیمتشون کمتر از برند ها در میاد چون از CPU های...استفاده میکنن
مثل این هست که شما ژیان رو با لامبورگینی مقایسه کنی بعدش بگی خب دوتا ماشین هستن و دو تا هم موتور دارن و موتور هاشون فرقی نمیکنه!!!CPU هم توی تبلت و گوشی و PC و...حکم موتور رو توی ماشین داره دوست من

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
دوست خوببم اتفاقا کاملا برعکس هست...شما ندیدن چند نوع CPU داریم...چند مدلشون اینا هستن:
Rockchip RK3066
Allwinner A31 Quad Core A7Amlogic 8726-M6 1.5GHzQualcomm MSM8625 Dual Core 1.2GH
Apple A6X Chipset - Dual-Core CPU
(سری آیپد3)
Exynos 5250 Chipset - Dual-Core Cortex-A15 CPU 1.7GHz(
سری SAMSUNG GOOGLE NEXUS10)
و....
حالا شما میگی یه نوع CPU داریم؟!شما برین یه فروشگاه که چینی بفروشه برین مدل CPU هاش رو ببنین(همین تایپیک که جزء قسمت های مهم همینجا هست برو نوشته مدل ها رو(من خودم چندا رو از اونجا دراوردم))حالا شما به نظرت اینا به هم ربط ندارن؟؟؟
شما یدونه از اونا که مال IPAD هست رو با یدونه از اون چینی های هزار هسته ای مقایسه کنی IPAD سر تر هست مطمینم یا خود NEXUS
این رو هم بدونین که گرونترین چیز توی تبلت یا PC یا هرچیز دیگه CPUش هست و این چینی ها به این دلیل هزار برابر قیمتشون کمتر از برند ها در میاد چون از CPU های...استفاده میکنن
مثل این هست که شما ژیان رو با لامبورگینی مقایسه کنی بعدش بگی خب دوتا ماشین هستن و دو تا هم موتور دارن و موتور هاشون فرقی نمیکنه!!!CPU هم توی تبلت و گوشی و PC و...حکم موتور رو توی ماشین داره دوست من
دوست عزیز یکم تحقیق کنی بد نیست
اینهای که شما نام بردین سازنده cpu نیستن بلکه سازنده soc یا همون system on chip هستن . یعنی به عبارتی cpu , gpu , ... رو میخرن و بعد یک چیپست درست می کنن که در تبلت ها استفاده میشه
allwinner و amlogicو rockchip و ... همشون از سی پی یو های بر اساس معماری arm استفاده میکنن (coterx a9 یا مدل های دیگه ) . اپل و سامسونگ هم سی پی یو هاشون از همین شرکت هست
همین rk3066 از تمام گوشی ها و تبلت هایی که Exynos 4210 دارن (سامسونگ های دوهسته ای cortex a9 مثل گلکسی نوت و گلکسی اس 2) با اختلاف زیادی جلوتره !!

cf-bench-results-2.jpgAnTuTu-Results.pngcpus.png

Last edited:

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
دوست عزیز یکم تحقیق کنی بد نیست
اینهای که شما نام بردین سازنده cpu نیستن بلکه سازنده soc یا همون system on chip هستن . یعنی به عبارتی cpu , gpu , ... رو میخرن و بعد یک چیپست درست می کنن که در تبلت ها استفاده میشه
allwinner و amlogicو rockchip و ... همشون از سی پی یو های بر اساس معماری arm استفاده میکنن (coterx a9 یا مدل های دیگه ) . اپل و سامسونگ هم سی پی یو هاشون از همین شرکت هست
همین rk3066 از تمام گوشی ها و تبلت هایی که Exynos 4210 دارن (سامسونگ های دوهسته ای cortex a9 مثل گلکسی نوت و گلکسی اس 2) با اختلاف زیادی جلوتره !!

مشاهده پیوست 270916مشاهده پیوست 270917مشاهده پیوست 270918
khob pesar khob man che ggofftam??????man goftam iena model haye mokhtalef hasten va hargez nagoftam sazande hastan va shoma khodetun ham haminja gotten ke har sherkat toye iena tagherate egad mekone ke in tagherat base bevojud omadan tafavothaye kheily ziad egad mesh pas bein cpu tab chine va tab brand mesl apple az earth ta sky tafavot vojud dare

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
khob pesar khob man che ggofftam??????man goftam iena model haye mokhtalef hasten va hargez nagoftam sazande hastan va shoma khodetun ham haminja gotten ke har sherkat toye iena tagherate egad mekone ke in tagherat base bevojud omadan tafavothaye kheily ziad egad mesh pas bein cpu tab chine va tab brand mesl apple az earth ta sky tafavot vojud dare

شما بهتره قوانین رو رعایت کنید و فارسی بنویسید و زبان فارسی رو پاس بدارید
...
...
...
توی بنچمارک هاشون که بعضی مواقع همین تبلت های چینی از تبلت های برند سرتر هستند
ولی مورد دیگه ای که باید توجه کنی اینکه هر چقدر پول بدی آش میخوری
تبلت های برند دو سه برابر تبلت های چینی قیمتشونه و اگه سرتر و بهتر هم باشند چیز عجیبی نیست

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
شما بهتره قوانین رو رعایت کنید و فارسی بنویسید و زبان فارسی رو پاس بدارید
...
...
...
توی بنچمارک هاشون که بعضی مواقع همین تبلت های چینی از تبلت های برند سرتر هستند
ولی مورد دیگه ای که باید توجه کنی اینکه هر چقدر پول بدی آش میخوری
تبلت های برند دو سه برابر تبلت های چینی قیمتشونه و اگه سرتر و بهتر هم باشند چیز عجیبی نیست
دوست خوبم وقتی تبلتم فارسی نمینویسه چیکار کنم؟؟؟وقتی با PC آنلاین شدم چشم
حرف شما درسته که دو یا سه برابر هست قیمتشون و مثلما و 100صدرصد هزار میلیارد برابر (خواستم بنویسم تریلون گفتم شاید درست ننویسم ناجور بشه:blush:) بهتر از چینی ها هستن ولی این دوستمون میگه که چینی ها نه حتی مساوی و بلکه حتی بهتر از تبلت های خوبی مثل سری GALAXY هستن!!!:D

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
حرف شما درسته که دو یا سه برابر هست قیمتشون و مثلما و 100صدرصد هزار میلیارد برابر (خواستم بنویسم تریلون گفتم شاید درست ننویسم ناجور بشه:blush:) بهتر از چینی ها هستن ولی این دوستمون میگه که چینی ها نه حتی مساوی و بلکه حتی بهتر از تبلت های خوبی مثل سری GALAXY هستن!!!:D

کسی شمارو مجبور نکرد تبلت چینی بخرید
پس بهتر اطلاعات تون رو برای خودتون نکه دارید

شما بهتر ایپد 1 700 تومن بخرید به جای تبلت 2 هسته ای چینی

موفق باشید

kamran23

Registered User
لایک‌ها
341
بهتره کمی راجب تبلت ها اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعدش اگه خواستید بحث رو تو یه تاپیک دیگه ادامه میدیم ;)
و البته من نمیگم بلکه نتایج نشون میده که از لحاظ قدرت سخت افزاری تبلت های دو هسته ای گلکسی در مقابل همین چینی های rk3066 کم میارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا