HALO
Registered User
- نوشتهها
- 1,919
- لایکها
- 293
اولا من اطلاعاتم رو میگم برای کسانی که واقعا یه چیز خوب میخوان نه برای افراد بی جنبه و چینی بخر که فکر میکنن دارن ارزون میخرن در حالیکه نمیدونن فقط دارن پول یه قاب پلاستیکی میدنکسی شمارو مجبور نکرد تبلت چینی بخرید
پس بهتر اطلاعات تون رو برای خودتون نکه دارید
شما بهتر ایپد 1 700 تومن بخرید به جای تبلت 2 هسته ای چینی
موفق باشید
ثانیا کسی شما رو مجبور نکرده نظرات من رو بیبنین و بخونین و منم اطلاعاتم رو برای کسایی میذارم که واقعا نیاز ندارن نه کسایی که خودشون چینی دارن و اومدن کور کورانه فقط دفاع میکنن از چیزی که خودشون دارن و چیزی که عین روز مشخصه رو دارن انکار میکنن(چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!)
ثالثا حتما من 1 میلیون و 700 یا حتی خیلی بیشتر خرج میکنم جنس Apple رو میخرم که مطمینم از کارش و میدونم پولی که دارم میدم ارزشش رو داره و شما هم برو 400 یا شاید هم 200-300 بده یه تبلت 10 هسته ای بگیر..والا
من اطلاعاتم کامله و من فکر میکنم که برعکس شما اطلاعاتتون رو زیاد کنین و بعد بیاین بحث کنین و چیزی رو که عین روز مشخصه هست رو انکار کنین...شما هم یه نگاه به این جمله کنین فکر کنم عین نظر شما باشه:چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!بهتره کمی راجب تبلت ها اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعدش اگه خواستید بحث رو تو یه تاپیک دیگه ادامه میدیم ![]()
و البته من نمیگم بلکه نتایج نشون میده که از لحاظ قدرت سخت افزاری تبلت های دو هسته ای گلکسی در مقابل همین چینی های rk3066 کم میارن
فقط یه شما یه پیشنهاد میکنم که هرگز از سر تعصب چیزی رو نگین و فقط و فقط به خاطر اینکه چینی دارین خودتون نیاین چیزهای عین روز رو انکار کنین