• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت جدید تاریانا با پردازنده 1.5 و صفحه fullhd با قیمت 750

وضعیت
موضوع بسته شده است.

HALO

Registered User
لایک‌ها
293
کسی شمارو مجبور نکرد تبلت چینی بخرید
پس بهتر اطلاعات تون رو برای خودتون نکه دارید

شما بهتر ایپد 1 700 تومن بخرید به جای تبلت 2 هسته ای چینی

موفق باشید
اولا من اطلاعاتم رو میگم برای کسانی که واقعا یه چیز خوب میخوان نه برای افراد بی جنبه و چینی بخر که فکر میکنن دارن ارزون میخرن در حالیکه نمیدونن فقط دارن پول یه قاب پلاستیکی میدن
ثانیا کسی شما رو مجبور نکرده نظرات من رو بیبنین و بخونین و منم اطلاعاتم رو برای کسایی میذارم که واقعا نیاز ندارن نه کسایی که خودشون چینی دارن و اومدن کور کورانه فقط دفاع میکنن از چیزی که خودشون دارن و چیزی که عین روز مشخصه رو دارن انکار میکنن(چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!)
ثالثا حتما من 1 میلیون و 700 یا حتی خیلی بیشتر خرج میکنم جنس Apple رو میخرم که مطمینم از کارش و میدونم پولی که دارم میدم ارزشش رو داره و شما هم برو 400 یا شاید هم 200-300 بده یه تبلت 10 هسته ای بگیر..والا
بهتره کمی راجب تبلت ها اطلاعاتتون رو بالا ببرید و بعدش اگه خواستید بحث رو تو یه تاپیک دیگه ادامه میدیم
winksmiley02.gif

و البته من نمیگم بلکه نتایج نشون میده که از لحاظ قدرت سخت افزاری تبلت های دو هسته ای گلکسی در مقابل همین چینی های rk3066 کم میارن
من اطلاعاتم کامله و من فکر میکنم که برعکس شما اطلاعاتتون رو زیاد کنین و بعد بیاین بحث کنین و چیزی رو که عین روز مشخصه هست رو انکار کنین...شما هم یه نگاه به این جمله کنین فکر کنم عین نظر شما باشه:چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!
فقط یه شما یه پیشنهاد میکنم که هرگز از سر تعصب چیزی رو نگین و فقط و فقط به خاطر اینکه چینی دارین خودتون نیاین چیزهای عین روز رو انکار کنین

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
اولا من اطلاعاتم رو میگم برای کسانی که واقعا یه چیز خوب میخوان نه برای افراد بی جنبه و چینی بخر که فکر میکنن دارن ارزون میخرن در حالیکه نمیدونن فقط دارن پول یه قاب پلاستیکی میدن
ثانیا کسی شما رو مجبور نکرده نظرات من رو بیبنین و بخونین و منم اطلاعاتم رو برای کسایی میذارم که واقعا نیاز ندارن نه کسایی که خودشون چینی دارن و اومدن کور کورانه فقط دفاع میکنن از چیزی که خودشون دارن و چیزی که عین روز مشخصه رو دارن انکار میکنن(چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!)
ثالثا حتما من 1 میلیون و 700 یا حتی خیلی بیشتر خرج میکنم جنس Apple رو میخرم که مطمینم از کارش و میدونم پولی که دارم میدم ارزشش رو داره و شما هم برو 400 یا شاید هم 200-300 بده یه تبلت 10 هسته ای بگیر..والا

من اطلاعاتم کامله و من فکر میکنم که برعکس شما اطلاعاتتون رو زیاد کنین و بعد بیاین بحث کنین و چیزی رو که عین روز مشخصه هست رو انکار کنین...شما هم یه نگاه به این جمله کنین فکر کنم عین نظر شما باشه:چینی ها دارن فقط به ایرانی ها لطف میکنن تبلت های چینی عالی خودشون رو با 4 یا n هسته میفروشن به ایران باقیمت یک چهارم یا بیشتر تبلت های برند و سایر جهان رو از این نعمت خودشون محروم می کنن و بقیه مجبورن برن از سر بدبختی apple و samsung و asus و...بخرن..دلم واسشون میسوزه!!!
فقط یه شما یه پیشنهاد میکنم که هرگز از سر تعصب چیزی رو نگین و فقط و فقط به خاطر اینکه چینی دارین خودتون نیاین چیزهای عین روز رو انکار کنین
چه کسی از حرف از تعصب و انکار می زنه
من فقط دارم واقعیت رو می گم ولی شما دلت نمی خواد منطقی باشی

عزیز من شما چرا خودت و گول می زنی

اول گفتی این تبلت چینی ها حتی بازی انگری بیردز نمی تونن اجرا کنن
دوم گفتی اگرم اجرا کنند از ایپد 1 بدتر اجرا می کنند
سوم گفتی اصلا معلوم نیست چه نوع پردازنده ای دارن
و در آخر که بنچمارکهارو دیدی گفتی اینا کیفیت ندار

ما از اول بحثمون سر کیفت نبود و فقط در مورد سخت افزارش داشتیم صحبت می کردیم که شما کشوندیش به اینجا

معلومه تبلت 400 تومنی کیفیت ساخت 1 تومنی سامسونگ رو ندار
ما از اول می گفتیم اگرم کیفیت ساخت خوبی نداشته باشن ولی CPU و GPU خوبی دارن و توی اجرا بازی هیچ مشکلی ندارن .... حتی بنچمارک های بهتری دارن

منی که فقط اجرای بازی ها با گرافیک خوب برام مهم مگه مغز خر خوردم که 1 تومن پول یه تبلت بدم...... با همین چینی هم به راحتی و با بهترین گرافیک بازی رو اجرا می کنم ( در بعضی موارد حتی بهتر از بقیه اجرا می کنند )........ درباره ی 500 تومنی که می خوام خرج کنم کلی فکر می کنم که بهترین نتیجه رو بگیرم و خیلی هم خوشحالم که با زحمت همین 500 تومن رو جور کردم

شما نمی خواد دلت برای بقیه بسوزه
برای مردمی که 2 میلیون پول گوشی یا تبلت میدن آخرشم از 10 درصد امکاناتش استفاده نمی کنند

حالا شما تا فردا صبح بیاد بگو اینا به درد نمیخوره
ما صدجور توضیح به شما بدین آخرش حرف خودت

و در آخر :
این تبلت چینی هارو قاب پلاستیکی فرض کن
مارو بدبخت بیچاره فرض کن که می ریم تبلت چینی می خریم
خودت و مایه دار فرض کن که میری اپل می خری

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا