• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت فوق العاده ایسوس در حد آک ASUS Transformer Infinity TF700

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
دستگاه ASUS Transformer Infinity TF700 64GB به همراه کی بورد ، همون طور که در عکس مشخص است کاملا نو و در حد آک است ، تنها 20 روز از خرید دستگاه می گذره ، و 1 سال گارانتی هماهنگ و 1 سال بیمه بدنه ایران دارد ، نرم افزار به روز شده به اندروید 4.0.3 می باشد . تبلت از سری تبلت هایی است که مخصوص ژاپن تولید شده و از نوع هایی که برای فروش خاورمیانه تولید می شود نیست .

قیمت پایه 1590 با توجه به بالا رفتن قبمت ها تا اطلاع ثانوی قیمت پایه 1650 دستگاه فروخته شد به قیمت 1660

قیمت نو این دستگاه رو اینجا می تونید ببینید .

دستگاه با حدود 400 برنامه مفید نصب شده که اکثر آنها به صورت مستقیم از Android Market گرفته شده و به روز شده اند تقدیم میشود .. به همراه دستگاه یک عدد کیف شیک مارک BELKIN به ارزش 40,000 تومان و یک عدد کابل تبدیل Hdmi برای اتصال به Tv به ارزش 17,000 تومان و دو عدد محافظ صفحه نمایش مخصوص تبلت های 10.1 اینچ که قیمت هر کدام 18,000 تومان است ، یکی مات و دیگری معمولی که بر روی آن نصب است تقدیم می شود . ...

شرایط فروش : تهران حضوری و شهرستان پست بعد از واریز

IMG_8429.JPGIMG_8439.jpgIMG_8441.JPG

Last edited:

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
دوست من
تو همین فروم یه بنده خدایی داره میفروشه 960 که با داکش کمتر از 1200 میشه

فکرنمیکنم با این قیمت به هیچ خنوان بتونی بفروشی

آپ حساب کن
خواستم بدونی که قیمتت خیلی بالاست

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
شما انگار اصلا متوجه نشدی این دستگاه چی هست .... اون مدلی که شما می فرمایید مدل TF300 هست و این مدل TF700 کلی با هم فرق دارند ، این مدل فول اچ دی هست و تمام فلزی ، با سی پی یو ی خیلی قوی تر و حافظه 64GB و کلی فرق دیگه ، این مدل رو تنها دیجی کالا فعلا وارد کرده و الان هم داره 1775 میفروشه ، لطفا بیشتر دقت کن دوست خوبم ...

Last edited:

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
دوست من
تو همین فروم یه بنده خدایی داره میفروشه 960 که با داکش کمتر از 1200 میشه

فکرنمیکنم با این قیمت به هیچ خنوان بتونی بفروشی

آپ حساب کن
خواستم بدونی که قیمتت خیلی بالاست

برادر اونی که اون دوستمون میفروشه TF300 هست و 32گیگ!
قیمت فروشنده مناسبه
انشالله خوب فروش بره

vodca

Registered User
لایک‌ها
6
meeelllad عزیز تبلت ایشون مدل tf700 هست که به مراتب از اون 960 تومنی (tf300) مدلش خیلی بالاتره
قیمت آکش الان دوروبر 1800

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
شما انگار اصلا متوجه نشدی این دستگاه چی هست .... اون مدلی که شما می فرمایید مدل TF300 هست و این مدل TF700 کلی با هم فرق دارند ، این مدل فول اچ دی هست و تمام فلزی ، با سی پی یو ی خیلی قوی تر و کلی فرق دیگه ، این مدل رو تنها دیجی کالا فعلا وارد کرده و الان هم داره 1775 میفروشه ، لطفا بیشتر دقت کن دوست خوبم ...

اشتباه دیده حتما:D
عیب نداره عوضش باعث شد تاپیکت بالا بمونه

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
داداش اگه مخصوص ژاپن تولید شده

چرا گارانتی و بیمه داره؟
حالا این هیچ
میگیم مخصوص اونجا تولید شده ایران وارد کرده اگرچه تبلت های شفارش یه کشور دیگه عمده وارد نمیشه که گارانتی و بیمه بشه

حالا
چرا کیبوردش کاملا فارسی هست؟؟؟؟؟؟
حتی پ ژ گ چ !!!!!!!!!!

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
داداش اگه مخصوص ژاپن تولید شده

چرا گارانتی و بیمه داره؟
حالا این هیچ
میگیم مخصوص اونجا تولید شده ایران وارد کرده اگرچه تبلت های شفارش یه کشور دیگه عمده وارد نمیشه که گارانتی و بیمه بشه

حالا
چرا کیبوردش کاملا فارسی هست؟؟؟؟؟؟
حتی پ ژ گ چ !!!!!!!!!!

ابن سری از تبلت هایی که وارد شده به تعداد محدود خریداری شده و واردات انبوه نبوده ، کی بورد به سفارش ایران بوده به این دلیل بر روی آن حروف فارسی هست .

YekTa91

Registered User
لایک‌ها
5
ابن سری از تبلت هایی که وارد شده به تعداد محدود خریداری شده و واردات انبوه نبوده ، کی بورد به سفارش ایران بوده به این دلیل بر روی آن حروف فارسی هست .

:cool: انشالا خوب بفروشی داداش

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
جناب عرض کردم در حد آک ! شما چند درصد کم کردی که این قیمت رو گفتی ؟ به هر حال با این قیمت امکانش نیست ، به قیمت پایه توجه داشته باشید ...

ehsanlf

Registered User
لایک‌ها
63
khorasan(mashhad - fariman - sabzevar -neshabur)
وای این تبلت از آی پد هم یه جورایی قوی تره . نفروش خدایی حیفه عزیز
مقایسه اینو با آی پد جدید تو دیجی کالا دیدیم .
:)

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
وای این تبلت از آی پد هم یه جورایی قوی تره . نفروش خدایی حیفه عزیز
مقایسه اینو با آی پد جدید تو دیجی کالا دیدیم .
:)

بله ، حتی خود دیجی کالا امتیاز 10 رو بهش داده ... واقعا از آیپد نیو سر تره ! مخصوصا با اضافه شدن داک کی بورد و باتری اضافه داک ... من خودم روی خرید خیلی تحقیق می کنم ... کلا واسه کاره دیگه ای پولش رو نیاز دارم وگرنه تو تبلت ها ابن بهترینه !

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
بله ، حتی خود دیجی کالا امتیاز 10 رو بهش داده ... واقعا از آیپد نیو سر تره ! مخصوصا با اضافه شدن داک کی بورد و باتری اضافه داک ... من خودم روی خرید خیلی تحقیق می کنم ... کلا واسه کاره دیگه ای پولش رو نیاز دارم وگرنه تو تبلت ها ابن بهترینه !

۲۰درصد. کارکرده بود ۲۵-۳۰ درصد
قیمت هم ۱۷۳۰ تو بازار هست. بالاتر نبود پخ بده

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
۲۰درصد. کارکرده بود ۲۵-۳۰ درصد
قیمت هم ۱۷۳۰ تو بازار هست. بالاتر نبود پخ بده

شما اگر بخوای واسه این دستگاه در حد آک با گارانتی و بیمه 30 درصد کم کنی ، پس واسه کارکرده 70 درصد و واسه 1 سال کارکرده ، فکر کنم فروشنده باید یک چیزی هم به شما بده !
در ضمن من نمی دونم قیمت 1730 رو از کجا اوردی ولی با گارانتی هماهنگ و بیمه همان 1775 است جناب ..

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
تو سایت دیجی کالا بله این قیمت هست. قیمتهای دیجی کالا ۵۰-۶۰ تومن همیشه بالاتر از قیمتهای اصلی هست و گاهی بیشتر. به درد شهرستانیایی میخوره که امکان خرید از بازارای اصلی تو تهران رو ندارن.
عرف ۳۰ درصده واسه کارکرده ۱ساله واقها در حد آک .اگر بیشتر کار کرده باشه علاوه بر این درصد, افت ورود سیستمهای بالاتر و فدیمی شدن کانفیتگ و خط و خش و ... رو هم داره. واسه در حد اک کم کارکرد حتی فقط باز شده باشه ۱۵-۲۰ درصد بسته به شرایط و موقعیت نیاز خریدار و فروشنده روال معمول هست
مختارید

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
تو سایت دیجی کالا بله این قیمت هست. قیمتهای دیجی کالا ۵۰-۶۰ تومن همیشه بالاتر از قیمتهای اصلی هست و گاهی بیشتر. به درد شهرستانیایی میخوره که امکان خرید از بازارای اصلی تو تهران رو ندارن.
عرف ۳۰ درصده واسه کارکرده ۱ساله واقها در حد آک .اگر بیشتر کار کرده باشه علاوه بر این درصد, افت ورود سیستمهای بالاتر و فدیمی شدن کانفیتگ و ... رو هم داره. واسه در حد اک ۱۵-۲۰ درصد بسته به شرایط و موقعیت نیاز خریدار و فروشنده روال معمول هست
مختارید

این تبلت رو فقط دیجی کالا فعلا وارد کرده ! شما روی چه حسابی میگی دیجی کالا به درد شهرستانی می خوره ؟ وقتی یک محصول رو به صورت انحصاری وارد کرده ، تهرانی ها از کجا باید می خریدن ؟ شما میشه لطف کنین بگین این قیمت 1730 رو از کجا دارین ؟

با این 15 درصدی هم که میگین باز هم قیمتش خیلی بیشتر از اون پیشنهاد شماست ... شما خریدار نیستی و فقط با تو سر مال زدن می خوای قیمت رو پایین بیاری ، کارت درست نیست ... به نظر من پیام های شما داره به اسپم تبدیل میشه ... یک بار عرض کردم با قیمتی که گفتین مقدور نیست ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا