• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت فوق العاده ایسوس در حد آک ASUS Transformer Infinity TF700

وضعیت
موضوع بسته شده است.

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
1490اگه اون مشتریا تو زرد از آب در اومدن .
وقتی میشه بالاترین پیشنهاد اگه بیان اینجا اعلام آمادگی کنن شکل و شمایل مزایده درست تر میشه

باشه دوست عزیز ، بعد از دو پیشنهاد 1600 پیشنهاد شما هم مد نظر قرار می گیره ، موفق باشید

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
باشه دوست عزیز ، بعد از دو پیشنهاد 1600 پیشنهاد شما هم مد نظر قرار می گیره ، موفق باشید
قیمت من : 1490 فعلا بالاترین پیشنهاد اعلام شده در تایپیک هست
کاش اونایی که بالاتر خریدارن میومدن اینجا مطرح میکردن که روءیت شن

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
این دوستمون پیشنهاد 1499 من رو رد کردن و من پرایم رو خریدم و فوق العاده راضی ام .
منم دوست دارم خربدارا رو تا ساعت ۱۲ شب تو تایپیک ببینم چون مشتاق به خرید بودم اما کوتاه نیومدن.
بهرحال موفق باشن

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
این دوستمون پیشنهاد 1499 من رو رد کردن و من پرایم رو خریدم و فوق العاده راضی ام .
منم دوست دارم خربدارا رو تا ساعت ۱۲ شب تو تایپیک ببینم چون مشتاق به خرید بودم اما کوتاه نیومدن.
بهرحال موفق باشن

من واقعا شرمندم عزیز ، ولی بهتون اطمینان می دم تبلت زیر 1600 فروش نمی ره ، پرایم هم مبارکتون باشه

قیمت من : 1490 فعلا بالاترین پیشنهاد اعلام شده در تایپیک هست
کاش اونایی که بالاتر خریدارن میومدن اینجا مطرح میکردن که روءیت شن

یکی از دوستان که پیشنهاد رو دادند که مشاهده می کنید ، ولی دوستان 1600 در این فروم نیستند متاسفانه ، بعد از فروش برای شفاف سازی اعلام می میشه ...

Last edited:

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
من واقعا شرمندم عزیز ، ولی بهتون اطمینان می دم تبلت زیر 1600 فروش نمی ره ، پرایم هم مبارکتون باشه

یکی از دوستان که پیشنهاد رو دادند که مشاهده می کنید ، ولی دوستان 1600 در این فروم نیستند متاسفانه ، بعد از فروش برای شفاف سازی اعلام می میشه ...

بهر حال ایشون که از خرید منصرف شدن . اما اگر 1499 پیشنهادشون میبود بالاترین این فروم بودن.تا اینجا من با قیمت 1490 بالاترین هستم که ساعت 24 امشب هم تموم میشه و شما تبلت رو به دوستان در فروم دیگه میفروشید وگرنه باقی موندن در اینجا برای قیمت بالاتر جز بد قولی در شرایط معامله نیست
شما مختار به فروش هستید به قیمتی که میخواید اما اسم بردن از پیشنهادات بالاتر وقتی وجود خارجی نداشته باشن ریا کاری محسوب میشه.که انشالله اینطور نیست

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20

بهر حال ایشون که از خرید منصرف شدن . اما اگر 1499 پیشنهادشون میبود بالاترین این فروم بودن.تا اینجا من با قیمت 1490 بالاترین هستم که ساعت 24 امشب هم تموم میشه و شما تبلت رو به دوستان در فروم دیگه میفروشید وگرنه باقی موندن در اینجا برای قیمت بالاتر جز بد قولی در شرایط معامله نیست
شما مختار به فروش هستید به قیمتی که میخواید اما اسم بردن از پیشنهادات بالاتر وقتی وجود خارجی نداشته باشن ریا کاری محسوب میشه.که انشالله اینطور نیست

دستگاه فروخته شد به قیمت 1660

بعد از واریز پول برای شفاف سازی دقیق اعلام میشه ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا