siaavaaash
Registered User
- نوشتهها
- 504
- لایکها
- 20
.......
......
......
Last edited:
این تبلت رو فقط دیجی کالا فعلا وارد کرده ! شما روی چه حسابی میگی دیجی کالا به درد شهرستانی می خوره ؟ وقتی یک محصول رو به صورت انحصاری وارد کرده ، تهرانی ها از کجا باید می خریدن ؟ شما میشه لطف کنین بگین این قیمت 1730 رو از کجا دارین ؟
با این 15 درصدی هم که میگین باز هم قیمتش خیلی بیشتر از اون پیشنهاد شماست ... شما خریدار نیستی و فقط با تو سر مال زدن می خوای قیمت رو پایین بیاری ، کارت درست نیست ... به نظر من پیام های شما داره به اسپم تبدیل میشه ... یک بار عرض کردم با قیمتی که گفتین مقدور نیست ....
اگه فروشنده هستی قیمت آخرتو بفرست
سلام بر استارتر محترم
بعضی از تبلتهای Asus مشکل 3G داشتن، تبلت شما چطور؟
عجله و اجباری برای فروش فوری نیست دوست عزیز ، این روزا هم با گرونتر شدن قیمت دلار قیمت چیزی کمتر نمیشه ، با ۱۵۰۰ شما می تونید همون پرایم رو بگیرید من خیلی نمی تونم از قیمت پایه پایین تر بدم ضمنا برگه خرید و گارانتی و بیمه نامه و کلیه وسایل همراه تمام و کمال موجودهاگه میخواین ۲-۳ هفته و ۱ماه آپ بزنین و بعد که ۲۰ روز شد ۲ماه قیمت رو بیاری پایین که فروش بره که هیچ اما اگه میخواین به پولش برسین فروش فوریت رو پخ کن. عجله ام دارم. پولم نقده و همین امروز دارم میرم خرید.۱۶۰۰ هم نمیدم.کمش کن که هر دو تمومش کنیم وگرنه میرم prime 64G آک بی دغدغه با گارانتی میخرم وخیالم راحت.مشتری دست به نقد راحت گیر نمیاد. شماره تماس و محل بازدید و تست رو هم پخ کن که با پول بیام. ضمنا فاکتور موجوده دیگه؟برای چک کردن و اطمینان ازین۲۰ روز کارکرد.پیشنهاد و قیمتمم فقط واسه امروز و نهایتا فرداست سفر دارم باید تبلت همراهم باشه
عجله و اجباری برای فروش فوری نیست دوست عزیز ، این روزا هم با گرونتر شدن قیمت دلار قیمت چیزی کمتر نمیشه ، با ۱۵۰۰ شما می تونید همون پرایم رو بگیرید من خیلی نمی تونم از قیمت پایه پایین تر بدم ضمنا برگه خرید و گارانتی و بیمه نامه و کلیه وسایل همراه تمام و کمال موجوده
تا فردا عصر من رو پیشنهادم هستم و بعد خرید مبکنم اما مطمعن باشد به قیمتی که دادید ۱۶۰۰ نمیره. اگر رفت لصفا و لطفا یه پیغام بدید که اقلا به خود من نادرستیه پیشنهادم ثابت شه
با ورود بیشتر این تبلت به بازار قیمتش تعدیل میشه اما چون از دلار گفتین دلار 160 تومن امروز افت داشت والبته این نوسان بالا و پایین تا چندین روز دیگه ادامه داره . جریان دلار مثل جریان سکه های پارساله اقدامات هیجانی بازار برای سود بردن عده ای خاص.
نظرتون عوض شد درخدمتم و با پول آماده معامله. اما فقط تا فردا وقبل از سفرم
داداش قیمت اخر رو واسم اس ام اس کن.09386511530
قیمت آخر همان 1590
من هم همچنان خریدارم.1450