• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت فوق العاده ایسوس در حد آک ASUS Transformer Infinity TF700

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidzh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان حرف غير منطقي نزنند انهايي كه ٢٥٪ يا ٣٠٪ كم ميكنند مغازه دارهاي بي انصافي هستند كه به اين قيمت ميخرند و وقتي مي خواهند بفروشند ٥٠ تومان از قيمت نو كمتر مي فروشند كه ديگه دورشون تموم شده و بهتره ديگه تو اين فروم نيايند قيمت پايه مناسب است.از مديران خواهشمندم با اين افراد برخورد كنند.

bazoka

Registered User
لایک‌ها
39
این تبلت رو فقط دیجی کالا فعلا وارد کرده ! شما روی چه حسابی میگی دیجی کالا به درد شهرستانی می خوره ؟ وقتی یک محصول رو به صورت انحصاری وارد کرده ، تهرانی ها از کجا باید می خریدن ؟ شما میشه لطف کنین بگین این قیمت 1730 رو از کجا دارین ؟

با این 15 درصدی هم که میگین باز هم قیمتش خیلی بیشتر از اون پیشنهاد شماست ... شما خریدار نیستی و فقط با تو سر مال زدن می خوای قیمت رو پایین بیاری ، کارت درست نیست ... به نظر من پیام های شما داره به اسپم تبدیل میشه ... یک بار عرض کردم با قیمتی که گفتین مقدور نیست ....

دوست عزیز خودتو ناراحت کن;)
اولا دیجی کالا انحصاری وارد نکرده بلکه هماهنگ اورده که ادرسش تو ولیعصر هست و تو بازار هم موجوده خواستی بگو پایین تر از دیجی کالا بیارم:D
دوما قیمت شما هم بد نیست فقط یک کچولو تنده:p
سوما اگه فروشنده هستی قیمت آخرتو بفرست

meeelllad

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز
من عذر میخوام من اشتباه دیده بودم

به هیچوجه نمیخواستم تاپیکتو خراب کنم

بازم عذر میخوام

nos486

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست من
خریدارم
واقعی واقعی
فقط قیمت یکم تنده
راه میایی؟
اخرش چند؟
منتظرم
[email protected]

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
اگه فروشنده هستی قیمت آخرتو بفرست

سلام دوست من
خریدارم
واقعی واقعی
فقط قیمت یکم تنده
راه میایی؟
اخرش چند؟
منتظرم
[email protected]

عزیزان با توجه به در حد آک بودن و بالا رفتن قیمت ها واقعا منصفانه قیمت گفتم ولی باز هم اگر خریدار واقعی باشد ، مقدار ناچیزی تخفیف به رسم معامله ی ایرانی داده میشه ...

peaceshielder

Registered User
لایک‌ها
0
سلام بر استارتر محترم
بعضی از تبلتهای Asus مشکل 3G داشتن، تبلت شما چطور؟

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
سلام بر استارتر محترم
بعضی از تبلتهای Asus مشکل 3G داشتن، تبلت شما چطور؟

قربان این مدل 3G نیست ، مدل 3G این تبلت هنوز در بازار جهانی عرضه نشده ، و عرضه هم بشود با پردازنده قدرتمند و چند هسته ای Tegra 3 ای که این تبلت دارد نیست و پردازنده ی دو هسته ای Snapdragon خواهد داشت

Last edited:

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
اگه میخواین ۲-۳ هفته و ۱ماه آپ بزنین و بعد که ۲۰ روز شد ۲ماه قیمت رو بیاری پایین که فروش بره که هیچ اما اگه میخواین به پولش برسین فروش فوریت رو پخ کن. عجله ام دارم. پولم نقده و همین امروز دارم میرم خرید.۱۶۰۰ هم نمیدم.کمش کن که هر دو تمومش کنیم وگرنه میرم prime 64G آک بی دغدغه با گارانتی میخرم وخیالم راحت.مشتری دست به نقد راحت گیر نمیاد. شماره تماس و محل بازدید و تست رو هم پخ کن که با پول بیام. ضمنا فاکتور موجوده دیگه؟برای چک کردن و اطمینان ازین۲۰ روز کارکرد.پیشنهاد و قیمتمم فقط واسه امروز و نهایتا فرداست سفر دارم باید تبلت همراهم باشه

Last edited:

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
اگه میخواین ۲-۳ هفته و ۱ماه آپ بزنین و بعد که ۲۰ روز شد ۲ماه قیمت رو بیاری پایین که فروش بره که هیچ اما اگه میخواین به پولش برسین فروش فوریت رو پخ کن. عجله ام دارم. پولم نقده و همین امروز دارم میرم خرید.۱۶۰۰ هم نمیدم.کمش کن که هر دو تمومش کنیم وگرنه میرم prime 64G آک بی دغدغه با گارانتی میخرم وخیالم راحت.مشتری دست به نقد راحت گیر نمیاد. شماره تماس و محل بازدید و تست رو هم پخ کن که با پول بیام. ضمنا فاکتور موجوده دیگه؟برای چک کردن و اطمینان ازین۲۰ روز کارکرد.پیشنهاد و قیمتمم فقط واسه امروز و نهایتا فرداست سفر دارم باید تبلت همراهم باشه
عجله و اجباری برای فروش فوری نیست دوست عزیز ، این روزا هم با گرونتر شدن قیمت دلار قیمت چیزی کمتر نمیشه ، با ۱۵۰۰ شما می تونید همون پرایم رو بگیرید من خیلی نمی تونم از قیمت پایه پایین تر بدم ضمنا برگه خرید و گارانتی و بیمه نامه و کلیه وسایل همراه تمام و کمال موجوده

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
عجله و اجباری برای فروش فوری نیست دوست عزیز ، این روزا هم با گرونتر شدن قیمت دلار قیمت چیزی کمتر نمیشه ، با ۱۵۰۰ شما می تونید همون پرایم رو بگیرید من خیلی نمی تونم از قیمت پایه پایین تر بدم ضمنا برگه خرید و گارانتی و بیمه نامه و کلیه وسایل همراه تمام و کمال موجوده

تا فردا عصر من رو پیشنهادم هستم و بعد خرید مبکنم اما مطمعن باشد به قیمتی که دادید ۱۶۰۰ نمیره. اگر رفت لصفا و لطفا یه پیغام بدید که اقلا به خود من نادرستیه پیشنهادم ثابت شه

با ورود بیشتر این تبلت به بازار قیمتش تعدیل میشه اما چون از دلار گفتین دلار 160 تومن امروز افت داشت والبته این نوسان بالا و پایین تا چندین روز دیگه ادامه داره . جریان دلار مثل جریان سکه های پارساله اقدامات هیجانی بازار برای سود بردن عده ای خاص.

نظرتون عوض شد درخدمتم و با پول آماده معامله. اما فقط تا فردا وقبل از سفرم

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
تا فردا عصر من رو پیشنهادم هستم و بعد خرید مبکنم اما مطمعن باشد به قیمتی که دادید ۱۶۰۰ نمیره. اگر رفت لصفا و لطفا یه پیغام بدید که اقلا به خود من نادرستیه پیشنهادم ثابت شه

با ورود بیشتر این تبلت به بازار قیمتش تعدیل میشه اما چون از دلار گفتین دلار 160 تومن امروز افت داشت والبته این نوسان بالا و پایین تا چندین روز دیگه ادامه داره . جریان دلار مثل جریان سکه های پارساله اقدامات هیجانی بازار برای سود بردن عده ای خاص.

نظرتون عوض شد درخدمتم و با پول آماده معامله. اما فقط تا فردا وقبل از سفرم

۱۶۰ تومن افت داشت ولی هنوز بالای ۲۴۰۰ هست و امیدی هم به پایین اومدن بیشتر نیست وگرنه شما صبر میکردی بیشتر پایین بیاد وبعد تبلت می خریدی ، به هر حال بابت پیشنهادتون ممنون درضمن امروز قیمت نو دستگاه با بیشتر از 100 تومن افزایش 1850 شد !!!!

Last edited:

shokrollah

Registered User
لایک‌ها
264
قیمت آخر همان 1590

داداش من سفرم ۱روز به تاخیر افتاد قیمت پیشنهایم نمیدی تمومش کنیم؟
دلارم که اومد زیر ۲۴۰۰!همونطورکه من صبر نمیکنم دلار بیاد پایین تا بخرم شمام صبر نمیکنی که بره بشه ۳۰۰۰ تومن بعد بفروشی .آخه این چه حرفیه میزنی!"
امیدی هم به پایین اومدن بیشتر نیست وگرنه شما صبر میکردی بیشتر پایین بیاد وبعد تبلت می خریدی"
ولی این حرفا رو بیخیال اوضاع پیشنهادها رو که میبینی خودش ملاکت باشه واسه شرایط بازار و اینکه چقدر باید پاش وایسی تا اون تفاوت ناچیز رو برگردونی
من دست به نقدم ازین پیشنهاد پروندنیام نیستم یچیز بگم و بعد پیدام نشه

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
من هم همچنان خریدارم.1450

1550 خیلی وقته مشتری داره ، آخرین قیمت 1630 ...

دستگاه با حدود 400 برنامه مفید نصب شده که اکثر آنها به صورت مستقیم از Android Market گرفته شده و به روز شده اند تقدیم میشود .. به همراه دستگاه یک عدد کیف شیک مارک BELKIN به ارزش 40,000 تومان و یک عدد کابل تبدیل Hdmi برای اتصال به Tv به ارزش 17,000 تومان و دو عدد محافظ صفحه نمایش مخصوص تبلت های 10.1 اینچ که قیمت هر کدام 18,000 تومان است ، یکی مات و دیگری معمولی که بر روی آن نصب است تقدیم می شود . ...

..........

Last edited:

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
فروش فقط تا ساعت 24:00 امشب ، فردا یه بالاترین پیشنهاد فروخته می شه ....

eelia.vision

Registered User
لایک‌ها
282
1490اگه اون مشتریا تو زرد از آب در اومدن .
وقتی میشه بالاترین پیشنهاد اگه بیان اینجا اعلام آمادگی کنن شکل و شمایل مزایده درست تر میشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا