• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت لپ تاب samsung smart pc pro 128gb مشابه surface

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
این تبلت لپ تاب دقیقا مشابه surface microsoft هست اما با مزیت های بیشتر که مدل دقیقشم در انتها لینک گذاشتم

این تبلت در ایران هیچ وقت در ایران عرضه نشد فقط مسافری اومده منم از خارج از ایران دو عدد از این ها رو تهیه کردم که به همین خاطرم یکیش بدون جعبه اوردم که گمرک بهش نخوره. پس دستگاه جعبه نداره اما شارژر با قلم با داک ایناش کامل هست جاش 1 عدد کیف زیپ دار به خریدار تقدیم می شه بر چسب lcd هم داره. دستگاه اول که برای خودم هست قصد فروششم ندارم حقیقتا دستگاه خوبی هست برام خیلی کار راه بندازه همه چیم داره اما مزیت دستگاه دوم اینه که عملا استفاده ی خاصی ازش نشده خیلی کم باهاش کار شده مشابه اکبندش هست.
مزیت های این تبلت اینه که:
نسخه ی windows 10 اصلی
دارای cpu قدرتمند core i5 ivy bridge با قابلیت turbo تا فرکانس 2.6
دارای gpu intel hd 4000
صفحه نمایش pls با کیفیت تصویر بسیار بالا 11.6 اینچ
دارای قلم اسمارت با داشتن خانه برای قلم در پشت دستگاه
باتری فوق العاده عالی
دارای 128 گیگ ssd samsung sata 3 با سرعت 520 مگ بر ثانیه(لود تنها 4 ثانیه ای ویندوز)(بهترین ssd دنیا برای سامسونگ هست)
دارای 1 عدد usb 3.0 با 2 عدد usb 2.0
دارای داگ کاملا فلزی با کیبورد کامل که در هنگام نصبش کاملا عین لپ تاب می شه 2 عدد usb هم بهش اضافه می کنه.
دارای mous pad اسمارت با قابلیت تشخیص 4 انگشت و تنظیم حالت های مختلف به دلخواه برای ان که روی داک کیبورد قرار دارد.
پشتیبانی از micro sd
پشتبانی از سیم کارت
دارای gps
خروجی micro hdmi با قابلیت تبدیل به hdmi یا vga
باریک تر و سبک تر از رقبا
دارای بایوس ufei با قابلیت برگشت و نصب مجدد ویندوز یا بوت انواع دستگاه یا نصب بک اپ گرفته شده
دارای دوربین 2 مگا در جلو با دوربین 5 مگا در پشت(خیلی دوربین جالبی نداره اما کار راه بندازه)
دارای سنسور تنظیم روشنایی صفحه متناسب با محیط
4 گیگ رم ddr3 باس 1600
دارای نرم افزار نحصاری سامسونگ جهت نصب کلی برنامه های اصلی خود تبلت یا اپدیت ان ها اچدیت بایوس یا گرافیک
پشتیبانی رسمی از windows 10 که اپدیت هاش هم از همین برنامه بالا قبل نصب هست.
دارای اسپیکر stereo با صدای 3d(کارت صدای realteck)
2 عدد انتن با گیرایی بسیار بالا برای wi-fi (بردش خیلی عالی هست بهترین بردی هست که تا به حال مشاهده کردم بی نظیره)
دارای bluetooth 4.0
دارای wi-di intel
شناسایی قلم در فاصله ی 1 سانتی بدون تماس قلم

لینک محصول:
http://www.samsung.c.../XE700T1C-A05UK

قیمت دستگاه 2.100
کاهش به 1.950 کاهش اخر به 1.700 مقطوع(قیمت حقیقتا عالی هست.)

فایل های ضمیمه

• DSC_0388.JPG
    DSC_0388.JPG
    570.1 KB · نمایش ها: 160
  • DSC_0382.JPG
    DSC_0382.JPG
    596.6 KB · نمایش ها: 160
  • DSC_0378.JPG
    DSC_0378.JPG
    480.2 KB · نمایش ها: 163
Last edited:

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
سلام، چند هفته پیش این پست شما رو دیدم و همون موقع هم به نظرم اومد که قیمت مد نظرت بالا هستش. البته مال خودتونه و اختیار دارید در مورد قیمت. ولی دلیل اینکه کسی پیشنهاد نداده فکر کنم همینه (البته پخ رو نمیدونم). تا همین دو هفته پیش دیجیکالا surface pro2 با کانفیگ 8 گیگ رم و 256 هارد با گارانتی (اگر اشتباه نکنم امتداد پارسه بود گارانتیش) داشت میداد 2600. این تبلت شما از معرفیش تقریبا 3 سال میگذره (اواخر 2012) و ضمنا جعبه هم نداره. به هر حال فکر کنم قیمت مناسبتری بذارید فروش بره. اگر تجدید نظر کردید در قیمت برای بنده هم پخ بدید لطفا. تشکر

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
سلام، چند هفته پیش این پست شما رو دیدم و همون موقع هم به نظرم اومد که قیمت مد نظرت بالا هستش. البته مال خودتونه و اختیار دارید در مورد قیمت. ولی دلیل اینکه کسی پیشنهاد نداده فکر کنم همینه (البته پخ رو نمیدونم). تا همین دو هفته پیش دیجیکالا surface pro2 با کانفیگ 8 گیگ رم و 256 هارد با گارانتی (اگر اشتباه نکنم امتداد پارسه بود گارانتیش) داشت میداد 2600. این تبلت شما از معرفیش تقریبا 3 سال میگذره (اواخر 2012) و ضمنا جعبه هم نداره. به هر حال فکر کنم قیمت مناسبتری بذارید فروش بره. اگر تجدید نظر کردید در قیمت برای بنده هم پخ بدید لطفا. تشکر

اصلا این قیمتی که می دیدید شدنی نیست اگر این قیمت برای چند ماه پیشم باشه بازم دیجی در نمودارش میارش در حال حاضر surface 3 pro 128 با کیبوردش داره 3.419 می ده که غیر از سخت افزارش که کمی بهتره عملا مزیت دیگه ای نداره این مدل 1 مدل کمیاب هست تقریبا همه چیز در 1 پک جمع شده من نزدیک 4.500 برام هر کدومش تموم شد. در نظر داشته باشد 1 تبلت اندرویدی های اند الان قیمتش از اینم بیشتره در حالی که قدرتش مخصوصا cpu خیلی ضعیف تره
نسبتا به surface هم قلمش درش جا می شه هم سبک تره هم باریک تره هم باتریش بهتره هم سریع تر شارژ می شه همه صفحه نمایش عالی samsung pls داره هم اینه ssd samsung درش هست صدای اسپیکرش محشره کیبورد واقعی فلزی داره که عین لپ تابش می کنه هر زاویه ای که لازم باشه تنظیمش می کنید 3 تا usb هم که داره micro sd هم می خوره که تا 256 گیگ یا حتی بیشتر می تونید بهش فضا اضافه کنید. نرم افزارهای عالیشم که با چند انگشت می تونید کارهای مختلف انجام بدید یا خیلی کارهای دیگه هم از مزیت هاشه. اینم بگم فرق بین cpu های ivy با حتی سری sky(اینا که haswell هستن تازه) در حد جزئی هستن حتی نسخه های desktop شما ivy الان overclock بکنی sky هم می زنه.

شما قیمت پیشنهادی که دارید پیام کنید

Last edited:

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
منظور من Surface pro 2 بود که الان موجود نداره دیجی، ولی اگر سومین کامنت مشتریان رو در صفحه محصول (لینک زیر) بخونید متوجه میشید که عرض بنده درست هستش (به تاریخ کامنت هم دقت کنید):
http://www.digikala.com/Product/DKP...همراه-کیبورد-256-گیگابایت#!/tab-usercomments/
بنده پیشنهاد قیمت دارم، ولی ذهنیت ما در مورد قیمت این دستگاه احتمالا تفاوت زیادی داره و من نمیخوام باعث دلخوری شما بشه پیشنهاد من. به هر حال اگر خودتون به این نتیجه رسیدید که قیمت مورد نظرتون بالا هست به بنده اطلاع بدهید لطفا. اگر هم که بنده در اشتباه هستم عذر میخوام. تشکر

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
قیمت کاهش خورد قیمت حقیقتا عالی هست 1 تبلت اندرویدی 128 گیگ دست دومش هم این قیمت نمی دن. این اخرین کاهش قیمته

دقت کنید cpu core i5 هست با 4 گیگ رم ddr3 باس 1600 نه cpu atom که خیلی ضعیف تره

s3dreza

Registered User
لایک‌ها
131
سلام
دستگاه نو است یا کارکرده؟

bigbang741

Registered User
لایک‌ها
85
سلام دوست عزیز
باتری در استفاده متعارف (وب گردی، وای فای روشن، نور 60%) حدودا چند ساعت نگه می داره؟

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
سلام دوست عزیز
باتری در استفاده متعارف (وب گردی، وای فای روشن، نور 60%) حدودا چند ساعت نگه می داره؟
در زمینه ی باتری که بهتر سامسونگ نداریم 7-8 ساعت کار می کنه

dashizm

Registered User
لایک‌ها
98
سلام
داداش یه قیمت هم واسه ما پ.خ کن. اگه قیمت معقول بدی مشتری ام.

mohy6281

Registered User
لایک‌ها
289
سلام
آقا پورت شبکه داره؟ برای وصل کردن کابل شبکه معمولی

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
سلام
آقا پورت شبکه داره؟ برای وصل کردن کابل شبکه معمولی

خیر عزیز نداره قطر دستگاه اجازه ی همچین چیزی رو نمی ده هیچ تبلتی هم فکر نمی کنم داشته باشه اا فکر کنم تبدیل usb to ethernet باشه

بالا