این تبلت لپ تاب دقیقا مشابه surface microsoft هست اما با مزیت های بیشتر که مدل دقیقشم در انتها لینک گذاشتم
این تبلت در ایران هیچ وقت در ایران عرضه نشد فقط مسافری اومده منم از خارج از ایران دو عدد از این ها رو تهیه کردم که به همین خاطرم یکیش بدون جعبه اوردم که گمرک بهش نخوره. پس دستگاه جعبه نداره اما شارژر با قلم با داک ایناش کامل هست جاش 1 عدد کیف زیپ دار به خریدار تقدیم می شه بر چسب lcd هم داره. دستگاه اول که برای خودم هست قصد فروششم ندارم حقیقتا دستگاه خوبی هست برام خیلی کار راه بندازه همه چیم داره اما مزیت دستگاه دوم اینه که عملا استفاده ی خاصی ازش نشده خیلی کم باهاش کار شده مشابه اکبندش هست.
مزیت های این تبلت اینه که:
نسخه ی windows 10 اصلی
دارای cpu قدرتمند core i5 ivy bridge با قابلیت turbo تا فرکانس 2.6
دارای gpu intel hd 4000
صفحه نمایش pls با کیفیت تصویر بسیار بالا 11.6 اینچ
دارای قلم اسمارت با داشتن خانه برای قلم در پشت دستگاه
باتری فوق العاده عالی
دارای 128 گیگ ssd samsung sata 3 با سرعت 520 مگ بر ثانیه(لود تنها 4 ثانیه ای ویندوز)(بهترین ssd دنیا برای سامسونگ هست)
دارای 1 عدد usb 3.0 با 2 عدد usb 2.0
دارای داگ کاملا فلزی با کیبورد کامل که در هنگام نصبش کاملا عین لپ تاب می شه 2 عدد usb هم بهش اضافه می کنه.
دارای mous pad اسمارت با قابلیت تشخیص 4 انگشت و تنظیم حالت های مختلف به دلخواه برای ان که روی داک کیبورد قرار دارد.
پشتیبانی از micro sd
پشتبانی از سیم کارت
دارای gps
خروجی micro hdmi با قابلیت تبدیل به hdmi یا vga
باریک تر و سبک تر از رقبا
دارای بایوس ufei با قابلیت برگشت و نصب مجدد ویندوز یا بوت انواع دستگاه یا نصب بک اپ گرفته شده
دارای دوربین 2 مگا در جلو با دوربین 5 مگا در پشت(خیلی دوربین جالبی نداره اما کار راه بندازه)
دارای سنسور تنظیم روشنایی صفحه متناسب با محیط
4 گیگ رم ddr3 باس 1600
دارای نرم افزار نحصاری سامسونگ جهت نصب کلی برنامه های اصلی خود تبلت یا اپدیت ان ها اچدیت بایوس یا گرافیک
پشتیبانی رسمی از windows 10 که اپدیت هاش هم از همین برنامه بالا قبل نصب هست.
دارای اسپیکر stereo با صدای 3d(کارت صدای realteck)
2 عدد انتن با گیرایی بسیار بالا برای wi-fi (بردش خیلی عالی هست بهترین بردی هست که تا به حال مشاهده کردم بی نظیره)
دارای bluetooth 4.0
دارای wi-di intel
شناسایی قلم در فاصله ی 1 سانتی بدون تماس قلم
لینک محصول:
http://www.samsung.c.../XE700T1C-A05UK
قیمت دستگاه 2.100
کاهش به 1.950 کاهش اخر به 1.700 مقطوع(قیمت حقیقتا عالی هست.)
این تبلت در ایران هیچ وقت در ایران عرضه نشد فقط مسافری اومده منم از خارج از ایران دو عدد از این ها رو تهیه کردم که به همین خاطرم یکیش بدون جعبه اوردم که گمرک بهش نخوره. پس دستگاه جعبه نداره اما شارژر با قلم با داک ایناش کامل هست جاش 1 عدد کیف زیپ دار به خریدار تقدیم می شه بر چسب lcd هم داره. دستگاه اول که برای خودم هست قصد فروششم ندارم حقیقتا دستگاه خوبی هست برام خیلی کار راه بندازه همه چیم داره اما مزیت دستگاه دوم اینه که عملا استفاده ی خاصی ازش نشده خیلی کم باهاش کار شده مشابه اکبندش هست.
مزیت های این تبلت اینه که:
نسخه ی windows 10 اصلی
دارای cpu قدرتمند core i5 ivy bridge با قابلیت turbo تا فرکانس 2.6
دارای gpu intel hd 4000
صفحه نمایش pls با کیفیت تصویر بسیار بالا 11.6 اینچ
دارای قلم اسمارت با داشتن خانه برای قلم در پشت دستگاه
باتری فوق العاده عالی
دارای 128 گیگ ssd samsung sata 3 با سرعت 520 مگ بر ثانیه(لود تنها 4 ثانیه ای ویندوز)(بهترین ssd دنیا برای سامسونگ هست)
دارای 1 عدد usb 3.0 با 2 عدد usb 2.0
دارای داگ کاملا فلزی با کیبورد کامل که در هنگام نصبش کاملا عین لپ تاب می شه 2 عدد usb هم بهش اضافه می کنه.
دارای mous pad اسمارت با قابلیت تشخیص 4 انگشت و تنظیم حالت های مختلف به دلخواه برای ان که روی داک کیبورد قرار دارد.
پشتیبانی از micro sd
پشتبانی از سیم کارت
دارای gps
خروجی micro hdmi با قابلیت تبدیل به hdmi یا vga
باریک تر و سبک تر از رقبا
دارای بایوس ufei با قابلیت برگشت و نصب مجدد ویندوز یا بوت انواع دستگاه یا نصب بک اپ گرفته شده
دارای دوربین 2 مگا در جلو با دوربین 5 مگا در پشت(خیلی دوربین جالبی نداره اما کار راه بندازه)
دارای سنسور تنظیم روشنایی صفحه متناسب با محیط
4 گیگ رم ddr3 باس 1600
دارای نرم افزار نحصاری سامسونگ جهت نصب کلی برنامه های اصلی خود تبلت یا اپدیت ان ها اچدیت بایوس یا گرافیک
پشتیبانی رسمی از windows 10 که اپدیت هاش هم از همین برنامه بالا قبل نصب هست.
دارای اسپیکر stereo با صدای 3d(کارت صدای realteck)
2 عدد انتن با گیرایی بسیار بالا برای wi-fi (بردش خیلی عالی هست بهترین بردی هست که تا به حال مشاهده کردم بی نظیره)
دارای bluetooth 4.0
دارای wi-di intel
شناسایی قلم در فاصله ی 1 سانتی بدون تماس قلم
لینک محصول:
http://www.samsung.c.../XE700T1C-A05UK
قیمت دستگاه 2.100
کاهش به 1.950 کاهش اخر به 1.700 مقطوع(قیمت حقیقتا عالی هست.)
فایل های ضمیمه
Last edited: