amirshakoori
Registered User
تعویض با 8s ?
Sent from my ASUS Padfone Infinity using tapatalk
تعویض نداریم فقط فروشتعویض با 8s ?
توی اول صفحه گفتم 550 هزارتومانقیمت داداش
سلام قیمت فروش 520 هزارتومان هستدوست عزیز 520 مگه نبود ؟!
جسارتآ شما که امتیاز نداری اعتماد سازیتون به چه شکل هست؟
قیمتت نسبت به نوش بالاست
پس ما منتظر بشیم یه 20 تا معامله که کردید مزاحم شما بشیم؟!سلام قیمت فروش 520 هزارتومان هست
اعتماد سازی از یه جایی شروع میشه تا کسی جنسامو نخره که بهم فیدبک نمیدن بلاخره باید یکی یه چیزی ازم بخره که مورد اعتماد شما قرار بگیرم
این تبلت خود خود اک هستش همش یه ماه کارکرده
دوست عزیز شما وقتی از یه جایی چیزی میخری اول پول میدی یا اول جنس رو میگیری؟؟؟؟پس ما منتظر بشیم یه 20 تا معامله که کردید مزاحم شما بشیم؟!
من که 16 امتیاز دارم بهم اعتماد نمیکند اما شما با صفر امتیاز انتظار دارید من به شما اعتماد کنم؟!!:general208:
نه شما نترس من جنس رو میفرستم سالم سالم هم میفرستم:general509:
واقعآ چه اعتماد به نفسی دارید شماااااا
خودتونو با دیجی کالا مقایسه میکنید :general208:
من از دیجی کالا با اعتماد کامل خرید میکنم ( البته نه فقط من ، همه ) سایت بسیار شیک و معتبریه و چون همه ازش خوب میگن و نماد اعتماد الکترونیکی داره و خیلی چیزهای دیگه
اما بلفرض مثال و بدون جسارت : شما چه تضمینی به من میدی من پول رو واریز کنم بعدش شما جنس رو نفرستی یا خراب بفرستی؟!
قیمت اخر فقط 520 هزارتومان هستشما تا حالا رفتی پلیس فتا؟ یا فقط اسمشو شنیدی!
بهرحال کشش نمیدم
من خریدارم اما هم قیمت بالاست هم اعتماد سازی درستی انجام نمیدیدن
منتظرم!!قیمت اخر فقط 520 هزارتومان هست
هروقت منم مثل شما امتیاز گرفتم بهتون خبر میدم تا دربارش حرف بزنیم البته اگه تا اون موقع به فروش نره
هروقت امتیاز گرفتم خبرت میکنممنتظرم!!
تشکر ، اوقاتمون رو شاد کردید
یا حق
به خدا مال خودم نیست مال مادرمهسلام. منم خریدارم . اول ارسال . بعد واریز امید جان
حق داری داداش ، به حرف مادر گوش کن واجبه . ایرادی نداره ببینیم قسمت چی میشه . من یکی دو هفته پیش مشهد بودم ببین خدایی قسمت مارو . شاید دوباره اومدم مشهد اونموقع حضوری خدمتت رسیدم . شما کجای مشهدی ؟ من ابوطالب ، سناباد ، امامت اونجاها دوست و فامیل زیاد دارم اگه تا اومدن مجدد من موجود بود و قسمت ما بود که حتماً مزاحمت میشم داداش . یا علیبه خدا مال خودم نیست مال مادرمه
گوش نکردن به حرف بزرگتر هم گناهه
به مادرم میگم که همه میگن اول ارسال بعد پول میگه نه
میگه بذار همینطوری باشه هرکی خواست بخره ، بخره اول هم پول ، دوم ارسال
2 یا 3 هفته دیگه منم مثه شما امتیاز میگیرم اونوقت دیگه میشه بهم اعتماد کنید
یا حق