• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت مدل ASUS FONEPAD 7 - ME175CG

xoxtroy

Registered User
لایک‌ها
11
درود. توی یکی از پست ها نوشتی که 15 تومن دادی برات تبلتو فارسی کردن!!!
یه سر برو اون موبایل فروشیه یه حالی به طرف بده. چون اینا همشون default منوی فارسی دارن توشون.

ⓄⓂⒾⒹ

Registered User
لایک‌ها
89
درود. توی یکی از پست ها نوشتی که 15 تومن دادی برات تبلتو فارسی کردن!!!
یه سر برو اون موبایل فروشیه یه حالی به طرف بده. چون اینا همشون default منوی فارسی دارن توشون.
نه داداش جان گوشی رو که گرفتم انگلیسی بود گفتش 15 میگیره فارسی میکنه
من خودم دیدم که انگلیسیه

mob-charge.ir

Registered User
لایک‌ها
80
نه داداش جان گوشی رو که گرفتم انگلیسی بود گفتش 15 میگیره فارسی میکنه
من خودم دیدم که انگلیسیه
منظور از دیفالت فارسی داشتن این نیست که تبلت رو روشن کردید فارسی باشه!
اندورید 4 که نیست بگیم فارسی نداره! 4.3 هست! تاره اونم گارانتی سازگار که اگر هم نداشت خودشون میریختن(ولی کلا اندروبد 4.3 خودش فارسی داره )
شما میری توی تنظیمات قسمت زبان و فارسی رو انتخاب میکنی! الان گوشی ها و تبلت های چینی که اصلا وارد ایران هم نمیشه رو توی سایتهای خارجی نگاه میکنی عکس از قسمت زبان گذاشتن و فارسی هم داره!
بهتون پیشنهاد میکنم دگه از اون مغازه خرید نکنید!
مجتمع تک و پاساژهای کناریش برای خرید تبلت و لپتاپ و این چیزا خوبه (البته خیلی از مغازه ها بازم از این شگرد ها میزنن ولی باید حواستون جمع باشه و بگید نمیخوایم! در ضمن بگید فقط میخوایم تبلت مورد نظر رو ببینیم!چون من توی یکی از پاساژهای کناری تک یه جا رفتم تبلت برای یکی از دوستان بگیرم، ایشون اسرار داشتن که بیا یه تبلت دیگه بگیر!مورد ما رو موجود نداشت! و میگفت شما اینو ببین اونم میگم از انبار بیارن! بعد هم کاتر انداخت و تبلت رو از پلمپ در اورد! منم از مغازش اومدم بیرون! بیشعور میخواست بگه حالا که باز کردم باید بخری!

ⓄⓂⒾⒹ

Registered User
لایک‌ها
89
منظور از دیفالت فارسی داشتن این نیست که تبلت رو روشن کردید فارسی باشه!
اندورید 4 که نیست بگیم فارسی نداره! 4.3 هست! تاره اونم گارانتی سازگار که اگر هم نداشت خودشون میریختن(ولی کلا اندروبد 4.3 خودش فارسی داره )
شما میری توی تنظیمات قسمت زبان و فارسی رو انتخاب میکنی! الان گوشی ها و تبلت های چینی که اصلا وارد ایران هم نمیشه رو توی سایتهای خارجی نگاه میکنی عکس از قسمت زبان گذاشتن و فارسی هم داره!
بهتون پیشنهاد میکنم دگه از اون مغازه خرید نکنید!
مجتمع تک و پاساژهای کناریش برای خرید تبلت و لپتاپ و این چیزا خوبه (البته خیلی از مغازه ها بازم از این شگرد ها میزنن ولی باید حواستون جمع باشه و بگید نمیخوایم! در ضمن بگید فقط میخوایم تبلت مورد نظر رو ببینیم!چون من توی یکی از پاساژهای کناری تک یه جا رفتم تبلت برای یکی از دوستان بگیرم، ایشون اسرار داشتن که بیا یه تبلت دیگه بگیر!مورد ما رو موجود نداشت! و میگفت شما اینو ببین اونم میگم از انبار بیارن! بعد هم کاتر انداخت و تبلت رو از پلمپ در اورد! منم از مغازش اومدم بیرون! بیشعور میخواست بگه حالا که باز کردم باید بخری!
حالا از این داستان ها بگذریم شما خریدارید تبلت رو قیمت هم 520 میخرید؟

danial_arch

Registered User
لایک‌ها
954
قیمت آخر؟
شرایط اعتماد سازی؟
و اینکه بگید چند سالتونه از طرز پستاتون به نظر کم سن و سال میاید؟ تظمین چیه؟

بالا