ghanbar110
Registered User
داداش مدل 8 اینچی موجود است یا نه ممنون
داداش مدل 8 اینچی موجود است یا نه ممنون
بعد از اینکه مطمئن شدین ویندوز 8.1 پرو روش نصبه و یا RT خبر بدین تا اگه ویندوز پرو روش نصب باشه یک عدد 101 خریداری کنم، خروجی HDMI هم داره دیگه؟
خیلی ممنون بابت فیدبکبا سلام به همه دوستان عزیز
من یه هفته پیش یک دستگاه از مدل V819w سفارش دادم و خیلی زود (یه روزه) و سالم به دستم رسید. اول از همه اینکه باید پک زبان انگلیسی روش نصب کرد چون زبان دیفالتش چینیه. هر زبانی نصب کنین روش به همون زبون می تونین باهاش کار کنین حتی زبان شیرین فارسی.
ویندوزش کاملا 8.1 هستش و هر برنامه ای که دلتون خواست می تونین روش نصب کنین (exe). خیلی خوشگل و خوش دسته با کیف چرمی قهوه ای خوشگل. خلاصه همه چیش اوکیه و استارتر عزیز هم کاملا شخص محترم و قابل اعتمادی هستن. با خیال راحت خرید کنین. البته بنده قصد دارم یه دونه 10 اینچیشو بخرم.
امتیاز شما منظور گردید. امتیاز بنده یادتون نره. ممنون
سلام
من میخوام یه تبلت بخرم Onda V819w Win8 Tablet گزینه مناسبی هست؟ خدمات پس از فروش میدید؟ آخه با یکی از اقوام رفتیم یه تبلت ایسوس خریدیم تو تست دیدیدم پیکسل سوختگی 2 تا داره بخاطر همین از خرید پشیمون شدیم
زبان فارسی ساپورت میکنه؟
الان موجود دارید؟
در کنار تبلت میخواستم مینی pc شلتل بخرم که تو وب سایتتون مینی pc ها اندرویدی دیدم
بین MXQ S85 Android TV و HiMedia H8 Smart TV Box کدوم بهتره بعد میشه با مانیتور led که ورودی vga داره وصل بشن؟
درودببخشید دوست عزیز مدل 10 اینچی که گذاشتین کیبورد هم داره؟ تو عکسای سایتتون کیبرد هم داره...هست یا باید جدا سفارش داد؟
v101w با ویندوز 8.1 موجوده می توانید سفارش دهید :دوست عزیز باللاترین کانفیگی که داره تبلت ویندوزی 8 که Rtنباشه ها قیمتش چنده و باید منتظر باشیم برسه یا موجود دارید ؟
مدل 10 اینچ کیبردش رو درحال حاضر موجود دارید؟ میخواستم سفارش بدم
درودسلام دوست عزیز
الان چه مدلهایی رو موجود دارید(چه سه مدل پست اول و یا مدل های دیگر ویندوزی)؟
رنگ بندیش چی هست؟