meisam317
Registered User
- نوشتهها
- 1,214
- لایکها
- 78
سلام قیمت مدل ONDA v795w صفحه نمایش رتینا داره چند در میاد ؟
اول اینکه بر خلاف ادعای سازنده هارد اکسترنال رو ساپورت نمی کنه من یه ترنسنت 750 گیگی بهش زدم و هارد فقط قر قر می کرد و کار نکرد اما فلش رو به راحتی ساپورت می کنه
بر خلاف عکسی که سایت از تبلت گذاشته که بهش دی وی دی اکسترنال وصل کرده باید بگم که اصلا ساپورت نمی کنه
http://www.onda-tablet.com/onda-v101w-v102w-bluetooth-keyboard.html
سلام گرامى مدا ٨ اينچ رو بنده بخوام كى داريد؟
فعلا برنامه ای برای واردات این مدل نداریمسلام قیمت مدل ONDA v795w صفحه نمایش رتینا داره چند در میاد ؟
سلام اگه امکانش هست v891w قیمتش چند در میاد؟
480 تومن از هفته دیگر پخش شروع خواهد شد
تبلت ها آماده فروش می باشند می توانید از طریق سایت سفارش بدید یا حضوری تشریف بیاوریدسلام گرامى مدا ٨ اينچ رو بنده بخوام كى داريد؟
داداش محصولا ت جدید رو معرفی کنین بی زحمت
سلام دوست عزیز لطفا هارد اکسترنال هم تست کنید و بگید جواب میده یا نه و یک تست دیگه اینکه رزولوشن فیلم برداریش اچ دی هست یا فول اچ دی ؟ ممنونسلام دوستان یک تبلت ویندوزی 8 اینچی V819w با رم 1 و هارد 16 بصورت حضوری از ایشون خریداری شد فروشنده ای بسیار خوش برخورد و محترم و در مورد تبلت نسبت به قیمت کارایی خوبی میده و یک کیف زیبا و چرمی هم همراش بود فقط اولش زبانش چینی بود یک مقدار سردرگم شدم ولی بالاخره ان را انگلیسی کردم سرعت در حد قابل قبول و صفحه نمایش خوبی داره فلش و موس را راحت شناخت بقیه چیزها را امتحان نکردم وای فای ان هم خوبه البته دوربین ان در حد 5 که میگن نیست که برای من زیاد مهم نبود برنامه هم راحت نصب میشه فقط حافظه 16 کمه که در اصل حدود 6 گیگ در اختیارته که با رم میشه اونو اوکی کرد فقط یک نکته برای خاموش کردن تبلت سعی کنید ان را کامل خاموش کنید و اسلیپ نکنید جون این تبلت ویندوزی هست و در حالت اسلیپ فقط صفحه نمایش خاموش و بقیه چیزها فکر کنم در حال کاره و باطری مصرف میکند مثل اندروید نیست که مصرف کمی داشته باشه روشن شدن تبلت و بوت هم سریعه پس نگران بالا دیر امدن ویندوز هم نباشید در کل تبلت خوبیه و البته نباید انتظار کارهای سنگین را باهاش داشت