• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام

اگه میشه یه تبلت 7 اینچی تا 50-400 معرفی کنید

این تبلت ها مثل گوشی ها تولید برند های ضعیف هستند یا این برند ها معتبر و با کیفیتند؟

ساپورت رسمی از شرکت هاشون دارن؟

لامصب اسم چینی که میاد ادم یه جوری میشه:دی

سلام
مثل برند های معتبر هستن ، ساپورتشون بالاتر از تبلت های برند هست ، کیفیتشون اصلا قابل مقایسه با گوشی های بی کیفیتی که یه زمانی وارد می شد نیست...
تبلت Cube U9GT4 رو پیشنهاد می کنم البته با یه افزایش بودجه کوچیک Ployer momo7 هست ، هر دو نسبت به قیمتشون ارزش خرید بالایی دارن

ITEhsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من تبلتی می خوام که GPSداشته باشه و سیم کارتم بخوره چی پیشنهاد میدهید؟قیمتشم از650بیشترنشه.

به نظر شما که کار کردید بین برندهای OndoوainolوAosonکدوم تبلتاش قوی ترو کیفیت بالاتری دارند مثلا بین سونی ودل همیشه سونی کیفیت بالاتری داشته لپ تاپاش و من خودم اینو لمس کردم؟

به نظر شما فقط به خاطر سیم کارت ارزش داره که قید Fire را بزنم و Aoson M71g را بخرم؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
یک عدد Ampe A10 Quad Core هنوز موجوده ، تحویل 12 روزه ، به قیمت 650

ببخشید من تبلتی می خوام که GPSداشته باشه و سیم کارتم بخوره چی پیشنهاد میدهید؟قیمتشم از650بیشترنشه.

به نظر شما که کار کردید بین برندهای OndoوainolوAosonکدوم تبلتاش قوی ترو کیفیت بالاتری دارند مثلا بین سونی ودل همیشه سونی کیفیت بالاتری داشته لپ تاپاش و من خودم اینو لمس کردم؟

به نظر شما فقط به خاطر سیم کارت ارزش داره که قید Fire را بزنم و Aoson M71g را بخرم؟
برای مورد اول تبلت FreeLander PD20 هست که قیمتش 610 هست
Ainol>onda>aoson
البته کیفیت اوندا و آینول تقریبا تو یه سطح هست ولی آینول هم ساپورت قوی تری داره و هم در بعضی از تبلت هاش هم کیفیت ساخت بهتری داره
اصلا ارزش نداره ، Fire کیفیتش چه سخت افزاری و چه از نظر کیفیت ساخت با Aoson اصلا قابل مقایسه نیست
سلام تبلت flameبا هزینه ی حمل و ...560تومنه یا قیمت خامش اینه و هزینه های دیگه ای رو هم باید داد.
سلام

قیمت تموم شده هست تنها هزینه ای که ممکنه اضافه شه گمرکی هست که بین 20 تا 25 هستش

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
کدوم از این مدلا سیم کارت میخوره و شما کدوم پیشنهاد می کمید
Ainol Novo10 Hero
Ramos w30
اخه نوشه 3g ساپورت مکنن منظورشون از این سیمکارت کوچیکاست؟

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام
کدوم از این مدلا سیم کارت میخوره و شما کدوم پیشنهاد می کمید
Ainol Novo10 Hero
Ramos w30
اخه نوشه 3g ساپورت مکنن منظورشون از این سیمکارت کوچیکاست؟
با اجازه جناب ahram
هیچ کدوم سیم کارت نمیخورن و منظور از 3G Support ساپورت کردن Dongle های 3G هست که از طریق پورت USB به تبلت وصل میشن و سیم کارت های معمولی هم ساپورت می کنن.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
آقا مدلی موجود هم داری یا همش سفارشی میاری؟
موجودی چند وقت پیش تموم شد ، فعلا فقط به صورت سفارشی هست
با اجازه جناب ahram
هیچ کدوم سیم کارت نمیخورن و منظور از 3G Support ساپورت کردن Dongle های 3G هست که از طریق پورت USB به تبلت وصل میشن و سیم کارت های معمولی هم ساپورت می کنن.
تشکر بابت پاسخ

madia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت zenithink c94 quad core چنده؟قیمتش نسبت به برندهای دیگه بهتره.
Original Zenithink C94 Quad Core Capacitive Android 4.0 Tablet PC with HDMI 1G 8GB Dual Camera-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
و مهمتر اینکه کیفیت و ساپورت محصولات zenithink در چه حدی هستش؟(میشه مثه اوندا و آینول خاطر جم بود ازش؟)آیا کیفیت صفحه این تبلت ips هستش؟اگه نیست در چه حدیه؟عمر باتریش کم نیست؟
قیمت cube mini u30gt چنده؟Cube MINI U30GT Tablet PC 7" IPS 1024x600 RK3066 Dual Core 1.6GHz Android 4.0.4 HDMI Dual Camera Capacitive Touch Screen-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
سپاس

Last edited:

nicet3c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا ما هر موقع زنگ می زنیم کسی جواب نمیده
چطوری باید سفارش بدم

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
قیمت zenithink c94 quad core چنده؟قیمتش نسبت به برندهای دیگه بهتره.
Original Zenithink C94 Quad Core Capacitive Android 4.0 Tablet PC with HDMI 1G 8GB Dual Camera-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
و مهمتر اینکه کیفیت و ساپورت محصولات zenithink در چه حدی هستش؟(میشه مثه اوندا و آینول خاطر جم بود ازش؟)آیا کیفیت صفحه این تبلت ips هستش؟اگه نیست در چه حدیه؟عمر باتریش کم نیست؟
قیمت cube mini u30gt چنده؟Cube MINI U30GT Tablet PC 7" IPS 1024x600 RK3066 Dual Core 1.6GHz Android 4.0.4 HDMI Dual Camera Capacitive Touch Screen-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com
سپاس
این مدل رو متاسفانه نمی تونم تهیه کنم ، صفحه نمایشش IPS نیست ، برند Ampe رو ترجیح می دم با همین سخت افزار و IPS و مشخصات خیلی بهتر قیمت روزش 770 می شه که فعلا آف خورده 650
ramos w30 کی میاد؟؟؟؟؟
12 نوامبر ، دو روز دیگه طبق گفته Ramos
اقا ما هر موقع زنگ می زنیم کسی جواب نمیده
چطوری باید سفارش بدم
بهترخ از طریق پیغام خصوصی هماهنگ کنید بیشتر مواقع به گوشی دسترسی ندارم

madia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید ولی جواب قسمت دوم سوال بنده رو یادتون رفت.

قیمت cube mini u30gt چنده؟البته مدل کاستومایز شدش که با نوار افزار مترو ویندوز 8 هستش.البته تو سایتا که تفاوت قیمت نداشتن.احتمالش هست آف هم خورده باشه؟Cube MINI U30GT Tablet PC 7" IPS 1024x600 RK3066 Dual Core 1.6GHz Android 4.0.4 HDMI Dual Camera Capacitive Touch Screen-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com

Last edited:

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

Real_401

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

اگه میشه 3 تا از بهترین تبلت های 7 اینچ رو معرفی کنید

ممنون