• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
داداش جریان این تخفیف ویژه که برای چهار تا از محصولات Ainol هست و فقط 5 روز دیگه ازش مونده چیه؟
Ainol - Brands

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام شما تبلت Pipo S1 هم سفارش میدین؟
اگه اوکی هست قیمت روزش چنده؟
سلام
بله ، 360 تومان می شه
داداش جریان این تخفیف ویژه که برای چهار تا از محصولات Ainol هست و فقط 5 روز دیگه ازش مونده چیه؟
Ainol - Brands

عملا تفاوتی نداره قیمت پست بهش اضافه می شه و قیمت مثل سایت های دیگه می شه

amiralipm

Registered User
لایک‌ها
0
پشتیبانی ramos چطوری آیا میشه روش حساب باز کرد ؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
مهندس پیام خصوصیتو چک کن تا وقت اداری این چینی ها تموم نشده سفارش رو ثبت کنید :D
up !

prsiangame

Registered User
لایک‌ها
24
Ampe A10
gps هم داره ؟ و ایا سیمکارت تو خود تبلت قرار می گیره یا دانگل جدا داره؟تبلت خوبیه؟
یه سوال دیکه هم دارم اینکه شما خودتون بیشتر از 7 اینچی مورد قبولتونه یا 10 اینج؟

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
Ampe A10
gps هم داره ؟ و ایا سیمکارت تو خود تبلت قرار می گیره یا دانگل جدا داره؟تبلت خوبیه؟
یه سوال دیکه هم دارم اینکه شما خودتون بیشتر از 7 اینچی مورد قبولتونه یا 10 اینج؟

GPS نداره ، سیم کارت نمی خوره ، دانگل رو باید جدا تهیه کنید (فقط مدل های خاصی رو ساپورت می کنن) ، تبلت خیلی خوبیه تا الان که بچه هایی که سفارش داده بودن راضین و مشکلی نبوده ...

جا به جایی 7 اینچی ها آسونه ولی لذت کار کردن با 10 ایچی خیلی بالاتر هست ...

hoomer

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام یه تبلت میخاستم کیفیت نمایش و تاچش خوب باشه و بیشتر وب گردی و فیلم برام مهمه در ضمن usb هم بخوره کیفیت ساختشم مناسب باشه تو قیمت هم تا 700 میتونم هزینه کنم به پیشنهاد خودتون یه مورد بفرمایید و روش خرید رووووو
ممنون شما هستم

ITEhsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-می خواستم بدانم FreeLander PD10چند در میاد؟محصولات دیگه FreeLanderکه سیم کارت بخورند و GPSداشته باشند را اگر معرفی کنید ممنون میشم.اگر فقط سیم کارت بخورندو یا فقط GPSهم لطفا معرفی کنید؟
2-قدرت تاچ FreeLanderبهتره یا Flame?
3-به نظرتون سیم کارت و GPSارزش دارند که به جای Flameاین تبلت را بخرم.اخه من تصورم اینطوریست که الان همه جا تقریبا اینرتنت بی سیم هستش ولی یک جایی رفتیم که به اینترنت دسترسی نداشتیم بتوننیم از سیم کارت اینترنت بگیریم(مثلا در سفر که سوار اتوبوس و..هستیم اینترنت خیلی میچسبه) و یا برای مسافرت از GPSتبلتمون استفاده بکنیم.سر همین قضایا موندم که کدوم را بخرم.
4-تبلتی که فقط GPSداشته باشد و قیمتش تو رنج Flame باشه سراغ دارید لطفا مشخصاتشو بگید؟

sana2000

Registered User
لایک‌ها
28
دوست گلم به نظرم بخاطر سیم کارت بی خیال flame نشو.اگه جایی اینترنت بیسیم نبود راحت میتونی با گوشیت با hotspot اینترنت گوشیو بفرستی رو تبلت وراحت استفاده کنی.تبلتهای سیمکارتخور اگه کاردرست بخوای بخری باید قیمت بالای 800 بدی .به نظرم نمیصرفه.بازم نظر خودتون مهمه.

ortegoli

Registered User
لایک‌ها
226
سلام داداش
شما مدل Ainol 10 capitan هم برای فروش دارید ؟
بعد نحوه ی خرید چجوری هست ؟
میتونیم هنگام خرید دریافت محصول پول رو پرداخت کنیم؟

kevink

Registered User
لایک‌ها
0
یه تبلت با قابلیت سیم کارت خور ، بلوتوث و جی پی اس معرفی کنید .

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
بهترین تبلت چی هست؟برای فیلم اول میخوام بعد بازی

وای فایم داشته باشه
Ainol Novo10 Hero و Cube U30GT انتخاب های خوبی هستن
سلام یه تبلت میخاستم کیفیت نمایش و تاچش خوب باشه و بیشتر وب گردی و فیلم برام مهمه در ضمن usb هم بخوره کیفیت ساختشم مناسب باشه تو قیمت هم تا 700 میتونم هزینه کنم به پیشنهاد خودتون یه مورد بفرمایید و روش خرید رووووو
ممنون شما هستم
Ainol Novo10 Hero از همه نظر خوب هست (باتری خیلی خوب ، صفحه نمایش با کیفیت ، ساپورت ، کیفیت ساخت بالا)
پیغام خصوصی دادم ...
1-می خواستم بدانم FreeLander PD10چند در میاد؟محصولات دیگه FreeLanderکه سیم کارت بخورند و GPSداشته باشند را اگر معرفی کنید ممنون میشم.اگر فقط سیم کارت بخورندو یا فقط GPSهم لطفا معرفی کنید؟
2-قدرت تاچ FreeLanderبهتره یا Flame?
3-به نظرتون سیم کارت و GPSارزش دارند که به جای Flameاین تبلت را بخرم.اخه من تصورم اینطوریست که الان همه جا تقریبا اینرتنت بی سیم هستش ولی یک جایی رفتیم که به اینترنت دسترسی نداشتیم بتوننیم از سیم کارت اینترنت بگیریم(مثلا در سفر که سوار اتوبوس و..هستیم اینترنت خیلی میچسبه) و یا برای مسافرت از GPSتبلتمون استفاده بکنیم.سر همین قضایا موندم که کدوم را بخرم.
4-تبلتی که فقط GPSداشته باشد و قیمتش تو رنج Flame باشه سراغ دارید لطفا مشخصاتشو بگید؟
pd10 اگر موجود باشه 580 هست ، pd20 هم هست 610 ت
2- از نظر تاچ یکی هستن ولی از نظر کیفیت صفحه نمایش و رزولیشن صد در صد Flame بهتر هست
3- من نظرم رو فلیم هست که بشتر از دو برابر فریلندر قدرت داره ، همونطور که دوست بالایی گفتن می تونید با Hotspot اینترنت رو شیر کنید و با تبلت استفاده کنید ...
سلام داداش
شما مدل Ainol 10 capitan هم برای فروش دارید ؟
بعد نحوه ی خرید چجوری هست ؟
میتونیم هنگام خرید دریافت محصول پول رو پرداخت کنیم؟
سلام
زمان عرضه این تبلت رو آینول حدود دو ماه و نیم دیگه اعلام کرده با این شرایط پیش خریدش زیاد درست نیست ...
نحوه خرید هم مبلغ تبلت رو می ریزید به حساب بعد تبلت بعد از 14 تا 20 روز به آدرستون میاد
نه متاسفانه چون بسته ها از چین به آدرستون میاد امکانش فراهم نیست
یه تبلت با قابلیت سیم کارت خور ، بلوتوث و جی پی اس معرفی کنید .
Ampe A10 Dual core هست ، 760 ت
مشکلی نداره هر تبلتی بخواید تهیه می شه ، 765 ت می شه

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
Ployer momo7
CUBE U9GT4
Ramos W27
Cube U23GT
Ainol Flame
Onda v712
کدوم از همه بهتر تره
از نظر سخت افزار باتری کیفیت صفحه و....
خودم از Ployer momo7 خوشم اومده یکم راجبش توضیح میدین

aminema

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام Ainol Novo7 Tornado با قیمت 330 بخرم میتونم 100 تومن هم بیشتر هزینه کنم پیشنهادتون چیه ؟ من بیشتر برای کارای فیلم و ایبوک ریدر میخوام آیا بصرفه هست بیشتر هزینه کنم یا نه؟
بعدش آفیس فارسی و زیرنویس فیلم فارسی رو ساپرت میکنه این مدل؟

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
از این مدل چند تا داری Cube U9GT V با رزولیشن فوق العاده (رتینا)
تعداد بخوایم چند حساب میکنی ؟

بالا