Hamid Miran
Registered User
داداش جریان این تخفیف ویژه که برای چهار تا از محصولات Ainol هست و فقط 5 روز دیگه ازش مونده چیه؟
Ainol - Brands
Ainol - Brands
سلامسلام شما تبلت Pipo S1 هم سفارش میدین؟
اگه اوکی هست قیمت روزش چنده؟
داداش جریان این تخفیف ویژه که برای چهار تا از محصولات Ainol هست و فقط 5 روز دیگه ازش مونده چیه؟
Ainol - Brands
پشتیبانی ramos چطوری آیا میشه روش حساب باز کرد ؟
سلام
تبلت Ainol Novo Spider میتونید تهیه کنید؟
قیمتش چقد در میاد؟
Android 4.1 Tablet PC "Spider" - 8 Inch IPS Screen Dual Core 1.6GHz Bluetooth 16GB
Ampe A10
gps هم داره ؟ و ایا سیمکارت تو خود تبلت قرار می گیره یا دانگل جدا داره؟تبلت خوبیه؟
یه سوال دیکه هم دارم اینکه شما خودتون بیشتر از 7 اینچی مورد قبولتونه یا 10 اینج؟
Ainol Novo10 Hero و Cube U30GT انتخاب های خوبی هستنبهترین تبلت چی هست؟برای فیلم اول میخوام بعد بازی
وای فایم داشته باشه
Ainol Novo10 Hero از همه نظر خوب هست (باتری خیلی خوب ، صفحه نمایش با کیفیت ، ساپورت ، کیفیت ساخت بالا)سلام یه تبلت میخاستم کیفیت نمایش و تاچش خوب باشه و بیشتر وب گردی و فیلم برام مهمه در ضمن usb هم بخوره کیفیت ساختشم مناسب باشه تو قیمت هم تا 700 میتونم هزینه کنم به پیشنهاد خودتون یه مورد بفرمایید و روش خرید رووووو
ممنون شما هستم
pd10 اگر موجود باشه 580 هست ، pd20 هم هست 610 ت1-می خواستم بدانم FreeLander PD10چند در میاد؟محصولات دیگه FreeLanderکه سیم کارت بخورند و GPSداشته باشند را اگر معرفی کنید ممنون میشم.اگر فقط سیم کارت بخورندو یا فقط GPSهم لطفا معرفی کنید؟
2-قدرت تاچ FreeLanderبهتره یا Flame?
3-به نظرتون سیم کارت و GPSارزش دارند که به جای Flameاین تبلت را بخرم.اخه من تصورم اینطوریست که الان همه جا تقریبا اینرتنت بی سیم هستش ولی یک جایی رفتیم که به اینترنت دسترسی نداشتیم بتوننیم از سیم کارت اینترنت بگیریم(مثلا در سفر که سوار اتوبوس و..هستیم اینترنت خیلی میچسبه) و یا برای مسافرت از GPSتبلتمون استفاده بکنیم.سر همین قضایا موندم که کدوم را بخرم.
4-تبلتی که فقط GPSداشته باشد و قیمتش تو رنج Flame باشه سراغ دارید لطفا مشخصاتشو بگید؟
سلامسلام داداش
شما مدل Ainol 10 capitan هم برای فروش دارید ؟
بعد نحوه ی خرید چجوری هست ؟
میتونیم هنگام خرید دریافت محصول پول رو پرداخت کنیم؟
Ampe A10 Dual core هست ، 760 تیه تبلت با قابلیت سیم کارت خور ، بلوتوث و جی پی اس معرفی کنید .
مشکلی نداره هر تبلتی بخواید تهیه می شه ، 765 ت می شهاین PiPo M3 رو نمی تونید بفروشید اخه همه چی داره
PiPo M3 Android 4.1 Jelly Bean 10.1 Inch Rockchip CPU RK3066 1.6GHz Quad Core GPU 16GB 1G RAM Dual Camera - Android Tablet Store