• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

'''فروش تبلت ها و موبایل های چینی (فقط موارد موجود در داخل ایران)'''

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
سلام دوست عزیز ، تو رنج حدود 500 چی سراغ داری عزیز ؟ داخل ایران و آوردنی از خارج ؟ دوربین حتما اولویت با سیمکارت دار
سلام
یه سری 7 اینچ امشب اضافه می کنم ولی متاسفانه نه دوربین عقب دارن ونه سیم کارت خور ...
کلا همیشه گفتم سیم کارت خورا معمولا از تبلت های OEM انتخاب می شن که کیفیت جالبی ندارن ...
تک و توک شرکت هایی هستن که کارای خوبی دارن مثل Aoson که البته قیمتشون هم بالاس
سلام
لطفا شماره تماس برای خرید پ خ بزنید

این تبلت ویندوزیه؟

1. تبلت Window N70s همراه با محافظ صفحه و کابل OTG و ارسال رایگان 465 تومان

لطفا مشخصاتش رو پ خ بزنید
پخ شد ...
سلام

داداش یه کیف تبلت 7 اینچی با کیبورد میخوام تو دست و بالت داری
سلام
نه متاسفانه ...
به به تبلتهای جدید اضافه شد .جناب محیاری هم مجددا شروع به کار کردند.
ببخشید من یه گوشی آندرویدی ارزون قیمت میخوام چیزی سراغ دارید؟میتونید از چین سفارش بدید؟زیر 400 تومن از این چینی های با کیفیت باشه مثل این تبلتها.
امکان سفارش هست ولی برای یه گوشی با کیفیت پیشنهاد می کنم بودجه رو حداقل بیارید رو 570
آقا 7 اینچی ها چی شد
در حال بررسی هستیم که بهترین ها رو اضافه کنیم ...

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
خوب پس اگر میشه زیر 600 تومن خودتون چند مدل گوشی معرفی کنید . به نظرم بد نیست مثل ایران شیپینگ شما هم چند مدل گوشی در رنج قیمتی های مختلف پیشنهاد بدید.به نظرم طالب زیاد داره.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جناب محیاری لطف کنید قیمت تبلت Ramos W30HD را هم در پست اولتون قرار بدید. حیفه که جای این تبلت قدرتمند و زیبا خالی باشه.

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
داداش یه تب خوب با دوتا دوربین اگه بلوتوث داشت چه بهتر اگر هم نداشت عیب نداره صفحه نمایش ipsباتری قوی و cpu rk تا 600چی دارید

pznzer

Registered User
لایک‌ها
0
سلام آقا محیار قرار شد روش خرید و پرداخت پول را پخ کنید که فکر کنم یادتون رفته لطفا بررسی کنید مچکرم

babak_9

Registered User
لایک‌ها
238
سلام
عزیز قیمت تبلت ramos w30HD چقدر در میاد و چه مقدار زمان می بره تا سفارش بدیم و به دستمون برسه .

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
شما که از نزدیک با این تبلت ها کار میکنین کدوم مدل ها با برند های مطرح مثل ایپد و گلکسی تب و... برابری میکنن و واقعا ارزش داره خریدشون،چون انواع و اقسام این تبلت ها با اسم های مختلف اومده که معلوم نیست چی به چیه و کدومشون کیفیت بالایی داره ممنون میشم چند تا مدل خیلی خوبب 10 اینچی معرفی کنی

teacher

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
یه تبلت میخوام که سه خصوصیت مهم داشته باشه اول اینکه وزنش کمتر از 500گرم باشه و دوم باطریش بالای 5000 میلی آمپرساعت باشه (بالای 6 ساعت شارژ نگه داره در حالت مطالعه) و سوم صفحه نمایشش بین 8تا 10 باشه. بقیه موارد زیاد مهم نیست. قیمت هم تا 950تومن مشکلی نداره. منتظر پیشنهادات دوستان هستم.

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
پخ دادم خدمتتون
خوب پس اگر میشه زیر 600 تومن خودتون چند مدل گوشی معرفی کنید . به نظرم بد نیست مثل ایران شیپینگ شما هم چند مدل گوشی در رنج قیمتی های مختلف پیشنهاد بدید.به نظرم طالب زیاد داره.
Freelander I10S رو پیشنهاد می کنم 570 ت می شه ...
یه فکرایی برای موبایل دارم ایشالا که عملی شه ...
جناب محیاری لطف کنید قیمت تبلت Ramos W30HD را هم در پست اولتون قرار بدید. حیفه که جای این تبلت قدرتمند و زیبا خالی باشه.
1230 ت می شه ، در آینده تبلت Cube U30GT 2 اضافه خواهد شد که مشخصات بهتری داره نسبت به W30HD ...
داداش یه تب خوب با دوتا دوربین اگه بلوتوث داشت چه بهتر اگر هم نداشت عیب نداره صفحه نمایش ipsباتری قوی و cpu rk تا 600چی دارید
با این مشخصات تبلت Pipo s3 هست به قیمت 548 ت
سلام آقا محیار قرار شد روش خرید و پرداخت پول را پخ کنید که فکر کنم یادتون رفته لطفا بررسی کنید مچکرم
سلام
پخ شد ...
سلام
عزیز قیمت تبلت ramos w30HD چقدر در میاد و چه مقدار زمان می بره تا سفارش بدیم و به دستمون برسه .
سلام
1230 تومان می شه ، 14 تا 20 روزه می رسه ...
سلام
شما که از نزدیک با این تبلت ها کار میکنین کدوم مدل ها با برند های مطرح مثل ایپد و گلکسی تب و... برابری میکنن و واقعا ارزش داره خریدشون،چون انواع و اقسام این تبلت ها با اسم های مختلف اومده که معلوم نیست چی به چیه و کدومشون کیفیت بالایی داره ممنون میشم چند تا مدل خیلی خوبب 10 اینچی معرفی کنی
سلام
تبلت Pipo M8 رو پیشنهاد می کنم جزو تبلت هایی هست که هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم سخت افزار مناسب ...
دیزاین به خصوصی هم داره دو اسپیکر جلو هستن و تبلت هم خیلی نازک هست ...
سلام
یه تبلت میخوام که سه خصوصیت مهم داشته باشه اول اینکه وزنش کمتر از 500گرم باشه و دوم باطریش بالای 5000 میلی آمپرساعت باشه (بالای 6 ساعت شارژ نگه داره در حالت مطالعه) و سوم صفحه نمایشش بین 8تا 10 باشه. بقیه موارد زیاد مهم نیست. قیمت هم تا 950تومن مشکلی نداره. منتظر پیشنهادات دوستان هستم.
سلام
به شما هم تبلت Pipo m8 رو پیشنهاد می کنم ، باطریش 3200 7.4v هست معادل 6400 3.7v که بین 6 تا 7 ساعت کارایی داره
وزنش 534 گرم هست
صفحه نمایش هم 9.4 اینچ واید هست و کیفیت بسیار بالایی داره (اینو دوستانی که از نزدیک باهاش کار کردن تایید می کنن ، یکی از با کیفیت ترین صفحه نمایش ها رو داره)

lordpc

Registered User
لایک‌ها
64
پس بیصبرانه منتظر معرفی گوشیهای آندرویدی چینی هستیم.مطمئننا اگر گوشیهای با کیفیت معرفی بشه فروشش از تبلت هم بیشتره.

masoud_119592

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه داشتن پورتهای مختلف و همینطور سیمکارت خور بودن (واسه اینترنت نه واسه تماس، و اینکه مودم USB نمیخوام به تبلت وصل کنم) و کیفیت ساخت و بدنه، کدوم تبلت رو پیشنهاد میکنید؟
من خودم Window N90 رو پسندیدم ولی نمیدونم سیمکارت میخوره یا نه

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2
دوست عزیز یه تبلت میخوام با این مشخصات
دوربین قوی داشته باشه
دو یا چهار هسته ای باشه
کیفیت صفحه بالا باشه
بلتوث و جی پی اس مهم نیست
سیمکارت هم اگه بخوره عالیه
بقیه موارد زیاد مهم نیست

dgcatalog

Registered User
لایک‌ها
36
مهندس روی تعداد بالای 20 تا ، جند درصد تخفیف میخوره ؟ویژه همکاری

بویژه ONDA

PM

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز به غیر از Hyundai T7 هیچ کدوم دیگه GPS ندارن؟! اگه نه لطف کنین چند مورد 8اینچ معرفی کنین.

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام دوست عزیز ، تو رنج حدود 500 چی سراغ داری عزیز ؟ داخل ایران و آوردنی از خارج ؟ 2 دوربین حتما اگه اینجا موجود داشته باشید خیلی سریع خریداری میکنم

ahram

Registered User
لایک‌ها
29
پس بیصبرانه منتظر معرفی گوشیهای آندرویدی چینی هستیم.مطمئننا اگر گوشیهای با کیفیت معرفی بشه فروشش از تبلت هم بیشتره.
حتما
با سلام
دوست عزیز با توجه به اینکه داشتن پورتهای مختلف و همینطور سیمکارت خور بودن (واسه اینترنت نه واسه تماس، و اینکه مودم USB نمیخوام به تبلت وصل کنم) و کیفیت ساخت و بدنه، کدوم تبلت رو پیشنهاد میکنید؟
من خودم Window N90 رو پسندیدم ولی نمیدونم سیمکارت میخوره یا نه
متاسفانه سیم کارت خور نداریم فعلا ...
N90 سیم نمی خوره
سلام آقای محیاری ی window N70s میخوام شماره حسابتو پخ کن واسم. مرسی
سلام
انجام شد ...
دوست عزیز یه تبلت میخوام با این مشخصات
دوربین قوی داشته باشه
دو یا چهار هسته ای باشه
کیفیت صفحه بالا باشه
بلتوث و جی پی اس مهم نیست
سیمکارت هم اگه بخوره عالیه
بقیه موارد زیاد مهم نیست
از اونجایی که دوربین براتون مهم هست پیشنهاد می کنم از بین تبلت های با چیپست Allwinner A31 انتخاب کنید
window n90 FHD Quad core انتخاب خوبیه ، دوربینش اتوفوکوس + لرزشگیر داره
مهندس روی تعداد بالای 20 تا ، جند درصد تخفیف میخوره ؟ویژه همکاری

بویژه ONDA

PM
پخ دادم
دوست عزیز به غیر از Hyundai T7 هیچ کدوم دیگه GPS ندارن؟! اگه نه لطف کنین چند مورد 8اینچ معرفی کنین.
فقط T7 جی پی اس داره
برای 8 اینچ پیشنهاد می کنم بر اساس بودجتون از بین تبلت های Teclast p88 ، Window N80 انتخاب کنید ...
سلام دوست عزیز ، تو رنج حدود 500 چی سراغ داری عزیز ؟ داخل ایران و آوردنی از خارج ؟ 2 دوربین حتما اگه اینجا موجود داشته باشید خیلی سریع خریداری میکنم
سلام
تبلت ployer momo7 آماده ی ارسال از چین هست بین 7 تا 10 روزه می رسه + محافظ و کیف پارچه ای 550 ت ...
دو دوربین ، صفحه نمایش IPS ، باتری 4000 ، چیپست Rk3066

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای محیاری من window n70s میخوام با کیف اوریجینال.چقدر و چجوری باید به حسابتون واریز کنم؟چند روزه تحویل میدید؟اگه شیراز هستید حضوری برسم خدمتتون.(راستی تو این رنج قیمت چیز بهتری موجود ندارید؟)ممنون

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام قیمت pipo s2+کیف+محافظ+otgصفحه چقدره؟
قیمتpipo s3با این وسایل چنده?
قیمت hyundai t7رو با همین وسایل بگید.
ببخشید که این قدر سوال میپرسم شرمنده.

Last edited:
بالا