دوست من دیگه همه اینجا آقای محیاری رو میشناسن که از مردان نیک روزگارهسلام جه تضمینی هست که تبلت بدستمان برسد
پس بیصبرانه منتظر معرفی گوشیهای آندرویدی چینی هستیم.مطمئننا اگر گوشیهای با کیفیت معرفی بشه فروشش از تبلت هم بیشتره.
سلامسلام آقای محیاری من window n70s میخوام با کیف اوریجینال.چقدر و چجوری باید به حسابتون واریز کنم؟چند روزه تحویل میدید؟اگه شیراز هستید حضوری برسم خدمتتون.(راستی تو این رنج قیمت چیز بهتری موجود ندارید؟)ممنون
سلامسلام قیمت pipo s2+کیف+محافظ+otgصفحه چقدره؟
قیمتpipo s3با این وسایل چنده?
قیمت hyundai t7رو با همین وسایل بگید.
ببخشید که این قدر سوال میپرسم شرمنده.
سلامسلام جه تضمینی هست که تبلت بدستمان برسد
خیلی ممنوندوست من دیگه همه اینجا آقای محیاری رو میشناسن که از مردان نیک روزگاره
من خودم چند ماه پیش ازشون یه تبلت اوندا گرفتم و خداییش خیلی راضیم شما هم میتونید از کسایی که ازشون تبلت خریدن و ماشا... کم هم نیستن سوال کنید که خیالتون راحت بشه.
سلامسلام دوست عزیز
قیمت هایی که زدید به روز هست؟
ممنون
سلام آیا امکان سفارش
[h=2]Cube U30GT2 Quad Core RK3188 Retina Tablet PC Android 4.1 10.1 Inch IPS HDMI Bluetooth 32GB[/h]هستش مچکرم
تایید میشهقیمت ها عالیه
سلامسلام آیا امکان سفارش
[h=2]Cube U30GT2 Quad Core RK3188 Retina Tablet PC Android 4.1 10.1 Inch IPS HDMI Bluetooth 32GB[/h]هستش مچکرم
سلام نه متاسفانه ...با سلام
جایی رو می شناسین که این تبلت ها رو داشته باشه که امکان دیدن از نزدیک فراهم باشه بعدا سفارش بدیم؟
ممنون
فکر نکنم تا قبل از عید ریلیز بشه ...بنده هم دنبال این هستم امکانش هست سفارش بدیم زودتر از عید دستمون برسه؟
سلامسلام
به نظر شما از بین Window N90 FHD Quad core و Ainol Novo9 Spark و Onda V972
کدومش کیفیت, قدرت, WIFI, دوربین, صفحه نمایش, باتری و...(به طور کلی) بهتری داره؟
خیلی ممنون
سلامسلام خسته نباشید .
من تبلت 7 یا 8 اینچی که قابلیت سیم کارت و پولوتوث و جی پی اس و یه کانفینگ خوب و دوربین 5 خوب میخواستم .. شما چه محصولی رو پیشنهاد میذین .
680 ت می شه ...داداش این گوشی رو چندمیتونی بیاری؟
K7100 Smart Phone Android 4.1 1G RAM 4G ROM MTK6577 Dual Core 1.0GHz 5.3 Inch 8MP Camera
جان من زیر 600 بگو چون بیشتر نمیتونم.قیمتاتم نسبت به تبلت باز بالانیست؟
اقا قيمت اين چند مدل تبلت را برام پ.خ بديد
1- Teclast P76E
2- Hyundai Rock X 16GB Tablet PC
3- onda v811 dual core
از بین تبلت های بالا فقط گزینه ی سوم قابل تهیه اس که البته قیمتش داخل پست اول آپدیت هست ...چرا hyundai t7رو نمیتونید تهیه کنید؟
با یک هفته تاخیر ارسال می شه ...pipo m9 کی میرسه اگر الان پیشخرید کنم
تشکرتایید میشه
سلامسلام .
Onda V812 آخرين قيمتش چند !؟