سلام.. تبلت چینی مدل تبلت مارک اندروید (wonder media) سیم کارت خور الان نو قیمتش چنده؟؟؟؟؟؟
پیشاپیش تشکرررر
مشاهده پیوست 204680
سلام متاسفانه نمی تونیم این مدل رو وارد کنیم
تا فردا قیمت ها رو دوباره تو پست اول وارد می کنمقیمت تبلت های 7 اینچ رو پ خ کنید مخصوصا فلیم رو و مشخص کنید کدومشون سیم کارت میخوره
ممنون
سلامسلام داداش گلم یه سوال ازت داشتم دوتا لینک گذاشتم ببین کدوم یک از این مودم ها رو این تبلتها جواب میده؟
بلوتوث با قابلیت اتصال به اینترن
داداش این مودم هم به ابن تبلتها میخوره
[url=http://yasbazar.ir/product_info.php?cPath=46&products_id=387]مودم همراه EDGE - 57,000تومان
سلام .قيمت تبلت Ainol Flame چنده؟ و چند روزه دستم ميرسه؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.سلام
قیمت و نحوه خرید تبلتهای زیر رو میخواستم.
اگه مهر خرید کنم قیمتها افزایش یا کاهش پیدا میکنه؟
بازیهای hd اجرا میکنه؟
سیم کارت خور هستند؟
خرابی داره؟
Ainol Novo 7 Crystal Dual Core 1.5GHz 7 Inch IPS Screen Android 4.1 Jelly Bean Tablet 8G
Ainol Novo 7 Flame Dual Core 1.5GHz 7 inch 1280*800 IPS Screen Android Tablet WIFI Bluetooth
سلامسلام داداش
شما الان تبلتی دستتون دارید عجله دارم
ممنون
سلامسلام
لطفا قيمت و زمان ارسال Ramos W30 رو بفرماييد و اگه پيش فروشه شرايط چگونه هستش؟
سلامقیمت این مدل رو هم..همونی که عکسشو بالا گذاشتم و گفتین نمیتونین وارد کنین...نمیدونید فعلااا چند تومنه؟حدودا؟
چرا نمیتونید وارد کنید؟؟؟
سلام
قیمت و نحوه خرید تبلتهای زیر رو میخواستم.
اگه مهر خرید کنم قیمتها افزایش یا کاهش پیدا میکنه؟
بازیهای hd اجرا میکنه؟
سیم کارت خور هستند؟
خرابی داره؟
Ainol Novo 7 Crystal Dual Core 1.5GHz 7 Inch IPS Screen Android 4.1 Jelly Bean Tablet 8G
Ainol Novo 7 Flame Dual Core 1.5GHz 7 inch 1280*800 IPS Screen Android Tablet WIFI Bluetooth
سلام قسمت Ainol Novo 7 Crystal Dual Core را لطف میکنید؟
ممنون از پاسخ شما
یک راهنمایی : شما بین Ainol Novo7 Elf II و Ainol Novo 7 Crystal Dual Core کدام را پیشنهاد میکنید؟
کدام بهتر هست؟
با تشکر
100 در صد کریستال بهتره (صفحه نمایش بهتری داره) ولی خب هنوز تو بازار نیومده
رقیبش onda v711 هست که مشخصاتی تقریبا مثل هم دارن ولی از نظر من کیفیت onda از کریستال بیشتره