hamidsalavaty
کاربر تازه وارد
من دنبال تبلت سیم کارت خوری هستم که بتونه فیلم HD رو پخش کنه و از طرفی قیمتش زیر 700 باشه...
چی پیشنهاد میدین؟
چی پیشنهاد میدین؟
نه تو تاپیک درستسی پی یوی تبلت n80 اشتباه وارد شده یا اینکه اینجا اشتباه زده ؟؟!!
Window N80 8 inch 1024*768px 1GB RAM 16GB Dual Camera ICS 4.0.3
سلامبازم سلام ..... اگه این تبلت هاتون تا قبل از عید میرسه یه تبلت تا 600 - 650 معرفی میکنید که خیلی خوب و کارآمد باشه... اگه t7 رو هم با همین قیمت توی سایت ، توی ایران ارائه بدید حتما یدونه ازتون میخرم ... ممنون .
سلامسلام خدمت مدیر محترم
تو تبلت هایی که تو پست اول گذاشتین
تبلی به نام Ainol Novo9 Spark رو 965 تومان قیمت زدید
تو سایت سازنده قیمتش: $236 هستش
دلار امروز هم 3390 تومان در صرافی ها فروخته میشه
میخواستم ببینم قیمت تمام شده تبلت چطوری حساب میشه ؟؟؟؟
متاسفانه تبلت سیم کارت خور نداریم فعلا ...من دنبال تبلت سیم کارت خوری هستم که بتونه فیلم HD رو پخش کنه و از طرفی قیمتش زیر 700 باشه...
چی پیشنهاد میدین؟
سلامبا سلام مجدد تبلت 4 هسته با cpu rk3188 و ram 2gig . اندازش و حافظه داخلی و دوربین برام مهم نیست این ور سال چیزی با این مشخصات میتونم ازتون بگیرم با توجه به باری که تو راه دارین ؟ با تشکر .
سلامسلام ی تبلت میخام برای کتاب خوانی میخاستم، باطریشو وای فایشم برام مهمه،میخاستم بدونم کدومو پیشنهاد میدید
برد وای فای تبلت هم خوب باشه اخه میگن برند اینول برد وای فایش کمه
از بین مدل ها ی 7 اینچی و یک 8 الی 10 اینچی بهم پیشنهاد بدید که بهتره
Window N80 این مدل چطوره؟
راستی چقدر طول میکشه برسه دستم؟
از بین این برند ها کدوم برند بهتره؟
سلامسلام.تو بار شما که در حال آمدن هست آیا تبلت 8 اینچ به بالا هم موجود؟
سی پی یوی تبلت n80 اشتباه وارد شده یا اینکه اینجا اشتباه زده ؟؟!!
Window N80 8 inch 1024*768px 1GB RAM 16GB Dual Camera ICS 4.0.3
کانفیگ ها متفاوتی داره ، این مدل که لینک دادید نسل قبل N80 هست ...Pipo m9 اگر الان سفارش بدم کی دستم میرسه
N90FHD رو پیشنهاد می کنم برد وای فای بیشتری داره ...Ainol Novo9 Spark
Window N90 FHD Quad core
Ainol Novo9 Spark
كدوم رو شما پيشنهاد مي كنيد؟
قیمت ها فردا با توجه به قیمت فردا تغییر داده می شن ...مدل Hyundai T7 می خواهم
آیا قیمت های بروز است ؟
با چه پستی ارسال میشه ؟ چند روزه به تهران می رسه ؟
PIPO M9 از نظر CPU بسیار قوی تر هست ولی N90 جی پی یو بهتری داره + صفحه نمایش رتینااقا بین این دو تا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(جدا از قیمت)
Window N90 FHD Quad core
PIPO M9
سلامسلام
فقط تبلت هایی که تو پست اول هستند رو میارید یا سفارش هم میگیرید؟
قیمت همینایی که تو پست اول زدید یا قیمت های دیگه (مثل هزینه ارسال و...) هم بهشون اضافه میشه؟
تبلت های RK 3188 هنوز وارد بازار نشدن و البته با مشخصاتی که می خواید فعلا فقط N90FHDRK معرفی شده که یکی دو هفته ی دیگه بازار میادبهترین تبلت با کیفیت رتینای واقعی و رم دو گیگ و سی پی یوی چهارهسته ای 3188 که هنگ تو کارش نباشه کدومه؟ قیمت؟
ارزانترین موبایل چهارهسته ای (6589 ) پنج اینچ ( یا بزرگتر ) هم با رم دو گیگ و صفحه نمایش فول اچ دی کدومه ؟ قیمت؟
سلامسلام قیمت این تبلت چقدر در میاد؟
Onda V971 Quad Core A31 9.7 Inch Retina Screen Android Tablet PC WIFI HD 2160P 16GB
با تشکر
سلامبا سلام T7 اگه موجودی دارین من می خواهم.مرسی
صد البته کیفیت بسیار بالاتر هست ، مخصوصا که رزولیشن رتینا هست برای این تبلت ها ...من این تبلت های ایرانی که تو رنج 900 تومان است رو دیدم کیفیت تصویر خوبی ندارن می خواستم بدونم مدلی مثل novo 9 هم کیفیتش اینطوری در ضمن از نظر سخت افزار novo 9 بهتر یا N90 FHD مخصوصا در پخش کلیپ های hd و قدرت cpu ممنون اگر جواب بدین