• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوزی

yasin.r

Registered User
لایک‌ها
120
سلام با موتورلا آرتریکس تعویض میکنی?
لینکش هست میتونی ببینی.

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
قیمت آکبند این 777 تومن هست.بابا قیمت رو کم کن تا بخریم از شما دوست عزیز

Ahmad the best

Registered User
لایک‌ها
6
قیمت آکبند این 777 تومن هست.بابا قیمت رو کم کن تا بخریم از شما دوست عزیز
یه مموری 32گیگ که حدود 50 تومن قیمتش هست رو حساب نمیکنید.در ضمن این تبلت با نو مو نمیزنه گفتم که بدردم نمیخوره ازش استفاده نمیکنم کلا 4 بار هم شارژ نشده من لبتاپ دارم واسه همین این به کارم نمیاد فک کنم 740 مناسب یاشه میخوای بدون مموری 700 میفروشم

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
یه سوال ابتدایی داشتم . تبلتهای ویندوزی کاراییش مثل کامپیوتر معمولی هست ؟ یعنی هر برنامه ای رو بدون مشکل میشه ریخت و اجرا کرد ؟

Ahmad the best

Registered User
لایک‌ها
6
براي راهنمايي عرض ميكنم با توجه به نداشتن هارد و استفاده از كارتهاي حافظه جانبي نميشه برنامه هاي زيادي رو نصب كرد
uppppp
البته میشه برنامه زیاد نصب کرد شما الان روی pc هم حجم زیادی برنامه ندارین اون چیزی که حجم میخواد اون فیلم و اهنگ و ...هستش که هاردتون رو پر میکنه این تبلت مخصوص کارای دانشجویی که یه سری برنامه عمومی +یه سری برنامه مخصوص رشتتون بریزید و استفاده کنید برای فیلم و ... هم از مموری یا فلش استفاده کنید

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17

Ahmad the best

Registered User
لایک‌ها
6

irancashu

Registered User
لایک‌ها
17
شما از همینجا که یه چند سالی هست زده تمام شده و قیمتش قدیمیه خرید کن.اگر گرونه میتونید هیچی نگید و صفحه رو ببندید

نه عزیر دل بردار قیمت همینه.به آمار بگیری میبینی همینه قیمتش.شماچه انتظاری داری دست دوم رو به قیمت اکبند بفروشی.
قابل توجه جناب عالی بنده خریدم.اکبند مدل شما رو 705 دادم. شما هم تونستی به قیمت خودت بفروش

بالا