yasin.r
Registered User
سلام با موتورلا آرتریکس تعویض میکنی?
لینکش هست میتونی ببینی.
لینکش هست میتونی ببینی.
ارسال شدقيمت آخرتو واسم پخ كن
قیمت آکبند این 777 تومن هست.بابا قیمت رو کم کن تا بخریم از شما دوست عزیز
یه مموری 32گیگ که حدود 50 تومن قیمتش هست رو حساب نمیکنید.در ضمن این تبلت با نو مو نمیزنه گفتم که بدردم نمیخوره ازش استفاده نمیکنم کلا 4 بار هم شارژ نشده من لبتاپ دارم واسه همین این به کارم نمیاد فک کنم 740 مناسب یاشه میخوای بدون مموری 700 میفروشمقیمت آکبند این 777 تومن هست.بابا قیمت رو کم کن تا بخریم از شما دوست عزیز
بله دقیقا نکته قوتش هم همینه.یه سوال ابتدایی داشتم . تبلتهای ویندوزی کاراییش مثل کامپیوتر معمولی هست ؟ یعنی هر برنامه ای رو بدون مشکل میشه ریخت و اجرا کرد ؟
براي راهنمايي عرض ميكنم با توجه به نداشتن هارد و استفاده از كارتهاي حافظه جانبي نميشه برنامه هاي زيادي رو نصب كردبله دقیقا نکته قوتش هم همینه.
البته میشه برنامه زیاد نصب کرد شما الان روی pc هم حجم زیادی برنامه ندارین اون چیزی که حجم میخواد اون فیلم و اهنگ و ...هستش که هاردتون رو پر میکنه این تبلت مخصوص کارای دانشجویی که یه سری برنامه عمومی +یه سری برنامه مخصوص رشتتون بریزید و استفاده کنید برای فیلم و ... هم از مموری یا فلش استفاده کنیدبراي راهنمايي عرض ميكنم با توجه به نداشتن هارد و استفاده از كارتهاي حافظه جانبي نميشه برنامه هاي زيادي رو نصب كرد
uppppp
یک لینک یا آدرس مغازه از این 777 تومن لطف می کنید من قصد خرید دارم
شما از همینجا که یه چند سالی هست زده تمام شده و قیمتش قدیمیه خرید کن.اگر گرونه میتونید هیچی نگید و صفحه رو ببندیدعزیز جان اینم لینکش.ابته این 32 گیگ هست که قیمت 762 تومن هست.16 گیگ هم 710-720 میشه.
اینم لینکش:
ViewSonic ViewPad 10 - 32GB
شما از همینجا که یه چند سالی هست زده تمام شده و قیمتش قدیمیه خرید کن.اگر گرونه میتونید هیچی نگید و صفحه رو ببندید