• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوز 8 پرو ASUS VivoTab Smart - یکی از برترین تبلتهای ویندوزی ایران

rmvb

Registered User
لایک‌ها
181
اخرین قیمتی که میتونید بدین رو بطفا پ.خ کنید

چون خیلی بالاس :)

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اخرین قیمتی که میتونید بدین رو بطفا پ.خ کنید

چون خیلی بالاس :)

سلام،

پ.خ. کردم.

قیمت نسبت به تبلت آندرویدی 250 تومنی بله خیلی بالاست، چون این یه کامیپوتر کامله :) ولی نسبت به قیمت نوی روز، بیش از 15% کسر کردم... حتی از قیمتی که خودم خریدم (2290) بخوایم حساب کنیم بالای 20% کسر کردم! دستگاه کهنه نیست که بگم 50% کسر میکنم! :) انشاالله اگه کسی نخواست و یکی دو سال پیش خودم بود، موقع فروش چشم بالای 50% یا 60% کم میکنم... :)

ahmadreza1368

Registered User
لایک‌ها
54
داداش اگه فیلم فول اچ دی میتونی باهاش ببینی و با ایپد 4 وافای عوض میکنی بگو

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
آقا این الان چند دلاره؟!؟!
اینجا زده 395 دلار!!
که میشه با دلاری 3500 حدود 1400
Prices for Asus VivoTab Smart ME400C | iPad and Tablets | CNET UK

یک و نهصد قسطی میدی داداش؟!؟!

-------------------------------------------------------------
brateben[at]gmail[dot]com

البته این قیمت که نیست، ولی فرض هم کنیم باشه، پس سود گمرک و گارانتی و فروشنده و اینا صلواتی دیگه؟!! :D شما اگه 16-15 ماه به عقب برگردی، همین تبلت رو میتوانستی بین 500 تا 700 هزار تومن بخری... بالاخره اقتصاد مملکت ایجاب کرده که همه چیز اینطور گرون بشه... دست من و شما نیست... آرزوی قلبی من و شما هم کاهش قیمتهاست... ولی متاسفانه انگار داره جزو آرزوهای محال میشه... :(

متاسفانه قسطی امکانش نیست.

من 1860 خریدارم

تا الآن برای شما. :)

داداش اگه فیلم فول اچ دی میتونی باهاش ببینی و با ایپد 4 وافای عوض میکنی بگو

راستش اهل فیلم و موزیک نیستم... شما یه فایل فول اچ دی ترجیحاً زیر 20 مگ لینک بدید، دانلود میکنم عرض میکنم خدمتتون که پخش میکنه یا نه... البته اگه k-lite codec pack رو نصب کنم که قطعاً پخش میکنه... البته جسارت میکنم ولی داداش این یه کامپیوتر کامله و مناسب فیلم دیدن نیست... شما با همون آیپد میتوانی با بهترین کیفیت فیلم تماشا کنی... یا حتی با یه تبلت آندرویدی زیر 1 تومن... به نظرم اگه برای تماشای فیلم میخواید، بی خودی بابت این تبلت خرج نکنید. در ضمن باطری این تبلت فقط در حالت کار معمولی و مرور صفحات وب (با wifi روشن) 9.5 ساعت دوام داره... برای تماشای فیلم به طور چشمگیری کاهش پیدا میکنه... شاید حدود 5 ساعت بشه... متاسفانه این رو هم تست نکردم که دقیقش رو عرض کنم...

متاسفانه آیپد به کارم نمیاد... فقط با surface pro تعویض میکنم.

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
یکی از دوستان توی pm درباره ریکاوری این تبلت سوال کرد که چی بلایی سرش اومده. بهتره اینطور توضیح بدم که شما اصلاً این گفته منو نادیده بگیرید... فایل ایمیج ریکاوری به حجم 6.5 گیگ سالمه و به راحتی با یک بار نصب دوباره رویه restore معمولی برمیگیرده. به زبان ساده تر، من زیادی صداقت به خرج دادم که گفتم ویندوز از نو براش نصب کردم... همین الآن با یه دستور command prompt ساده در عرض 15 دقیقه میتوانم از روی ایمیج خودش، ویندوز خودش رو نصب کنم. ولی به خاطر آپدیتهای ویندوز و تنظیمات ویندوز که کار وقتگیریه فعلاً اینکارو نکردم.

ویندوز خودش که ویندوز 8 هست وقتی نصب شد، با وارد کردن لایسنس ویندوز 8 pro که خریدم با چند تا restart ویندوز تبلت تبدیل به ویندوز PRO میشه و قابلیت BitLocker برای هارد و مموری کارت بر پایه چیپ سخت افزاری TPM فعال میشه و میتوانید اطلاعات شخصی و مهم خودتون رو با خیال راحت روی تبلت داشته باشید و نگران گم شدنش نباشید چون هیچ شخصی جز شما قادر به بازکردن فایلهاتون نخواهد بود حتی اگر هارد SSD این تبلت رو در بیارن و به کامیپوتر وصل کنن!!! :happy:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خب مشکل ریکاوری که گفته بودم، به کلی رفع شد! :lol: امروز وقت کردم و ویندوز رو از روی ایمیج کارخونه نصب کردم. این یعنی ریکاوریش هیچ ایرادی نداره و برای نصب ویندوز اصلی خودش (ویندوز 8) کافیه فقط به command prompt برید و درایو C رو فرمت کنید و یه دستور یک خطی برای فعالسازی فایل image اجرا کنید. 15 دقیقه بعد ویندوز جدید نصب شده و آماده است! :happy:

خوبی ویندوز کارخونه اینه که برنامه های از پیش نصب شده داره.... البته به نظر من فقط برنامه عکاسیش که عکاسی پانوراما انجام میده به درد میخوره... بقیه برنامه ها رو از توی store مایکروسافت میشه تهیه کرد. :blush:

البته لایسنس ویندوز 8 پرو هنوز سر جاشه... البته من تمایلی به اکتیو کردنش ندارم چون فرق ویندوز پرو با معمولی برای من فقط وصل شدن به دامین و رمزگذاریه که هیچ کدومشون رو نیاز ندارم. ولی اگه کسی خواست ویندوز 8 حرفه ای داشته باشه همین ویندوز 8 کارخونه ای رو نصب میکنه، بعد از قسمت add features کد لایسنس رو وارد میکنه و بعد از اکتیو شدن و بعد از چند بار restart شدن، ویندوز 8 معمولی تبدیل به Windows 8 PRO میشه. :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا این تبلت شما فن هم داره؟

نه داداش کلاً قطرش 9.7 میلیمتره... یعنی 1 سانت هم نمیشه... فکر نکنم هنوز فنی اختراع شده باشه که توش جا بشه! :D

البته از شوخی گذشته، قطعه ای نداره که داغ کنه... اگرم داشته باشه، شایدم توی خودش از این رادیاتورهایی که داخلش مایع هست داره...

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
آقا جسارتاً اینو مینویسم، اخه خودتون گفتین که تعویض فقط با سرفیس
ولی اگه با ایفون 4-32 تعویض داشتین خبرم کنید
عکس و مشخصاتش در امضا هست
باقی رو نقدی تقدیم میکنم

Last edited:

Mansour4

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام
دوست عزیز تعویض با گلکسی تب2، 10.1 در حد آک(حتی مشما پشتش روشه و بدون کوچکترین خط و خشی هست) با لوازم کیف و برچسب صفحه به ارزش 70 تومان را دارید، سر هم تقدیم میکنم...ممنون

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
آقا جسارتاً اینو مینویسم، اخه خودتون گفتین که تعویض فقط با سرفیس
ولی اگه با ایفون 4-32 تعویض داشتین خبرم کنید
عکس و مشخصاتش در امضا هست
باقی رو نقدی تقدیم میکنم

خواهش میکنم دوست عزیز، متاسفانه توی خط آیفون و محصولات اپل نیستم. شرمنده... :blush:

با سلام
دوست عزیز تعویض با گلکسی تب2، 10.1 در حد آک(حتی مشما پشتش روشه و بدون کوچکترین خط و خشی هست) با لوازم کیف و برچسب صفحه به ارزش 70 تومان را دارید، سر هم تقدیم میکنم...ممنون

متاسفانه آندرویدباز هم نیستم دوست عزیز، شرمنده. :blush:

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
میشه خواهش کنم از DVD درایور ها برای من یک کپی کنار بزارین تا وقتی که اومدم کرج از شما بگیرم اخه قصد خرید قطعی این مدل رو دارم کاش میشد یه جوری با هم کنار بیایم و من برش دارم با 1900 مشکلی ندارم
(بخاطر گرمای خوزستان تابستون کرج ساکن هستم)
اگه تا موقعی که ایفون فروش بره موجود بود خدمت میرسم در ضمن
یک نظر خدممتون پ خ شد
موفق و پیروز باشید

خواهش میکنم دوست عزیز، متاسفانه توی خط آیفون و محصولات اپل نیستم. شرمنده... :blush:

متاسفانه آندرویدباز هم نیستم دوست عزیز، شرمنده. :blush:

کنجکاو شدم بدونم اگه نه ایفون میخری نه اندروید پس یعنی 1100 دستت میگیری؟ :D

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
میشه خواهش کنم از DVD درایور ها برای من یک کپی کنار بزارین تا وقتی که اومدم کرج از شما بگیرم اخه قصد خرید قطعی این مدل رو دارم کاش میشد یه جوری با هم کنار بیایم و من برش دارم با 1900 مشکلی ندارم
(بخاطر گرمای خوزستان تابستون کرج ساکن هستم)
اگه تا موقعی که ایفون فروش بره موجود بود خدمت میرسم در ضمن
یک نظر خدممتون پ خ شد
موفق و پیروز باشید

کنجکاو شدم بدونم اگه نه ایفون میخری نه اندروید پس یعنی 1100 دستت میگیری؟ :D

dvd که نداره... برنامه asus live update رو اجرا کنید همه درایورها رو میگیره... نیازی نیست اینو داشته باشه... ولی اگه احساس میکنید به اندازه من بدشانس هستید که یهو ریکاوری ارور بده، باشه هر موقع خواستید قرار میزاریم فایل رو بهتون میرسونم.

:D نوکیاش رو خوب اومدی ولی مدلش چیز دیگه ایه! :D نوکیا E66 دارم که عکسهای این تاپیک رو هم با اون گرفتم... ولی الآن اون صفحه نمایشش سوخته مجبور شدم گوشی قدیمیترم رو دستم بگیرم... نوکیا 6260... در واقع میشه گفت سیمبیان باز هستم! (بهتره بگم بودم، قبل از خرید تبلت ویندوزی! :D)

بالا