قیمت آخر چند
فعلاً که دارم استفاده میکنم و لذتش رو میبرم :happy: ولی اگر کسی پیدا شد با توجه به قیمت روز یه قیمت منصفانه داد، فروشنده هستم.
قیمت آخر چند
سلام
با بلک بری 9900 +مبلغ سر تعویض میکنین؟ سیستم عاملشم شبیه همین سیمبیانیه که شما دوست داری![]()
وضیعت سرعتش چطوره با توجه به سی پی یوش
برنامه نسبتا سنگین باهاش اجرا کردین مثل فوتوشاپ یا اتوکد ؟
سلام
دوست عزیز تبلت ویندوزی توشیبا Libretto W100 با دو صفحه 7 اینچی و ویزگیهای خاص موجود هست در زمان خرید 1100 دلار قیمتش بود .
تحقیق کن اگه نظرت رو گرفت برای معاوضه در خدمتم ( کرج هستم می تونی تبلت رو ببینی)
بررسی تخصصی لپ تاپ توشیبا لیبرتو Toshiba Libretto W105 | ال نت | lnet
سلام
داکش رو تو ای بی میفروشن
اینترنت 3g ساپورت میکنه؟
درود
کیبرد asus tf300 به این تبلت میخوره؟؟؟
با سلام دوست عزیز من هم دنبال سورفیس هستم دست یکی دیدم ولی توبازار نیست. تو بازار ایران شما پیدا کردید؟ شرکت سونی هم داره 5 هسته ای و7 هسته ای میزنه تو سایتش دیدم میگن بزودی می یاد. در کل اگه حالا حالا قراره نیاد من دستگاه شمارو خریدارم می تونم شمارو ببینم؟من هم اهل کرج هستم.اینم ایمل من [email protected] ممنون.
عجب... من واقعاً نمیدونم این تاپیک چی داره که ملت به خاطرش عضو پرشین تولز میشن و اولین پستشون رو اینجا میدن یا به من pm میدن!
سرفیس پرو به بازار ایران اومده، منم متاسفانه با عزیزان کم سابقه معامله نمیکنم.
من حقیقت تازه این سایت ودیدم .مگه چه اشکالی داره؟ چرا تفاوت ؟اول از همه بابت مطالب و توضیحات خوبتون بابت این دستگاه از شما تشکر وقدر دانی میکنم چون به معلوماتم اضافه کردید.بعدشم اگه این پاسخ کسی به خودتون می گفت ناراحت نمی شدید؟به هر حال من یک دانشجو هستم و می خوام چنین دستگاهی بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید؟ به نظر شما صبر کنم یا مثل دستگاه شما بخرم؟ بازم ممنونم ذوقی
عزیز من منظور بدی نداشتم ولی خب شما اگر جای من بودید و یه نفر سریش گیر میداد که این تبلت رو به قیمت بز ازتون بخره، چی کار میکردید؟ من از شما عذرخواهی میکنم...
این تبلت برای کار دانشجویی مناسب نیست مگر اینکه دانشجوی ارشد رشته های مرتبط با کامپیوتر باشید... برای کار دانشجویی از لپتاپهای ارزانتر باید استفاده کنید که مقاومت فیزیکی بهتری هم در محیط دانشگاه و مسخره بازی برخی همکلاسی ها دارند... فکر کنید این تبلت اگر یک بار از فاصله 1 متری روی زمین بیفته، مرخض میشه... ولی لپتاپ باز جای امیدش بیشتره... مضاف بر اینکه این تبلت برای کار باید در دستتان باشد که احتمال زمین افتادنش باز نسبت به لپتاپ که روی زانو یا میز قرار میگیره، بیشتره.
قیمتها که روز به روز داره گرونتر میشه، هر چی زودتر بخرید به نفعتونه... ولی پیشنهاد میکنم لپتاپ بگیرید. اگر میخواید سبک باشه، میتوانید نت بوک بگیرید... که کیبورد فیزیکی هم داره و مشکل تایپ هم نخواهید داشت.[/QUOTE
سلام،ممنونم از راهنمایی شما ولی من لب تاب دارم n53 Asus ولی با کیف خیلی سنگینه هر بار میبرم تهران از کت وکول میفتم.باشه به هر حال ممنونم ازتون وتشکر میکنم. ذوقی
سلام اگه هنوز موجوده قیمت رو برام پخ کنید ممنون