• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت ویندوز 8 پرو ASUS VivoTab Smart - یکی از برترین تبلتهای ویندوزی ایران

masoud_119592

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
با بلک بری 9900 +مبلغ سر تعویض میکنین؟ سیستم عاملشم شبیه همین سیمبیانیه که شما دوست داری :D

ican

Registered User
لایک‌ها
0
وضیعت سرعتش چطوره با توجه به سی پی یوش
برنامه نسبتا سنگین باهاش اجرا کردین مثل فوتوشاپ یا اتوکد ؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
با بلک بری 9900 +مبلغ سر تعویض میکنین؟ سیستم عاملشم شبیه همین سیمبیانیه که شما دوست داری :D

سلام،

راستش یه کم دربارش فکر کردم... بلک بری سیستم عامل خیلی باکلاسیه... ولی به علت کمبود بودجه و اینکه میخوام بعد از فروش این تبلت یه سرفیس پرو بگیرم، متاسفانه نمیوانم با گوشی شما تعویض کنم.

وضیعت سرعتش چطوره با توجه به سی پی یوش
برنامه نسبتا سنگین باهاش اجرا کردین مثل فوتوشاپ یا اتوکد ؟

cpu این تبلت مدل z2760 هست... توی ایران فکر نکنم تبلتی با چنین cpu وجود داشته باشه! (حداقل تا جایی که من میدونم! همشون از سریهای قدیمی atom استفاده میکنن)

درمورد برنامه سنگین هم فقط kaspersky internet security 2013 روش نصب کردم که مثل هلو اجراش میکرد و اصلاً کاهش سرعت محسوس نبود... بعدش آفیس 2010 و الآن هم آفیس 2013.... یه دیکشنری هوشیار که حدود 2.5 گیگ هم هست و به نظر نرم افزار سنگینی میاد روش هست مثل هلو داره کار میکنه... فعلاً هم eset smart security 6 روش نصبه به علت نداشتن لایسنس kis.... اینا سنگین ترین نرم افزارهایی بودن که روش نصب و اجرا کردم، که همشون رو بلااستثناء به صورت بسیار عالی اجرا کرد. در مورد فتوشاپ و اتوکد اطلاعی ندارم چون کار نمیکنم... باید ببینید حداقل سخت افزار مورد نیازش چیه... اگه مثلاً نوشته حداقل cpu باید core i5 باشه، خب طبیعیه که روی این تبلت اجرا نمیشه یا اگرم بشه بسیار کند و با جون کندن اجرا میشه! :D

kamroon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

hashem2050

Registered User
لایک‌ها
246
سلام میشه قیمت رو برای بنده هم ارسال کنید
متشکرم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام
دوست عزیز تبلت ویندوزی توشیبا Libretto W100 با دو صفحه 7 اینچی و ویزگیهای خاص موجود هست در زمان خرید 1100 دلار قیمتش بود .
تحقیق کن اگه نظرت رو گرفت برای معاوضه در خدمتم ( کرج هستم می تونی تبلت رو ببینی)
بررسی تخصصی لپ تاپ توشیبا لیبرتو Toshiba Libretto W105 | ال نت | lnet

سلام،

نه متاسفانه دستگاه شما مثل کیبورد فیزیکی کار منو راه نمیندازه. از طرفی میزان نگهداری شارژ کمش برای من مناسب نیست.

سلام
داکش رو تو ای بی میفروشن

سلام،

خیلی ممنون از راهنمایتتون، بله هست... ولی خیلی گرون در میاد... یه داک متفرقه سفارش دادم که خراب از آب در اومد... داک اصلی رو بگیرم 1 تومن تا سرفیس پرو قیمتش فاصله داره...

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
اینترنت 3g ساپورت میکنه؟

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255

نادر ذوقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام دوست عزیز من هم دنبال سورفیس هستم دست یکی دیدم ولی توبازار نیست. تو بازار ایران شما پیدا کردید؟ شرکت سونی هم داره 5 هسته ای و7 هسته ای میزنه تو سایتش دیدم میگن بزودی می یاد. در کل اگه حالا حالا قراره نیاد من دستگاه شمارو خریدارم می تونم شمارو ببینم؟من هم اهل کرج هستم.اینم ایمل من [email protected] ممنون.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با سلام دوست عزیز من هم دنبال سورفیس هستم دست یکی دیدم ولی توبازار نیست. تو بازار ایران شما پیدا کردید؟ شرکت سونی هم داره 5 هسته ای و7 هسته ای میزنه تو سایتش دیدم میگن بزودی می یاد. در کل اگه حالا حالا قراره نیاد من دستگاه شمارو خریدارم می تونم شمارو ببینم؟من هم اهل کرج هستم.اینم ایمل من [email protected] ممنون.

عجب... من واقعاً نمیدونم این تاپیک چی داره که ملت به خاطرش عضو پرشین تولز میشن و اولین پستشون رو اینجا میدن یا به من pm میدن!

سرفیس پرو به بازار ایران اومده، منم متاسفانه با عزیزان کم سابقه معامله نمیکنم.

نادر ذوقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عجب... من واقعاً نمیدونم این تاپیک چی داره که ملت به خاطرش عضو پرشین تولز میشن و اولین پستشون رو اینجا میدن یا به من pm میدن!

سرفیس پرو به بازار ایران اومده، منم متاسفانه با عزیزان کم سابقه معامله نمیکنم.

من حقیقت تازه این سایت ودیدم .مگه چه اشکالی داره؟ چرا تفاوت ؟اول از همه بابت مطالب و توضیحات خوبتون بابت این دستگاه از شما تشکر وقدر دانی میکنم چون به معلوماتم اضافه کردید.بعدشم اگه این پاسخ کسی به خودتون می گفت ناراحت نمی شدید؟به هر حال من یک دانشجو هستم و می خوام چنین دستگاهی بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید؟ به نظر شما صبر کنم یا مثل دستگاه شما بخرم؟ بازم ممنونم ذوقی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من حقیقت تازه این سایت ودیدم .مگه چه اشکالی داره؟ چرا تفاوت ؟اول از همه بابت مطالب و توضیحات خوبتون بابت این دستگاه از شما تشکر وقدر دانی میکنم چون به معلوماتم اضافه کردید.بعدشم اگه این پاسخ کسی به خودتون می گفت ناراحت نمی شدید؟به هر حال من یک دانشجو هستم و می خوام چنین دستگاهی بخرم اگه میشه منو راهنمایی کنید؟ به نظر شما صبر کنم یا مثل دستگاه شما بخرم؟ بازم ممنونم ذوقی

عزیز من منظور بدی نداشتم ولی خب شما اگر جای من بودید و یه نفر سریش گیر میداد که این تبلت رو به قیمت بز ازتون بخره، چی کار میکردید؟ من از شما عذرخواهی میکنم...

این تبلت برای کار دانشجویی مناسب نیست مگر اینکه دانشجوی ارشد رشته های مرتبط با کامپیوتر باشید... برای کار دانشجویی از لپتاپهای ارزانتر باید استفاده کنید که مقاومت فیزیکی بهتری هم در محیط دانشگاه و مسخره بازی برخی همکلاسی ها دارند... فکر کنید این تبلت اگر یک بار از فاصله 1 متری روی زمین بیفته، مرخض میشه... ولی لپتاپ باز جای امیدش بیشتره... مضاف بر اینکه این تبلت برای کار باید در دستتان باشد که احتمال زمین افتادنش باز نسبت به لپتاپ که روی زانو یا میز قرار میگیره، بیشتره.

قیمتها که روز به روز داره گرونتر میشه، هر چی زودتر بخرید به نفعتونه... ولی پیشنهاد میکنم لپتاپ بگیرید. اگر میخواید سبک باشه، میتوانید نت بوک بگیرید... که کیبورد فیزیکی هم داره و مشکل تایپ هم نخواهید داشت.

نادر ذوقی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز من منظور بدی نداشتم ولی خب شما اگر جای من بودید و یه نفر سریش گیر میداد که این تبلت رو به قیمت بز ازتون بخره، چی کار میکردید؟ من از شما عذرخواهی میکنم...

این تبلت برای کار دانشجویی مناسب نیست مگر اینکه دانشجوی ارشد رشته های مرتبط با کامپیوتر باشید... برای کار دانشجویی از لپتاپهای ارزانتر باید استفاده کنید که مقاومت فیزیکی بهتری هم در محیط دانشگاه و مسخره بازی برخی همکلاسی ها دارند... فکر کنید این تبلت اگر یک بار از فاصله 1 متری روی زمین بیفته، مرخض میشه... ولی لپتاپ باز جای امیدش بیشتره... مضاف بر اینکه این تبلت برای کار باید در دستتان باشد که احتمال زمین افتادنش باز نسبت به لپتاپ که روی زانو یا میز قرار میگیره، بیشتره.

قیمتها که روز به روز داره گرونتر میشه، هر چی زودتر بخرید به نفعتونه... ولی پیشنهاد میکنم لپتاپ بگیرید. اگر میخواید سبک باشه، میتوانید نت بوک بگیرید... که کیبورد فیزیکی هم داره و مشکل تایپ هم نخواهید داشت.[/QUOTE

سلام،ممنونم از راهنمایی شما ولی من لب تاب دارم n53 Asus ولی با کیف خیلی سنگینه هر بار میبرم تهران از کت وکول میفتم.باشه به هر حال ممنونم ازتون وتشکر میکنم. ذوقی

iArkAt8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اگه هنوز موجوده قیمت رو برام پخ کنید ممنون

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام اگه هنوز موجوده قیمت رو برام پخ کنید ممنون

موجود که هست ولی یواش یواش دارم به تایپش عادت میکنم... :D ولی کماکان بدم نمیاد اگه کسی به قیمت بخواد، بفروشمش و یه surface pro بگیرم.

lord-hamed

Registered User
لایک‌ها
408
فیلم با کیفیت full hd میتونه پخش کنه؟

بالا