• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت samsung galaxy tab 10.1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
پویا جان من بعید میدونم تبلت های سامسونگ به این راحتی تو این فروم ها فروش بره . من فقط یکبار P1000 رو تونستم بفروشم ولی الان دوتا دیگه دارم هیچ کدوم رو کسی نگاه هم نمیکنه . به نظرم اگر نیازت فوریه ببر مغازه یا تو دست بفروش زیاد رو بازارچه فروم ها حساب نکن

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
پویا جان من بعید میدونم تبلت های سامسونگ به این راحتی تو این فروم ها فروش بره . من فقط یکبار P1000 رو تونستم بفروشم ولی الان دوتا دیگه دارم هیچ کدوم رو کسی نگاه هم نمیکنه . به نظرم اگر نیازت فوریه ببر مغازه یا تو دست بفروش زیاد رو بازارچه فروم ها حساب نکن

ممنون اره خودمم اینو فهمیدم یه اس 2 تو موبایلستان گذاشتم به دوساعت نکشید فروش رفت مغازه هم میگه بذار تا برات بفروشیم نمیدونم نهایتش همین یک هفته رو صبر میکنم ببینم چی میشه:wacko:

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
ممنون از دوستای خوبم بابت بالا نگه داشتن تاپیک

ali200

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست خوب و عزیزم
من 650 خریدارم

MS95

Registered User
لایک‌ها
3
با یه تبلت asus transformer Tf101 با کیبوردش در حد نو یک سال و چند ماه هم گارانتیش مونده با یه کیف اصل ایسوس . گارانتی ویستا عوض میکنی سر هم بدی ؟

خواستی پ.خ بده .

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
با یه تبلت asus transformer Tf101 با کیبوردش در حد نو یک سال و چند ماه هم گارانتیش مونده با یه کیف اصل ایسوس . گارانتی ویستا عوض میکنی سر هم بدی ؟

خواستی پ.خ بده .

پخ دادم خدمتتون

jajam

Registered User
لایک‌ها
7
upupupupupup

uuuuuuuuuup

Last edited:

hossein742

Registered User
لایک‌ها