• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت samsung galaxy tab 10.1

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
دادا اگه 3جی هست و به منم قیمت نهایی رو بگو ته ته قیمت رو بگو چون دیده باشی افتادم تو کار 10.1 از همه قیمت میگیرم یکی رو میخرم دیگه اخرش

amirrezaVafaie5

Registered User
لایک‌ها
249
پ.خ شد.

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6

powerhf

Registered User
لایک‌ها
8
لطفا قیمت آخر را برام پخ کنید.

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
واقعا نمی دونم چی بگم .... دوست من ، داداش من ، ما رو گرفتی ... یه ساعته دارم بهت پی ام میدم ..سر قیمت بحث میکنیم .... شما هم اوکی میدین ... بعد من در مورد مطمئن بودن تبلت ازت سوال میکنم ....
. آخر سر میگی کیت فروختم و تبلت هم خش داره ؟؟؟
مگه همون اولش نمیتونستی بگی ....
عجبا !!!! عجبا !!!!

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
واقعا نمی دونم چی بگم .... دوست من ، داداش من ، ما رو گرفتی ... یه ساعته دارم بهت پی ام میدم ..سر قیمت بحث میکنیم .... شما هم اوکی میدین ... بعد من در مورد مطمئن بودن تبلت ازت سوال میکنم ....
. آخر سر میگی کیت فروختم و تبلت هم خش داره ؟؟؟
مگه همون اولش نمیتونستی بگی ....
عجبا !!!! عجبا !!!!

اولا اگه شما خریدار بودی این کارو نمیکردی داری بز خری میکنی انتظارم داری من گفتم اون موقع که 850 بود کیت هم باهاش بود بعد دیدم با این قیمت مشتری نداره کیت رو جدا فروختم بعدشم شما داری میگی 780 چه انتظاری داری منم نگفتم خش داره گفتم رو محافظ صفحش خش هست
خیلی با مرامی خداروشکر با همچین ادمی معاملم نشد

powerhf

Registered User
لایک‌ها
8
آقا نگفته بودی تبلتت خش داره!!!

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
اولا اگه شما خریدار بودی این کارو نمیکردی داری بز خری میکنی انتظارم داری من گفتم اون موقع که 850 بود کیت هم باهاش بود بعد دیدم با این قیمت مشتری نداره کیت رو جدا فروختم بعدشم شما داری میگی 780 چه انتظاری داری منم نگفتم خش داره گفتم رو محافظ صفحش خش هست
خیلی با مرامی خداروشکر با همچین ادمی معاملم نشد
مگه من به زور خواستم ازت بگیرم
دقیقا یه هفته پیش بهت گفتم 780 میخوامش ، گفتی اگه تا آخر هفته نفروختم ماله تو ،
بعد از یه هفته خودت پخ زدی گفتی هنوز موجوده ،
بعد از هزار تا چونه دوباره در صورتی که قیمت رو قبلا بریده بودیم
قرار شد بفرستی خونه داییت که من بگیرم ، من ازت میپرسم همه چیزش دیگه اوکی هست ، مطمئن باشم ، میگی کیت تبدیلشو جدا فروختم .‏!!‏
حالا خودت اگه جای من بودی دیگه اعتماد می کردی ؟
حالا هم تو پخ بهم میگی خیلی نامردی ... چون اومدم اینجا همه چیزو گفتم نامردم ؟

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
درست الانم میگم جدا فروختمش شما هم خریدار بودی واسه 20تومن پول کیت نمیومدی اینکارو کنی واسه این میگم نامردی چون من تو پخ هم گفتم بهت رو محافظ صفحش خش داره و تو اومدی میگی خود تبلت خش داره که تا حالا چند نفر تو پخ بم گفتن چرا خش داره خودت که نخریدی داری این کارا هم میکنی

hossein742

Registered User
لایک‌ها
3
رو محافظش هم اگه خش داشت باید همون اول می گفتی ، اگه کیت رو فروخته بودی باید همون اول می گفتی ، اگه 20 تومن برا شما پولی نبود چرا از کل مبلغ کمش نکردی ، هنوز هم من خریدار هستم ، با این همه بی احترامی که به من کردی ...

pouyagsm

Registered User
لایک‌ها
6
رو محافظش هم اگه خش داشت باید همون اول می گفتی ، اگه کیت رو فروخته بودی باید همون اول می گفتی ، اگه 20 تومن برا شما پولی نبود چرا از کل مبلغ کمش نکردی ، هنوز هم من خریدار هستم ، با این همه بی احترامی که به من کردی ...

شما داری یه جوری میگی انگار تبلت رو خریدی بعد دیدی کیت نداره و رو محافظ صفحش خش هست بعد فهمیدی من قبل از پست کردن اینارو گفتم

اپ اپ اپ

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا