اقا یه راه ارتباط سریع تر بزار .شما که هیچ وقت نیستی .
تا ساعت 6 سرکارم ولی بعدش هستم اصلا باید یدونه از این سیمکارت خورها خودم بردارم باهاش بیام تو سایت
اقا یه راه ارتباط سریع تر بزار .شما که هیچ وقت نیستی .
سلام داداش شما که تماس گرفتید صحبت کردیمسلام
خوبی؟
داداش این تبلت چینیا کلا چجوریه؟ خوبه؟ مثل این گوشی چینیا که صداش خیلی بلنده که نیست؟:دی
سیم کارت خور + رم حداقل 1 گیگ و حافضه داخلی حداقل 8 گیگ چی داری داداشی؟
قیمت هم تا 550 نهایتش
دمت گرم
ما 2 تا خریدیم یکی از آقای ترابی ! یکی از یجا دیگه! که قیمت ایشون و خدمات رسانیشون بهتر بود! العان مشکل بنده فقط PCsuite واسه sync کردنه دستگاه! ویندوزمم ارجیناله 7 64بیت........... ولی نمیشناسه دستگاهو!
یه نکته مثبت این دستگاه خوندن فوق سریه USB هستش! من کارم عمرانه راحت با نرم افزار اتو کد اندروید با اتصال یو اس بی تمام نقشه ها رو بدونه ضعف نمایش میده! واقعا عالیه با این قیمت! البته یکسری چیزا هم مورد داره ! ه اونا اصلاتی هست.
راستی : کاور پشت برای این دستگاه تو راه داره واسم میرسه . انشالله واسه فروش هم تاپیک میزنم .قیمت هم هرکی ازین تاپیک خرید کرده باشه بخاطره آقای ترابی یه تخفیف ویزه میدم .......
منم دیروز از ایشون تبلت رو خریداری کردم Q75
بنده خدا توی زحمت هم افتادن. داداش موتور رو گرفتی یا خوابوندن ؟
به هر حال ممنون از ایشون.
مدل MID T730 سیم کارت خور
عزيز جان ميشه اين سوالا رو سريع بهم جواب بدي دستت درد نكنه
1.مدت عمر باتریش چقدره یعنی زود از کار نمیوفته یا مثه بعضی اجناسه چینی اولین جاییش که آسیب میبینه باتریشه?
2. میزان شارژ شدن و دوام باتریش چقدره?
3.برای نصب بازی هایی که نیاز به دیتا دارن باید دیتای کدوم پردازنده رو روش ریخت?
4.من هشتاد درصد استفادم اینترنته بعد دیدن فیلم بازی خیلی کم میکنم میخاستم بدونم در استفاده از اینترنت چقدر شارژ نگه میداره و در استفاده از فیلم چطور?
5.چون یه همیچین چیزی و برای یکی از بچه های فامیلمون میخام که اون هم بازی زیاد میکنه میخاستم ببینم در اجرای بازی های سه بعدی قدرتش چقدر هست و در هر بار شارژ چه مدت میشه بازیهای سنگین و اجرا کرد?
ببخشید اگه زیاد شد ممنون میشم اگه جواب بدید
مبارکتون باشه موتور را هم خوابوندن باید فردا برم خلیج یه روز از کار وزندگی باید بیفتیم فقط به خاطر یه کلاه نذاشتن
با سلام
با اجازه جناب ترابی:
1-در زمان نصب نرم افزار ، کار با اینترنت بستگی به نوع کار با اینترنت داره،کار با نرم افزار و چیزهای جزیی بین سه ساعت و نیم تا نهایت چهارساعت کار میکنه!...پس توی بازی و دیدن فیلم اچ دی نباید بیشتر از نهایت دو ساعت انتظار داشت!
2-یک ساعت و نیم طول میکشه تا شارژ کامل بشه
3-Cortex a8 - 1.2gh
4-اگر همه موارد رو با هم میخواید شاید دو ساعت!....اینترنت پشت سر هم باشین تا 4 ساعت
5-بازی سنگین و اچ دی خوراکه این تبلته ولی سه بعدی!(هر چی پول دادیم آش میخوریم!)
مدل تبلت من:
wintouch q73
بدرود
بنظر من