• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Wintouch Tab Q75

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
خوبی؟
داداش این تبلت چینیا کلا چجوریه؟ خوبه؟ مثل این گوشی چینیا که صداش خیلی بلنده که نیست؟:دی
سیم کارت خور + رم حداقل 1 گیگ و حافضه داخلی حداقل 8 گیگ چی داری داداشی؟
قیمت هم تا 550 نهایتش
دمت گرم

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
ما 2 تا خریدیم یکی از آقای ترابی ! یکی از یجا دیگه! که قیمت ایشون و خدمات رسانیشون بهتر بود! العان مشکل بنده فقط PCsuite واسه sync کردنه دستگاه! ویندوزمم ارجیناله 7 64بیت........... ولی نمیشناسه دستگاهو!

یه نکته مثبت این دستگاه خوندن فوق سریه USB هستش! من کارم عمرانه راحت با نرم افزار اتو کد اندروید با اتصال یو اس بی تمام نقشه ها رو بدونه ضعف نمایش میده! واقعا عالیه با این قیمت! البته یکسری چیزا هم مورد داره ! ه اونا اصلاتی هست.

راستی : کاور پشت برای این دستگاه تو راه داره واسم میرسه . انشالله واسه فروش هم تاپیک میزنم .قیمت هم هرکی ازین تاپیک خرید کرده باشه بخاطره آقای ترابی یه تخفیف ویزه میدم .......

Agha_Jo0n

Registered User
لایک‌ها
2,980
سلام
استارتر پس کجایی جواب سوالا رو بدی؟:دی
کسی با تبلت q73 کار کرده؟
کلا خوبه؟کیفیتش خوبه؟بازی و فیلم اچ دی اجرا میکنه؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام
خوبی؟
داداش این تبلت چینیا کلا چجوریه؟ خوبه؟ مثل این گوشی چینیا که صداش خیلی بلنده که نیست؟:دی
سیم کارت خور + رم حداقل 1 گیگ و حافضه داخلی حداقل 8 گیگ چی داری داداشی؟
قیمت هم تا 550 نهایتش
دمت گرم
سلام داداش شما که تماس گرفتید صحبت کردیم
ما 2 تا خریدیم یکی از آقای ترابی ! یکی از یجا دیگه! که قیمت ایشون و خدمات رسانیشون بهتر بود! العان مشکل بنده فقط PCsuite واسه sync کردنه دستگاه! ویندوزمم ارجیناله 7 64بیت........... ولی نمیشناسه دستگاهو!

یه نکته مثبت این دستگاه خوندن فوق سریه USB هستش! من کارم عمرانه راحت با نرم افزار اتو کد اندروید با اتصال یو اس بی تمام نقشه ها رو بدونه ضعف نمایش میده! واقعا عالیه با این قیمت! البته یکسری چیزا هم مورد داره ! ه اونا اصلاتی هست.

راستی : کاور پشت برای این دستگاه تو راه داره واسم میرسه . انشالله واسه فروش هم تاپیک میزنم .قیمت هم هرکی ازین تاپیک خرید کرده باشه بخاطره آقای ترابی یه تخفیف ویزه میدم .......

ممنون اقای فکری اینجا تاپیک خودتونه درمورد سینک شدن تو یه پست هم گفتم واسه من خیلی راحت بعد از چند دقیقه از اینترنت نصب شد

chernobil

Registered User
لایک‌ها
15
سلام علیکم
باتوجه به اینکه تو این رنج قیمت نمیشه انتظارات زیادی از تبلت داشت ولی خب دونستن یه سری چیزا تو خرید بهتر به ادم کمک میکنه
من اول خودمو برای خرید آیپد یا سرفیس آماده کرده بودم اما یه خورده که فکر کردم دیدم خیلی نیازی به اونا ندارم پس برای چی اون همه هزینه کنم بالا خره بعد از تحقیق و جستجوی زیاد به این نتیجه رسیدم که تبلتهای چینی که تو بازار وجود داره چیز های نسبتا خوبی از کار درومدن و خیلی با گوشیهای چینی از نظر کیفیت تفاوت دارن و نیازه خیلی هارو برآورده کردن
از بین همه تبلتهای چینی چند تایی نظرمو جلب کرد که فعلا این تبلت در صدر همه اونا قرار داره
من همه صفحه های این تاپیک و خوندم و دیدم اقای ترابی انسان منطقی و صادقی هستن منم جسور شدم گفتم چند تا سوال بپرسم حالا اگه دوستانی هم که این تبلت و دارن منو راهنمایی کنن هم ممنون میشم
مشخصات این تبلت نسبتا خوبه فقط مهمترین بحثی که برای من وجود داره بحثه باتریشه
1.میخواستم ببینم مدت عمر باتریش چقدره یعنی زود از کار نمیوفته یا مثه بعضی اجناسه چینی اولین جاییش که آسیب میبینه باتریشه?
2. میزان شارژ شدن و دوام باتریش چقدره?
3.برای نصب بازی هایی که نیاز به دیتا دارن باید دیتای کدوم پردازنده رو روش ریخت?
4.من هشتاد درصد استفادم اینترنته بعد دیدن فیلم بازی خیلی کم میکنم میخاستم بدونم در استفاده از اینترنت چقدر شارژ نگه میداره و در استفاده از فیلم چطور?
5.چون یه همیچین چیزی و برای یکی از بچه های فامیلمون میخام که اون هم بازی زیاد میکنه میخاستم ببینم در اجرای بازی های سه بعدی قدرتش چقدر هست و در هر بار شارژ چه مدت میشه بازیهای سنگین و اجرا کرد?
ببخشید اگه زیاد شد ممنون میشم اگه جواب بدید

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
منم دیروز از ایشون تبلت رو خریداری کردم Q75

بنده خدا توی زحمت هم افتادن. داداش موتور رو گرفتی یا خوابوندن ؟

به هر حال ممنون از ایشون.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
منم دیروز از ایشون تبلت رو خریداری کردم Q75

بنده خدا توی زحمت هم افتادن. داداش موتور رو گرفتی یا خوابوندن ؟

به هر حال ممنون از ایشون.

مبارکتون باشه موتور را هم خوابوندن باید فردا برم خلیج یه روز از کار وزندگی باید بیفتیم فقط به خاطر یه کلاه نذاشتن

chernobil

Registered User
لایک‌ها
15
عزيز جان ميشه اين سوالا رو سريع بهم جواب بدي دستت درد نكنه
1.مدت عمر باتریش چقدره یعنی زود از کار نمیوفته یا مثه بعضی اجناسه چینی اولین جاییش که آسیب میبینه باتریشه?
4.من هشتاد درصد استفادم اینترنته بعد دیدن فیلم بازی خیلی کم میکنم میخاستم بدونم در استفاده از اینترنت چقدر شارژ نگه میداره و در استفاده از فیلم چطور?
5.چون یه همیچین چیزی و برای یکی از بچه های فامیلمون میخام که اون هم بازی زیاد میکنه میخاستم ببینم در اجرای بازی های سه بعدی قدرتش چقدر هست و در هر بار شارژ چه مدت میشه بازیهای سنگین و اجرا کرد?

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
عزيز جان ميشه اين سوالا رو سريع بهم جواب بدي دستت درد نكنه
1.مدت عمر باتریش چقدره یعنی زود از کار نمیوفته یا مثه بعضی اجناسه چینی اولین جاییش که آسیب میبینه باتریشه?

داداش من که هیچی رئیس شرکت وین تاچ هم نمیتونه بگه باتریش چقدر عمر میکنه تو سایتش زده 5 ساعت فیلم دیدن منم تا الان یه سره باهاش بازی نکردم که ببینم چند ساعت جواب میده ولی نهایتش فکر نکنم 1.5 ساعت بیشتر جواب بده تو پست اول هم لینک بازی اسفالت 6 هستش میتونید دانلود کنید در کل خیلی بیشتر از پولی که میدید ارزش داره

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
مبارکتون باشه موتور را هم خوابوندن باید فردا برم خلیج یه روز از کار وزندگی باید بیفتیم فقط به خاطر یه کلاه نذاشتن

ای بابا .. البته بیشتر واسه خودتونه این قوانین. خدایی نکرده اگه اتفاقی میوفتاد بدون کلاه جبرانش سخت تر از این خلیج رفتن بود.

امیدوارم خیر باشه. موفق باشید .

یا حق

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
با اجازه جناب ترابی:

1-در زمان نصب نرم افزار ، کار با اینترنت بستگی به نوع کار با اینترنت داره،کار با نرم افزار و چیزهای جزیی بین سه ساعت و نیم تا نهایت چهارساعت کار میکنه!...پس توی بازی و دیدن فیلم اچ دی نباید بیشتر از نهایت دو ساعت انتظار داشت!
2-یک ساعت و نیم طول میکشه تا شارژ کامل بشه
3-Cortex a8 - 1.2gh
4-اگر همه موارد رو با هم میخواید شاید دو ساعت!....اینترنت پشت سر هم باشین تا 4 ساعت
5-بازی سنگین و اچ دی خوراکه این تبلته ولی سه بعدی!(هر چی پول دادیم آش میخوریم!)

مدل تبلت من:
wintouch q73

بدرود

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
با سلام
با اجازه جناب ترابی:

1-در زمان نصب نرم افزار ، کار با اینترنت بستگی به نوع کار با اینترنت داره،کار با نرم افزار و چیزهای جزیی بین سه ساعت و نیم تا نهایت چهارساعت کار میکنه!...پس توی بازی و دیدن فیلم اچ دی نباید بیشتر از نهایت دو ساعت انتظار داشت!
2-یک ساعت و نیم طول میکشه تا شارژ کامل بشه
3-Cortex a8 - 1.2gh
4-اگر همه موارد رو با هم میخواید شاید دو ساعت!....اینترنت پشت سر هم باشین تا 4 ساعت
5-بازی سنگین و اچ دی خوراکه این تبلته ولی سه بعدی!(هر چی پول دادیم آش میخوریم!)

مدل تبلت من:
wintouch q73

بدرود

ممنون از نقد خوبی که کردید به هرحال شما دارید باهاش کار میکنید بهتر از من میتونید راهنمایی کنید جناب هدایتی

به نظرتون یا به ایدی تون

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
کلا مشکلات من از جمله سینک شدن حل شد! و دارم واقعا لذت میبرم! مخصوص واسه این کاور جدید یه پایه طراحی کذدیم که میزارم رو میز بعد براحتی تا 6 ساعت هم فیلم پخش میکنه ! عالیه!

76107611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مشکل من حل نشد که هیچ بدتر هم شد. روز اول که به pc وصل میکردم شارژ میشد ولی کامپیوتر تبلت رو شناسایی نمیکرد. الان دیگه کلا شارژ هم نمیشه. پورت مینی یو اس بی ایراد داره و کلا کار نمیکنه :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا