• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Wintouch Tab Q75

وضعیت
موضوع بسته شده است.

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
دوست عزیز این پست من را هم جواب بدی خیر دنیوی داره به خدا
شماره تماس برای خرید لطفا

freeze

Registered User
لایک‌ها
17
شرمنده دوست گرامی ؟!
واسه ریختن برنامه و یا بازی میشه از کابل استفاده کرد یه باید با وای فای دانلود کرد ؟؟

و 2 مدل q75 , q75 s از نظر سخت افزاری چه تفاوتی دارن ؟
مرسی

BVL

Registered User
لایک‌ها
2
سلام پ خ دادم دوست گرامی...

omid559

Registered User
لایک‌ها
6
بالاترین مدلش Q73 هستش درسته؟ سایز همه مدل هاش یکیه؟ چند در چنده؟ کیبورد usb کامپیوتر بهش میخوره و اینکه کیف و محافظ واسش هست؟
ممنون

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
من با اجازه از صاحب تاپیک خودم بعنوان مصرف کننده پاسخ این دوستان رو میدم

شرمنده دوست گرامی ؟!
واسه ریختن برنامه و یا بازی میشه از کابل استفاده کرد یه باید با وای فای دانلود کرد ؟؟

و 2 مدل q75 , q75 s از نظر سخت افزاری چه تفاوتی دارن ؟

دوست عزیز با کابل خودش براحتی میتوانید به کامپیوتر وصل کرده و هرچی دوست داری داخلش بریزی
من موزیک ، فیلم ، کتاب PDF ریختم و بازی هم نصب کردم . قشنگ روت میشه و میشه دیتای بازیها رو داخلش ریخت

بالاترین مدلش Q73 هستش درسته؟ سایز همه مدل هاش یکیه؟ چند در چنده؟ کیبورد usb کامپیوتر بهش میخوره و اینکه کیف و محافظ واسش هست؟
ممنون
بالاترین مدل رو متوجه نشدم . مدل های مختلفی داره این دوستمون این دو سه مدل رو داره که من خودم Q75 را گرفتم
سایز مدل های ایشان 7 اینچ هست مدل های 9.2 و 10 اینچ هم داره که خوب گرانتر هم هستند
کیبورد هم بهش میخوره کیف هم بیرون براش هست محافظ صفحه هم خودش داخل بسته همراهش گذاشته اند .

omid559

Registered User
لایک‌ها
6
تفاوت این 3 مدل در چی هستش؟ چون توی توضیحات Q73 سیمکارتخور هست و بلوتوث و ... داره به همین خاطر گفتم نسبت به اون 2 تا کاملتره. راستی جی پی اس هم داره؟

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
برای کتاب خوندن اون q75 چقدر باطریش جواب میده؟
تا چه ورژنی سیستم عاملش اپدیت میشه؟
مشکل اپدیت نداره؟
کیفیت تاچ در چه حدی هست؟
خازنی هست تاچ؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
من با اجازه از صاحب تاپیک خودم بعنوان مصرف کننده پاسخ این دوستان رو میدم

دوست عزیز با کابل خودش براحتی میتوانید به کامپیوتر وصل کرده و هرچی دوست داری داخلش بریزی
من موزیک ، فیلم ، کتاب PDF ریختم و بازی هم نصب کردم . قشنگ روت میشه و میشه دیتای بازیها رو داخلش ریخت

بالاترین مدل رو متوجه نشدم . مدل های مختلفی داره این دوستمون این دو سه مدل رو داره که من خودم Q75 را گرفتم
سایز مدل های ایشان 7 اینچ هست مدل های 9.2 و 10 اینچ هم داره که خوب گرانتر هم هستند
کیبورد هم بهش میخوره کیف هم بیرون براش هست محافظ صفحه هم خودش داخل بسته همراهش گذاشته اند .
اقای سیستانی ممنونم از شما کار من را راحت کردی راستی شما با چه برنامه ای روت کردی
تفاوت این 3 مدل در چی هستش؟ چون توی توضیحات Q73 سیمکارتخور هست و بلوتوث و ... داره به همین خاطر گفتم نسبت به اون 2 تا کاملتره. راستی جی پی اس هم داره؟
همه مدلها تو سخت افزار و حافظ داخلی و صفحه نمایش یکی هستن فقط مدل q73 باتریش 3000 هستش بلوتوث ویبره و خروجی mini hdmi هم داره
مشکل اپدیت نداره؟
کیفیت تاچ در چه حدی هست؟
خازنی هست تاچ؟
داداش من وقتشو ندارم تست کنم چند ساعت جواب میده میتونید از دوستان دیگه سئوال کنید ورژنش 4.0.4 هستش فعلا که اپدیتی واسش نیومده تاچش خازنی هستش و عالی

76107611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من هم امروز یه دونه از این q75s ها خریدم . به محض اینکه به دستم برسه تایید می کنم.
مرثی آقای ترابی

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
خرید ما هم که دیگه قطعی شد! ممنون از همکاری ایشون!

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
آپ....

فردا تبلتم میرسه دستم...
یه نقد و بررسی کامل میزارم اینجا که توش نقاط قوت و ضعف داشته باشه...

Q73 With Cover And Keyboard

آپ....

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
اقای سیستانی ممنونم از شما کار من را راحت کردی راستی شما با چه برنامه ای روت کردی
خواهش میکنم کاری نکردیم . خود تبلت در انتخاب های USB اجازه OFF شدن آندروید و دسترسی به مسیر از طریق روت رو میده و البته با برنامه Explorer Root هم من خیلی باهاش کار کردم

راستی جی پی اس هم داره؟
دوست گلم هیچ کدام از اینها GPS ندارند . من خودم نقشه آفلاین را از طریق روت داخل دستگاه ریختم و الان نقشه تهران با زوم 16 و کل ایران تا زوم 11 را بصورت کاملا آفلاین داخل تبلت دارم الباقی شهرها را هم میتوانید بریزید . البته اگر یک مودم GPRS هم بخرید با سیم کارت وصل کنید برنامه GOOgle Map هم اجرا میشه که با این اینترنت پرسرعت سیم کارت !! شاید بشه کاری کرد .

مشکل اپدیت نداره؟
کیفیت تاچ در چه حدی هست؟
خازنی هست تاچ؟
من یک ضرب واسه کتاب خواندن تست نکردم اما واسه تست باطری یک ضرب فول شارژ دادم یکی باهاش بازی کرد 1.5 ساعت کامل تو بازی کار کرد قطعا در کتاب خواندن این میزان بیشتر هست
اپدیت که خودش نسبتا بروز هست پچ جدیدی منم براش ندیدم
کیفیت تاچ بسیار خوب هست و انگشت را نزدیک صفحه میکنی سریع عکس العمل نشان میده

چندتا نکته واسه دوستان :

1- داخل تبلت کیبورد عربی نصب هست و بدرد کار فارسی نمیخوره . من برنامه Smart Keyboard را نصب کردم و بعنوان کیبورد اصلی تعریف کردم کاملا مشکل تایپ فارسی حل شد
2- داخل تبلت یک برنامه جهت کار آفیس هست که فرمت فارسی رو خوب نشان نمیده اون رو پاک کنید و جاش برنامه خوب KIing Office رو نصب کنید و کاملا فایل های فارسی شما ور در همه چیز نشان میدهد .
3- فایل های PDF را تست کردم مشکلی نداشته و کامل نشان میدهد البته PDF شما نباید فونت های خاص یا غیر استاندارد داشته باشه
4- جهت نقشه و مسیر یابی هم از دو برنامه خوب Maverick و برنامه NDrive Navi استفاده کنید که هر دو به استفاده شما می آیند .
5- در استفاده از تبلت ها گاها برنامه های شما باز مونده و سرعت دستگاه را با مشکل مواجه میکنند حتما از برنامه های مثل Advanced Task Manager یا برنامه خوب Easy Task Killer استفاده کنید تا برنامه های باز بی مورد را ببندید .
6- ضمنا من از آنتی ویروس آواست نسخه رایگان هم استفاده میکنم که به خوبی رو این تبلت کار میکنه و سرعت دستگاه رو هم نمیگیره .

hi160

Registered User
لایک‌ها
171
جناب تا الان باهاش فلش پلیر در مرورگر استفاده کردی؟
یعنی سایت هایی که برای نمایش بعضی اطلاعات فلش پلیر دارن
البته میدنم اندروید با فلش پلیر مشکل نداره ولی چون این مورد برای من خیلی مهم هست از اون بابت

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2
از دوستانی که استفاده کردن مدل کیو 73 که سیمکارت خور هست قابلیت GPRS رو داره؟ با ایرانسل مشکلی نداره؟

باتری اضافه براشض بخوایم تهیه کنیم قوی تر از باتری خودش توی بازار موجوده یا خیر؟

BVL

Registered User
لایک‌ها
2
اقا کیو 75 منوفارسی هم داره؟؟؟ورنگ ابی؟//

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
تا جایی که من میدونم بعله دوست عزیز! داره! یه مدل که مد از نزدیک دیدم جعبه اش هم روش اعداد فارسی بود! :دی

راستی من هم امروز واریز کردم! Q75s - مشکی برسه دستم حتما یه تست کامل ازش میگیرم و براتون میزارم!

sadegh1372

Registered User
لایک‌ها
0
مدل سیم کارت خور رو عکس ها شو بزار

شمارتم برام پیام خصوصی کن برا خرید...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا