phoenix1368
Registered User
- نوشتهها
- 2,686
- لایکها
- 653
دوست عزیز این پست من را هم جواب بدی خیر دنیوی داره به خدا
شماره تماس برای خرید لطفا
شماره تماس برای خرید لطفا
شرمنده دوست گرامی ؟!
واسه ریختن برنامه و یا بازی میشه از کابل استفاده کرد یه باید با وای فای دانلود کرد ؟؟
و 2 مدل q75 , q75 s از نظر سخت افزاری چه تفاوتی دارن ؟
بالاترین مدل رو متوجه نشدم . مدل های مختلفی داره این دوستمون این دو سه مدل رو داره که من خودم Q75 را گرفتمبالاترین مدلش Q73 هستش درسته؟ سایز همه مدل هاش یکیه؟ چند در چنده؟ کیبورد usb کامپیوتر بهش میخوره و اینکه کیف و محافظ واسش هست؟
ممنون
اقای سیستانی ممنونم از شما کار من را راحت کردی راستی شما با چه برنامه ای روت کردیمن با اجازه از صاحب تاپیک خودم بعنوان مصرف کننده پاسخ این دوستان رو میدم
دوست عزیز با کابل خودش براحتی میتوانید به کامپیوتر وصل کرده و هرچی دوست داری داخلش بریزی
من موزیک ، فیلم ، کتاب PDF ریختم و بازی هم نصب کردم . قشنگ روت میشه و میشه دیتای بازیها رو داخلش ریخت
بالاترین مدل رو متوجه نشدم . مدل های مختلفی داره این دوستمون این دو سه مدل رو داره که من خودم Q75 را گرفتم
سایز مدل های ایشان 7 اینچ هست مدل های 9.2 و 10 اینچ هم داره که خوب گرانتر هم هستند
کیبورد هم بهش میخوره کیف هم بیرون براش هست محافظ صفحه هم خودش داخل بسته همراهش گذاشته اند .
همه مدلها تو سخت افزار و حافظ داخلی و صفحه نمایش یکی هستن فقط مدل q73 باتریش 3000 هستش بلوتوث ویبره و خروجی mini hdmi هم دارهتفاوت این 3 مدل در چی هستش؟ چون توی توضیحات Q73 سیمکارتخور هست و بلوتوث و ... داره به همین خاطر گفتم نسبت به اون 2 تا کاملتره. راستی جی پی اس هم داره؟
داداش من وقتشو ندارم تست کنم چند ساعت جواب میده میتونید از دوستان دیگه سئوال کنید ورژنش 4.0.4 هستش فعلا که اپدیتی واسش نیومده تاچش خازنی هستش و عالیبرای کتاب خوندن اون q75 چقدر باطریش جواب میده؟
تا چه ورژنی سیستم عاملش اپدیت میشه؟
مشکل اپدیت نداره؟
کیفیت تاچ در چه حدی هست؟
خازنی هست تاچ؟
من هم امروز یه دونه از این q75s ها خریدم . به محض اینکه به دستم برسه تایید می کنم.
مرثی آقای ترابی
خواهش میکنم کاری نکردیم . خود تبلت در انتخاب های USB اجازه OFF شدن آندروید و دسترسی به مسیر از طریق روت رو میده و البته با برنامه Explorer Root هم من خیلی باهاش کار کردماقای سیستانی ممنونم از شما کار من را راحت کردی راستی شما با چه برنامه ای روت کردی
دوست گلم هیچ کدام از اینها GPS ندارند . من خودم نقشه آفلاین را از طریق روت داخل دستگاه ریختم و الان نقشه تهران با زوم 16 و کل ایران تا زوم 11 را بصورت کاملا آفلاین داخل تبلت دارم الباقی شهرها را هم میتوانید بریزید . البته اگر یک مودم GPRS هم بخرید با سیم کارت وصل کنید برنامه GOOgle Map هم اجرا میشه که با این اینترنت پرسرعت سیم کارت !! شاید بشه کاری کرد .راستی جی پی اس هم داره؟
من یک ضرب واسه کتاب خواندن تست نکردم اما واسه تست باطری یک ضرب فول شارژ دادم یکی باهاش بازی کرد 1.5 ساعت کامل تو بازی کار کرد قطعا در کتاب خواندن این میزان بیشتر هستبرای کتاب خوندن اون q75 چقدر باطریش جواب میده؟
تا چه ورژنی سیستم عاملش اپدیت میشه؟
مشکل اپدیت نداره؟
کیفیت تاچ در چه حدی هست؟
خازنی هست تاچ؟