• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Wintouch Tab Q75

وضعیت
موضوع بسته شده است.

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
برادر طبق تماس بنده یک عدد q73 رو رزرو کردم لطف بفرمایید یک دستگاه رو تا فردا ظهر برام نگه دار تا من به حسابتون واریز رو انجام بدم
دلم نمیخواد این فرصت رو از دست بدم

تا ظهر نشده با هاتون تماس میگیرم!

q73 به همراه کیف و کیبورد سفید!

یادتون نره!
حتما فقط من فردا تا ظهر به نت دسترسی ندارم اگه واریز کردید به شمار های که بهتون دادم اس بدید
قناری! چطور دلت میومدگوشی آیفون بی جعبه رو به من فشار بدی ولی یه ال سی دی رو دلت نمیاددددددددددددددددددددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا نه که ضرر کردی نمی خواهی بیار 100 هم بهت استفاده میدم البته داش علی تو که میدونی واسه استفاده نمی خواهم می خواهم بکوبمش به دیوار ببینم اون شیشه هلی کوپتر که میگفتن درسته :D

داداش.کیفیت صفحه نمایشش پایین نبود؟

از روبرو کیفیتش خوبه از کناره ها هم خوبه فقط از پایین یه مقدار دید کم میشه

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
کیفیت مناسب بود! زاویه دید هم بد نبود! به تناسب قیمت عالی! از گلکسی ایس کیفیتش بهتر بود! نکته جالب لود سریع USBبود! و اجرای عالیه فیلم!

اینقدر تعریف میکنم حالا ملت میریزن میخرن! سر خودم کلاه میره! :دی

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
چاکر داش مسعود هم هستیم یه چیزی گفتی 2 تا پست بالاتر که فعلا جوابتو ندارم بدم چون حرف مفت بوده قبول دارم.
ولی درکل یه چیزی مسعود جان فردا بیا دفتر باهات یه صحبتای کاری بترکون دارم. اگه پایه ای یا علی.

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
کیفیت مناسب بود! زاویه دید هم بد نبود! به تناسب قیمت عالی! از گلکسی ایس کیفیتش بهتر بود! نکته جالب لود سریع USBبود! و اجرای عالیه فیلم!

اینقدر تعریف میکنم حالا ملت میریزن میخرن! سر خودم کلاه میره! :دی

هه هه نترس.به توام میرسه
ولی بچه ها من امروز با فروشنده تماس داشتم.خیلی آدمه محترمی بودند و به تمام سوالات من بدون تعریف از جنسش پاسخ دادند

davudam

Registered User
لایک‌ها
75
هه هه نترس.به توام میرسه
ولی بچه ها من امروز با فروشنده تماس داشتم.خیلی آدمه محترمی بودند و به تمام سوالات من بدون تعریف از جنسش پاسخ دادند

از خوبیای حاج مسعوده که ضعفه جنسو بپرسی میگه.نه مثله بعضیا فقط میخان جنسو به ادم حل بدن.فقط بدونید بهترینام یه ایرادی دارن

soapsadsad

Registered User
لایک‌ها
33
من دو عدد Q75 از آقای ترابی عزیز بصورت کاملا حضوری خریداری کردم و هر دو دستگاه هم کاملا خوب و عالی بود
یکسری توضیحات هم برای خریداران میگم . فروشنده فرد خوش اخلاق و خوبی هست .
تبلت بسیار خوبی است . برای من کارآمد و واقعا خوب هست ازش راضی هستم بستگی داره شما از تبلت خودتون چی بخواهید
من دنبال تبلت برای بازی نبودم فقط میخواستم ایمیل چک کنم کتاب بخوانم ، فایل های کاریم رو داخلش بریزم و خلاصه کارای روزانه ام باشه دم دست
اما جزئی برای همه یکسری موارد رو میگم .

وزن : خوب نه سبک نه زیاد سنگین
باتری : ضعیف | من با یک بازی داخلش یک ضرب کار کردم 1.5 ساعت جواب داد اما در کار کردن حدود 2.5 ساعت
کیفیت تصویر : بسیار عالی و خوب | ایراد تصویر فقط زمانی است که بخواهید از زاویه زیر یا بغل ها خیلی کج به تصویر نگاه کنید
قدرت لمسی : بسیار عالی . خیلی خوب به تماس انگشت جواب داده مالتی تاچ نیز میباشد
قدرت پردازشگر : خیلی خوب ، من تو این سه روز استفاده هیچ هنگی نداشتم و خیلی خوب کار میکنه فقط باید برنامه های باز الکی رو چک کنید و ببندید تا بیخودی رم شما درگیر نشه
قدرت USB : خیلی خوب با کامپیوتر کار میکنه و سریع شناخته میشه . دو سه حالت هم از طریق USB به شما انتخاب میده مثلا حالت دیدن رم یا حالت دسترسی به همه برنامه ها و جزئیات
بخش شبکه : خیلی خوب کار میکنه تمامی تنظیمات Ip و Wifi را داره و اگر در محیط اینترنت دار باشید براحتی کانکت میشه و صفحه رو خوب باز میکنه
بازی : من هنوز فرصت نکردم بازی های خاص روی آن بریزم و تست کنم اما سه تا بازی خودش رو تست کردم و خیلی خوب کار میکنه
رم : من یک عدد رم 8 گیگ هم روی این دستگاه انداختم و خیلی خوب و سریع بدون هیچ هنگ کار میکنه و کلی فضا الان برای کارهام دارم
دوربین : به نظر من دوربینش هم خوبه اما خوب از یک دوربین 2 مگاپیکسلی هم باید توقع ات به اندازه باشه چون کیفیت خاصی نداره
در منوها و مدیریت پوشه ها و کلا چرخش اتومات صفحه و دیگر قسمت ها هم مشکل خاصی نداره .
بیشترین مشکلی که فقط من تاحالا حس کردم بخش باتری این دستگاه بود که اونم باهاش کنار اومدم
در کل تبلت بسیار خوبی است و در این قیمت واقعا کارآمد و مفید است
از آقای ترابی هم بعنوان یک فروشنده خوب تشکر میکنم

diordior

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,432
این ها نسبت به q88 چقدر قوی تر یا بهتر هستن؟

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یک دستگاه q73 سیم کارت خور با کیف و کیبورد مخصوصش سفارش دادم و مبلغ رو واریز کردم

چون که شهرستان هستم تا چهارشنبه میرسه دستم
رسید دستم نظرمو همین جا میدم

ضمنا جناب ترابی خیلی خوش برخورد و رفتار خوبی دارن از همین جا براشون ارزوی موفقیت می کنم!

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
پس چرا من تماس گرفتم جواب ندادن! فکر کنم درگیر بودن! مشغله کاریشون زیاده!

ممنون میشم ماله منم ارسال شه! البته اگه جواب بده ایشون :دی

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
پس چرا من تماس گرفتم جواب ندادن! فکر کنم درگیر بودن! مشغله کاریشون زیاده!

ممنون میشم ماله منم ارسال شه! البته اگه جواب بده ایشون :دی

دوست عزیز ایشون تو محل کارشون یک سری حساسیت ها هستش که در مورد موبایل و پاسخ دادن به تماس ها سخت گیری میکنن و ممنوع هست
تو ساعت اداری فقط و فقط اس ام اس و با کمی تاخیر جواب میدن!

به نقل از خودشون بوده!

به هر حال فرمودن که دستگاه بنده رو ارسال کردند و تا دو الی سه روز کاری میرسه به دستم!

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
من دو عدد Q75 از آقای ترابی عزیز بصورت کاملا حضوری خریداری کردم و هر دو دستگاه هم کاملا خوب و عالی بود
یکسری توضیحات هم برای خریداران میگم . فروشنده فرد خوش اخلاق و خوبی هست .
تبلت بسیار خوبی است . برای من کارآمد و واقعا خوب هست ازش راضی هستم بستگی داره شما از تبلت خودتون چی بخواهید
من دنبال تبلت برای بازی نبودم فقط میخواستم ایمیل چک کنم کتاب بخوانم ، فایل های کاریم رو داخلش بریزم و خلاصه کارای روزانه ام باشه دم دست
اما جزئی برای همه یکسری موارد رو میگم .

وزن : خوب نه سبک نه زیاد سنگین
باتری : ضعیف | من با یک بازی داخلش یک ضرب کار کردم 1.5 ساعت جواب داد اما در کار کردن حدود 2.5 ساعت
کیفیت تصویر : بسیار عالی و خوب | ایراد تصویر فقط زمانی است که بخواهید از زاویه زیر یا بغل ها خیلی کج به تصویر نگاه کنید
قدرت لمسی : بسیار عالی . خیلی خوب به تماس انگشت جواب داده مالتی تاچ نیز میباشد
قدرت پردازشگر : خیلی خوب ، من تو این سه روز استفاده هیچ هنگی نداشتم و خیلی خوب کار میکنه فقط باید برنامه های باز الکی رو چک کنید و ببندید تا بیخودی رم شما درگیر نشه
قدرت USB : خیلی خوب با کامپیوتر کار میکنه و سریع شناخته میشه . دو سه حالت هم از طریق USB به شما انتخاب میده مثلا حالت دیدن رم یا حالت دسترسی به همه برنامه ها و جزئیات
بخش شبکه : خیلی خوب کار میکنه تمامی تنظیمات Ip و Wifi را داره و اگر در محیط اینترنت دار باشید براحتی کانکت میشه و صفحه رو خوب باز میکنه
بازی : من هنوز فرصت نکردم بازی های خاص روی آن بریزم و تست کنم اما سه تا بازی خودش رو تست کردم و خیلی خوب کار میکنه
رم : من یک عدد رم 8 گیگ هم روی این دستگاه انداختم و خیلی خوب و سریع بدون هیچ هنگ کار میکنه و کلی فضا الان برای کارهام دارم
دوربین : به نظر من دوربینش هم خوبه اما خوب از یک دوربین 2 مگاپیکسلی هم باید توقع ات به اندازه باشه چون کیفیت خاصی نداره
در منوها و مدیریت پوشه ها و کلا چرخش اتومات صفحه و دیگر قسمت ها هم مشکل خاصی نداره .
بیشترین مشکلی که فقط من تاحالا حس کردم بخش باتری این دستگاه بود که اونم باهاش کنار اومدم
در کل تبلت بسیار خوبی است و در این قیمت واقعا کارآمد و مفید است
از آقای ترابی هم بعنوان یک فروشنده خوب تشکر میکنم

ممنون از شما دوست عزیز بنده را با سخنانتون شرمنده کردید
برای تمامی دوستانی که دیروز خرید کرده بودن امروز ارسال شد مبارکشون باشه
اقای چنانی اقای هدایتی واقای منصوری

phoenix1368

Registered User
لایک‌ها
653
اقا حمید شماره تماس برای سفارش و سوال را میدی عزیز

76107611

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقای ترابی پیام های خصوصی که براتون فرستادم به دستتون رسید؟

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50

از آقای ترابی تشکر میکنم.مرسی بابت ارسال

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

از آقای ترابی کمال تشکر رو دارم.....
حس اعتماد و خرید از این فرم رو از آقای ترابی به دست اوردم چون اولین تجربه خرید از این فروم بوده!

انشالله موفق باشی برادر من!

mehditm43

Registered User
لایک‌ها
2
جناب ترابی
مدل کیو 73 رو چه رنگاشو درحال حاضر موجود دارین؟ و قیمت این تبلت و کیف کیبرد دارش چقد در میاد؟ رنگ بندیش قیمتهاش متفاوته؟
ممنون میشم در پ.خ پاسخ بدید چون ممکنه یکم دیر سر بزنم به تاپیک

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
جناب ترابی
مدل کیو 73 رو چه رنگاشو درحال حاضر موجود دارین؟ و قیمت این تبلت و کیف کیبرد دارش چقد در میاد؟ رنگ بندیش قیمتهاش متفاوته؟
ممنون میشم در پ.خ پاسخ بدید چون ممکنه یکم دیر سر بزنم به تاپیک

دوست عزیز مدل q73 رنگ مشکی وسفید داره قیمتهاشون یکیه با کیبورد هم 480 درمیاد + هزینه ارسال

از آقای ترابی کمال تشکر رو دارم.....
حس اعتماد و خرید از این فرم رو از آقای ترابی به دست اوردم چون اولین تجربه خرید از این فروم بوده!

انشالله موفق باشی برادر من!

بنده هم از معامله با شما خوشحال شدم جناب هدایتی ایشالا مبارکتون باشه اگه مشکلی چیزی هم بود در خدمتم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا