من دو عدد Q75 از آقای ترابی عزیز بصورت کاملا حضوری خریداری کردم و هر دو دستگاه هم کاملا خوب و عالی بود
یکسری توضیحات هم برای خریداران میگم . فروشنده فرد خوش اخلاق و خوبی هست .
تبلت بسیار خوبی است . برای من کارآمد و واقعا خوب هست ازش راضی هستم بستگی داره شما از تبلت خودتون چی بخواهید
من دنبال تبلت برای بازی نبودم فقط میخواستم ایمیل چک کنم کتاب بخوانم ، فایل های کاریم رو داخلش بریزم و خلاصه کارای روزانه ام باشه دم دست
اما جزئی برای همه یکسری موارد رو میگم .
وزن : خوب نه سبک نه زیاد سنگین
باتری : ضعیف | من با یک بازی داخلش یک ضرب کار کردم 1.5 ساعت جواب داد اما در کار کردن حدود 2.5 ساعت
کیفیت تصویر : بسیار عالی و خوب | ایراد تصویر فقط زمانی است که بخواهید از زاویه زیر یا بغل ها خیلی کج به تصویر نگاه کنید
قدرت لمسی : بسیار عالی . خیلی خوب به تماس انگشت جواب داده مالتی تاچ نیز میباشد
قدرت پردازشگر : خیلی خوب ، من تو این سه روز استفاده هیچ هنگی نداشتم و خیلی خوب کار میکنه فقط باید برنامه های باز الکی رو چک کنید و ببندید تا بیخودی رم شما درگیر نشه
قدرت USB : خیلی خوب با کامپیوتر کار میکنه و سریع شناخته میشه . دو سه حالت هم از طریق USB به شما انتخاب میده مثلا حالت دیدن رم یا حالت دسترسی به همه برنامه ها و جزئیات
بخش شبکه : خیلی خوب کار میکنه تمامی تنظیمات Ip و Wifi را داره و اگر در محیط اینترنت دار باشید براحتی کانکت میشه و صفحه رو خوب باز میکنه
بازی : من هنوز فرصت نکردم بازی های خاص روی آن بریزم و تست کنم اما سه تا بازی خودش رو تست کردم و خیلی خوب کار میکنه
رم : من یک عدد رم 8 گیگ هم روی این دستگاه انداختم و خیلی خوب و سریع بدون هیچ هنگ کار میکنه و کلی فضا الان برای کارهام دارم
دوربین : به نظر من دوربینش هم خوبه اما خوب از یک دوربین 2 مگاپیکسلی هم باید توقع ات به اندازه باشه چون کیفیت خاصی نداره
در منوها و مدیریت پوشه ها و کلا چرخش اتومات صفحه و دیگر قسمت ها هم مشکل خاصی نداره .
بیشترین مشکلی که فقط من تاحالا حس کردم بخش باتری این دستگاه بود که اونم باهاش کنار اومدم
در کل تبلت بسیار خوبی است و در این قیمت واقعا کارآمد و مفید است
از آقای ترابی هم بعنوان یک فروشنده خوب تشکر میکنم