داداش سیمکارت رایتل ندارم ولی ایرانسل انداختم و تماس گرفتم اس ام اس هم دادمسلام دوست عزیز..خواستم بدونم این مدل از سیم کارتهای رایتل پشتیبانی میکنه و میشه ازش براش مکالمه تصویری استفاده کرد؟؟
مدل Q-73 سیمکارت خور با قابلیت تماس دارای ویبره و بلوتوث و خروجی mini hdmi
قیمت 450.000 تومان
نه داداش بلوتوث نداره اون برنامه تسک کیلر هستش برای اینکه اتلاف وقت نشه از بازیها با هوم میام بیرون بعدش با کلیک رو ایکون تسک کیلر بازیها وبرنامه هایی که بازن را میبندم تا تبلت روانتر بشهسلام
این q75-s بلوتوث داره؟
این برنامه ای که رو صفحه اس(رو فیلم دوم)هی روش کلیک میکنی شماره 5 به 4 و 4 به 3 میشه چیه؟
و اینکه محافظ صفحه هم همراش هست؟سیم که نداره حداقل بلوتوث داشته باشه؟
اگه نداشته باشه کلک هم نمیشه زد بلوتوث کامپیوترو وصل کرد(((=
سلام به دوستمون که خوش قولی کردن و فیلم گذاشتن
در ضمن اگه میشه بگید q73 سیمکارت رایتل میخوره یا نه
چون سوال خیلی از دوستان هست
یه فیلم هم از q73 بزارید عالی میشه
ممنون از شما
من تحقیقاتم کامل شد و یکی میخوام! انشاالله شنبه هماهنگ میکنیم!
جهت اطلاع دوستان میگم این تاپیک بهترین قیمت و بهترین پیشتیبانی رو داره! اینو بنده به صورته عینه دیدیم.ممنون از استارتر
راستی حافظه داخلیش چقدره؟
منظورم اینه که داخلیش 512 چقدر برای خود دستگاه و فایل های سیستمیش اختصاص داده شده؟ اخه من گلکسی ایس داشتم نمی تونستم زیاد نرم افزار نصب کنم به علت حافظه داخلی پایین! اخه اتو اندروید بعضی از نرم افزار تو حافظه داخلی و بعضی ها در خارجی نصب میشه!
این که میگین اندروید 4.0.4
یعنی تمام بازی ها و برنامه های 2.1 و 2.3 بهشه میخوره(هر چی که قدرتشو داشته باشه منظورمه)البته درستشم اینه که بخونه دیگه
یه سوال دیگه الان ما فیل ویدوی mp4
میگیرم با کیفیت 460 یا 720 یا 1080 این کدومو راحت پخش میکنه؟
قیمت این دوست عزیزمون عالیه
با سلام
بنده یک مدتی رو دنبال یه همچین دستگاهی بودم
که آندروید باشه و بشه بهش سیم کارت وصل کرد
حالا با توجه به قیمت مناسب این دستگاه میخواستم بدونم کاراییش در این حد هست که بشه هشت ساعت به صورت غیر مداوم ازش برای اینترنت استفاده کرد؟
تعداد باقیمانده رو اعلام بفرمایید لطفاً!
میتونم سیم کارت ایرانسل بهش بزنم از اینترنتش استفاده کنم و اس ام اس بدم باهاش؟
منظور من این بود که مثلا بعد از یه شارژ کامل یه 20 دقیقه کار میکنم بد درشو می بندم میزارم تو حالت اماده به کار تا یه ساعت دیگه بخوام دوباره استفاده کنم به همین شکل تا هشت ساعت
حالا اگرم هشت ساعت استندبای هم باشه که عالیه!
در ضمن تعداد باقیمانده ندادید من خریدارم با قیمت پایه!
ظاهرا با یه مدل از مودمهای huawei میشه اینکار را کرددوست عزیز یه سئوال
به نظرت میشه این مدل q75 رو بهش با این مودم های usb سیم کارت خور از طریق کابل یو اس بی دستگاه به اینترنت وصل کرد؟