• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلت Wintouch Tab Q75

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله عزیز میتونید اس بدید از اینترنت سیم هم استفاده کنید دستگاه هم تو استندبای مصرفی نداره تو 24 ساعت شاید 10 درصد هم کم نکنه

دوست من
بنده به یک دستگاه با کیف مخصوص کیبورد رنگ سیاه نیاز دارم
شماره موبایلتون رو پخ کنید و هزینه ارسال به همراه قیمت کیبورد و خود دستگاه رو بفرمایید
شماره کارت یادتون نره

بنده خریدار واقعی هستم
اینم شماره تماس منه اگر یک اس ام اس هم بدید سریع تماس میگیرم

[email protected]
فردا شنبه هستش منتظر جوابتون میمونم!

Last edited:

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
دوست من
بنده به یک دستگاه با کیف مخصوص کیبورد رنگ سیاه نیاز دارم
شماره موبایلتون رو پخ کنید و هزینه ارسال به همراه قیمت کیبورد و خود دستگاه رو بفرمایید
شماره کارت یادتون نره

بنده خریدار واقعی هستم
اینم شماره تماس منه اگر یک اس ام اس هم بدید سریع تماس میگیرم
09358836665
[email protected]
فردا شنبه هستش منتظر جوابتون میمونم!

داداش اگه سیمکارت خور می خواهید فقط سفید موجوده

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
داداش اگه سیمکارت خور می خواهید فقط سفید موجوده

اصلا رنگ مهم نیست همونی که شما میگید موجوده رو میخوام فقط سیم کارتی باشه

میتونید یک تک زنگ یزنید بی صبرانه منتظر این دستگاهم!

aligator2006

Registered User
لایک‌ها
43
ارادت دوست عزیز

پ خ دادم جواب ندادید

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
سلام داداش
منم یدونه q73 سیم خور میخواستم اونم رنگه سفید.بیزحمت شرایط خریدو کامل واسم پخ کن

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
اصلا رنگ مهم نیست همونی که شما میگید موجوده رو میخوام فقط سیم کارتی باشه

میتونید یک تک زنگ یزنید بی صبرانه منتظر این دستگاهم!

ارادت دوست عزیز

پ خ دادم جواب ندادید

سلام داداش
منم یدونه q73 سیم خور میخواستم اونم رنگه سفید.بیزحمت شرایط خریدو کامل واسم پخ کن

Q75sیدونه مشکی ماله من

جواب داده شد

hosein.mahany

Registered User
لایک‌ها
83
داداش سخت ا+فزار q75با q75-sبه جز دوربین پشت چه تفاوتی داره؟؟؟؟

راستی بازی حرکتی ساپورت میکنه؟بازی اچ دی چه طور؟بازی3dچه طور؟

قیمت که هنوز فرقی نکرده
مشکی موجود داری؟
یه بازی حرکتی+بازی ماست وانتد و جی تی ای 4+یه بازی اچ دی تست میکنی نتیجه رو بگی؟

پخ کن

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
داداش سخت ا+فزار q75با q75-sبه جز دوربین پشت چه تفاوتی داره؟؟؟؟

راستی بازی حرکتی ساپورت میکنه؟بازی اچ دی چه طور؟بازی3dچه طور؟

قیمت که هنوز فرقی نکرده
مشکی موجود داری؟
یه بازی حرکتی+بازی ماست وانتد و جی تی ای 4+یه بازی اچ دی تست میکنی نتیجه رو بگی؟

پخ کن

سخت افزار جفتشون یکیه اگه دوربین پشت لازم ندارید معمولی بگیرید چونکه تنوع رنگ داره ولی 2 دوربینه فقط مشکیه بازی حرکتی هم ساپورت میکنه تو یه پست هم گفتم من یه سری بازی اچ دی دارم با فایل دیتا که نمیشه دیگه به روش قدیم تو اندروید 4 اجراشون کرد کلا تو گوشیهای اندروید 4 هم همینجوریه باید فایل دیتا با وای فای دانلود بشه قیمت هم فرقی نکرده

BloodyBlade

Registered User
لایک‌ها
123
یک عدد مدل Q75-S با 2 دوربین خریداری شد و فردا قراره ارسال بشه
بعد اینکه به دستم رسید نظرم رو برای دوستانی که ابهام دارند مینویسم

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
یک عدد مدل Q75-S با 2 دوربین خریداری شد و فردا قراره ارسال بشه
بعد اینکه به دستم رسید نظرم رو برای دوستانی که ابهام دارند مینویسم

بله دوستمون پول را واریز کردن ایشالا فردا واسشون ارسال میشه

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
یک عدد مدل Q73 خریداری شد و فردا قراره ارسال بشه
بعد اینکه به دستم رسید نظرم رو مینویسم

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
سلام! امروز یهدونه کیو 75 دست یکی از دوستان دیدم! خیلی جالب بود! همه چی عالی! و تصمیم به خرید گرفتم! یعنی کسی که قصد خرید داره اصلا شک نکنه! خیلی عالی! وزنشم زیاده! حال میده دست میگری! قرمز بود! خیلی هم زیبا!

سرعت عالی.تاچ عالی.کیفیت خوب.صدا متوسط.پخش فیلم عالی.لود یو اس بی عالی.قیمت بی نظیر ........
تنها و تنها ایرادی که گرفتم رو هم میگم! ........... هیف! ولی شاید این یکی اینجوری بود! ولی وقتی داشتی کار میکیردی اگه از پشت بهش فشار می آوردی رو آل سی دی موج می افتاد! انگار داری فشارش میدی.

ولی به همگی پیشنهاد میکنم! شارژش هم با فیلم تست ما 5ساعت بود! استند بای هم خیلی زیاد. راستی فیلم رو با زیر نویس عالی نشون میداد و هنگ نداشت!
کیفیت صفحه از بقل هم عالی بود1 بغیر از پایین! ولییییییییییییییی حتما اونایی که یه دستگاه کار راه انداز میخوان بگیرن! خیلی جالبه! راستی به علت قیمت مناسبش راحت میتونین بفروشینش! حتی دست دوم!

این مشکل رو شما ندیدی؟فقط تو این دستگاه لبود یا کلا تو همه هست؟

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
سلام! امروز یهدونه کیو 75 دست یکی از دوستان دیدم! خیلی جالب بود! همه چی عالی! و تصمیم به خرید گرفتم! یعنی کسی که قصد خرید داره اصلا شک نکنه! خیلی عالی! وزنشم زیاده! حال میده دست میگری! قرمز بود! خیلی هم زیبا!

سرعت عالی.تاچ عالی.کیفیت خوب.صدا متوسط.پخش فیلم عالی.لود یو اس بی عالی.قیمت بی نظیر ........
تنها و تنها ایرادی که گرفتم رو هم میگم! ........... هیف! ولی شاید این یکی اینجوری بود! ولی وقتی داشتی کار میکیردی اگه از پشت بهش فشار می آوردی رو آل سی دی موج می افتاد! انگار داری فشارش میدی.

ولی به همگی پیشنهاد میکنم! شارژش هم با فیلم تست ما 5ساعت بود! استند بای هم خیلی زیاد. راستی فیلم رو با زیر نویس عالی نشون میداد و هنگ نداشت!
کیفیت صفحه از بقل هم عالی بود1 بغیر از پایین! ولییییییییییییییی حتما اونایی که یه دستگاه کار راه انداز میخوان بگیرن! خیلی جالبه! راستی به علت قیمت مناسبش راحت میتونین بفروشینش! حتی دست دوم!

این مشکل رو شما ندیدی؟فقط تو این دستگاه لبود یا کلا تو همه هست؟

ممنون از توضیحاتتون این مشکل را من تا حالا ندیدم البته شاید بخاطر اینکه دلم نمیاد تبلت را فشار بدم ولی یدونه تبلت hyundai a7 hd داشتم که از همین سایت 400 خریده بودم اون را وقتی لبه هاش را فشار میدادم یه همچین حالتی که شما میگی توش بوجود میومد البته فکر کنم تو فشار این حالت تو تمام دستگاههای تاچ بوجود بیاد
راستی ویدئوی تست اسفالت 6 هم تو پست اول قرار داده شد

mhedayati27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
برادر طبق تماس بنده یک عدد q73 رو رزرو کردم لطف بفرمایید یک دستگاه رو تا فردا ظهر برام نگه دار تا من به حسابتون واریز رو انجام بدم
دلم نمیخواد این فرصت رو از دست بدم

تا ظهر نشده با هاتون تماس میگیرم!

q73 به همراه کیف و کیبورد سفید!

یادتون نره!

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون از توضیحاتتون این مشکل را من تا حالا ندیدم البته شاید بخاطر اینکه دلم نمیاد تبلت را فشار بدم ولی یدونه تبلت hyundai a7 hd داشتم که از همین سایت 400 خریده بودم اون را وقتی لبه هاش را فشار میدادم یه همچین حالتی که شما میگی توش بوجود میومد البته فکر کنم تو فشار این حالت تو تمام دستگاههای تاچ بوجود بیاد
راستی ویدئوی تست اسفالت 6 هم تو پست اول قرار داده شد

قناری! چطور دلت میومدگوشی آیفون بی جعبه رو به من فشار بدی ولی یه ال سی دی رو دلت نمیاددددددددددددددددددددددددددددددد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

narsicc

Registered User
لایک‌ها
24
فردا قراره از ایشون یکی خریداری کنم! قیمت از همه تاپیکا بهتره بوده! ممنون! فرد با شخصیتی هستن! و فعلا همه تایید کردن ایشون رو!

البته در مورد اون موج ها من رو ایپاد 4 هم داشتمش........
ولی رو این خیلی زیاد بود و حساس .
ولی مدل q75s البته سری جدیده! و دوربین داره! شاید دوذبین بشه این حالت از بین بره! یا شاید یه فکری براش کردن!

نکته: خیلی خیلی حساس بود به فشار از پشت! راستشو بخواین منم ندیدم تو فیلم آزمایشی شما ! که مدل اس بود! حالا اگه میشه باز اط پشت فشار بیارین تا متوجه شیم ما هم! ولی بازم میگم! فوق العاده بود!

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
فردا قراره از ایشون یکی خریداری کنم! قیمت از همه تاپیکا بهتره بوده! ممنون! فرد با شخصیتی هستن! و فعلا همه تایید کردن ایشون رو!

البته در مورد اون موج ها من رو ایپاد 4 هم داشتمش........
ولی رو این خیلی زیاد بود و حساس .
ولی مدل q75s البته سری جدیده! و دوربین داره! شاید دوذبین بشه این حالت از بین بره! یا شاید یه فکری براش کردن!

نکته: خیلی خیلی حساس بود به فشار از پشت! راستشو بخواین منم ندیدم تو فیلم آزمایشی شما ! که مدل اس بود! حالا اگه میشه باز اط پشت فشار بیارین تا متوجه شیم ما هم! ولی بازم میگم! فوق العاده بود!

داداش.کیفیت صفحه نمایشش پایین نبود؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا