• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ترافیک با قیمت عالی!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
☻آیا شما یک وب سایت یا وبلاگ دارید؟

☻آیا بازدید و ترافیک وب سایت یا وبلاگتان کم است؟

☻آیا رنکینگ شما در گوگل و الکسا خیلی کم است؟

☻آیا میخواهید در آمد بیشتری از وب سایتتان داشته باشید و کیفیت و قیمت دومین خود را افزایش دهید؟

پس حتما این تاپیک را با دقت اخوانید!

ما میتوانیم بازدید کننده های فراوان و به میزان روزانه 20 هزار تا برای شما فراهم کنیم
ترافیکی که میدهیم به ترتیب کمیت:
1-آمریکا
2-اروپا
3-آسیا
می باشد!
ترافیکی که ما به شما با قیمت حیرت انگیز میفروشیم با تمام ترافیک های دیگر متفاوت است و سازگاری کامل با تمامی شرکت ها از جمله گوگل آدسنز دارد و از لحاظ قیمت بی نظیر است!
چون ترافیک شما از محلی می آید که یک صفحه کاملا پاک و استاندارد است و لینک و توضیحات سایت شما در آن قرار دارد و این روش کاملا درست و قانونیست ( ما به بعضی ها ترافیک رایگان میدهیم و آنها در مقابل این کار هر روز از سایت شما بازدید میکنند!-بنابراین بازدید های شما کاملا قانونی و سالم هستند و توسط انسان های واقعی انجام می شوند!)
شما میتوانید رنکینگ سایت خود رو در گوگل و الکسا افزایش دهید و چه بسا بر در آمد خود و قیمت دومین خود بی افزایید!(با این مبلغ ناچیز روزانه شما میتوانید در مدت زمانی کوتاه دارای یک وب سایت قوی و با ارزش شوید!)
و همین طور میتوانید از سیستم هایی که به ازای بازدید به شما پول میدهند از جمله clicksor & valueclickmedia & ….
در آمد بسیار خوبی به صورت روزانه داشته باشید!
یعنی تمام مبلغی که به عنوان خرید ترافیک می پردازید با این سیستم ها به شما باز میگردد و در آمد خوبی کسب میکنید
☺حالا چه طور سرویس را تهیه کنم؟
برای خرید سرویس میتوانید وجه مورد نظر را به این حساب واریز کنید:
شماره حساب سپهر من:
0308490338001
به نام محمد عباس شفیعی

هر کس وجه رو ریخت به من پی ام بزنه و بگه که دقیقا در چه ساعت و دقیقه ای و چقدر پول ریخته و بعد آدرس سایتی که ترافیک رو براش میخواهد ذکر کنه در پیغام خصوصی!

به ازای هر 1500 تومن یک روز ترافیک میگیرید(یعنی مثلا الان شما پانزده هزار تومن بریزید به حسابم من ، برای ده روز و هر روز 20 هزار بازدید به سایتتون میدم!)

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از طریق Auto surf ها می خوای ویزیتور بفرستی ؟

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
شما میتوانید فقط یک بار 1500 تومان بپردازید و 30 هزار بازدید را بگیرید و چه بسا در لیست شمارندگان وب سایت فارسی در جایگه خوبی قرار بگیرید و چه بسا هر روز این کارو انجام دهید و مبلغ 1500 تومان رو هر روز بپردازید تا ارزش سایتتان هر چه بیشتر شود و در آمدتان افزایش یابد!

البته اگر استقبال دوستان خوب باشد و خردی های خوبی در مدت زمان کمی صورت گیر سیستمی اضافه میکنم که بازدید از آمریکا بر سایتتان حد اقل به 10 هزار بازدید آمرکایی برسد!!!!!!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
از طریق Auto surf ها می خوای ویزیتور بفرستی ؟
بابا زستم دستان آخه اتو سورف بخواهم بفرستم که پول نمی گیرم
خودتان برید سورف کنید رایگان و بازدید بگیرید
که با گوگل آدسنز مشکل دارد!
در ضمن هر چقدر هم سورف کنید به بیشتر از 2000 بازدید روزانه از طریق سایت های اتو سورف دست نخواهید داشت(اگر خیلی خوش شانس باشید)
ما بازدید کاملا قانونی میفرستیم
بازدید شما از یک صفحه می آیند که در آن صفحه لینک و توضیحات سایت شما هست
و در واقع بازدید بر آن صفحه پیاده می شود و در نهایت از آن به سایت شما هم خواهد آمد

اگر باورش سخت است میتوانید تست کنید
به یک کاربر فعال همانطور که گفتم یک بار به صورت رایگان 30 هزار بازدید داده خواهد شد!

EAlireza50141

Registered User
لایک‌ها
125
Alexa رو تضمین میکنی تا من 5 تومن بهت بدم !
Rank بیاد زیر 1000

مرسی

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
مطمئني 1500 تومان بديم 30000هزار بازديد مي فرستيد!!
www.2kon.com
يا نه يه دفعه ديديم نشد:D

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ببینید من همان طور که گفتم روزی 30 هزار بازدید میدم
هر روزی هم که بازدید بخواهید 1500 تومان رو باید بپردازید(البته کسانی که اول با من کار کنن بعدا امتیازاتی خواهند داشت از لحاظ قیمت {فقط ده نفر اول} ولی بعدا ها امکانات بسیار زیادی به سرویس اضافه خواهد کرد از جمله ده هزار بازدید آمریکایی از ایالت های مختلف + 30 هزار بازدید که در سرویس قبلی بود!)
خلاصه من بازدید رو بهتون میدم و رنکتون هر چقدر شد به خود الکسا مربوطه!
اگر بازدید ها همه ایرانی بود مطمئنا رنکتون در ایران تک رقمی می شد!!!!!!!!!
ولی خوب وب سایتی که 30 هزار بازدید روزانه داشته خوب واقعا از نظر الکسا قوی محسوب میشه و چه در گوگل و چه در الکسا میره بالا!
ولی خوب همون طور که میدونید با توجه به متغیر بودن همه وب سایت های رقیب من نمیتونم بگم چه رنکی میدم در الکسا بهتون
چون من مدیر الکسا که نیستم
ولی 30 هزار بازدید رو به شما میدیم هر روز

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
به زودی زود محدودیت ده نفر برداشته خواهد شد!
(پس دوستان پی ام بدن به موقعش خبرشون میکنم!)

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
الان شما اینکار را روی سایت خودتان انجام دادید ؟

می شه لینکشو بدید که ما رنکشو در الکسا و گوگل چک کنیم

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
با عرض معذرت از آقا سیا
برای اینکه بین دوستان یک وقت سوئ تفاهم نشه که چرا مثلا ما هم گفتیم به فلانی بازدید رایگان دادی به خاطر همین من یک وبلاگ برای تست درست کردم و ترافیک رو از یک وبلاگ دیگه روش فرستادم
این وبلاگی که لینک وبلاگ دیگر توش بود و ترافیک رو فرستاد
http://dailylinks2007.blogspot.com/
این هم وبلاگی که دریافت کرد
http://recive-traffic-tesat.blogspot.com/
این هم استیت:
http://www.persianstat.com/Results.aspx?id=10033724&mode=1

در ضمن در صفحه اول پرشین استیت وبلاگ من به عنوان پربازدید ترین وبلاگ انتخاب شده و در بقیه قسمت هاش هم هست
مطمئنا هر کس پکیج های منو بخره اون هم در این لیست قرار خواهد گرفت!

(البته من خودم از این روش برای سیستم تبلیغاتی اتولوژی استفاده کردم و بازدیدم اونجا به حدی بود که نزدیک بود بزنم رو دست رپید شیر!)

حالا ده نفر اول که اعلام آمادگی کردن وقتی گفتم وجه رو واریز کنن به کجا از اون روز کارم با اونها شروع میشه(چون ممکنه چند روزی برم مسافرت به خاطر همین میگم شاید اینترنت گیرم نیاد)

در ضمن رستم خان من خودم سایت مشخصی ندارم که بخواهم رنکش رو بالا ببرم
هر روز رو یک چیزی کار مکنم
ولی خوب الان دیگه استیت گزاشتم ببینید کار ما چه جوری هست
شنیدن کی بود مانند دیدن!

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين جا که نوشته 22729 بازدید توسط 110 نفر
فکر کنم منظور شما ترافيک هست خوب اين به چه درد مي خوره مي شه بگيد من يه خورده برام سوال هست يعني ترافيک براي آلکسا يا غيره خوب اين چي عايد يک وب مستر مي کنه و مزاياش چي هست

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این فکر نکنم بازدید باشه در واقع page view هست فقط
چون نوشته
112 نفر 22731 بازدید چهارشنبه، 23 خرداد 1386

یعنی فقط توسط 112 نفر یا ip این بازدیدها انجام شده
اینجوری که قایده نداره

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اين جا که نوشته 22729 بازدید توسط 110 نفر
فکر کنم منظور شما ترافيک هست خوب اين به چه درد مي خوره مي شه بگيد من يه خورده برام سوال هست يعني ترافيک براي آلکسا يا غيره خوب اين چي عايد يک وب مستر مي کنه و مزاياش چي هست

بابا
اون که توسط نیست اون نشون میده تا اون لحظه نسبت به دیروز چقدر افزایش یا کاهش داشته!:blink:

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
دوست عزیز اگر قرار بود که همه بازدید ها توسط کاربران مختلف و یونیکیوم آی پی اینجام گیرد که دیگر کسی سراغ گوگل آدوردز نمی رفت!
خوب اون جوری بخواهی بازدید کننده واقعی واقعی بیاد تو سایتت باید برای هر کدوم در سیستم های تبلیغاتی چند صد تومان بدی!
اما شما در سیستم ما برای هر سی هزار تا فقط 1500 تومان میدی!
خوب همان طور هم که گفتم من به چندین نفر که ترافیک رایگان میدم و اونها هم در قبال این کار میان از طریق وب سایتی که به شما لینک داده شده وادر سایتتون میشن و بازدید به عمل میارن که مثلا این تعداد دیروز 112 نفر بود!
خوب این طوری امکان خرید و کلیک هم هست ولی خوب در اصل این جا افتاده که کسی برای فروش محصولش ترافیک نمیخره
معمولا اگر کسی دوست داره که کاربری برای خرید به سایتش بیاد میره در ادووردز و غیره تبلیغ میده که چه بسا برای هر کاربری که به سایتش میاد باید چند صد تومان بده!
ولی ترافیک های فروش و این نوع سرویس ها و سرویسی که من ارایه میدم معمولا فقط همین برای بازدید و افزایش کیفیت سایت و قیمت و رنک اون و ... است(خاثیت هاش رو بالا گفتم)
البته باز هم بگم به زودی تعداد این افراد خیلی بیشتر میشه!!!!!!!!!!
بازدید هاتون هم از 30 هزار تا خیلی بیشتر تر میشه!!!!!!!
حالا سرویس ما نسبت به سرویس های دیگر فروش ترافیک این مزیت ها رو داره(کسانی که در این کار هستند میدانند)
اولا که با آدسنز و دیگر شرکت ها به دلیل سورس مناسب سازگار هست
دوم اینکه قیمت ما بسیار عالی هست و به هیچ وجه برای بازدید شما از پاپ آپ و غیره الستفده نمیکنیم!
و .....

در کل شما میتوانید هر روز بیش از 30 هزار بازدید داشته باشید و بعلاوه با این کار رنکینگ سایت خود رو در گوگل و الکسا افزایش دهید و چه بسا بر در آمد خود و قیمت دومین خود بی افزایید!(با این مبلغ ناچیز روزانه شما میتوانید در مدت زمانی کوتاه دارای یک وب سایت قوی و با ارزش شوید!)

کسانی که واقعا دنبال پول در آوردن از نت باشن میدونن این سرویس و این امکانات چقدر با ارزشه!
حالا هر سوالی نظری بود در خدمتم

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
دوست عزیز اگر قرار بود که همه بازدید ها توسط کاربران مختلف و یونیکیوم آی پی اینجام گیرد که دیگر کسی سراغ گوگل آدوردز نمی رفت!
خوب اون جوری بخواهی بازدید کننده واقعی واقعی بیاد تو سایتت باید برای هر کدوم در سیستم های تبلیغاتی چند صد تومان بدی!
اما شما در سیستم ما برای هر سی هزار تا فقط 1500 تومان میدی!
خوب همان طور هم که گفتم من به چندین نفر که ترافیک رایگان میدم و اونها هم در قبال این کار میان از طریق وب سایتی که به شما لینک داده شده وادر سایتتون میشن و بازدید به عمل میارن که مثلا این تعداد دیروز 112 نفر بود!
خوب این طوری امکان خرید و کلیک هم هست ولی خوب در اصل این جا افتاده که کسی برای فروش محصولش ترافیک نمیخره
معمولا اگر کسی دوست داره که کاربری برای خرید به سایتش بیاد میره در ادووردز و غیره تبلیغ میده که چه بسا برای هر کاربری که به سایتش میاد باید چند صد تومان بده!
ولی ترافیک های فروش و این نوع سرویس ها و سرویسی که من ارایه میدم معمولا فقط همین برای بازدید و افزایش کیفیت سایت و قیمت و رنک اون و ... است(خاثیت هاش رو بالا گفتم)
البته باز هم بگم به زودی تعداد این افراد خیلی بیشتر میشه!!!!!!!!!!
بازدید هاتون هم از 30 هزار تا خیلی بیشتر تر میشه!!!!!!!
حالا سرویس ما نسبت به سرویس های دیگر فروش ترافیک این مزیت ها رو داره(کسانی که در این کار هستند میدانند)
دوم اینکه قیمت ما بسیار عالی هست و به هیچ وجه برای بازدید شما از پاپ آپ و غیره الستفده نمیکنیم!
و .....

در کل شما میتوانید هر روز بیش از 30 هزار بازدید داشته باشید و بعلاوه با این کار رنکینگ سایت خود رو در گوگل و الکسا افزایش دهید و چه بسا بر در آمد خود و قیمت دومین خود بی افزایید!(با این مبلغ ناچیز روزانه شما میتوانید در مدت زمانی کوتاه دارای یک وب سایت قوی و با ارزش شوید!)

کسانی که واقعا دنبال پول در آوردن از نت باشن میدونن این سرویس و این امکانات چقدر با ارزشه!
حالا هر سوالی نظری بود در خدمتم
در قدم اول این که من این سرویس رو برای تست هم که شده میخوام به مدت 7 روز ( 1 روز در میون )
قیمت و شماره حساب رو پی ام کنید .

اما مشکل بزرگی که داره اینجاست :
چون شما کل بازدید رو از یه صفحه خاص میفرستی احتمال بسیار زیاد ادسنز مشکل پیدا میکنه .
بهتره که حدود 10-15 تا دامین ثبت کنید . یه Rotator بزارید تا ترافیک بین دومین ها سورس پخش بشه .

ادیت : یه چیزی یادم رفت بپرسم ! :D
- غیر از پاپ آپ قانون خاص دیگه ای برای سایتها وجود داره ؟ مثلا من بخوام ترافیک رو خودم rotate کنم
- این 30000 تا میتونه در طی چند روز باشه ؟ مثلا 5 روز و هر روز 6000 تا ؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یه سوال , تو استت نوشته :

32 نفر 3547 مرتبه

یعنی 32 نفر 3500 بار بازدید داشتن از این سایت, درسته ؟
اینجوری پس 3500 نفر بازدید نداشتن , این 32 نفر 3500 بار بازدید کردن !
درسته ؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
بله !
معمولا اینجور ترافیک ها رو برای افزایش رنک الکسا استفاده میکنن .

بالا