چون شما کل بازدید رو از یه صفحه خاص میفرستی احتمال بسیار زیاد ادسنز مشکل پیدا میکنه .
بهتره که حدود 10-15 تا دامین ثبت کنید . یه Rotator بزارید تا ترافیک بین دومین ها سورس پخش بشه .
(اولا که گوگل در قانونش نگفته که شما نمیتونید فقط یک سورس برای ترافیم داشته باشید و فقط با ترافیک کاذب مشکل داره و اگر مثلا از یک صفحه که توضیح سایت شما و لینکتون در اون هست هر چقدر بازدید فرستاده بشه گوگل هیچیزی نمیتونه به شما بگه!)
خوب یک سری مشکلات ما داریم که چون روشمون اختصاصی هست نمیتونم بگم
فقط بدونید که برامون خیلی مشکلات به همراه داره چند تا دومین !
اما به زودی و تا مدتی که از بتا در بیاییم اون وقت یک دومین جدید و خیلی خوب راه میندازیم
فقط باید یک چند روزی ده تا مشتری داشته باشم و باهاشون کار کنم!
بعد وقتی گوگل اون دامین رو که سورس ترافیکتون هست بررسی میکنه کاملا به نظرش منطقی میاد که بله این سایت میتونه و ظریفیت این همه ارسال ترافیک رو داره و شک نمی کنه!(البته اگر از یک وبلاگ هم ترافیک بفرستم گوگل نمیتونه شک کنه و نمیتونه دلیلی بر نقض قانونی پیدا کنه)
در ضمن به زودی و با ارتقا سرویس تعداد یونیکیوم ویزیتور ها به بیش از هزاران تا در روز خواهد رسید!
فقط باید کمی حمایت بشم از طرف مشتری هام و تا مدتی ده تا مشتری دایم داشته باشم تا بتونم وب مستر های جدید به سیستمم اضافه کنم تا اون ها هم هر روز از سایت های شما بازدید کنند و این طوری تعداد یونیکیوم بالا بره!
- غیر از پاپ آپ قانون خاص دیگه ای برای سایتها وجود داره ؟ مثلا من بخوام ترافیک رو خودم rotate کنم
در ضمن وقتی پاپ آپ قبول نکنم مطمئنا با چیز های بد تر شدید تر بر خورد میکنم
اگر شما روتیت کنید بن میشید و دیگه نمیتونید از سرویسم استفاده کنید!
- این 30000 تا میتونه در طی چند روز باشه ؟ مثلا 5 روز و هر روز 6000 تا ؟
منظورت چیه که در چند روز؟
من دارم میگم 30 هزار تا رو هر روز شما دریافت میکنید
البته این 30 هزار تا موقتی هست و در آینده خیلی بیشتر میشه!(البته اگر ده تا مشتری تا مدتی با من کار کنن{که چه بسا بعدا پاداش این کارشون رو دریافت میکنن}
این طور که من دستگیرم شد فقط HIT می فرسته
یعنی یه ربات از یک سرور شروع می کند به Hit زدن ! یعنی Visitor نمی فرسته
شما مطمین هستی که الکسا و گوگل با Hit رنک را بالا می برند ؟ چون شما خودت می تونی اسکریپتشو رو سرور نصب کنی روزی یه میلیون Hit رو سایت بفرستی
شما اشتباه دستگیرت میشه عزیز
(تازه اگر کمی از وضعیت بازار اطلاع داشته باشید میبینید که حتی هیچ کس با ربات هم با این قیمت اینهمه بازدید نمیفرسته!!!)
اما باید بگم که من هیت نمی فرستم
من بازدید کننده واقعی میفرستم که یک انسان است و نه یک ربات که فعلا چون در حالت بتا هستیم و تعدادشون کمه شما میبینید که مثلا روزی میزنه 200 بازدید کننده و 30 هزار بازدید که این مسئله به زودی حل می شود و مشتری های اولیه که در حل این مسئله با مشتری بودنشون به من کمک میکنن در آینده پکیج های رایگان بسیار خارق العاده ای دریافت خواهند کرد!
در ضمن همه شرکت ها ی کوچیک خیلی باهوش تر از شما هستند و مسلما ربات ها رو خیلی خوب تشخیص میدن - چه برسه به
گوگل
اگر یادتان باشه زمانی که الگوریتم گوگل و السکا و غیره به بازدید هم وابسه شد اون وقت چینی ها اسکریپی دادن بیرون که با رباتی که روی رور نصب می شد هیت غیر منطقی و تابلد می آورد برای شما و گوگلی ها و الکسایی ها فهمیدن و با کسانی که این کارو کردند به شدت برخورد کردر و حتی دومین هاشون در بلک لیست رفت و هر کسی هم که الان هم از ربات استفاده کنه دیگه موتور های جست و جو اون رو دتکت میکنن و فایده ای برای شما نخواهد داشت!
ولی کار ما این است که واقعا بازدید کننده واقعی میفرستیم(گر چه فعلا تا مدت کوتاهی تعداد بازدید کننده بیشتر از 200 شاید نشه ولی به زودی شدیدا زیاد میشه این میزان) و گوگل و الکسا و غیره هیچ مشکلی با این کار ندارن و شما وقعا تاثیر این کارو در رنک و کیفیت سایت قیمت دومین و افزایش در آمدتون خواهید دید!!!!!!
خوب فعلا هر کس سرویس رو میخواهد با صورت پی ام درخواست بده و وقتی ده نفر تکمیل شد من جوابشون رو میدم و میگم باید چی کار کنن....
همان طور هم که گفتم به ده نفر اول که در سرویس بتا با من هستند
در آینده بازدید های میلیون رایگان بهشون خواهد داد!!!!!!