• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش ترافیک با قیمت عالی!

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
این طور که من دستگیرم شد فقط HIT می فرسته
یعنی یه ربات از یک سرور شروع می کند به Hit زدن ! یعنی Visitor نمی فرسته

شما مطمین هستی که الکسا و گوگل با Hit رنک را بالا می برند ؟ چون شما خودت می تونی اسکریپتشو رو سرور نصب کنی روزی یه میلیون Hit رو سایت بفرستی

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

اينترنت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
الکسا رو که نمي دونم ولي تا جايي که از گوگل خبر دارم نه رتبه کسي بالا مي ره و اگه اين مثلا سي هزار بازديد شما گيرم که ده روز هم فرستاده بشه بعد از ده روز بازديد شما بر مي گرده به حالت قبل
حالا اين چه تأثيري در سايت مي تونه داشته باشه
من که فکر مي کنم هيچ فايده اي نداره
رنکينگ که کاري به بازديد نداره بيشتر به back link ارتباط داره حتي ايندکس شدن هم تأثير چنداني نداره
من خودم سايت با رنک 8 سراغ دارم که 5 صفحه اش هم ايندکس نشده ولي 54000 بک لينک داره
به هر حال باز هم درست متوجه نشدم که اين چي هست و کارش چيه
در مورد اين هم توضيح بدهيد گوگل آدوردز من سايت ام فارسي هست زياد دنبال اين سيستم ها نبودم
با تشکر

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
چون شما کل بازدید رو از یه صفحه خاص میفرستی احتمال بسیار زیاد ادسنز مشکل پیدا میکنه .
بهتره که حدود 10-15 تا دامین ثبت کنید . یه Rotator بزارید تا ترافیک بین دومین ها سورس پخش بشه .
(اولا که گوگل در قانونش نگفته که شما نمیتونید فقط یک سورس برای ترافیم داشته باشید و فقط با ترافیک کاذب مشکل داره و اگر مثلا از یک صفحه که توضیح سایت شما و لینکتون در اون هست هر چقدر بازدید فرستاده بشه گوگل هیچیزی نمیتونه به شما بگه!)
خوب یک سری مشکلات ما داریم که چون روشمون اختصاصی هست نمیتونم بگم
فقط بدونید که برامون خیلی مشکلات به همراه داره چند تا دومین !
اما به زودی و تا مدتی که از بتا در بیاییم اون وقت یک دومین جدید و خیلی خوب راه میندازیم
فقط باید یک چند روزی ده تا مشتری داشته باشم و باهاشون کار کنم!
بعد وقتی گوگل اون دامین رو که سورس ترافیکتون هست بررسی میکنه کاملا به نظرش منطقی میاد که بله این سایت میتونه و ظریفیت این همه ارسال ترافیک رو داره و شک نمی کنه!(البته اگر از یک وبلاگ هم ترافیک بفرستم گوگل نمیتونه شک کنه و نمیتونه دلیلی بر نقض قانونی پیدا کنه)

در ضمن به زودی و با ارتقا سرویس تعداد یونیکیوم ویزیتور ها به بیش از هزاران تا در روز خواهد رسید!
فقط باید کمی حمایت بشم از طرف مشتری هام و تا مدتی ده تا مشتری دایم داشته باشم تا بتونم وب مستر های جدید به سیستمم اضافه کنم تا اون ها هم هر روز از سایت های شما بازدید کنند و این طوری تعداد یونیکیوم بالا بره!

- غیر از پاپ آپ قانون خاص دیگه ای برای سایتها وجود داره ؟ مثلا من بخوام ترافیک رو خودم rotate کنم
در ضمن وقتی پاپ آپ قبول نکنم مطمئنا با چیز های بد تر شدید تر بر خورد میکنم
اگر شما روتیت کنید بن میشید و دیگه نمیتونید از سرویسم استفاده کنید!

- این 30000 تا میتونه در طی چند روز باشه ؟ مثلا 5 روز و هر روز 6000 تا ؟
منظورت چیه که در چند روز؟
من دارم میگم 30 هزار تا رو هر روز شما دریافت میکنید
البته این 30 هزار تا موقتی هست و در آینده خیلی بیشتر میشه!(البته اگر ده تا مشتری تا مدتی با من کار کنن{که چه بسا بعدا پاداش این کارشون رو دریافت میکنن}

این طور که من دستگیرم شد فقط HIT می فرسته
یعنی یه ربات از یک سرور شروع می کند به Hit زدن ! یعنی Visitor نمی فرسته

شما مطمین هستی که الکسا و گوگل با Hit رنک را بالا می برند ؟ چون شما خودت می تونی اسکریپتشو رو سرور نصب کنی روزی یه میلیون Hit رو سایت بفرستی

شما اشتباه دستگیرت میشه عزیز
(تازه اگر کمی از وضعیت بازار اطلاع داشته باشید میبینید که حتی هیچ کس با ربات هم با این قیمت اینهمه بازدید نمیفرسته!!!)
اما باید بگم که من هیت نمی فرستم
من بازدید کننده واقعی میفرستم که یک انسان است و نه یک ربات که فعلا چون در حالت بتا هستیم و تعدادشون کمه شما میبینید که مثلا روزی میزنه 200 بازدید کننده و 30 هزار بازدید که این مسئله به زودی حل می شود و مشتری های اولیه که در حل این مسئله با مشتری بودنشون به من کمک میکنن در آینده پکیج های رایگان بسیار خارق العاده ای دریافت خواهند کرد!
در ضمن همه شرکت ها ی کوچیک خیلی باهوش تر از شما هستند و مسلما ربات ها رو خیلی خوب تشخیص میدن - چه برسه به گوگل

اگر یادتان باشه زمانی که الگوریتم گوگل و السکا و غیره به بازدید هم وابسه شد اون وقت چینی ها اسکریپی دادن بیرون که با رباتی که روی رور نصب می شد هیت غیر منطقی و تابلد می آورد برای شما و گوگلی ها و الکسایی ها فهمیدن و با کسانی که این کارو کردند به شدت برخورد کردر و حتی دومین هاشون در بلک لیست رفت و هر کسی هم که الان هم از ربات استفاده کنه دیگه موتور های جست و جو اون رو دتکت میکنن و فایده ای برای شما نخواهد داشت!
ولی کار ما این است که واقعا بازدید کننده واقعی میفرستیم(گر چه فعلا تا مدت کوتاهی تعداد بازدید کننده بیشتر از 200 شاید نشه ولی به زودی شدیدا زیاد میشه این میزان) و گوگل و الکسا و غیره هیچ مشکلی با این کار ندارن و شما وقعا تاثیر این کارو در رنک و کیفیت سایت قیمت دومین و افزایش در آمدتون خواهید دید!!!!!!

خوب فعلا هر کس سرویس رو میخواهد با صورت پی ام درخواست بده و وقتی ده نفر تکمیل شد من جوابشون رو میدم و میگم باید چی کار کنن....
همان طور هم که گفتم به ده نفر اول که در سرویس بتا با من هستند در آینده بازدید های میلیون رایگان بهشون خواهد داد!!!!!!

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
(اولا که گوگل در قانونش نگفته که شما نمیتونید فقط یک سورس برای ترافیم داشته باشید و فقط با ترافیک کاذب مشکل داره و اگر مثلا از یک صفحه که توضیح سایت شما و لینکتون در اون هست هر چقدر بازدید فرستاده بشه گوگل هیچیزی نمیتونه به شما بگه!)
خوب یک سری مشکلات ما داریم که چون روشمون اختصاصی هست نمیتونم بگم
فقط بدونید که برامون خیلی مشکلات به همراه داره چند تا دومین !
اما به زودی و تا مدتی که از بتا در بیاییم اون وقت یک دومین جدید و خیلی خوب راه میندازیم
فقط باید یک چند روزی ده تا مشتری داشته باشم و باهاشون کار کنم!
بعد وقتی گوگل اون دامین رو که سورس ترافیکتون هست بررسی میکنه کاملا به نظرش منطقی میاد که بله این سایت میتونه و ظریفیت این همه ارسال ترافیک رو داره و شک نمی کنه!(البته اگر از یک وبلاگ هم ترافیک بفرستم گوگل نمیتونه شک کنه و نمیتونه دلیلی بر نقض قانونی پیدا کنه)

در ضمن به زودی و با ارتقا سرویس تعداد یونیکیوم ویزیتور ها به بیش از هزاران تا در روز خواهد رسید!
فقط باید کمی حمایت بشم از طرف مشتری هام و تا مدتی ده تا مشتری دایم داشته باشم تا بتونم وب مستر های جدید به سیستمم اضافه کنم تا اون ها هم هر روز از سایت های شما بازدید کنند و این طوری تعداد یونیکیوم بالا بره!

البته این 30 هزار تا موقتی هست و در آینده خیلی بیشتر میشه!(البته اگر ده تا مشتری تا مدتی با من کار کنن{که چه بسا بعدا پاداش این کارشون رو دریافت میکنن}

شما اشتباه دستگیرت میشه عزیز
(تازه اگر کمی از وضعیت بازار اطلاع داشته باشید میبینید که حتی هیچ کس با ربات هم با این قیمت اینهمه بازدید نمیفرسته!!!)
اما باید بگم که من هیت نمی فرستم
من بازدید کننده واقعی میفرستم که یک انسان است و نه یک ربات که فعلا چون در حالت بتا هستیم و تعدادشون کمه شما میبینید که مثلا روزی میزنه 200 بازدید کننده و 30 هزار بازدید که این مسئله به زودی حل می شود و مشتری های اولیه که در حل این مسئله با مشتری بودنشون به من کمک میکنن در آینده پکیج های رایگان بسیار خارق العاده ای دریافت خواهند کرد!
در ضمن همه شرکت ها ی کوچیک خیلی باهوش تر از شما هستند و مسلما ربات ها رو خیلی خوب تشخیص میدن - چه برسه به گوگل

اگر یادتان باشه زمانی که الگوریتم گوگل و السکا و غیره به بازدید هم وابسه شد اون وقت چینی ها اسکریپی دادن بیرون که با رباتی که روی رور نصب می شد هیت غیر منطقی و تابلد می آورد برای شما و گوگلی ها و الکسایی ها فهمیدن و با کسانی که این کارو کردند به شدت برخورد کردر و حتی دومین هاشون در بلک لیست رفت و هر کسی هم که الان هم از ربات استفاده کنه دیگه موتور های جست و جو اون رو دتکت میکنن و فایده ای برای شما نخواهد داشت!
ولی کار ما این است که واقعا بازدید کننده واقعی میفرستیم(گر چه فعلا تا مدت کوتاهی تعداد بازدید کننده بیشتر از 200 شاید نشه ولی به زودی شدیدا زیاد میشه این میزان) و گوگل و الکسا و غیره هیچ مشکلی با این کار ندارن و شما وقعا تاثیر این کارو در رنک و کیفیت سایت قیمت دومین و افزایش در آمدتون خواهید دید!!!!!!

خوب فعلا هر کس سرویس رو میخواهد با صورت پی ام درخواست بده و وقتی ده نفر تکمیل شد من جوابشون رو میدم و میگم باید چی کار کنن....
همان طور هم که گفتم به ده نفر اول که در سرویس بتا با من هستند در آینده بازدید های میلیون رایگان بهشون خواهد داد!!!!!!

میتونم هزینشو بدم وقتشو بعداً تعیین کنم مثلاً 1 هفته دیگه

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
اینترنت جان شما تا اونجایی که خبر دارید فکر کن منبع خبرتون قدیمی باشه
نه تنها گوگل بلکه اکثرا دارن به بازدید ها نگاه میکنن
به طور مثال الان سایتbox.net یک صفحه داخلی داره که فقط ماربران عضو میتونن برن توش و موتور ها بهش دسترسی ندارن و در ضمن جاوااسکریپ هست و هیچ بویی از سئو نبرده و بک لینکی هم نداره
اما چون جایی هست که کاربران هر روز میرن توش برای آپلود و بازدیدش زیاده رنکش 5 هست!
البته خیلی ها صفحات غیر قابل دسترس از موتور ها دارن و آنالیزتیک دارن و با بازدیدشون رنکشون میره بالا
ولی تو اونجایی که من یادمه باکس آنالیزتیک نداشت(پس ببین چقدر این موتور ها هوشمند هستند!)
در ضمن کمی درباره خواص ترافیک گفتم و الان هر کس که حر فه ای کار میکنه میدونه ترافیک سیف چقدر ارزش داره!!!!
اون هم با این قیمت عجیب قریب!
حالا خیلی ها هم که ترافیک سیف هم ندارن رنک سایتاشون ور بالا میبرن و یا اون رو به قیمت خوبی میفروشن و یا اینکه بعد دیگه رو سایتشون کار میکنن و از گوگل آدسنز در آمد خوبی پیدا میکنند!!!!و.....
فکر میکنم نیازی به گفتن خواص ترافیک بالای سایت نباشه
چون اینجا همه خوب میدونن

در ضمن خوب هر کس که قصد داره واقعا میخواهد رو سایت و رنکش کار کنه و خیلی سایتش برای ارزش داره نمیاد فقط ده روز خرید کنه!(چه بسا همون ده روز هم از دید گوگل و الکسا پنهان نمیمونه! - چون بازدید ماهیانه تان اضافه میشه حتی اگر ماهی چند روز هم خرید کنید!)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یه سوال , تو استت نوشته :

32 نفر 3547 مرتبه

یعنی 32 نفر 3500 بار بازدید داشتن از این سایت, درسته ؟
اینجوری پس 3500 نفر بازدید نداشتن , این 32 نفر 3500 بار بازدید کردن !
درسته ؟
جواب سوال من موندا
hanghead.gif

چون من خودم دارم رو یه سایت کار میکنم , وقتی تموم بشه , به همچین چیزی شدیدا نیاز دارم ,
فکر میکنم از 100 تا بازدید هم 40-30 تاش بمونه و همیشگی بشه !:D
ولی من رنکینگ گوگل و الکسا نمیخوام , خود گوگل ایندکس میکنه سایتم رو ! میخوام بازدیدکننده باشه !

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
میتونم هزینشو بدم وقتشو بعداً تعیین کنم مثلاً 1 هفته دیگه
وقتی ده نفر اعلام کردن بعد کارو شروع میکنم!
بعد هم هر کدوم هر چقدر پرداخت کردن به ازای هر 1500 تومن یک روز ترافیک میگیرن که ترافیک هر روز هم 30 هزارتا هست!
در ضمن این امکان نداره که مثلا بگید من فلان روز میخواهم و یکی دیگه بگه من هم فلان روز میخواهم
هر روز 10 تا ظرفیت هست و هر کس وجه هو ریخت ما میگیم که مثلا امروز رزرو هست و اگر یک روز یکی از اون ده تا منصرف شد ما میگیم که مثلا یک دونه جای خالی باز شد و هر کس سریع تر اعلام کرد اون روز متعلق به اون میشه!
در ضمن حد اقل سفارش هم 4500 تومان هست !
اگر منصرف شد باید یک روز قبل از تاریخ انقضا پکیجش که سه روز هست بگه! تا ما اعلام کنیم و یکی دیگه اون مکان رو بگیره!

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
!!!!!!

من هم همین سوال رو داشتم. یعنی میشه مثلا 30000 بازدید از شما خرید و شما این 30000 تا رو در 7 روز مثلا بفرستید؟ مثلا 4000 تا در روز؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
چجوری اینکارو میکنی تو
mindblowing.gif

من میتونم invisble ها رو هم ببینم , ولی تورو افلاین نمایش میده
chock.gif
در حالی که انلاین هستی !
نمیفهمم
computer1.gif

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
در این مورد توضیحات بیشتری بدین . دقیقا قوانینتون رو بگین که ما تکلیفمون رو بدونیم :D

منظورم واضحه .
شما به جای این که 1 روز 30000 هیت بفرستی . در 5 روز و هرروز 6000 هیت بفرست . ( 5*6000 )

در مورد اون سورس ثابت یک قانون نانوشته گوگله ! ( :D ) که البته با یه اسکریپت کوچولو قابل حله .

به هر حال من در صورتی که امکان اینو داشته باشم که خودم ترافیک رو مدیریت کنم میخوام . اگر امکانش نیست که در حال حاضر استفاده خاصی ندارم .

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
ولی من رنکینگ گوگل و الکسا نمیخوام , خود گوگل ایندکس میکنه سایتم رو ! میخوام بازدیدکننده باشه !
شما حالت خوبه؟
چرا رنک نمیخواهی؟
به جای اینکه دنبال 50 تا کاربر باشی وقتی رنکت بره بالا روزی 500 تا کاربر جدید میاد تو سایتت!!!!
خود گوگل ایندکس میکنه سایتمو چیه
مگه رنک برای ایندکسه؟
رنک رو بالا میبرن تا ویزیت سایتشون بالا بره از طریق گوگل!
در ضمن فکر کنم تا اون وقت که سایتت راه بیافته یونیکیوم بازدید ما دیگه 100 نباشه و چند هزار تا بشه!
ولی خوب باز هم شما علاوه بر این باید رنک خوب داشته باشید تا از گوگل بازدید بگیرید!
این بازدید کننده هایی که از گوگل میان واقعا دایمی میشن!(اگر سایتت خوب باشه)

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
شما حالت خوبه؟
چرا رنک نمیخواهی؟
به جای اینکه دنبال 50 تا کاربر باشی وقتی رنکت بره بالا روزی 500 تا کاربر جدید میاد تو سایتت!!!!
خود گوگل ایندکس میکنه سایتمو چیه
مگه رنک برای ایندکسه؟
رنک رو بالا میبرن تا ویزیت سایتشون بالا بره از طریق گوگل!
در ضمن فکر کنم تا اون وقت که سایتت راه بیافته یونیکیوم بازدید ما دیگه 100 نباشه و چند هزار تا بشه!
ولی خوب باز هم شما علاوه بر این باید رنک خوب داشته باشید تا از گوگل بازدید بگیرید!
این بازدید کننده هایی که از گوگل میان واقعا دایمی میشن!(اگر سایتت خوب باشه)
همین دیگه :D اخه تو که نمیدونی سایت من چی هست :D
من احتیاجی ندارم برا گوگل زحمت بکشم , گوگل خودش من چه بخوام چه نخوام اینکارو برام انجام میده !
در ضمن من بازدید کنندم زیاد بشه , بازدیدهای بعدیم خیلی خیلی بیشتر میشه !!
اون 100 نفر رو هم مثال زدم , چندهزار باشه چه بهتر :D
من هدفم رنک و ایندکس شدن نیست , مطمئنم گوگل خودش اینکارو میکنه برام !
هدفم جذب بازدید کننده هست , به خاطر اون من ترافیک واقعی میخوام , نه اینطوری که 30 نفر 1000 بار بازدید کنن !
اگه کاربر واقعی باشه به سایتم که اومد خودش به صفحات دیگه جذب میشه و خودش میگرده تو سایت !

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من هم همین سوال رو داشتم. یعنی میشه مثلا 30000 بازدید از شما خرید و شما این 30000 تا رو در 7 روز مثلا بفرستید؟ مثلا 4000 تا در روز؟
نه!
این جوری باشه با توجه به وب مستر های ذاقارت ایرانی و وضعیت فجیع وب در کشور و وقتی که من پکیجم 300 هزار بازدید روزانه با هزار بازدید روزانه شد با همین قیمت اون وقت به من میگن من 1000 تومن میدم شما تا 100 سال به من روزی 300 تا بازدید کننده بده!
بابا اینهمه آدسنز کار حرفه ای هست اینجا با کلی در آمد
1500 تومن پول یک دونه نوشابه هم نمیشه!

چجوری اینکارو میکنی تو
من میتونم invisble ها رو هم ببینم , ولی تورو افلاین نمایش میده در حالی که انلاین هستی !
نمیفهمم
اولا که پرشین تولز اشکال زیاد داره
من هم که اپرا دارم
دیگه از این بد تر هم پیش بیاد نباید تعجب کنی!
در این مورد توضیحات بیشتری بدین . دقیقا قوانینتون رو بگین که ما تکلیفمون رو بدونیم

چه تکلیفی
بابا خلاف نکردن اینقدر سخته؟
سایتتون معمولی باشه
یک سایت آدمی زاد
توش کد های مخرب و روتیت و پاپ آپ و غیره نزارید
مثلا سایت شما اینه:
tinypic.us
بزار همین طور که هست عین آدمی زاد باشه تا من ترافیک بفرستم
دیگه نیا توش خرابکاری کن
بزار سایتت همینطور استاندارد باشه وقتی که ترافیک میاد
هیچ گونه کدی نزارید
اگر کدی در نظر دارید اول به من بگیر ببینم مشکل ساز هست یا نه
مثلا گفتی روتیت گفتم نه
پاپ آپ هم نزارید (من نمیدونم با اینکه همه مرور گر ها پاپ آپ رو بلوکه میکنن چه مرضی هست همه پاپ آپ میزارن - چه سودی میبرن؟)
در ضمن محسن جان هر کدی خواستید بزارید اولش بهم بگید ببینم مشکل داره یا نه!
OK?
به هر حال من در صورتی که امکان اینو داشته باشم که خودم ترافیک رو مدیریت کنم میخوام . اگر امکانش نیست که در حال حاضر استفاده خاصی ندارم
متاستفانه نمیتونم این کارو بکنم
سورس ترافیک رو ما تعیین میکنیم و در ضمن از اونجا کاربرانمون رو کنترل میکنیم که مثل امروز بازدید کردن یا نه
اینجوری کسی نمیتونه دور بزنه منو
بنا براین همه زیر مجموعه من باید هر روز از سایت های شما دیدن کنن!

البته وقتی سیستم آپرید بشه سعی میکنم چند تا دومین اضافه کنم(با اینکه خیلی سخته!)
ولی خوب باید اول فعلا دوران بتا رو طی نیم و به ده نفر نیاز دارم!

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
هدفم جذب بازدید کننده هست , به خاطر اون من ترافیک واقعی میخوام , نه اینطوری که 30 نفر 1000 بار بازدید کنن ! کاربر واقعی باشه به سایتم که اومد به صفحات دیگه خودش جذب میشه !
شما هنوز وارد کار نشدید
بعد میفهمید که فقط خودتون سایتتون رو دوست داشتید
اگه سایتتون اینقدر محبوب هست اگر یک نفر هم توش بیاد همین طور دست به دست می چرخه و معروف میشه
ولی اینطور نیست
شما از ما ترافیک خوبی میگرید
به احتمال زیاد روزی سه چهار دلار هم از آدسنز در آمد خواهید داشت از ویزیتور های ما!!!!(این رو تضمین میکنیم و هر کس در آمد آدسنزش از طریق ترافیک ما زیر سه دلار بود مبتونه دیگه خرید نکنه!
رنکتون هم زیا د خواهد شد و از گوگل هم ترافیک میگیرید
بعد هم دومینتان همینطور قیمتش زیاد میشه و درآمد آسدسنزتون هم بیشتر میشه!
و ....

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من آخرین سوالم را بپرسم و با اجازه شما برم

می خواستم بدونم ویزیتور های شما چه جور آدم هایی هستند ( زن و بچه دارند :دی ) منظورم این هست که چه کسانی هستند که وارد سایت من می شوند
یعنی هدفشان از آمدن به سایت من چی هست
یعنی چرا می خواهند وارد سایت من شوند

احیانا شما از اون شرکت ها ندارید که در ازای بازدید یک سایت به کاربرانش پول می دهد ؟

کلا یک توضیح مختصر در مورد اینکه این ویزیوتر ها از کجا می آیند داخل سایت به ما بدهید

Masih1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه!
این جوری باشه با توجه به وب مستر های ذاقارت ایرانی و وضعیت فجیع وب در کشور و وقتی که من پکیجم 300 هزار بازدید روزانه با هزار بازدید روزانه شد با همین قیمت اون وقت به من میگن من 1000 تومن میدم شما تا 100 سال به من روزی 300 تا بازدید کننده بده!
بابا اینهمه آدسنز کار حرفه ای هست اینجا با کلی در آمد
1500 تومن پول یک دونه نوشابه هم نمیشه!

ایول! شما چقدر گرونه نوشابه هات!! ما هنوز از این پپسی 100 تومنی ها میخوریم! :D
خوب دلیل درخواست من اینه که سایت من فعلا در مرحله آزمایشی به سر میبره و رسمی نشده ولی با این حال میخوام از این سیستم استفاده کنم. به نظر من اگر این محدودیت یک روزش رو حداقل 3 روز کنید خیلی بهتره و من خودم از مشتریها خواهم بود! (یه خورده با مشتری راه بیا!)

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
اوکی .
فعلا ریش و قیچی دست شماست ! :D
برای تست هم که شده ارزش داره .
من رو جزئ 10 نفر مورد نیاز حساب کنید .

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
تاثيرداشتن تو گوگل مطمئنا داره وهمچنين زود ايندكس شدن راحت هرباز بگذاري يه صفحه دريك روز اون صفحه ايندكس شده :
تو الكسا هم بي تاثير نيست
اما يكم ناجوره 22000باز بازديد اما 100نفر يكم ناجوره
دركل اما خوبه
منم پيغام دادم براي تست هم براي دوروز مي خوام شماره حسابتوجواب پيغام بديد

†$H@ki®@†

Registered User
لایک‌ها
4
من آخرین سوالم را بپرسم و با اجازه شما برم

می خواستم بدونم ویزیتور های شما چه جور آدم هایی هستند ( زن و بچه دارند :دی ) منظورم این هست که چه کسانی هستند که وارد سایت من می شوند
یعنی هدفشان از آمدن به سایت من چی هست
یعنی چرا می خواهند وارد سایت من شوند

احیانا شما از اون شرکت ها ندارید که در ازای بازدید یک سایت به کاربرانش پول می دهد ؟

کلا یک توضیح مختصر در مورد اینکه این ویزیوتر ها از کجا می آیند داخل سایت به ما بدهید
ما به کاربرانمون جهت بازدید سایت های شما پول نمیدیم
بلکه به ازای هر بازدیدی که میکنن ما هم یک بازدید میفرستیم رو سایتشون با متود های ویژه و اونها تا اونجایی که روزانه وقت داشته باشن از سایت های شما بازدید میکنن
فعلا هم تعدادشون 200 تا و اینا هست و بعد ها بسیار بیشتر میشه(وقتی از بتا در اومد)
بنابر این بازدید کننده واقعی میاد تو سایتت!
که صد البته کلیک روی گوگل آدز هم خواهید داشت و روزی سه دلار رو ما تضمین میکنیم!
میتونید چنل بسازید و رو اون چنل که که میدونید بازدید کننده سایت کلیک نمیکند ما به کاربرانمون به صورت رندوم میگیم که مثلا امروز رو فلان جا کلیک کن یک بار!
یعنی شما 1500 تومن رو که میدی ما تضمینی به شما روزی 3 دلار رو خواهیم داد(اگر کیورد های خوب انتخاب کرده باشید!{نه گالری عکس و لینستان!})
ملطفت شدی؟
خدا حافظ!
ایول! شما چقدر گرونه نوشابه هات!! ما هنوز از این پپسی 100 تومنی ها میخوریم!
خوب دلیل درخواست من اینه که سایت من فعلا در مرحله آزمایشی به سر میبره و رسمی نشده ولی با این حال میخوام از این سیستم استفاده کنم. به نظر من اگر این محدودیت یک روزش رو حداقل 3 روز کنید خیلی بهتره و من خودم از مشتریها خواهم بود! (یه خورده با مشتری راه بیا!)
شرمنده اخلاق ورزشکاریت!
ما هم هزینه داریم ها
بازدید های شما از زیر بوته در نمیان که
خوب من نمیتونم از جیب خودم برای خریدن نوشابه های دیگران پول بدم که
پس لطفا به همچین سرویس بی نظیری چونه نزنید!
در ضمن شاید تو همین سرویس بتا هم یونیکیوم های بیشتری بدم!
معلوم نیست
فعلا ده نفر پیدا بشن بعد کارو شروع میکنیم

اوکی .
فعلا ریش و قیچی دست شماست !
برای تست هم که شده ارزش داره .
من رو جزئ 10 نفر مورد نیاز حساب کنید .

پی امتو گرفتم
روی سایت های پروکسی و حتی دومین های پارک شده هم بازدید میفرستیم!هیچ مشکلی نداره!فقط هر کدی چیزی که مشکوک به نظرت میرسه قبل از گزاشتن بگید
چون وقتی بن بشید دیگه ...
فقط صبر کن وقتی ده نفر تکمیل شد بعد شماره حساب میدم و شما وریز میکنید و کارو شروع میکنم!
(در ضمن دیگه هر کس خواست میتونه فقط 1500 تومن بده و یک روز تست کنه - یعنی دیگه محدودیت 4500 تومن هم برداشتم - فقط باید هر کس که میخواهد قبل از ساعت نه شب اعلام کنه و بگه مشخصات پر داخت رو و اگه نصفه شب اعلام کنید دیگه من نمیتونم تو اون روز بازدید بهتون بدم!)

خوب دوستانی که می خواهند پی ام دادن و باز هم باید چند نفر بدن!
هر وقت ده تا کامل شد خودم جواب پی ام هاشون رو میدم

بالا