چند نکته :
1-آقا دو وباگ که سرویس شما رو گرفته بودند رو چک کردم :
http://dailylinks2007.blogspot.com/
و
http://recive-traffic-tesat.blogspot.com/
متاسفانه هر دو وبلاگ پشه بندشونو انداخته بودند و اصلا وجود خارجی نداشتند و اینکه ما رو سر کار گذاشته بودی.
2- وقتی بازدید کننده بطور سرطانی بالا بره و بعد همینکه سرویس قطع بشه تبش پایین بیفته چه فایده ای داره . یعنی اگه بازدید کننده روزی 30000 باشه و یکماه ادامه داشته باشه و بعد یکماه قطع بشه حاضرم شرط ببندم که بازدید کننده بلافاصله می رسه در حد زیر 1000 یا حتی کمتر . اگه مثالی برای این کار خواسته باشین می تونم بگم.
3- جایی داشتم در مورد اسپمینگ مطلبی می خوندم نوشته بود به ازاء هر 10000 هرزنامه فقط و فقط 100 عدد از بازدید کنندگان احتمالا بیش از یکبار سایت یا تبلیغ شما را برای بار دوم بازدید می کنند. یعنی بازده 1% در صد . حداقل
می تونم توصیه کنم روش ایمیل مارکتیگ واقعا بازده ندارد. حداقل خودم برای سایت
www.bishtar.ir از این روش استفاده کردم و در ازای 300000 ایمیل فقط 11 عدد آگهی در سایت ثبت شد دو هفته وقتم صرف کنترل سایت پرشین استت برای ورودی های سایت شد. هزینه این ایمیل مارکتینگ به شرط ورود 100% در میل باکس برایم 50000 تومن آب خورد بدون نتیجه مفید.
4- شاه کلید
و روشی برای دوستان برنامه نویس ( هر زبانی که که دوست دارید) که اتو سورفی بنویسند تا گوگل که سهلست هیچ دیارالبشری نتواند بفهمد که برای بازدید واقعا از نرم افزار استفاده شده یا از آدم گوشت و پوستی:
روش کار بسیار ساده است (چون خودم دلفی کارم به دلفی شرح می دهم)
1- یک فرم می سازیم
2- یک وب بروزر به فرم اضافه می کنیم
3- دو عدد لیست باکس می سازیم (یکی برای پروکسی و یکی برای آدرس های سایت مشتری ها)
4- یک دکمه اضافه می کنیم (دکمه بروزر)
5- یک ادیت بکس اضافه می کنیم.
مهمترین بخش کار اینست که از اینترنت پروکسی های آزاد رو پیدا کنیم و بعد در لیست باکس پروکسی قرار دهیم.
لیست آدرس سایتهای مشتری ها رو در لیست باکس دوم قرار می دهیم.
خوب ابتدا پروکسی وب بروزر رو اولین پروکسی داخل لیست باکس پروکسی قرار می دهیم و بعد تایع اجرای دکمه
با این پروکسی ست شده همه سایتهای مشتری ها رو یکبار به ترتیب باز می کنیم (تنظیمات رو بر بروزر بدن نمایش عکس بزارین)
وقتی تمام سایتها رو با پروکسی اول بازدید کردیم می ریم سر وقت پروکسی دوم و سوم و ....
حالا اگه بچه زرنگ باشی می تونی هر روز حدود 600-700 پروکسی آزاد (حتی قربونش برم با پروتکل ssl) جدید گیر بیاری و به خودت و گوگل و الگزا حال اسپرسو بدی و به مشتری های از همه جا بیخبر بگی آقا ما از آمریکا و اروپا و روسیه و ... خلاصه کل دنیا برات بازدید کننده می فرستیم . چقدر خوبه که این پروکس های آزاد تو خیلی از کشورا وجود دارند (ببخشید بازدید کننده های ما اینترنشنالن ) و اینکه پروسه فوق رو 50 بار در روز تکرار کنی و 50*600 =30000 بازدید با 600 بازدید کننده یونیک (ببخشید پروکسی یونیک).
خلاصه داستان بازدید کننده روزی 30000 تا الگوریتم آبکی بالا بود البته داشتن ADSL برای اجرای این عمر خیر از نان شب و ذوغ بناب واجب تره .
اگه دوستانی مایلند که اصل برنامه با سورس دلفی رو واسشون بفرستم یا حتی بزارم تو فروم . یه زحمت کوچیک بکشند تا از مدیر کل فروم پرشین تولز باهم در خوست کنیم و بخش تبلیغات در بازارچه رو فول اپن بزارن و با این عمل خدا ، بنده پسندانه شون حال کامل استمراری رو به همه کاسبکارهای انترنتی بدن.
یا حق
)