• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی گوشی لنوو A390t - دو سیم کارت-4 اینچ-دو هسته ای به قیمت استثنایی 350 هزار تومان

YARAY

Registered User
لایک‌ها
164
سلام موجود هست?امکانش هست مشکل وای فای رو حل کنید بعد بفرستید? قیمت آخر لطفا

Sent from Kindle fire using Tapatalk2

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
سلام داداش قیمت تخر رو پخ کنید لطفا و چه رنگهایی داره؟ گارانتی؟ راستی این گوشیها تعمییر میشه اینجا؟

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام داداش قیمت تخر رو پخ کنید لطفا و چه رنگهایی داره؟ گارانتی؟ راستی این گوشیها تعمییر میشه اینجا؟

Sent from my HTC One using Tapatalk 2
سلام
قىمت و ...پخ شد

Sent from my U9200 using Tapatalk

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
تعدادی فروخته شد امروز فقط دو عدد باقی مانده
دوستانی که قصد خرید دارند پ خ بدن

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
سلام‏، فکر کنم رایتل جواب نمیدن. یعنی کلا 3G فقط یکی از اپراتورهای چینی رو ساپورت میکنن، درسته؟
سلام رایتل ندارم تست کنم عزیز
ولی اینی که شما میگید رو شخصا برای بار اول هست که میشنوم
من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره و در مشخصات درج کنند و به کشورهای مختلف صادر کنند

Last edited:

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره و در مشخصات درج کنند و به کشورهای مختلف صادر کنند

امیدوارم این حرف من اشتباه باشه. هر چند که تقریبا مطمئنم درسته و میتونید صحتش رو از دوستان همین فوروم که توی کار وارد کردن گوشی از چین هستند بپرسید. اون لوگوی CHINA MOBILE که پشت گوشی با نام کاربریتون هست نشون میده که این گوشی برای اون اپراتور تولید شده و همون t آخر A390t هم نشون میده که ورژن 3G این گوشی TD-CDMA هست و نه WCDMA که از اون فرکانس 3G فقط همون اپراتور چینی استفاده میکنه در دنیا.
به هر حال اگر این موضوع درست باشه، در بهترین حالت شما گوشی رو بدون داشتن اطلاعات درست به مشتری دادید.

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
ولی اینی که شما میگید رو شخصا برای بار اول هست که میشنوم من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره
یه جایی شنیده بودم باید 3g روی باند 2100 ساپورت کنه گوشیتون
چون رایتل رو همین باند کار میکنه
تو مشخصات گوشی هست

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
به هر حال اگر این موضوع درست باشه، در بهترین حالت شما گوشی رو بدون داشتن اطلاعات درست به مشتری دادید.

والا بنده همونطور که گفتم رایتل ندارم - برام مهم هم نیست که خودم تست کنم یا نه - چون لینک میزارم خود مشتری چک کنه حتی خودم هم همیشه به مشتری تاکید میکنم نشخصات رو در نت سرچ بشه--
همینطوریش شما به بنده میگید دروغ میگی (تو جمله بالاتون) چه برسه بخوام چیزی که تست نکردم رو بهتون جواب بدم
یک کار هم میتونید بکنید اینکه از دوستانی که خرید کردند پ خ بدید بهشون بپرسید

Last edited:

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
استاد، توی پست اول که مشخصات گوشی رو گذاشتید هم ذکر شده:
3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz
که میشه همونی که من گفتم. اطلاع رسانی کنید به مشتریان که مدیون نباشید. با تشکر

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
استاد، توی پست اول که مشخصات گوشی رو گذاشتید هم ذکر شده:
3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz
که میشه همونی که من گفتم. اطلاع رسانی کنید به مشتریان که مدیون نباشید. با تشکر

مشخصات کامل این هست دوست من در تاپیک هم قرار داده شده صفحه اول:
http://www.ebay.com/itm/4-Lenovo-A3...0-Smartphone-WCDMA-Mobile-Phone-/350834601895

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
والا بنده همونطور که گفتم رایتل ندارم - برام مهم هم نیست که خودم تست کنم یا نه - چون لینک میزارم خود مشتری چک کنه حتی خودم هم همیشه به مشتری تاکید میکنم نشخصات رو در نت سرچ بشه--
همینطوریش شما به بنده میگید دروغ میگی (تو جمله بالاتون) چه برسه بخوام چیزی که تست نکردم رو بهتون جواب بدم
یک کار هم میتونید بکنید اینکه از دوستانی که خرید کردند پ خ بدید بهشون بپرسید
لطفا بحث ادامه پیدا نکنه چون مدیزان محترم ممکنه هم بنده هم شما رو بن کنند سوالی داشتید میتونید پ خ بدید
دوست عزیز، بنده شما رو به چیزی متهم نکردم و از متنی که نوشتم مشخصه. ضمنا تفاوتی که اینجا با یک فروشگاه اینترنتی داره در اینه که اینجا یک تالار گفتگو به حساب میاد و فکر نکنم صحبت کردن از نوع مودبانه در اینجا جرم حساب بشه که مدیران بخوان بن کنن به این دلیل. به هر حال بنده قصدم کمک به شما و مشتریان محترمتان بود و البته خودم قصد داشتم یکی بخرم که با این تفاسیر به کارم نمیاید.
با تشکر

بالا