سلام پ خ شدسلام موجود هست?امکانش هست مشکل وای فای رو حل کنید بعد بفرستید? قیمت آخر لطفا
Sent from Kindle fire using Tapatalk2
سلامسلام داداش قیمت تخر رو پخ کنید لطفا و چه رنگهایی داره؟ گارانتی؟ راستی این گوشیها تعمییر میشه اینجا؟
Sent from my HTC One using Tapatalk 2
سلام رایتل ندارم تست کنم عزیزسلام، فکر کنم رایتل جواب نمیدن. یعنی کلا 3G فقط یکی از اپراتورهای چینی رو ساپورت میکنن، درسته؟
سلام رایتل ندارم تست کنم عزیز
ولی اینی که شما میگید رو شخصا برای بار اول هست که میشنوم
من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره و در مشخصات درج کنند و به کشورهای مختلف صادر کنند
یه جایی شنیده بودم باید 3g روی باند 2100 ساپورت کنه گوشیتونسلام رایتل ندارم تست کنم عزیز
ولی اینی که شما میگید رو شخصا برای بار اول هست که میشنوم من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره
به هر حال اگر این موضوع درست باشه، در بهترین حالت شما گوشی رو بدون داشتن اطلاعات درست به مشتری دادید.
تشکر از اشتراک نظر شمایه جایی شنیده بودم باید 3g روی باند 2100 ساپورت کنه گوشیتون
چون رایتل رو همین باند کار میکنه
تو مشخصات گوشی هست
استاد، توی پست اول که مشخصات گوشی رو گذاشتید هم ذکر شده:سلام رایتل ندارم تست کنم عزیز
ولی اینی که شما میگید رو شخصا برای بار اول هست که میشنوم
من به شخصه فکر نمی کنم درست باشه چون اگر اینطور بود دیگه نمیگفتن 3g داره و در مشخصات درج کنند و به کشورهای مختلف صادر کنند
استاد، توی پست اول که مشخصات گوشی رو گذاشتید هم ذکر شده:
3G:TD-SCDMA 2010-2025MHz
که میشه همونی که من گفتم. اطلاع رسانی کنید به مشتریان که مدیون نباشید. با تشکر
دوست عزیز، بنده شما رو به چیزی متهم نکردم و از متنی که نوشتم مشخصه. ضمنا تفاوتی که اینجا با یک فروشگاه اینترنتی داره در اینه که اینجا یک تالار گفتگو به حساب میاد و فکر نکنم صحبت کردن از نوع مودبانه در اینجا جرم حساب بشه که مدیران بخوان بن کنن به این دلیل. به هر حال بنده قصدم کمک به شما و مشتریان محترمتان بود و البته خودم قصد داشتم یکی بخرم که با این تفاسیر به کارم نمیاید.والا بنده همونطور که گفتم رایتل ندارم - برام مهم هم نیست که خودم تست کنم یا نه - چون لینک میزارم خود مشتری چک کنه حتی خودم هم همیشه به مشتری تاکید میکنم نشخصات رو در نت سرچ بشه--
همینطوریش شما به بنده میگید دروغ میگی (تو جمله بالاتون) چه برسه بخوام چیزی که تست نکردم رو بهتون جواب بدم
یک کار هم میتونید بکنید اینکه از دوستانی که خرید کردند پ خ بدید بهشون بپرسید
لطفا بحث ادامه پیدا نکنه چون مدیزان محترم ممکنه هم بنده هم شما رو بن کنند سوالی داشتید میتونید پ خ بدید