• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعدادی گوشی لنوو A390t - دو سیم کارت-4 اینچ-دو هسته ای به قیمت استثنایی 350 هزار تومان

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز، بنده شما رو به چیزی متهم نکردم و از متنی که نوشتم مشخصه. ضمنا تفاوتی که اینجا با یک فروشگاه اینترنتی داره در اینه که اینجا یک تالار گفتگو به حساب میاد و فکر نکنم صحبت کردن از نوع مودبانه در اینجا جرم حساب بشه که مدیران بخوان بن کنن به این دلیل. به هر حال بنده قصدم کمک به شما و مشتریان محترمتان بود و البته خودم قصد داشتم یکی بخرم که با این تفاسیر به کارم نمیاید.
با تشکر
بنده که چیزی نگفتم عزیز جان
شما گفتید در بهترین حالتش اینه که اطلاعات ندارید
که این کلمه (بهترین حالت ) باعث میشه سو تفاهم پیش بیاد
البته امیدوارم یکی از دوستانی که گرفتند تست کنند به ما هم بگن
لینک مشخصات که در تاپیک چند بار تکرار شده این هست
http://www.ebay.com/itm/4-Lenovo-A3...0-Smartphone-WCDMA-Mobile-Phone-/350834601895
حالا من نمی دونم باند 3g رایتل چیه باند گوشی چی ولی مشخصاتش دقیقه

ashkan61

Registered User
لایک‌ها
16
من ارادت دارم داداشم. شما به دل نگیر. به هر حال توقع اینه که فروشنده به خریدار اطلاعات بده. خودت میدونی که اکثر مردم نمیدونن فرکانس 3G و غیره و ذالک چیه و چه فرقی دارن با هم. ئقتی بهش میگی 3G داره خوب طرف فکر میکنه رایتلش اوکیه! بعدش وقتی به مشکل خورد میاد شاکی میشه.
حالا این صحبتا رو ولش کن. گوشی دو سیم درست و حسابی با قیمت مناسب که اندروید باشه چیزی داری غیر از این؟

irtk

Registered User
لایک‌ها
33
من ارادت دارم داداشم. شما به دل نگیر. به هر حال توقع اینه که فروشنده به خریدار اطلاعات بده. خودت میدونی که اکثر مردم نمیدونن فرکانس 3G و غیره و ذالک چیه و چه فرقی دارن با هم. ئقتی بهش میگی 3G داره خوب طرف فکر میکنه رایتلش اوکیه! بعدش وقتی به مشکل خورد میاد شاکی میشه.
حالا این صحبتا رو ولش کن. گوشی دو سیم درست و حسابی با قیمت مناسب که اندروید باشه چیزی داری غیر از این؟

ما ارادتمون بیشتره به شما
والا خیر چیزی ندارم شرمنده

morteza676

Registered User
لایک‌ها
338
یک عدد توسط بنده خریداری شد و منتظر هستم که برسه به دستم. با تشکر

Sent from my HTC One using Tapatalk 2

بالا