• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تعداد محدود کیبورد و موس بی سیم اپل به قیمت 39000 تومن

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374

فایل های ضمیمه

• 34849725632590426410.jpg
    34849725632590426410.jpg
    192.5 KB · نمایش ها: 706
Last edited:

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستان این کیبورد و موس رو هم می تونین واسه هرگونه لب تاپ و سیستم رومیزی استفاده کنین . فقط کافیه پورت USB داشته باشه

واسه صرفه جویی در باتری هم در صورت استفاده نکردن خود به خود موس خاموش میشه .

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
دوستانی که پ خ میدن لطف کنن به این تاپیک هم یه صفایی بدن . اینقدر تعداد تا÷یک ها زیاده در این فروم که 1 ساعته تاپیکت غرق میشه

( UPPPPPPPPPPPPPPPPPP )

دوستان تصمیم گرفتم واسه کسایی که اینارو بخرن اشانتیون هم بذارم

system5000

Registered User
لایک‌ها
26
اینا مدل های فیک هستن دیگه.
کیفیتشون چجوریه ؟ خودتون تست کردید ؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
منظورتون رو از مدل فیک نفهمیدم .

کیفیتشون به جرات میشه گفت از کیبورد های موجود بالاتره و همون طور که گفتم نوشته های روش لیزری هستند و پاک نمیشه . من فقط از موسش استفاده میکنم که البته اونا بصورت تکی واسمون میان و از لحاظ برد و کیفیت مشکلی نداشته واسم . 3 ماهی هست که استفاده میکنم .

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
قیمت پایه ...........

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
کیبورد و موس با همه ؟

بله دوست من باهم و 4 عدد باتری هم تو جعبه وجود داره . قسمت بلوتوث هم داخل موس قرار داره فردا اگه فراموش نکنم ازش عکس میگیرم

قیمت پایه ...........

دوست عزیز قیمت مقطوع 39000 تومنه . این کیبورد موس هارو با این قیمت فکر نمی کنم پیدا کنین . اصلاً گارانتی قیمت می دم اگه کسی ارزونتر پیدا کرد منم قیمت فروشم رو به اون شخص حتی شده زیر قیمت خرید میدم

اشانتیون هم هنوز پا بر جاس

Last edited:

navid_ati

Registered User
لایک‌ها
1,515
دوست عزیز چینی هستند ؟

مهلت تست هم دارند؟

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
اصل که نیستن اینا ؟!

نه خیر دوست من طرح اپل هسند ولی کیفیتشون بالاتر از کیبورد موسای دیگه هستند

اشانتیون چیه

راستش هنوز در این باره فکر نکردم ولی سعی میکنم یه چیزی بذارم ، نه اینکه فکر کنین مانیتور میذارم :ی

اشانتیون چیه و این ها بدون سیمن دیگه ؟ رنگ دیگش نیست ؟ همه سفیدن ؟

آره دوست من همه بدون سیم و وایرلسن ، آره همه سفید هستند . از این نوع موس ها با کیفیت ها و انواع مختلف وجود داره

سلام دوست عزیز قیمت روی تعداد 5 عدد چقدر حساب میکنی ممنون

از اولشم گفتم که قیمتایی که دادم منصفانس و سود زیادی در نظر نگرفتم و 1000 - 2000 تومن کم میکنم ( باید در موردش فکر کنم ) . اونم فقط به صرف اینکه بیشتر از 1 می خواین

دوست عزیز چینی هستند ؟ مهلت تست هم دارند؟

چینی که 100% هستند ، روی جعبه هاش هم نوشته ، اصلش حتماً بالای 200 - 300 تومنه . نمیدونم مهلت تست بدم یا نه ، چون می دونم دردسر میشه . آخه تا به حال اینا باز نشدن و اگه کسی هم بخواد با تست می فرستم واسش شما اگه بگی خراب فرستادی باور نمیکنم ولی اگه در خراسان باشی و پول ارسال رو خودت تقبل کنی ، تست هم می دم . در کل در شهر خودمون مشکل پس گرفتن نداریم ، نه تنها اینا بلکه تمام اجناس .

دوست عزیز ممنون از صرفاً جهت اطلاعتون . البته من از این موسای شما هم دارم بصورت تکی ولی یه فرقایی با موسای شما داره که در عکسی که بعداً میذارم توضیح میدم . البته خودتون هم می دونین ک این موس ها تقلبی زیاد دارن .
موسایی که من می خرم رو وارد کننده اگه 500 تا نقدی بخرم 14000 میذاره و فروشم 16 - 17 تومنه . حالا عکساش رو میذارم خودتون قضاوت کنین . البته اجناسی که من اینجا گذاشتم کیبورد و موس هستند . اینارو قیمت ندارین ؟ ( اجناسی که در این تاپیک هستند ) . ببخشید با اطمینان حرف می زنم ، آخه ما اینجا اصلاً فروش تکی نداریم و به شهرهای اطراف و خود شهرمون جنس میدیم و مجبوریم از وارد کننده خرید کنیم و تعداد بالا و یا خودمون با چند آشنا در تهران برخی از اجناس رو وارد کنیم . وگرنه همه میرن از تهران می خرن و اگه بدونم جای دیگه اجناس من ارزونتر داره فروش میره ، من می دونم و اون کسی که ازش جنس می خرم

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
leo.unique عزیز ، من خدای نکرده نمی خوام با شما کل کل کنم .

اینم عکسا : پ

کلی دلیل و متطق آورده بودم ولی من فکر کردم که شما لینکی که دادی رو خودتون درست کردین و داری می فروشی در صورتی که الان که دیدم ایشون یه نفر دیگه هستن واسه همین همه رو پاک کردم . به هر جال دوست من شما مختاری که از کجا و چطوری بخوای جنست رو تحویل بگیری و منم دلیل فروش اجناسم رو گفتم

دوستانی که این کیبورد موس هارو لازم دارن من همچنان در خدمتشون هستند

Last edited:

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
میتونی یه چند تا عکس از موس و کیبورد بگذاری . تا ببینم کیبوردش نامپد دارده . قیافه موسش رو یکم بر انداز کنم .
ایا برای استفاده از کیبورد حتما باید موس روشن باشه ؟ برعکسش چی ؟ منظورم اینه که مجزا از هم می شن یا یکیشون واسه ان یکی سرور میشه ؟
چقدر شارژ دارن ؟
بهتره یه عکس از موس و کیبورد به طور جداگانه می گذاشتی !

Amin_pwa

Registered User
لایک‌ها
3
در ضمن لطفا عکس مربوط به مشخصات رو با کیفیت تر بگذار ی بهتره !

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون از لطفتون دوستان من

به روی چشم بعداز ظهر ازشون عکس میگیرم و تا شب واستون میذارم . هم از کیبورد و هم از موس . دقیق نمی دونم جدا کار میکنن یا نه ، به نظر من که ربطی به هم ندارن ولی بازم تست میکنم خبرش رو میدم .

راستی مشخصاتش در اولین تاپیک وجود داره . هم مشخصات کیبورد و هم مشخصات موس ( که در اصل از پشت جعبه رو با 2 عکس هم نشون دادم که مشخصات رو بشه خوند، اگه دقت کنین متوجه حرفم میشین ) . دوستان دقت کنین عکسای تاپیک 16 ( فقط موس )، ربطی به عکسای اولین تاپیک ( کیبورد و موس با هم و درون یه جعبه ) نداره .تاپیک 16 فقط واسه این بود که ثابت بشه که جنس با جنس فرق داره.

بالا