میتونی یه چند تا عکس از موس و کیبورد بگذاری . تا ببینم کیبوردش نامپد دارده . قیافه موسش رو یکم بر انداز کنم .
ایا برای استفاده از کیبورد حتما باید موس روشن باشه ؟ برعکسش چی ؟ منظورم اینه که مجزا از هم می شن یا یکیشون واسه ان یکی سرور میشه ؟
چقدر شارژ دارن ؟
بهتره یه عکس از موس و کیبورد به طور جداگانه می گذاشتی !
میتونی یه چند تا عکس از موس و کیبورد بگذاری . تا ببینم کیبوردش نامپد دارده . قیافه موسش رو یکم بر انداز کنم .
ایا برای استفاده از کیبورد حتما باید موس روشن باشه ؟ برعکسش چی ؟ منظورم اینه که مجزا از هم می شن یا یکیشون واسه ان یکی سرور میشه ؟
چقدر شارژ دارن ؟
بهتره یه عکس از موس و کیبورد به طور جداگانه می گذاشتی !
من چاکرتم .....نظر لطفتون هستش . انشاالله وضعت بهتر شد در خدمتم . اینا احتمالاً حالا حالا ها مهمون من هستند . البته امروز یه تعدادی رو به یه مغازه دار فروختم
رسيورش براي جفتشون يكيه؟
مي شه يه عكس ازش بزاري
مصرف باتريش چجوريه
من چاکرتم .....
پس من و یادتــــــــــــ نره ! :دی
فداتـــــــــــــ شم .....خواهش میکنم ، انشاالله که همیشه وضعتون خوب خوب باشه و از زندگی لذت ببرین
دوستان این کیبورد موس ها جای تخفیف نداره ، خودتون هم خوب میدونین با این قیمت اینارو نمیدن و حتی واسه فرستادن و یا همون هزینه پست هم اصلاً واسه من صرف نمیکنه که بخوام پول پست بدم ، البته واقعاً نمیدونم واسه تهران یا بقیه شهر های دیگه قیمت پست چقدر هستش ولی قابل مذاکره با خریدار هست
ای کاش رنگ سیاه کیبورد هم موجود بود
چون من خودم دنبال کیبوردی میگردم که موقع تایپ صدا نده و روان کار کنه
ممنون
فداتـــــــــــــ شم .....
حقیقتا من خیلی دلم این ست رو میخواد ولی حیف 2تا موضوع رو مخم هست :
1. نبود پول به میزان کافی :دی
2 اینا طرح اصل هستن ادم یکم میترسه سریع خراب نشه ..... گارانتی هم که دیگه نداره
اما جون پوری اگه آخرش موند و خواستی ارزون بدی منو یادتــــــــــــ نره چون جدا خقن چشم گرفته :دی
یه عکس نیم رخ هم بزار تا بیشتر باهاش آشنا شیم !
این کیبورد مشکی داره من دیدم ولی یادم نیست کجا البته usb بود
آقا موسش روی سطوح نا هموار هم کار میده؟
یه تستی رو تشکی بالشتی بزن نتیجه رو اعلام کن..
ممنون..
مرسی ....1 - واسه کافی نبودم پولتون که دعا کردم. انشاالله جونتون سلامت بمونه :wub:
اصلا موضوع قیمتش نیست .... من شکم از این هست که اینا طرح اپل هستن مثل این جنس های چینی تاریخ انفضاشون 2روز پس از مصرف نباشه !!!2 - دوست عزیزم درسته طرح هستن ولی دلیل اینکه شما شک کردی قیمت کمشونه که من دارم میدم ( دلیلش هم گفتم که چرا نرخ من ارزونتره ) اگه قیمت رو 60 تومن اعلام میکردم الان شما اینقدر 2 دل نمیشدی . الان فراسو رو دوستان می خرن 35 تومن
یه جا یادداشت کن یادت نره :دیچشم اگه شما تو ذهنم بودین و . . . خبرتون میکنم