روح سگ ولگرد
Registered User
از زیبا بلاگ منظورت همین بنده خداس دیگه؟ : )))مدیر زیبا بلاگ کسی هست که منب راش کار زدم این شما هستی
خسته نباشی
اقای عزیز برای بار اخر چرا نمیای کار زیبا بلاگ رو به اتمام برسونی؟
پس معلوم میشه نمیخوای بابت پولی که گرفتی کار ما رو انجام بدی
حتی شمارم رو هم سه بار دادم ولی هیچ زنگی نزدید و حتی جواب ما رو هم نمیدید
دوستان خودتون قضاوت کنید
40 روزهست که وبلاگدهی رو ازشون خریدم ولی برام راه اندازیش نکردن و هر روز یه بهونه اوردن
اگه واقعا راست میگید کار زیبا بلاگ رو تموم کنید . یا هم تا فردا پول منو پس بدید اصلا 100 تومنش رو هم بردارید بقیش رو بهم بدید نخواستم
بای
مدیر سابق؟ : ))من مدیر سابق آس بلاگ بودم انقدر سابقه دارم تو نت شما هیجاش نیستی
الان درمورد مدیریت صحبت نمی کنیم در مورد کد زدن صحبت می کنیم. آس بلاگ الان تغییر کرده یا همونه که تو نوشتیت؟ asblog.ir? : ))
مدیر سایت temkade.com
بازم می گه مدیر. عمو جون در مورد کد نویسی داریم صحبت می کنیم. تو تمکده کد نوشته شده ای نمی بینم. همش که سی ام اس مفتیه که
اینم یه نمونه کار دیگه
game.temkade.com
game.uploadtak.com
الان این رو به عنوان نمونه کار دادی؟ : )))))
یه راه اندازی سی ام اس رو به عنوان نمونه کار می دی ؟ : ))))
MovableType.org - Home of the MT Community
حتمن کد این سی ام اس و خودت نوشتی که داری ادعاش رو می کنی نه؟
اینم با پی اج پی نوشتم شما کجای دنیارو گرفتی ؟؟؟؟؟ سابقه ی تو جاست تو نت ؟؟؟؟
با پی اچ پی نوشتی؟ خودت؟ الله اکبر !!
نکنه همین یارویی؟
MovableType.org - Home for the MT Community: User Profile: Takeshi Nick Osanai | MovableType.org - Home of the MT Community
عمو جون نصب سی ام اس برنامه نویسی حساب نمی شه.
برنامه نویسی پی اچ پی هم ربطی به نصب سی ام اس نداره. جدی فک کردی همه تو نت همسن و هم شعور خودتن شعور دیگران رو با این حرفات به سخره می گیری؟
یه خط کد پی اچ پی بدی که خودت زده باشی هم قبوله. ببین خودت نوشته باشی نه سی ام اس نصب کرده باشی عمو جون.
من نمیدونم تو دهات ما
celassic
رو اینجوری مینویسن شما چطوری مینویسید
: ))))))))))))))
داهاتتون هم در حوزه آی تی خعلی پیشرفتس هم در حوزه زبان شناسی خیلی هم با celass ن : ))