• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دامنه با رنک چهار -

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
نه، همینجوری نمیشه ولش کرد که :D
اگه ولشون کنی فردا imdb.com هم میفروشن :blink: نمونشو دیدی که :D

محمد چند می خری؟
دست به نقد باشی خوب حساب می کنم
برای دامین های بعدی هم بهت تخفیف میدم الکسا - seo.com -...

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
محمد چند می خری؟
دست به نقد باشی خوب حساب می کنم
برای دامین های بعدی هم بهت تخفیف میدم الکسا - seo.com -...
دست به نقد نیستم اخه :( نمیشه قسطی بامون راه بیای؟ اگه راه بیای قول میدم همین روزا google.com رو ازت بخرم :rolleyes:

طرف خیال کرده اینجا دهاته و ما هم دهاتی :rolleyes:

پ.ن: رنک این دامین واقعییییییییییییییییه، تایید شده توسط استاد arvin11 (استاد آروین همون صاحب وبسایتهای بزرگ debian.org و imdb.com و etc هستند) :D

پ.ن 2: رجوع شود به امضای علی موسوی :D

hnikdel

Registered User
لایک‌ها
146
این روی وب صفا دات کام پارک بوده ! بعد از آپدیت رنک ! دی ان اس تغییر داده شده بعد از کل مطالب اون سایت 1 خروجی گرفته شده و توی این ایمپورت شده .
سایت صفا وب آی آر . که کل مطالبش اصلا لینک وب صفا دات کامه !
به خاطر تغییر دی ان اس بعد از آپدیت رنک ! این سایت های تشخیص رنک فیک نمی تونن درست تشخیص بدن !

--------------
اما ان شاالله که استارتر تاپیک اینقدر با مرام باشه که اگه خودش میدونه رنکش فیک هست ! سایت رو نده دسته 1 بنده خدایی که معلوم نیست پولش رو با چه زحمتی و از کجا تهیه کرده !
---
در ضمن استارتر ! من هیچ پدر کشتگی ندارم !
توی کل تاپیک های فروش .. اگه چیز مشکوکی دیده بشه این وظیفه همس که بیان و نظر بدن ! بقیه اش با خریداره .
ممنون از راهنماييتون رفيق!
بنده خيلي دت نكرده بودم ولي الان روشن شدم! خدا خيرتون بده!
ياعلي!

arash_amini44

Registered User
لایک‌ها
186
من همون اول هشدار دادم كه فيك بوده ولي دوستان مسخره كردن
ولي از اين دومين ميتونيد واسه تبادل لينك استفاده كنيد حداقل تا دوره بعد كه احتمال زياد 5 ماه ديگس

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
استارتر بیا شفاف سازی کن :D

pmmcdvd

Registered User
لایک‌ها
5
دست به نقد نیستم اخه :( نمیشه قسطی بامون راه بیای؟ اگه راه بیای قول میدم همین روزا google.com رو ازت بخرم :rolleyes:
اولا up
بعدش ،قصتی ؟ چقدر پیش میدی؟ نه گوگل رو نمیدم بهت
آینده داره ;) الان نبین 9 شده ، دارم روش کار می کنم به کمک استاد arvin تو اپدیت بعدی دوباره 10 هست
شک نکن

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
من فقط امروز نیودم .. حالا دیدم که چه خبره..!

بد نبود به آی دی من سرمیزدید و متوجه میشدید که اصلا امروز اومدم یا نه..! بعد بیاید این مطالب اسپم را بگید..!! جالب اینجاست که هر دو با هم هماهنگ کردن و به هم پاس هم میدن و برای خودشون تموم میکنن..!

منظور من از بعضیها دقیقا شما دونفر بودید. (خودشون میدونن)

من یه پیشنهاد ویژه هم داده بودم برای اطمینان خریدار...

یا شما نمیفهمید یا من نتونستم شما را توجیه کنم..!!

اولا که این دامنه از همون اول روی همین هاست بوده..! و پارک هم بوده ...

دلیل رنک بالا بیشتر بخاطر تبادل لینک درست و اساسی هست...

قبلا هم گفتم که دامنه websafa.ir هم روی همین وب صفا پارک بوده..! ولی رنکش 1 هست....!! این چرا رنک بالا نگرفته..!!

و باز هم دارم میگم که من دارم دامنه میفروشم نه سایت..! شما چرا گیر دادید به وب صفا.کام ..! این دامنه روی اون پارکه.. و چیز خاصی نیست که بخوام مخفی کنم..

از همون اول هم گفتم که از اون دسته آدمها نیستم که با مخفی کاری بخوام لینک و یا سایت بفروشم..! برای همین برا اطمینان خاطر خریداران پیشنهاد ویژه را قرار دادم..

از میثم هم ممنونم که میاد اینجا و شفاف سازی میکنه..!! اما آمارهایی که شما میارید ربطی به شفاف سازی نداره.. چون من هنوز دی ان اس ها را تغییر ندادم ...!!!!! و اینم میدونم که با تغییر دی ان اس هم رنک تغییری نمیکنه.. چون ایندکس زیادی نداره .. اونم بخاطر نداشتن سایت جداگانه است .

رنک اصلا ربطی به آمار الکسا نداره..

باز هم دارم میگم یک سایتهایی هستند که آمار الکسای خوبی داره اما رنک ندارن..(بارها و بارها مشاهده شده و الان هم خیلی زیاد هست.) خدمت همین دو دوست عزیز عرض کنم پس چرا آماره الکسا را میارید جلو. !!
اونم آماری که مربوط به یه سایت دیگه است ..!و این دامنه فقط اونجا پارک شده...!

خواهشمندم که مسائلی که از قبل پیش اومده را اینجا نیارید..!! هنوز اون فحش و چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم میثم خان..mdark!! منم میدوم که بابت چیه که میای و تو تاپیک من این مسائل بیخود را میاری ..! بعد میاید میگید استاد فلانی..!!

این را هم اضافه کنم که بنده بهیج عنوان کاری نمیکنم که مطالب سایتهایم یکی باشه .! چون خودتون میدونید که برای گوگل چه معنی میده و خیلی زود وارد لیست سیاهش میشه..!!

Last edited:

mdark

Registered User
لایک‌ها
1
خواهشمندم که مسائلی که از قبل پیش اومده را اینجا نیارید..!! هنوز اون فحش و چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم میثم خان..mdark!! منم میدوم که بابت چیه که میای و تو تاپیک من این مسائل بیخود را میاری ..! بعد میاید میگید استاد فلانی..!!

[/B]
اول اینکه یادم نمیاد کدوم دومین ها رو میگی !
دوم اینکه ! فحشی یا چیزی گفتم ! خوب در جای خودش شاید کار درستی هم کرده باشم ( هرچند خودم یادم نمیاد )
سوم اینکه : هیچ دلیل خاصی نداره بیام تو این تاپیک !
دیدم دامین با رنک فیک داره فروخته میشه گفتم نظر بدم !
چهارم اینکه :چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم : اگه منظور خواصی داری راحت تر بگو ! ولی کلا احتیاج به ذخیره سازی نیست ! اگه خواستی و فکر میکنی اون تو پی ام بوده ! تو جای عمومی هم میتونم بگم ! چون از هیچ احدی نمی ترسم ! یاهو و تاپیک و کدوم انجمن و اینا برام فرق نداره ! من همیشه احترام کسی رو که در نظرم ارزشمند بوده گرفتم ! برا بقیه لزومی ندیدم ..
در آخر ! دامینت رنکش فیکه .
-----------

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
ملت چقدر روشون زیاد شده ها :|
سایت مپ به اون بزرگی واسه من روضه میخونه ؟!!!!!

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
اول اینکه یادم نمیاد کدوم دومین ها رو میگی !
دوم اینکه ! فحشی یا چیزی گفتم ! خوب در جای خودش شاید کار درستی هم کرده باشم ( هرچند خودم یادم نمیاد )
سوم اینکه : هیچ دلیل خاصی نداره بیام تو این تاپیک !
دیدم دامین با رنک فیک داره فروخته میشه گفتم نظر بدم !
چهارم اینکه :چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم : اگه منظور خواصی داری راحت تر بگو ! ولی کلا احتیاج به ذخیره سازی نیست ! اگه خواستی و فکر میکنی اون تو پی ام بوده ! تو جای عمومی هم میتونم بگم ! چون از هیچ احدی نمی ترسم ! یاهو و تاپیک و کدوم انجمن و اینا برام فرق نداره ! من همیشه احترام کسی رو که در نظرم ارزشمند بوده گرفتم ! برا بقیه لزومی ندیدم ..
در آخر ! دامینت رنکش فیکه .
-----------

منم تو این جور مواقع سعی میکنم که یادم نیاد..! اون حرفهای زشتت هم نشونه شعور و ادب خودته ..! که بهم ثابت کردی.. همین که ادعا میکنی شجاع هستی خیلیه..!

با توجه به مسائلی که این دونفر پیش آوردند برای اینکه ثابت کنم که این دونفر از قصد تاپیک بنده را گمراه کردند میخوام سایتی را برای این دامین نصب کنم تا دوستان متوجه بشن که حرف بنده صادق بوده و یا این دو..!

برای همین با صحبتهایی که با دوستانم انجام دادم الان در حال نصب سایت هستیم و ظرف مدت خیلی کوتاهی ثابت خواهیم کرد که رنک بالا نقش بسزایی در ایندکس شدن مطالب به همراه دارد و اونوقت سایت را کامل بفروش میرسانم تا خریدار با خیال راحت خرید خود را انجام دهد..

از همه دوستان و خریداران عزیز هم عذر میخوام که تاپیک به ناکجا آباد رسانیده شد . ولی تا یکماه دیگه با فروش سایت در خدمت شما خواهم بود.

با تشکر.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خیلی جالبه که شما و میثم با هم هماهنگ هستید..!
اصلاً فکر کن من و mdark یه نفریم با دو یوزر میایم جو خراب کنیم!
مرد حسابی همه چی معلومه دیگه!

با این رویی که داری میتونی جای یه ابلهی مثه مموتی رو بگیری :|

Mohammad.Web

Registered User
لایک‌ها
8
اصلاً فکر کن من و mdark یه نفریم با دو یوزر میایم جو خراب کنیم!
مرد حسابی همه چی معلومه دیگه!

با این رویی که داری میتونی جای یه ابلهی مثه مموتی رو بگیری :|

رو که رو نیست سنگ پای قزوین

mdark

Registered User
لایک‌ها
1
برام مهم نبوده ماجرا که بخوام تو یادم نگهش دارم :))
:)) آدم برا کسی از ادب خوش مایه میذاره که لیاقتش رو داشته باشه
---------------
دوما ! طرف میاد سایت با رنک 0 رو سئو میکنه ! بازدید روزانه و ورودی گوگلش از 1 رنک 3-4 بیشتره ، سرعت ایندکس کردن به تنظیمات هست !
همین جا اعلام میکنم ! برای مثال سایت های وردپرسی . هر کس خواست 1 کار میکنم مطلبش زیر 3-4 دقیقه تو گوگل ایندکس بشه ! با رنک 0 ....
--------
سوما ! دامینت رنکش فیک هست

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
تا حالا فکرشو کردی چرا گوگل ساخته شده؟! :D
واسه این که بگه که دروغ میگه کی راست میگه! ...

http://www.google.com/search?q=http://www.safaweb.ir/robots.txt ببین نتیجه چی میاد عموووووووووووووووووووووووو :D

User-agent: * Disallow: Sitemap: http://www.websafa.com/sitemap.xml.gz
www.safaweb.ir/robots.txt
User-agent: * Disallow: Sitemap: http://www.websafa.com/sitemap.xml.gz

tvhzd4zxx8yc7ywh6obm.png

پ.ن: مراجعه شود به امضای علی موسوی :D

hackerism

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان چه خبره اینجا ! چرا اینقدر جارو جنجاله !
بابا طرف 1 دامین با رنک فیک داره ! میخواد بندازه ! ولش کنید ! بذارید خوش باشه ...
اینقد تابلو هست دامین که کسی نمی خره . شما چرا خودتون رو ناراحت میکنید .

M_E_H_D_I

Registered User
لایک‌ها
28
دوستان با عرض شرمندگی بخاطر اثبات حرفم از فروش دامنه منصرف شدم. بعد از نصب سایت رویش و تأیید اساتید!! دوباره به معرض فروش میرسانم . (البته شایدم نفروشم)

از مدیر محترم هم تقاضا دارم که تاپیک را ببندند.

با تشکر.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا