pmmcdvd
Registered User
نه، همینجوری نمیشه ولش کرد که
اگه ولشون کنی فردا imdb.com هم میفروشن :blink: نمونشو دیدی که![]()
محمد چند می خری؟
دست به نقد باشی خوب حساب می کنم
برای دامین های بعدی هم بهت تخفیف میدم الکسا - seo.com -...
دست به نقد نیستم اخهمحمد چند می خری؟
دست به نقد باشی خوب حساب می کنم
برای دامین های بعدی هم بهت تخفیف میدم الکسا - seo.com -...
ممنون از راهنماييتون رفيق!این روی وب صفا دات کام پارک بوده ! بعد از آپدیت رنک ! دی ان اس تغییر داده شده بعد از کل مطالب اون سایت 1 خروجی گرفته شده و توی این ایمپورت شده .
سایت صفا وب آی آر . که کل مطالبش اصلا لینک وب صفا دات کامه !
به خاطر تغییر دی ان اس بعد از آپدیت رنک ! این سایت های تشخیص رنک فیک نمی تونن درست تشخیص بدن !
--------------
اما ان شاالله که استارتر تاپیک اینقدر با مرام باشه که اگه خودش میدونه رنکش فیک هست ! سایت رو نده دسته 1 بنده خدایی که معلوم نیست پولش رو با چه زحمتی و از کجا تهیه کرده !
---
در ضمن استارتر ! من هیچ پدر کشتگی ندارم !
توی کل تاپیک های فروش .. اگه چیز مشکوکی دیده بشه این وظیفه همس که بیان و نظر بدن ! بقیه اش با خریداره .
آپ برای شفاف سازی هر چه سریعتر و نخ سوزن برخورد مدیریت ...استارتر بیا شفاف سازی کن![]()
اولا upدست به نقد نیستم اخهنمیشه قسطی بامون راه بیای؟ اگه راه بیای قول میدم همین روزا google.com رو ازت بخرم
![]()
اول اینکه یادم نمیاد کدوم دومین ها رو میگی !خواهشمندم که مسائلی که از قبل پیش اومده را اینجا نیارید..!! هنوز اون فحش و چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم میثم خان..mdark!! منم میدوم که بابت چیه که میای و تو تاپیک من این مسائل بیخود را میاری ..! بعد میاید میگید استاد فلانی..!!
[/B]
اول اینکه یادم نمیاد کدوم دومین ها رو میگی !
دوم اینکه ! فحشی یا چیزی گفتم ! خوب در جای خودش شاید کار درستی هم کرده باشم ( هرچند خودم یادم نمیاد )
سوم اینکه : هیچ دلیل خاصی نداره بیام تو این تاپیک !
دیدم دامین با رنک فیک داره فروخته میشه گفتم نظر بدم !
چهارم اینکه :چرت و پرتهایی که بابت اون دوتا دامنه که میخواستی بهم بدی را ذخیره کردم : اگه منظور خواصی داری راحت تر بگو ! ولی کلا احتیاج به ذخیره سازی نیست ! اگه خواستی و فکر میکنی اون تو پی ام بوده ! تو جای عمومی هم میتونم بگم ! چون از هیچ احدی نمی ترسم ! یاهو و تاپیک و کدوم انجمن و اینا برام فرق نداره ! من همیشه احترام کسی رو که در نظرم ارزشمند بوده گرفتم ! برا بقیه لزومی ندیدم ..
در آخر ! دامینت رنکش فیکه .
-----------
ملت چقدر روشون زیاد شده ها :|
سایت مپ به اون بزرگی واسه من روضه میخونه ؟!!!!!
اصلاً فکر کن من و mdark یه نفریم با دو یوزر میایم جو خراب کنیم!خیلی جالبه که شما و میثم با هم هماهنگ هستید..!
اصلاً فکر کن من و mdark یه نفریم با دو یوزر میایم جو خراب کنیم!
مرد حسابی همه چی معلومه دیگه!
با این رویی که داری میتونی جای یه ابلهی مثه مموتی رو بگیری :|