• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
اتفاقا خیلی جالبه که من پارسال تست کردم این موضوع رو چون دیدم توی تبلیغات این دستگاه ها هست که یخ شفاف میشه , ولی این اتفاق نیوفتاد !!!
اون حالت کدر بودن یخ با استفاده از آب تصفیه شده این دستگاه کمتر میشه ولی شفاف و بلوری نمیشه , من که امتحان کردم نشد , شاید راهی داشته باشه

دلیل اینکه یخهای شما شفاف نیست، باز کردن شیر میکس هست. وگرنه اگر بسته باشه یخ شفاف میشه.

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام
بسته بودن شیر میکس باعث میشه یه نموره آب به تلخی بزنه
اگه بازش هم بکنیم درحقیق میشه یه دستگاه سه فیلتره و ممبران وفیلترهای 5 و 6 عملا از مدار خارج میشه
راهی برای از بین بردن تلخی هست بدون این که بخایم شیر میکسو باز کنیم؟کدوم فیلترها باعث این تلخی هست که اونو از مدار خارج کنیم؟

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
بسته بودن شیر میکس باعث میشه یه نموره آب به تلخی بزنه
اگه بازش هم بکنیم درحقیق میشه یه دستگاه سه فیلتره و ممبران وفیلترهای 5 و 6 عملا از مدار خارج میشه
راهی برای از بین بردن تلخی هست بدون این که بخایم شیر میکسو باز کنیم؟کدوم فیلترها باعث این تلخی هست که اونو از مدار خارج کنیم؟

سلام دوست عزیز،
آب خیلی تلخ نمیشه، فقط چون به خوردن آب کم املاح عادت ندارید براتون تلخ مزه به نظر میاد. چند روز از همین آب استفاده کنید، بعد از اینکه بهش عادت کردید دیگه براتون تلخ نیست. ولی وقتی بعد از چند روز دوباره آب شیر رو بخورید اونوقت مزه آب شیر به نظرتون عجیب و بد مزه میاد.
با احترام

yn_ali

Registered User
لایک‌ها
35
سلام دوست عزیز،
آب خیلی تلخ نمیشه، فقط چون به خوردن آب کم املاح عادت ندارید براتون تلخ مزه به نظر میاد. چند روز از همین آب استفاده کنید، بعد از اینکه بهش عادت کردید دیگه براتون تلخ نیست. ولی وقتی بعد از چند روز دوباره آب شیر رو بخورید اونوقت مزه آب شیر به نظرتون عجیب و بد مزه میاد.
با احترام

سلام
فرمایش شما صحیح
ولی وقتی یه بنده خدایی تازه برا اولین بار میاد و این آب رو مبخوره فوری به تلخی آب اشاره میکنه
ممکنه این تلخی از فیلتر معدنی ساز باشه(منظورم فیلتر6 یا همون زرده هست) اگه 5 فیلتر ها این مشکل تلخیرو ندارن اونو از مدار خارج کنیم
یه سوال دیگه هم داشتم
شما که قم تشریف دارین آیا این دستگاهها مثل آب شیرین کن که تو سطح شهر قم هست شوری آب قم رو هم میگیرن؟(میخام ببینیم برا مناطق آب شور کاربرد داره که شوری آبو بگیره به یکی از دوستان توصیش کنم)
ممنون

homo

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
40
سلام دوست عزيز
من قصد خريد يه دستگاه تصفيه آب دارم اما وقتي سرچ ميكنم تنوع قيمتها وماركها باعث شده نتونم انتخاب كنم تو شهر خودم شركتي هست كه دستگاههاي تصفيه مارك نياگرا رو از حدود 240 تا 340 هزار تومان ميفروشه ميخاستم بدونم دليل اختلاق قيمت ماركها توي چيه؟ واينكه مثلا اون نياگرا روش نوشته ساخت آمريكاتاثيري داره تو قيمتش؟
ممنون​

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام
فرمایش شما صحیح
ولی وقتی یه بنده خدایی تازه برا اولین بار میاد و این آب رو مبخوره فوری به تلخی آب اشاره میکنه
ممکنه این تلخی از فیلتر معدنی ساز باشه(منظورم فیلتر6 یا همون زرده هست) اگه 5 فیلتر ها این مشکل تلخیرو ندارن اونو از مدار خارج کنیم
یه سوال دیگه هم داشتم
شما که قم تشریف دارین آیا این دستگاهها مثل آب شیرین کن که تو سطح شهر قم هست شوری آب قم رو هم میگیرن؟(میخام ببینیم برا مناطق آب شور کاربرد داره که شوری آبو بگیره به یکی از دوستان توصیش کنم)
ممنون

سلام دوست عزیز

بله ما هم همین مشکل رو چند سال پیش که آب شور مصرف میکردیم داشتیم و وقتی آب شیرین رو استفاده میکردیم برامون تلخ به نظر میرسید. برای مهمان ها تون برای اینکه تلخی آب رو متوجه نشوند، میتونید بعنوان مثال توی پارچ آبشون یه نیمه استکان آب شهری اضافه کنید تا تلخی آب گرفته بشه.
فیلتر معدنی ساز اتفاقا باعث میشه آب شیرین تر بشه چون املاح به آب اضافه میکنه و اگه بردارید آب تلخ تر میشه.

اتفاقا این دستگاه ها توی قم به دستگاه آب شیرین کن معروف هست و ما هم فقط برای گرفتن شوری آب ازش استفاده میکردیم. البته املاح دیگه رو هم میگره ولی فقط برای ما گرفتن شوری آبش مهم بود.

با احترام

سلام دوست عزيز
من قصد خريد يه دستگاه تصفيه آب دارم اما وقتي سرچ ميكنم تنوع قيمتها وماركها باعث شده نتونم انتخاب كنم تو شهر خودم شركتي هست كه دستگاههاي تصفيه مارك نياگرا رو از حدود 240 تا 340 هزار تومان ميفروشه ميخاستم بدونم دليل اختلاق قيمت ماركها توي چيه؟ واينكه مثلا اون نياگرا روش نوشته ساخت آمريكاتاثيري داره تو قيمتش؟
ممنون​

با سلام
دوست عزیز در لینک زیر پاسخ سوالتون هست.
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=2912201&postcount=9
با احترام

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من که 2 تا فیلتر معدنی بستم (یکی دیفالت دستگاه بود و دیگری orp) با اینکه فیلتر orp آب رو کمی قلیایی میکنه ولی طعم آب نه تنها برای ما شیرینه، بلکه برای مهمانها و بچه های خردسالشون هم شیرینه. حتی در پرسش و تاکید اینکه دقیق طعم آب رو بچشن اظهار میکنن آب کاملا شیرین و خوشمزه است! :D

یک ماه اول منم موضوع تلخی رو داشتم... بیشتر به دلیل مواد ضد عفونی کننده داخل مخزن و نو بودن فیلترهاست... بعد از یک ماه آب شیرین میشه.

919

Registered User
لایک‌ها
3

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
عجب یخی شده ها میخوای خالی خالی بخوریش :lol:
ولی شیر میکس رو نگاه کردم بسته بود از اولش هم بسته بود ولی یخ بازم مثل این عکس شما نمیشه و وسطش مثل برف کدر هست

اون املاح نیست کریستال یخه. چون آب موقع یخ زدن منبسط میشه، اگر ظرفش کوچیک باشه وسطش میترکه و اون طوری میشه! :D یخ های کوچیک ما هم که توی جا یخی هستند وسطشون کدر هست.

توی یه لیوان امتحان کنید، تقریبا 1/4 لیوان رو آب کنید و بزارید یخ بزنه، کاملا شفاف میشه. :happy:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام

من دو سه بار فیلتر شماره 1 رو تمیز کردم، یک بار هم تعویض کردم. در همه موارد همه چیز روبراه بود.

چند روز پیش که فیلتر شماره 1 رو برای تمیز کردن باز کردم، دیگه آب داخل هوزینگش کامل پر نمیشه و حدود نصف هوزینگ هوا داره. میخواستم ببینم چی کارش کنم که درست بشه؟

شیر آب شرب هم ما رو مظلوم گیر آورده... :wacko: حدود 2 ماهی است گاهی اونقدر سفت میشه که باید با زور بازش کنیم، گاهی اونقدر نرم میشه که با یک اشاره باز میشه... گویا سیستم هیدرولیکش مشکل پیدا کرده! :D اونو چی کارش کنیم؟

خیلی ممنونم.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

من دو سه بار فیلتر شماره 1 رو تمیز کردم، یک بار هم تعویض کردم. در همه موارد همه چیز روبراه بود.

چند روز پیش که فیلتر شماره 1 رو برای تمیز کردن باز کردم، دیگه آب داخل هوزینگش کامل پر نمیشه و حدود نصف هوزینگ هوا داره. میخواستم ببینم چی کارش کنم که درست بشه؟

شیر آب شرب هم ما رو مظلوم گیر آورده... :wacko: حدود 2 ماهی است گاهی اونقدر سفت میشه که باید با زور بازش کنیم، گاهی اونقدر نرم میشه که با یک اشاره باز میشه... گویا سیستم هیدرولیکش مشکل پیدا کرده! :D اونو چی کارش کنیم؟

خیلی ممنونم.

سلام دوست عزیز،
اگر مشکلتون هنوز حل نشده با بنده تماس بگیرید.
با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوست عزیز،
اگر مشکلتون هنوز حل نشده با بنده تماس بگیرید.
با احترام

سلام،

مشکل سفت شدن شیر از مهره پشت شیر هست. وقتی با انبردست شلش میکنم، شیر هم خیلی نرم میشه. ولی باز یواش یواش سفت میشه!

مشکل هوا هم وقتی دستگاه در حال کار بود با کمی باز کردن هوزینگ شماره 1 و بیرون اومدن هوا ازش حل شده، حالا نمیدونم توی سایر هوزینگ ها بازم هوا هست یا نه؟ یا اینکه چرا این دفعه اینطوری شده بود؟

Ar@sh

Registered User
لایک‌ها
9
مهندس شما خیلی فنی توضیح دادی. به زبون ساده برای کسی که تهران هست نصب کدوم مدل رو پیشنهاد میکنید و چرا؟
هزار مدل تصفیه کن اب هست تو بازار.....

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوستان عزیز،

****** فروش ویژه تابستان آغاز گردید ******

linker

Registered User
لایک‌ها
55
پول واریز شد مشخصات pm شد!امیدوارم هر چه زودتر به دستم برسه (لطفا بفرستین ترمینال ارژانتین)

linker

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوست عزیز،
دستگاه براتون ارسال گردید.
با احترام

با سلام

دستگاه رو تحویل گرفتم از اینکه تو زحمت فرستادنش به ترمینال ارژانتین افتادین عذر میخوام.
همه چی عالی و کامل بوده و بنده 100% راضی بودم انشالا.... چند تا سفارش دیگه هم هست.
راستی تو قم میتونید داخل شهرک صنعتی (اسمش یادم رفت) برای دفتر ی شرکت این دستگاه خودتون نصب کنید؟!

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام

دستگاه رو تحویل گرفتم از اینکه تو زحمت فرستادنش به ترمینال ارژانتین افتادین عذر میخوام.
همه چی عالی و کامل بوده و بنده 100% راضی بودم انشالا.... چند تا سفارش دیگه هم هست.
راستی تو قم میتونید داخل شهرک صنعتی (اسمش یادم رفت) برای دفتر ی شرکت این دستگاه خودتون نصب کنید؟!

سلام دوست عزیز،

بله، تلفن تماسم رو به دوستتون بدید تا با بنده تماس بگیره.

با احترام.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مشکل بنده هنوز حل نشده... اینکه توی تاپیک اعلام و پیگیری میکنم صرفا برای اینه که تاپیک شما آپ بشه... اگه نمیخواید اینجا توضیح بدید خب راه حل رو از طریق پیغام خصوصی ارسال کنید.

بالا