دستگاه توسط دوستمون آقاي حداد خيلي سريع برام فرستاده شد ،چون خيلي عجله داشتم
و راحت نصبش كردم و بي مشكل داره كار ميكنه
فقط به نظرم كاركرد گيج يك مقدار بي خود هست در حالت عادي هيچ فشار خاصي رو نشون نميده مگر اينكه زماني كه داره پمپ كار ميكنه تا زماني كه پمپ روشن باشه و يك دفعه ورودي تانك رو ببندي گيج بالا مياد و وقتي موتور خاموش ميشه دوباره پايين ميره
دوست عزیز شما در کدوم شهر هستید؟
و آیا من خودم میتونم دستگاه و نصب کنم؟
سلام موتور پمپ اب موجود دارین؟چه قیمتی هست؟کجاییه؟چند psi ؟
سلام،
قبلا یک بار فیلتر مرحله 1 رو عوض کرده بودم و همه چیز رو به راه بود.
این بار فیلترهای مرحله 1 و 2 و 3 رو با هم عوض کردم. وقتی شیر آب شرب رو باز میکنیم عقربه گیج به سرعت قبل بالا نمیاد. وقتی هم بالا میاد روی عدد 7 یا 7.5 که قبلا میرفت، نمیره و بیشتر از 6.5 بالا نمیاد که همونش هم لرزش خفیفی داره که قبلا نداشت. (زمان بالا اومدن هم از باز کردن شیر، حدود 10 ثانیه شده در حالی که قبلا در عرض 2 ثانیه عقربه بالا میامد)
مشکلی هست؟ اگر بله، لطفا بفرمایید چه کارش کنم؟
سپاسگزارم.
salam
shoma az dastgah razi hastyn
gheymatesh ba baghye jaha cheghad motafavete?
سلام دوست عزیز،سلام،
قبلا یک بار فیلتر مرحله 1 رو عوض کرده بودم و همه چیز رو به راه بود.
این بار فیلترهای مرحله 1 و 2 و 3 رو با هم عوض کردم. وقتی شیر آب شرب رو باز میکنیم عقربه گیج به سرعت قبل بالا نمیاد. وقتی هم بالا میاد روی عدد 7 یا 7.5 که قبلا میرفت، نمیره و بیشتر از 6.5 بالا نمیاد که همونش هم لرزش خفیفی داره که قبلا نداشت. (زمان بالا اومدن هم از باز کردن شیر، حدود 10 ثانیه شده در حالی که قبلا در عرض 2 ثانیه عقربه بالا میامد)
مشکلی هست؟ اگر بله، لطفا بفرمایید چه کارش کنم؟
سپاسگزارم.
aghaye hadad man `=1 dastgah mikhastam
motassefaneh movafagh be tamas ba shoma nashodam
سلام
جناب حداد شما هوزینگ این فیلترها را با ورودی و خروجی سایز نیم اینچ ندارید ؟اگر موجوده لطفا قیمت؟
فیلتر مرحله اول از این نخی ها ندارید که به قابل شستشو معروفه؟قیمت؟
قیمت شیر برقی؟
قیمت گیج؟
این فیلترهای uvکه شما دارید ورودی خروجیش چند اینچه(منظورم سایز اتصال خروجی و ورودیشه)و لامپ داخلش چند واته؟مدلی با ورودی و خروجی نیم اینچ و لامپ بالای 20 وات دارید؟قیمت؟
فیلتر مرحله اول از همین 1300تومانی ها چندتا بخریم عمده حساب میشه و تخفیف میخوره؟
پمپ این دستگاه ها همه شکل همه؟قیمت هد پمپ چنده؟
سلام دوست عزیز،دوست عزیز شرایط رو لطفا پ خ کنید .
سلام داداش لیست قیمت عمده انواع مدل هارو واسم میفرستی؟09387255155