• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
salam jenabe hadad
pompe dastgahe man bad az estefadeh az ab 1 sare kar mikone. va ta 1 bar shiro baz va bast nakonam ghat nemisheh.
be nazare shoma moshkel az kojast?
mamnoon

سلام دوست عزیز،
لطفا کنار دستگاه بروید و با بنده تماس بگیرید تا بهتر بتونم راهنمایی کنم.
با احترام

raha1815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
لطفا قیمت
ممنون

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
با سلام
دوستانی که دستگاه به دستشون رسیده، لطفا در تاپیک اعلام کنند
با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوست عزیز،

اگر دستگاههای یونیزه کننده (آلکالاین کننده) هم کار میکنید، لطفا قیمت و مدل را بفرمایید.

سپاسگزارم.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام دوست عزیز،

اگر دستگاههای یونیزه کننده (آلکالاین کننده) هم کار میکنید، لطفا قیمت و مدل را بفرمایید.

سپاسگزارم.

با سلام

دستگاههای یونیزاسیون کلا کار نمیکنیم، ولی اگه مدل خاصی مد نظرتون هست بفرمایید شاید بتونم با قیمت مناسب براتون پیدا کنم

با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با سلام

دستگاههای یونیزاسیون کلا کار نمیکنیم، ولی اگه مدل خاصی مد نظرتون هست بفرمایید شاید بتونم با قیمت مناسب براتون پیدا کنم

با احترام

سلام،

راستش مدل خاصی مد نظرم نیست. زمانی که ازتون دستگاه تصفیه رو گرفتم بهترین مدل این دستگاهها حول و حوش 1.5 میلیون تومان بود. الآن همون دستگاهها حول و حوش 2.5 میلیون تومان شدن و حتی بیشتر... :( که واقعا برای استفاده در خانه گرونه. به هر حال اگه زمانی از این دستگاهها هم آوردید لطفا در پست اول تاپیک ذکر بفرمایید، چون من مرتب سر میزنم دیگه میخوام مزاحمتون نشم هی سوال بپرسم که از این دستگاهها کار میکنید یا خیر؟ :D

سپاسگزارم.

aqua1

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
3
بنده هم از ایشون خریداری کردم و کاملا راضی هستم:)

دستگاه شماره 3 رو خریدم

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
قیمت دستگاه 3 رو میخواستم لطفا.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام،

راستش مدل خاصی مد نظرم نیست. زمانی که ازتون دستگاه تصفیه رو گرفتم بهترین مدل این دستگاهها حول و حوش 1.5 میلیون تومان بود. الآن همون دستگاهها حول و حوش 2.5 میلیون تومان شدن و حتی بیشتر... :( که واقعا برای استفاده در خانه گرونه. به هر حال اگه زمانی از این دستگاهها هم آوردید لطفا در پست اول تاپیک ذکر بفرمایید، چون من مرتب سر میزنم دیگه میخوام مزاحمتون نشم هی سوال بپرسم که از این دستگاهها کار میکنید یا خیر؟ :D

سپاسگزارم.

سلام دوست عزیز،

توی سایت های معتبر بیشتر در مورد دستگاه های یونیزاسیون تحقیق کنید، بنده یه جایی خوندم که اینها بیشتر جنبه تبلیغی داره و هنوز تاییدیه علمی نگرفته

با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام دوست عزیز،

توی سایت های معتبر بیشتر در مورد دستگاه های یونیزاسیون تحقیق کنید، بنده یه جایی خوندم که اینها بیشتر جنبه تبلیغی داره و هنوز تاییدیه علمی نگرفته

با احترام

درود،

خیلی ممنون از صداقت و اطلاع رسانیتون. چشم حتما تحقیق بیشتری میکنم.

بازم ممنونم.

water-shop

Registered User
لایک‌ها
0
درود،

خیلی ممنون از صداقت و اطلاع رسانیتون. چشم حتما تحقیق بیشتری میکنم.

بازم ممنونم.

با سلام
خواهش میکنم، توی سایتی یه مطلبی در همین زمینه خوندم، اگه لینکشو پیدا کنم حتما میزارم
با احترام

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
من امروز يه نمونه تو نمايشگاه ديدم 370 تومن دستگاه فوقالاده اي بود 3 سال گارانتي و 10 سال خدمات پس از فروش /

فيلتر اصليش هم از نانو بود / با هزينه نصب رايگان اسم ماركش الان يادم نيست

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با سلام
خواهش میکنم، توی سایتی یه مطلبی در همین زمینه خوندم، اگه لینکشو پیدا کنم حتما میزارم
با احترام

سپاسگزارتون خواهم شد، چون من هر چی گشتم ماشالا reviewها پر شده از تبلیغات... :( آخرش طرف میگه فلان مارک رو بخرید! دیگه معلومه که همش به نفع دستگاه نوشته شده! :D

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
من امروز يه نمونه تو نمايشگاه ديدم 370 تومن دستگاه فوقالاده اي بود 3 سال گارانتي و 10 سال خدمات پس از فروش /

فيلتر اصليش هم از نانو بود / با هزينه نصب رايگان اسم ماركش الان يادم نيست

از همین دستگاه یونیزاسیون بود؟ 370 تومن، اگه این قیمت باشه به نسبت اینهایی که الان تو بازاره حدود یکی دو میلیون قیمت داره قیمت خوبی داره

tanha2011

Registered User
لایک‌ها
251
از همین دستگاه یونیزاسیون بود؟ 370 تومن، اگه این قیمت باشه به نسبت اینهایی که الان تو بازاره حدود یکی دو میلیون قیمت داره قیمت خوبی داره

اسم شركتش ايراني بود الكترو گوم يا گم اينجور چيزي بود البته شرايطش خيلي عالي بود ( البته چون نمايشگاهه)

بالا