a.abbas
Registered User
دادا براي ما يدونه با تخفيف چند در مياد
دوست عزیز یه دانه با کیفیت و قیمت خوب برامون معرفی می کنی ؟
تعداد افراد خانوادمون زیاد هست
داوود چند تا زن گرفتی مگه؟! نامرد مارو دعوت نکردیا... یادت باشه!
/
من بهمن 89 دستگاه شماره 3 رو گرفتم... واقعا عالیه. یه چیزی میگم، یه چیزی میشنوی.... فقط تنها عیبی که این دستگاه داره، اینه که موقع مسواک زدن و موقعی که دسترسی به این آب نداری برای آشامیدن، تقریبا حالت تهوع بهت دست میده... :wacko: چون به آب خالص و بدون کلر عادت میکنی!
دادا براي ما يدونه با تخفيف چند در مياد
کی می یاد زنشو بده به من ؟ ! ? فعلا مجردیم ببینیم دنیا دست کیه تا بعد !
فرید جان یادمه ! حتی عکس هاشو هم یادم هست ! البته حافظه تصویریم خوبه و الی یادم نبود !
والا منطقه ما کلا معروف هست به آلودگی آب !
مادرم مشکل گوارشی پیدا کرده ! نمی دونم بابت آب هست یا نه !
analiz ab tehran.wmv - 4shared.com - file sharing - download movie file
انالير آّ تهران واب دستگاه تصفيه اب خانگي
راستي داداش شما يه زحمت ميكشي فيلمي از نحوه اتعويض فيلترا بذاري مخصوصا فيلتر دو و سه
دوست عزیز یه دانه با کیفیت و قیمت خوب برامون معرفی می کنی ؟
تعداد افراد خانوادمون زیاد هست
سلام
ممنون ميشم ليست قيمت رو بهم بدين
انشاالله که حالشون زودتر خوب شه. آب تهران واقعا افتضاح شده... الآن خیلی ها رفتن توی نخ آب معدنی!! حیف که اطلاع ندارن این دستگاهها چقدر میتوانن توی هزینه خرید آب معدنی صرفه جویی کنن!!
فقط یه سوال که شاید سوال بقیه باشه تو پ.خ نپرسیدم !
این فیلتری که توی یکی از پست ها بود ، 50 تومان ! چه فیلتری هست و آیا تاثیر داره ؟
داوود چند تا زن گرفتی مگه؟! نامرد مارو دعوت نکردیا... یادت باشه!
/
من بهمن 89 دستگاه شماره 3 رو گرفتم... واقعا عالیه. یه چیزی میگم، یه چیزی میشنوی.... فقط تنها عیبی که این دستگاه داره، اینه که موقع مسواک زدن و موقعی که دسترسی به این آب نداری برای آشامیدن، تقریبا حالت تهوع بهت دست میده... :wacko: چون به آب خالص و بدون کلر عادت میکنی!
سلام
جناب من طبق سی دی نصب کردم ، فیلتر ممبران رو هم قرار دادم و گذاشتم تا اب شفاف بشه بعدش وصل کردم
اما الان آب کمی تلخه
قیمتها رو میشه پ.خ کنید