salam
man 4 ta seri 1 sale filter mikham.
lotfan gheymat ba takhfif baram ersal konin
moshtary ghadimi shoma hastam az arak.
gheymate filter marhale 4 va 5 va 6 ham ersal konin.
ghemate tamam shodeh ba hazineh ersal?
mamnoon
لطفا قیمت ها رو ارسال کنید. با تشکر
لطف لیست قیمتها رو واسه منم ارسال کنین
دستگاه تصفیه ما دیگه اون مزه سابق رو نداره فیلترهای 3-2-1 همیشه عوض میشن شک من به ممبران هست چون نزدیک 4 سال از خرید دستگاه میگذره بنظرتون مشکل از ممبران هست ؟ و احتیاج به تعویض داره ؟ اگه اره قیمت ممبران چنده الان ؟
اینو هم بگم که بنظرم وجود این دستگاه تصفیه توی 90% ایران ضروریه اگه به سلامتیتون فکر میکنین
ممنون
با سلامسلام
کل مبلغ واریزی به حساب شما برای 4 سری فیلتر 1 ساله و ارسال با باربری برای اراک با تخفیف ویژه؟
لطفا فیلترا اصل و با کیفیت باشن
ممنون
با سلام
یه سوال ذهنما مشغول کرده همه وسایل جانبی از فیلتر تا پایه و کلیه وسایل تصفیه اب با مارک مرغوب تو بازار پیدا میشه .
ادم میتونه خودش وسایلا بخره و سره هم کنه یا اماده بگیره بهتره از لحاظ اقتصادی اخه من بی پولم
میخام اول سه تا فیلتر با هوزینگ بخرم بعد هی فیلتر و شیر سینک و پمپ و ....اضافه کنم که اول فشار بهم نیاد بعد یه دستگاه تصویه اب کامل داشته باشم با کمترین هزینه لطفا کمک کنید و جواب بهم بدین.
جناب حداد قیمت فیلتر uv چقدر هست و تعویض دوره ایش چقدر هزینه داره
کلا برای اب شهری پیشنهاد میشه؟
سلام قربان:
2 دستگاه ديگه از همون مدل + 2 ست يكساله ميخام زحمت بكشين به آدرس قبلي بفرستين.
جمع كل چقدر ميشه؟
با تشكر.
سلام
لطف کنید قیمت دستگاه تصفیه 6 مرحله ای زیر سینکی پایه دار، گیج دار، شیر میکس دار و داری شیر برقی رو برای بنده ارسال کنید
یه سوال داداشی نصب این موارد بر عهده ی خودمونه؟ با اینکه نمایندگی چیزی میاد نصب میکنه؟
در ضمن قیمت مورد 1 رو هم واسم پ.خ کن