watershop
Registered User
- نوشتهها
- 948
- لایکها
- 32
سلام
قمیت دستگاه ها رو می خواستم
و کمی توضیحات بیشتر
سلام دوست عزیز
قیمتها برایتان ارسال شد
با احترام
سلام
قمیت دستگاه ها رو می خواستم
و کمی توضیحات بیشتر
ممنون می شم قیمت کامل ترین مذل رو برام بفرستید
یه سوال هم داشتم اگه آب قطع بشه می شه از آب ذخیره در منبع دستگاه استفاده کرد؟؟؟؟
سلام قربان:
از همون دستگاه فول كه قبلا" ميگرفتم، موجوده؟
قيمت+قيمت فيلتر يكسال را زحمت بكشيد...
ممنون.
سلام دوست عزیز،بهترینش کدومه؟
سلام مجدد:
لطف كنيد جمع اينارو بگيد چقدر ميشه؟
2 دستگاه از همون مدل قبلي
7 سري فيلتر يكساله
1 عدد ممبران امريكايي
(تخفيف ويژه مشتري قديمي و عمده(تا حالا 20 دستگاه شده فكر كنم!!!))
ممنون.
سلام قربان:
وجه به حسابتون واريز شد.
با تشكر.
لطفاً لیست قیمتها رو ارسال کنید
ممنون
لطفاً لیست قیمتها رو ارسال کنید
ممنون
سلام پيام خصوصي دادم خدمتتون
با سلام خدمت دوستان فنی عزیز
من مدت 5 ماهه دستگاه آکوا کلیر رو از نمایندگی شهرستان زاهدان که آب شور اداره خریداری کردم. چند سوال داشتم و ممنون میشم پاسخ بگیرم:
1- آیا این دستگاه کیفیت آب رو تا حد آب معدنی بالا می بره یا بهتره برای آشامیدن از آب معدنی استفاده بشه و از این تصفیه برای پخت و پز و چای و آب جوش و ....
2- طبق اطلاع من میزان tds آب منطقه ما 5000 است و از دستگاهی استفاده می کنم که مخصوص اب شور بوده و به همین منظور مبلغ 50 هزار تومان هم گرونتر از دستگاههای عادیه. حد قابل قبول tds برای آب آشامیدن چند باید باشه؟
3- دو روزه مزه آب تصفیه مزه قبلی رو نداره و تا حدی احساس شوری آب رو حس می کنم. فیلترها رو هم در موعد مقرر عوض کردم. با فراخواندن کارشناس نمایندگی، ایشون شیر 4 سره رو تعویض کرد و مثل اول شد ولی من نگرانم که این آب هنوز هم مناسب آشامیدن نباشه و برای همین می خوام بدونم tds تا چه میزان قابل قبول است؟
5- دستگاه tds متر رو میشه از جایی خرید برای تست میزان سنگینی آب ؟
ممنون از شما
سلام دوست عزیز،
1- باید دید اصلا میشه به آبهای معدنی اطمینان کرد، توی همین تاپیک در صفحات اول در مورد آبهای معدنی صحبت شده و خیلی هاشون کیفیت مناسب ندارن، مطمئن باشید آب این دستگاه ها برای آشامیدن یکی از بهترین آبهایی هست که میشه تهیه کرد و از این بابت هیچ جای نگرانی نیست
2- تمامی این دستگاه ها هر نوع آب رو تصفیه میکنه، و مخصوص آب شور و غیر شور نداره، حتی آب دریا رو هم تصفیه میکنه. آب تصفیه شده زیر 250 باشه tds مناسبی داره.
3- شما ابتدا شیر میکستون رو کاملا ببندید. احتمالا چهارراهی دستگاه مشکل پیدا کرده بوده که براتون تعویض کردند و از این بابت دیگه مشکلی نیست،
4- بله دستگاه tds متر رو هم میتونید از همون نمایندگی و یا از تمامی نمایندگی ها فروش تهیه کنید.
با احترام
دوست من قیمت کاملترین نوع به همراه فیلتر یکسالرو برای من پخ کن پیلیز
سلام
لطفا قيمت ست كامل و يكسال فيلتر رو برام بفرستيد
امكانش هست كه بعد از رويت جنس پولش پرداخت بشه؟
همه قطعات made in taiwan داره؟
سلام
لطف کنید قیمت ها رو برام ارسال کنید
ارجینال هستند دیگه همه؟ مطمئن؟