watershop
Registered User
- نوشتهها
- 948
- لایکها
- 32
سلامسلام قیمت لطفاً
قیمتها برایتان ارسال شد
سلامسلام قیمت لطفاً
منتظر شماره رهگیری هستم.
ممنون
به نقل از h2o_polo :سلام عزیز
لطفا قیمت کل محصولاتتون رو نیز لطفا برام ارسال کنید
با تشکر
پاسخ برایتان ارسال شدسلام دوست عزیز
لطفا شرایط و قیمتها رو برای من پیام کنید
ممنون
سلام دوست عزیزسلام،
یه سوال داشتم ممنونتون میشم راهنمایی بفرمایید.
آبی که مستقیم از خروجی ممبران میاد بیرون، بعد از الکترولیز باید کاملاً سفید باشه؟ یا باید زرد (نارنجی) بشه؟
سپاسگزارم.
سلام دوست عزیز
باید سفید باشه
با احترام
سلام،
خیلی ممنون از پاسختون.
متاسفانه یکی از اعضای خانواده بدون اطلاع من یه فیلتر ممبران به قیمت 70 هزار تومن پریروز از کرج خرید... قبل از اینکه حتی پلمب نایلونش رو باز کنم بردم به مغازه دار پس بدم ولی قبول نکرد... تقریباً مطمئن بودم تقلبیه، که انگار تقلبی از آب در اومد!
روش نوشته برای رجیستر کردن شماره سریالش به آدرس http://www.dow.com/genuine_ro برید که این آدرس اشتباهه!!
ولی از نظر ظاهر دقیقاً مثل ممبرانی بود که از شما گرفتم و مشخصاتی که در لینک زیر اومده. فقط تنها تفاوتش این هست که دو تا لوله سر و تهش سفید هستند، ممبرانی که از شما خریدم و اینی که در لینک زیر هست یکی از لوله هاش آبی رنگه.
Welcome to the Dow Genuine RO web page!
البته واشر لاستیکی سیاه بزرگ که دور بدنه ممبران هم هست، دورش یه نوار چسب سفید چسبودن... طوری که خیلی غیر اصولیه... شاید باید نوار چسب رو باز میکردم!! شاید اینکارو کردن که واشر تکون نخوره یا چیز دیگه... به هر حال من نوار چسب رو دست نزدم و واشر فیلتر قبلی رو هم در کنارش انداختم.
تا الآن بیشتر از 50 لیتر آب از ممبران عبور کرده... ولی خروجی مستقیمش (قبل از اینکه به منبع بره) رو وقتی الکترولیز میکنم، اولش سفیده، بعد یواش یواش زرد میشه... بعد از حدود 10 دقیقه نصف بیشتر آب زرد میشه و رسوبات نارنجی روی آب جمع میشن.
به نظرتون مشکل از تقلبی بودنه؟ یا مشکل از نصبه؟ به نظرتون 2-1 سال با این ممبران کار کنم یا استفاده از آبش خطر مرگ داره؟
این رو هم اضافه کنم آب خروجی ممبران وقتی الکترولیز میشه، حتی ذره ای مواد معلق سیاه یا سبز نداره...
شرمنده وقتتون رو گرفتم... عذرخواهی میکنم.
سپاسگزارم.
دوست عزیز سلام
ببخشید من در بحث شما شرکت می کنم،
به چه روشی الیکترولیز می کنید؟ آیا الکترود ها کاملا پاکیزه هستند و خودشون الکترولیز نمی شن؟
آیا قبل از این ممبران، با ممبران قبلی تست کردید؟
اگر از خروجی شیر روی سینک الکترولیز کنید نتیجه چه فرقی خواهد کرد؟ چرا؟
ممنونم
پ.ن: فیلتر هایی که از جناب حداد گرفته بودم رسید و نصب کردم. راضی هستم.
سوال: چطوری بیشتر از 2 کیلو رو با سفارشی ارسال کردید؟ مگر حداکثر وزن این نوع پست 2 کیلو نیست؟
ممنونم
سلام،
اختیار دارید، ممنون از توجهتون،
با دستگاه الکترولیز که از آقای حداد گرفتم. با برق شهر...
نه الکترودها خیلی تمیز نیستند ولی یادمه همیشه همینطوری بودن. مثلاً ممبران قبلی با همین الکترودها آبش کاملاً سفید بود... تا این اواخر که تست کردم آبش کاملاً سفید بود ولی روش تکه های سیاه جمع میشد. به هر حال الکترودها رو باز کردم و با سیم ظرفشویی پاکشون کردم... ولی فرقی نکرد...
خروجی شیر روی سینک چون آبش از فیلتر معدنی ساز میگذره، طبیعیه که رنگش زرد بشه... با ممبران قبلی هم زرد میشد. ولی چون من از خروجی هوزینگ ممبران آب میگرم جناب حداد فرمودند که باید کاملاً سفید باشه... خودم هم درست یادم نیست ولی فکر کنم وقتی 2 سال پیش دستگاه رو ازشون گرفتم آب بعد از ممبران کاملاً سفید بود...
این رو هم اضافه کنم که بعد از حدود 10 دقیقه، آب زرد میشه و تکه های نارنجی روی آب جمع میشه، ولی دمای آب هنوز کاملاً سرد هست. وقتی حدود 20 دقیقه میگذره آب گرم میشه... این در حالیه که آب شهر در عرض 2-1 دقیقه کاملاً به دمای جوش میرسه!