سلام،
خیلی ممنون از پاسختون.
متاسفانه یکی از اعضای خانواده بدون اطلاع من یه فیلتر ممبران به قیمت 70 هزار تومن پریروز از کرج خرید... قبل از اینکه حتی پلمب نایلونش رو باز کنم بردم به مغازه دار پس بدم ولی قبول نکرد... تقریباً مطمئن بودم تقلبیه، که انگار تقلبی از آب در اومد!
روش نوشته برای رجیستر کردن شماره سریالش به آدرس
http://www.dow.com/genuine_ro برید که این آدرس اشتباهه!!
ولی از نظر ظاهر دقیقاً مثل ممبرانی بود که از شما گرفتم و مشخصاتی که در لینک زیر اومده. فقط تنها تفاوتش این هست که دو تا لوله سر و تهش سفید هستند، ممبرانی که از شما خریدم و اینی که در لینک زیر هست یکی از لوله هاش آبی رنگه.
Welcome to the Dow Genuine RO web page!
البته واشر لاستیکی سیاه بزرگ که دور بدنه ممبران هم هست، دورش یه نوار چسب سفید چسبودن... طوری که خیلی غیر اصولیه... شاید باید نوار چسب رو باز میکردم!! شاید اینکارو کردن که واشر تکون نخوره یا چیز دیگه... به هر حال من نوار چسب رو دست نزدم و واشر فیلتر قبلی رو هم در کنارش انداختم.
تا الآن بیشتر از 50 لیتر آب از ممبران عبور کرده... ولی خروجی مستقیمش (قبل از اینکه به منبع بره) رو وقتی الکترولیز میکنم، اولش سفیده، بعد یواش یواش زرد میشه... بعد از حدود 10 دقیقه نصف بیشتر آب زرد میشه و رسوبات نارنجی روی آب جمع میشن.
به نظرتون مشکل از تقلبی بودنه؟ یا مشکل از نصبه؟ به نظرتون 2-1 سال با این ممبران کار کنم یا استفاده از آبش خطر مرگ داره؟
این رو هم اضافه کنم آب خروجی ممبران وقتی الکترولیز میشه، حتی ذره ای مواد معلق سیاه یا سبز نداره...
شرمنده وقتتون رو گرفتم... عذرخواهی میکنم.
سپاسگزارم.