• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش دستگاه تصفیه آب خانگی و لوازم جانبی مرتبط با قیمت استثنایی

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
با سلام
زرد شدن آب طبیعی است یا به عبارت این رنگ زرد نشان از عملکرد خوب ممبران شما دارد و جالب تر از اون این که از نظر علمی در صورتی که از این دستگاه های الکترولیزی که تو بازار هست استفاده کنید به هیچ وجه امکان نداره که رنگ آب خروجی از ممبران سفید بمونه حالا علتش از حوصله این تاپیک خارجه
شرمنده فقط به عنوان یه شیمیست خواتستم روشنگری کرده باشم
در نهایت خیالت راحت باشه که ممبرانت درست کار میکنه

ممنونم دوست عزیز
لطفا بیشتر و علمی تر توضیح بدید که چرا باید زرد بشه و چرا ممبران قبلی ایشون زرد نمی شده و تفاوت در چی هست؟
و چرا دستگاه های الکترولیز بازاری نمی تونن حاصل سفید داشته باشن؟
و چگونه یه دستگاه الیکترولیز خوب بسازیم؟
من که حوصله دارم و امیدوارم چناب حداد هم مشکلی نداشته باشن.
ممنونم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با سلام
زرد شدن آب طبیعی است یا به عبارت این رنگ زرد نشان از عملکرد خوب ممبران شما دارد و جالب تر از اون این که از نظر علمی در صورتی که از این دستگاه های الکترولیزی که تو بازار هست استفاده کنید به هیچ وجه امکان نداره که رنگ آب خروجی از ممبران سفید بمونه حالا علتش از حوصله این تاپیک خارجه
نکته جالب دیگه اینکه دیر به جوش آمدن آب خروجی از ممبران هم دلیل علمی داره
شرمنده فقط به عنوان یه شیمیست خواستم روشنگری کرده باشم

سلام،

خیلی ممنونم از پاسخ شما،

راستش آب ممبران قبلی سفید بود... حتی این اواخر که ممبران خراب شده بود و مقداری رسوب سیاه و سبز و کمی نارنجی روی آب جمع میشد، آب همچنان مثل آب مقطر سفید می موند...

دیر به جوش اومدن به دلیل عدم وجود املاحه که الکترولیز خوب انجام نمیشه... ولی مثلاً شما آب معدنی رو هم الکترولیز کنید، زرد میشه... کلاً املاح کلسیم و این جور چیزا بعد از الکترولیز زرد یا نارنجی میشن... (من اینو به طور تجربی میگم شاید درست نباشه)

راستش اینطور که من شنیدم تنها مولکولهایی با قطر کمتر از 0.0001 میکرون میتوانن از ممبران عبور کنن، یعنی فقط مولکولهای H2O... و مولکولهای دیگه از جمله مواد معدنی و ویروسها و باکتریها نمیتوانن ازش عبور کنن... پس آب خروجی قاعدتاً باید در حد آب مقطر باشه.

ممنونم دوست عزیز
لطفا بیشتر و علمی تر توضیح بدید که چرا باید زرد بشه و چرا ممبران قبلی ایشون زرد نمی شده و تفاوت در چی هست؟
ممنونم

خواهش میکنم،

والا من فکر میکنم املاح کلسیم و این جور چیزا باید زرد بشه بعد از الکترولیز... آب معدنی های توی بازار بعد از الکترولیز رنگشون زرد میشه... ولی آب مقطر همچنان سفید باقی می مونه.

دستگاهی که من دارم آب ممبران قبلی رو بدون تغییر (سفید) الکترولیز میکرد... البته چون مال 2 سال پیشه دقیقاً یادم نیست ولی فکر میکنم اینطوری باشه.

دستگاه الکترولیز که چیز ساده ایه... دو تا الکتروده... ولی فکر کنم امنتر باشه یه دستگاه بخرید چون قیمتش بالا نیست... دو سال پیش من از جناب حداد فکر کنم 10-9 تومن خریدم، الآن با احتساب قیمت دلار باید زیر 50 تومن باشه قاعدتاً.

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام،

خیلی ممنون از پاسختون.

متاسفانه یکی از اعضای خانواده بدون اطلاع من یه فیلتر ممبران به قیمت 70 هزار تومن پریروز از کرج خرید... قبل از اینکه حتی پلمب نایلونش رو باز کنم بردم به مغازه دار پس بدم ولی قبول نکرد... تقریباً مطمئن بودم تقلبیه، که انگار تقلبی از آب در اومد! :(

روش نوشته برای رجیستر کردن شماره سریالش به آدرس http://www.dow.com/genuine_ro برید که این آدرس اشتباهه!!

ولی از نظر ظاهر دقیقاً مثل ممبرانی بود که از شما گرفتم و مشخصاتی که در لینک زیر اومده. فقط تنها تفاوتش این هست که دو تا لوله سر و تهش سفید هستند، ممبرانی که از شما خریدم و اینی که در لینک زیر هست یکی از لوله هاش آبی رنگه.

Welcome to the Dow Genuine RO web page!

البته واشر لاستیکی سیاه بزرگ که دور بدنه ممبران هم هست، دورش یه نوار چسب سفید چسبودن... طوری که خیلی غیر اصولیه... شاید باید نوار چسب رو باز میکردم!! شاید اینکارو کردن که واشر تکون نخوره یا چیز دیگه... به هر حال من نوار چسب رو دست نزدم و واشر فیلتر قبلی رو هم در کنارش انداختم.

تا الآن بیشتر از 50 لیتر آب از ممبران عبور کرده... ولی خروجی مستقیمش (قبل از اینکه به منبع بره) رو وقتی الکترولیز میکنم، اولش سفیده، بعد یواش یواش زرد میشه... بعد از حدود 10 دقیقه نصف بیشتر آب زرد میشه و رسوبات نارنجی روی آب جمع میشن.

به نظرتون مشکل از تقلبی بودنه؟ یا مشکل از نصبه؟ به نظرتون 2-1 سال با این ممبران کار کنم یا استفاده از آبش خطر مرگ داره؟ :D

این رو هم اضافه کنم آب خروجی ممبران وقتی الکترولیز میشه، حتی ذره ای مواد معلق سیاه یا سبز نداره...

شرمنده وقتتون رو گرفتم... عذرخواهی میکنم.

سپاسگزارم.
سلام دوست عزیز
یامه یکی دو ماه قبل پی ام داده بودید گفتم ممبرانتون مشکلی نداره و هنوز یکی دو سال دیگه کار میکنه، نیازی به تعویض نبود، به هر حال ممبرانی که بهتون دادن به احتمال 99 درصد اصله و مشکلی نداره اون آدرس هم درسته اگر جنیون کنید ایملیل بعد از دو سه روز براتون میاد، این ممبران های فیلم تک دو نوع داره یه نوع سر آبی و یه نوع هم شبیه همینی که شما گرفتید و سر سفید

ممبرانتون رو کامل فشار بدید توی هوزینگش، و با یه وسیله چند ضربه کوچک بهش بزنید تا کامل بره داخل

دوست عزیز سلام
ببخشید من در بحث شما شرکت می کنم،
به چه روشی الیکترولیز می کنید؟ آیا الکترود ها کاملا پاکیزه هستند و خودشون الکترولیز نمی شن؟
آیا قبل از این ممبران، با ممبران قبلی تست کردید؟
اگر از خروجی شیر روی سینک الکترولیز کنید نتیجه چه فرقی خواهد کرد؟ چرا؟
ممنونم

پ.ن: فیلتر هایی که از جناب حداد گرفته بودم رسید و نصب کردم. راضی هستم.
سوال: چطوری بیشتر از 2 کیلو رو با سفارشی ارسال کردید؟ مگر حداکثر وزن این نوع پست 2 کیلو نیست؟

ممنونم
سلام دوست گلم
وقتی بسته تون بیشتر از دو کیلو باشه خود به خود اداره پست جزء مرسولات امانی حساب میکنه و میفرسته

سلام،

اختیار دارید، ممنون از توجهتون،

با دستگاه الکترولیز که از آقای حداد گرفتم. با برق شهر...

نه الکترودها خیلی تمیز نیستند ولی یادمه همیشه همینطوری بودن. مثلاً ممبران قبلی با همین الکترودها آبش کاملاً سفید بود... تا این اواخر که تست کردم آبش کاملاً سفید بود ولی روش تکه های سیاه جمع میشد. به هر حال الکترودها رو باز کردم و با سیم ظرفشویی پاکشون کردم... ولی فرقی نکرد...

خروجی شیر روی سینک چون آبش از فیلتر معدنی ساز میگذره، طبیعیه که رنگش زرد بشه... با ممبران قبلی هم زرد میشد. ولی چون من از خروجی هوزینگ ممبران آب میگرم جناب حداد فرمودند که باید کاملاً سفید باشه... خودم هم درست یادم نیست ولی فکر کنم وقتی 2 سال پیش دستگاه رو ازشون گرفتم آب بعد از ممبران کاملاً سفید بود...

این رو هم اضافه کنم که بعد از حدود 10 دقیقه، آب زرد میشه و تکه های نارنجی روی آب جمع میشه، ولی دمای آب هنوز کاملاً سرد هست. وقتی حدود 20 دقیقه میگذره آب گرم میشه... این در حالیه که آب شهر در عرض 2-1 دقیقه کاملاً به دمای جوش میرسه!

اگه 10 دقیقه طول میکه تا زرد بشه فکر میکنم طبیعی باشه و مشکلی نباشه

با سلام
نکته جالب دیگه اینکه دیر به جوش آمدن آب خروجی از ممبران هم دلیل علمی داره
شرمنده فقط به عنوان یه شیمیست خواستم روشنگری کرده باشم
با سلام
از اینکه محبت کردید و پاسخ دوستان رو دادید سپاسگزارم
با احترام
ممنونم دوست عزیز
ممنونم
ما که دستگاهای الکترولیزمون آماده هست، از نحوه ساختن این دستگاه ها به صورت دستی اطلاعی ندارم، شاید اگه سرچ کنید توی اینترنت پیدا بشه

با احترام

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

خیلی ممنونم از پاسختون جناب حداد، بله من دقیقاً 15 بهمن 89 دستگاه رو از شما گرفتم و تا حدود دو هفته پیش مشکلی نداشت. تا اینکه تصمیم گرفتم بعد از 2 سال، فیلتر مینرال و پست کربنی که از شما گرفته بودم رو جایگزین فیلترهای قدیمی کنم. بعد از جایگزینی آب رو الکترولیز کردم، روی آب مقدار کمی مواد سیاه جمع میشد... گفتم شاید مربوط به نو بودن فیلترهاست... چندین بار منبع رو پر و خالی کردم، ولی درست نشد... بی خیالش شدم تا چند روز پیش گفتم شاید ممبران مشکل پیدا کرده و آب خروجی ممبران رو الکترولیز کردم که دیدم بله اون آب هم مقداری جرم سیاه روش جمع میشه... البته نزاشتم 10 دقیقه بمونه در حد 3-2 دقیقه جرم سیاه جمع میشد ولی رنگ قسمتهای زیرین آب سفید بود. تا اینکه توی خونه مطرح کردم و گفتم وقت کنم یه بار ممبران رو باز کنم و یه آبی بهش بگیرم شاید درست بشه، که متاسفانه یکی از اعضای خانواده بدون اطلاع من یدونه نو خرید و اومدم خونه دیدم کار از کار گذشته!! :wacko:

قبل از نصب، فیلم آموزشی که شما لطف کرده بودید رو دیدم... ممبران رو اونقدر فشار دادم که انگشتم داشت میشکست! :D لوله ممبران قبلی رو هم گذاشتم روی لوله ممبران جدید و بازم فشار دادم... فکر نکنم مشکل از نصب باشه...

اگر وقت کردید براتون امکان داره آب خروجی ممبران دستگاه خودتون رو به مدت 15 دقیقه الکترولیز کنید؟ و بفرمایید رنگش همچنان سفیده؟ یا زرد میشه و مقدار خیلی کمی جرم نارنجی روی سطح آب جمع میشه؟

مغازه ای که ازش فیلتر خریداری شده، شوفاژ و آب گرم کن و اینا کار میکنه! :wacko: کار تخصصیش تصفیه آب نیست... ولی موقعی که بردم پس بدم طرف 2 نمونه دیگه ممبران هم داشت که ارزون تر بود آورد گفت اینا تقلبی هستند اونی که به شما دادیم اصله اصله... :wacko:

از وقت و پاسختون بسیار سپاسگزارم. :rolleyes:

m_2t_ab

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,026
سلام دوست گلم
وقتی بسته تون بیشتر از دو کیلو باشه خود به خود اداره پست جزء مرسولات امانی حساب میکنه و میفرسته
با احترام

ممنونم بابت پاسخگویی.
تو خود اداره پست این کار رو می کنن یا دفاتر خدماتی هم همینگونه عمل می کنن؟

پ.ن:خوشحال میشم سابقه خرید از شما رو در امتیازاتم داشته باشم.

ممنونم

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام،

خیلی ممنونم از پاسختون جناب حداد، بله من دقیقاً 15 بهمن 89 دستگاه رو از شما گرفتم و تا حدود دو هفته پیش مشکلی نداشت. تا اینکه تصمیم گرفتم بعد از 2 سال، فیلتر مینرال و پست کربنی که از شما گرفته بودم رو جایگزین فیلترهای قدیمی کنم. بعد از جایگزینی آب رو الکترولیز کردم، روی آب مقدار کمی مواد سیاه جمع میشد... گفتم شاید مربوط به نو بودن فیلترهاست... چندین بار منبع رو پر و خالی کردم، ولی درست نشد... بی خیالش شدم تا چند روز پیش گفتم شاید ممبران مشکل پیدا کرده و آب خروجی ممبران رو الکترولیز کردم که دیدم بله اون آب هم مقداری جرم سیاه روش جمع میشه... البته نزاشتم 10 دقیقه بمونه در حد 3-2 دقیقه جرم سیاه جمع میشد ولی رنگ قسمتهای زیرین آب سفید بود. تا اینکه توی خونه مطرح کردم و گفتم وقت کنم یه بار ممبران رو باز کنم و یه آبی بهش بگیرم شاید درست بشه، که متاسفانه یکی از اعضای خانواده بدون اطلاع من یدونه نو خرید و اومدم خونه دیدم کار از کار گذشته!! :wacko:

قبل از نصب، فیلم آموزشی که شما لطف کرده بودید رو دیدم... ممبران رو اونقدر فشار دادم که انگشتم داشت میشکست! :D لوله ممبران قبلی رو هم گذاشتم روی لوله ممبران جدید و بازم فشار دادم... فکر نکنم مشکل از نصب باشه...

اگر وقت کردید براتون امکان داره آب خروجی ممبران دستگاه خودتون رو به مدت 15 دقیقه الکترولیز کنید؟ و بفرمایید رنگش همچنان سفیده؟ یا زرد میشه و مقدار خیلی کمی جرم نارنجی روی سطح آب جمع میشه؟

مغازه ای که ازش فیلتر خریداری شده، شوفاژ و آب گرم کن و اینا کار میکنه! :wacko: کار تخصصیش تصفیه آب نیست... ولی موقعی که بردم پس بدم طرف 2 نمونه دیگه ممبران هم داشت که ارزون تر بود آورد گفت اینا تقلبی هستند اونی که به شما دادیم اصله اصله... :wacko:

از وقت و پاسختون بسیار سپاسگزارم. :rolleyes:
نگران نباشید، اگه سایت dow پاسخ داد ممبرانتون اصل مشکلی نیست و الکترولیزتون رو هم با آب شهری بسنجید، فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه، همون مغازه احتمالا tds l متر هم داشته باشه، یه مقداری از آب خروجی ممبران رو براش ببرید ببینید tds ش چنده
ممنونم بابت پاسخگویی.
تو خود اداره پست این کار رو می کنن یا دفاتر خدماتی هم همینگونه عمل می کنن؟

پ.ن:خوشحال میشم سابقه خرید از شما رو در امتیازاتم داشته باشم.

ممنونم
دفاتر خدمات ارتباطی هم همینگونه عمل میکنند، کلا به این مرسولات بالای 2 کیلو میگن امانی

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
خیلی ممنونم، فعلاً که دو روزه ثبت کردم خبری نشده... البته بلافاصله بعدش یه ایمیل اتوماتیک اومد که توش نوشته بود جواب میدیم...

طرف به قیافش نمیخورد که tds متر داشته باشه! :D اگرم داشته باشه معلوم نیست کالیبره باشه یا نه... :wacko: به هر حال چشم، مقداری آب رو میبرم پیشش ببینه tdsش چقدره... آب خروج ممبران tdsش باید در چه رنجی باشه؟

بازم ممنون. :)

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
خیلی ممنونم، فعلاً که دو روزه ثبت کردم خبری نشده... البته بلافاصله بعدش یه ایمیل اتوماتیک اومد که توش نوشته بود جواب میدیم...

طرف به قیافش نمیخورد که tds متر داشته باشه! :D اگرم داشته باشه معلوم نیست کالیبره باشه یا نه... :wacko: به هر حال چشم، مقداری آب رو میبرم پیشش ببینه tdsش چقدره... آب خروج ممبران tdsش باید در چه رنجی باشه؟

بازم ممنون. :)

من خودم تا حالا چند بار ایمیل جنیون زدم، معمولا 4 5 روز طول میکشه تا تاییدیه بیاد

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
درود و وقت بخیر
لطف بفرمایید مناسبترین مدل از نظر اقتصادی و کارایی برای منزل (اتصال همزمان به شیر آب و آب سرد کن ساید بای ساید) رو به همراه قیمت به بنده اعلام بفرمایید.
نصب در کرج هم انجام می دید؟
سلام دوست عزیز
پاسخ برایتان ارسال شد
با احترام

Cyber.Back

Registered User
لایک‌ها
33

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام یک سری از فیلتر 1 2 3 را میخوام لطفا شرایط را برام پ خ کنید تهران هستم

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
سلام

قربان شما فیلتر های تصفیه اصلی دستگاه رو هم دارین ؟ منظورم اون 3 تا فیلتر پایین نیست اون فیلتری رو میگم که جزور خود دستگاست ! دستگام مارک الکوثر هستش

اگه دارین قیمت بدین لطفا
سلام دوست عزیز
اگه دستگاهتون از نظر ظاهری شبیه دستگاهها ماست فیلترها بهش میخوره
با احترام

watershop

Registered User
لایک‌ها
32
درود و وقت بخیر
لطف بفرمایید مناسبترین مدل از نظر اقتصادی و کارایی برای منزل (اتصال همزمان به شیر آب و آب سرد کن ساید بای ساید) رو به همراه قیمت به بنده اعلام بفرمایید.
نصب در کرج هم انجام می دید؟

سلام دوست عزیز
قیمتها برایتان ارسال شد
با احترام

l-lO3EIN

Registered User
لایک‌ها
285
درود و وقت بخیر
لطف بفرمایید مناسبترین مدل از نظر اقتصادی و کارایی برای منزل رو به همراه قیمت به بنده اعلام بفرمایید.

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
قیمت مورد 1 رو پخ کنید ممنون میشم

reza.direct

Registered User
لایک‌ها
21
سلام
مارك دستگاه ها چي هست؟